bu sabah 70.9 kg çıktım çok moralim bozuk :S
spora gittim akşam, oradaki teraziyle 71.5 çıktım :S:S:S:S:S:S:S
biraz önce eve geldim yine 70.9 çıktım ayyyyyyyyy çıldırıciiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
cnmm bnm cok cikma su tartiya ya bak böle motivasyonun artmaz düser cnm lütfen hergün tartilma öptüm
cnm bnm daha ne istiyorsun ben tam bir tatliciyim helede cikolata offfffbir teselli nedenim daha var hiç tatlı yemiyorum :))
Bugün 45 dakika yapabildim sadece. sol bacağımın kası fena derecede ağrıyor o yüzden kısa kestim.
15 dakika koşu
5 dakika yürüyüş
20 dakika bisiklet
5 dakika kürek
bu sabah 70.9 kg çıktım çok moralim bozuk :S
spora gittim akşam, oradaki teraziyle 71.5 çıktım :S:S:S:S:S:S:S
biraz önce eve geldim yine 70.9 çıktım ayyyyyyyyy çıldırıciiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
iyi aksamlar kizlar hepinize ben iftarda :1 tabak corba bi dilim k.ekmegi, 1 s.b yogurt,biraz üzüm
ara 2 tane elma, az sekerli kahve ,su bu kadar kizlar bununla yaticam cok bile
Bugünkü menüm:
Sabah:
1 dilim hindi füme et
1.5 kaşık yulaf kepeği
birkaç parça light beyaz peynir
yarım litre su
Öğlen:
1 dilim ızgara somon
1 kase yayla çorbası
(unutup balık ve yoğurdu karıştırmış oldum, sonrasında nasıl midem bulandı anlatamam
yarım litre su
330 ml coca cola zero
Akşamüstü:
3 dilim beyaz peynir
yarım litre su
Ara:
4 dilim eritme peynir
260 ml ayran
2 dilim hindi füme et
Akşam:
6-7 üzüm tanesi (yasak ama dayanamadım :)
7-8 tane yulaf kepeği ve kıymadan yapılmış köfte
2 bardak coca cola zero
1 tane biber
3 yarım domates
Bugün mc donaldsın önünden geçerken içeriye girmemek için zor tuttum kendimiOndan öncesindede cevahirdeydim, yami'den Kocaman bi Sezar Salata yememek için irademle nasılda savaş verdim. Neyse sonuç olarak kazandım ama bugün çok yediğimi hissediyorum
45 dk spor yaptım ama...
Yarın 70.9 dan fazla çıkarsam şaşırmicam
günaydın kızlarrr,
dün çok yoğun bir gün geçirdim akşamda misafirim vardı ve çokk yoruldum .sabah geç kalktım yürüyüşüme gidemedim.ama birazdan kendimi iyi hissedersem gidecem.dün bütün günnerdeyse aç gezdim fakat akşam misafir olunca aptığım börkten yedim.
şimdide kahvaltı yerine 1 tane milföyden yapılmış börek yedim.ayyy benim bunu eritmam lazım tamam hemen yürüyüşe çıkıyorum.
bide sabah tuvalete çıkmadan tartıldım 80.4 geldim.benim şansımda böyle tartı günü daha fazla çıkıyorum tartıdan sonra daha az .ama vermeye başladım hissediyorum inşallah bu kışı kilo alarak değil vererek geçirecemmm
günaydin cnm insallah verirsin biran önce cok yürüyüs yapiyosun ne güzel yaofff
Dukan diyeti yapanlar şu kabızlık meselesinden çok çekmişlerdir bilirimNeyse atlattım ben seyir dönemine geçip.. Tartıldım biraz önce 69.8 OOOOLLEYYYYYYYYYY
69lara tekrar adım attımÇok mutluyum, 68 çıktığım gün uçucam heralde En azından 70ten gittikçe uzaklaşıyorum oh be Bu arada ölçülerimi aldım nasıl incelmişim ya spor sayesinde :S
75 Kiloyken ölçülerim şöyleydi:
GÖĞÜS: 95
BEL: 85
KALÇA: 111
69.8 Kiloyken de şöyle:
GÖĞÜS: 90
BEL: 76
KALÇA: 103
Kahvaltı:
1 parça light beyaz peynir
1 buçuk dilim beyaz ekmek (midem bozulduğu için yemek zorunda kaldım
slm kızlar,ben zatuyıflama konusunda çok tutarsız bir insanım ..biraz kilo versem farklı bir iç güdüyle hemen rejimi bırakıveriyorum daha doğrusu resjim yapamıyorum.kızım 7 aylık olunca çalışmaya başladım baktım ki hiç bir kıyafetim olmuyor ve tipim kaymış okula başladığım (öğretmenim)ilk hafta 3 kilo verdim 42 beden e düştüm 44 zor oluyordu sonrasında aa dedim bak ne güzel zayıflıyorum biraz diyet yapayım ne diyeti ben yemeyi abartmaya başladım ...ciddi yardıma ihtiyacım var anlayacağınız .. zayıfladın lafını duyunca bir deri bir kemik kaldım sanıyorum(
yardımcı olursanız gaza gelebilirim diye düşünüyorum :))
ya kızlarr spor yarışması yapalım geneeee..yoksa benim kımıldıyacağım yok bu gidişleee..en son spor yarışmasında hergün 5 mil gidiyodummm..
kaptannn kardeş takımla yarışalımmmmm...
plates topunu eşim sehpa olarak kullanıyor kızıma da oyuncak yapıyoruz tepesine çıkınca çok mutlu oluyor bir de beni üstünde zıplarken göründe kahkahalara boğuyor ama sırf onu oyalamak için üstüne çıkıyoruom( diğer zmanalar yapmıyorum ama şimdi gidip en azından biraz mekik hareketi yapayım :))
228. ETAP TAKIM DERECELERİ :
Etap 1.si : 6. takım
Etap 2.si : 7. takım
Etap 3.leri : 4 takım
228. ETAP BİREYSEL DERECELER:
Etap 1.si : saferan 7. Takımdan ( %2.55)
Etap 2.si : şekerkızzz2009 6. Takımdan ( % 2.41 )
Etap 3.sü : Ecz.imis 6. takımdan (%2.36)
ufak bir yanlıslık oldu arkadaslar kusura bakmayın
doksanaltmısdoksan aman nickinde çook uzun ya906090 da yazsam olur sanırım.sporun faydaları işte. çok sevindim.hadi gözün aydın
bende geldim kızlar.işten geç çıktım.az da işim vardı onları hallettim evime geldim.soguk soguk nar yiyorum şimdi.aksam birşey yemeyi düşünmüyorum.
tugba ben erken gelemedim kusura bakma ne olur.işten geç çıkınca tüm planlarım altüst oldu.online ım seni bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?