Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

cnmm bnm cok cikma su tartiya ya bak böle motivasyonun artmaz düser cnm lütfen hergün tartilma öptüm

bugün tartıldım geçen 69 kiloyum geçen hafta yarım kilo daha fazlaydım ( geçen ay 72 idim en azından almadığım aşükrettim çünkü dikkat edemiyorum ...bugün de ne yediğimi yazmayacam oha demeyin diye 1500 kaloriye yakın almışım oysa benim 1200 felan almam lazım verebilmek için neyse eskiden kaç alıyorudm kim bilir kendi adıma gelişme sayıyorum birazdan plates yapıp kendimi affedebilirim belki (

Bugünkü menüm:

Sabah:

1 dilim hindi füme et
1.5 kaşık yulaf kepeği
birkaç parça light beyaz peynir
yarım litre su

Öğlen:

1 dilim ızgara somon
1 kase yayla çorbası

(unutup balık ve yoğurdu karıştırmış oldum, sonrasında nasıl midem bulandı anlatamam

yarım litre su
330 ml coca cola zero

Akşamüstü:

3 dilim beyaz peynir
yarım litre su

Ara:

4 dilim eritme peynir
260 ml ayran
2 dilim hindi füme et

Akşam:
6-7 üzüm tanesi (yasak ama dayanamadım :)
7-8 tane yulaf kepeği ve kıymadan yapılmış köfte
2 bardak coca cola zero
1 tane biber
3 yarım domates

Bugün mc donaldsın önünden geçerken içeriye girmemek için zor tuttum kendimi Ondan öncesindede cevahirdeydim, yami'den Kocaman bi Sezar Salata yememek için irademle nasılda savaş verdim. Neyse sonuç olarak kazandım ama bugün çok yediğimi hissediyorum

45 dk spor yaptım ama...

Yarın 70.9 dan fazla çıkarsam şaşırmicam

cnmm bnm cok cikma su tartiya ya bak böle motivasyonun artmaz düser cnm lütfen hergün tartilma öptüm

Dayanamıyorum Merak ediyorummmmmmmm

25inde regl olmam lazım belkide ondan vücut su toplamıştır ve o yüzden fazla çıkıyorumdur bilemiyorum görücez reglden sonra kaç kg olucağımı

Son düzenleme:
bir teselli nedenim daha var hiç tatlı yemiyorum :))
cnm bnm daha ne istiyorsun ben tam bir tatliciyim helede cikolata offfff
kiz gece gece aklima düsürdün aman yok yok bayrama 2 hafta kaldi vermem lazim en azz 64 olmam lazim benim 6 kilo gitsin Allahim ne olur 2 haftada offf off

Bugün 45 dakika yapabildim sadece. sol bacağımın kası fena derecede ağrıyor o yüzden kısa kestim.

15 dakika koşu
5 dakika yürüyüş
20 dakika bisiklet
5 dakika kürek

harika.bu kadarı bile yeter bacagın için üzüldüm istersen bugun spor yapma biraz dinlendir bacagını

kız sık çıkma demedim mi ben sana.oynar tabi günde 3 defa hepsinde farklı tartar tabi tam tartıya çıkarken aklına şu smile gelsin bak

iyi aksamlar kizlar hepinize ben iftarda :1 tabak corba bi dilim k.ekmegi, 1 s.b yogurt,biraz üzüm
ara 2 tane elma, az sekerli kahve ,su bu kadar kizlar bununla yaticam cok bile

güzel bir iftar menüsü olmus.bu hafta daha da güzel olacak senin için inş

Son düzenleme:

dukanda sanırım kola serbest ama yine de olabildiğince az iç bence onun dışında menün gayet güzel.ee sporda yapıyorsun.kilo vermek sabır işi.senin için gerisi sabır.çok tartıya çıkma bozma moralini.çok güzel vereceksin

bende dünkü menümü yazayım

sabah 2 dilim arasında az sucuk peynirle tost
ara yok
öğlen bulgur pilavı ayran domates
ara 1 dilim kek
akşam 1 bardak çay yarım açma (dışardaydım en az zararla ancak bu şekilde atlattım)
ara 1 kase nar

günaydın kızlarrr,
dün çok yoğun bir gün geçirdim akşamda misafirim vardı ve çokk yoruldum .sabah geç kalktım yürüyüşüme gidemedim.ama birazdan kendimi iyi hissedersem gidecem.dün bütün günnerdeyse aç gezdim fakat akşam misafir olunca aptığım börkten yedim.
şimdide kahvaltı yerine 1 tane milföyden yapılmış börek yedim.ayyy benim bunu eritmam lazım tamam hemen yürüyüşe çıkıyorum.
bide sabah tuvalete çıkmadan tartıldım 80.4 geldim.benim şansımda böyle tartı günü daha fazla çıkıyorum tartıdan sonra daha az .ama vermeye başladım hissediyorum inşallah bu kışı kilo alarak değil vererek geçirecemmm

güzel bir iftar menüsü olmus.bu hafta daha da güzel olacak senin için inş [/QUOTE]

TSK EDErim cnm benimins öyle olcak ben simdi step yapcam kizlar görüsmek üzere...

günaydin cnm insallah verirsin biran önce cok yürüyüs yapiyosun ne güzel yaofff

kizlar sahurda:
2 kepek ekmegine yapilmis tost yedim ,su ictim bol öyle iste cnm gece gece biseyde istemiyor valla zorla yedim ya neyse

Dukan diyeti yapanlar şu kabızlık meselesinden çok çekmişlerdir bilirim Neyse atlattım ben seyir dönemine geçip.. Tartıldım biraz önce 69.8 OOOOLLEYYYYYYYYYY
69lara tekrar adım attım Çok mutluyum, 68 çıktığım gün uçucam heralde En azından 70ten gittikçe uzaklaşıyorum oh be Bu arada ölçülerimi aldım nasıl incelmişim ya spor sayesinde :S

75 Kiloyken ölçülerim şöyleydi:

GÖĞÜS: 95
BEL: 85
KALÇA: 111

69.8 Kiloyken de şöyle:

GÖĞÜS: 90
BEL: 76
KALÇA: 103

Kahvaltı:

1 parça light beyaz peynir
1 buçuk dilim beyaz ekmek (midem bozulduğu için yemek zorunda kaldım

Son düzenleme:
günaydin cnm insallah verirsin biran önce cok yürüyüs yapiyosun ne güzel yaofff

yok hayatım artık eskisi gibi tempolu düzenli yürüyüşler yapamıyorum ama sürekli hareket halindeyim en azından.sen daha iyi spor yapıyosun baksana step yapacam demişsin özlüyorum tempolu spor yaptığım günleri ama ne o kadar vaktim ne de o kadar gücüm yok artık.

süper işte spor yapmanın farkı ne kadar incelmişsin valla bravooo

ayy ne tesadüf bende öyle sanıyorum çok zayıflamışsın dediklerinde kendimi mankan gibi hissediyorum.44 beden giyinen tombul mankennnn....ben yaniiii:)))

ya kızlarr spor yarışması yapalım geneeee..yoksa benim kımıldıyacağım yok bu gidişleee..en son spor yarışmasında hergün 5 mil gidiyodummm..

kaptannn kardeş takımla yarışalımmmmm...

ben varım attığım her adımı yazarım nasıl olsa günün yarısını aşağıda geçiriyorummm..

bende de bilumum bütün kondisyon aletleri mevcut steper salonda dekor olarak duruyor bisiklette yatak odasında çok iyi kullanışlı askı olarak görev yapıyorrr:)))

doksanaltmısdoksan aman nickinde çook uzun ya 906090 da yazsam olur sanırım.sporun faydaları işte. çok sevindim.hadi gözün aydın

bende geldim kızlar.işten geç çıktım.az da işim vardı onları hallettim evime geldim.soguk soguk nar yiyorum şimdi.aksam birşey yemeyi düşünmüyorum.

tugba ben erken gelemedim kusura bakma ne olur.işten geç çıkınca tüm planlarım altüst oldu.online ım seni bekliyorum

bu haftada 3. olmusuz tebrik ederim herkesi

906090 da olur prensesperi Çok teşekkür ederim, tüm gün dışardaydım şimdi geldim eve, yine tartıldım 69.8 HAHAHAHH demekki yarın sabah daha az çıkıcam İnşallah ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…