Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Teşekkürler canım :)))

Öğle menüm: (Öğle diyorum ama saat 16:30 gibi falan yedim)

1 adet Starbucks Mistik (2 kepekli puf ekmek arasında kaşar ve beyaz peynir + kırmızı biber)
1 orta boy cappucino (yağsız sütlü)

Bugün midem çok kötü gerçekten..O yüzden sürekli ekmekle yiyorum ne yiyorsam, aslında diyetimde ekmek yasak ama bugünlük böyle oldu işte

kız tartılma tartılma

sonra şişmiş olacaksın yine 70 üstü çıkacaksın motivasyonun düşecek

Yok yok tartılmam lazım 70in üzeri çıkmam kesin. Benim diyeti yaratan doktor hergün hatta günde 2 kere tartılın diyo

Ben tartılıp şişman çıkınca daha bi gaza geliyorum Aslında şu an 69.8'den azdır kilom, regl dönemime yaklaştığım için vücudum şiş.

Son düzenleme:

ben eksi görmeyince canım sıkılıyor.sen motive oluyorsan o zaman başka

Bu arada DUKAN DİYETİ yapmak isteyen arkadaşlar;

Official UK Dukan Diet website: Diets for Quick Weight Loss, Diet menus to help you lose weight sitesinden hangi tarihte kaç kilo olabileceğinize bakabilirsiniz.

Tabi diyete başlayacaksanız kitabı mutlaka alın.

Mesela ben 19 Ekim'de 71.4 ile başladım,

Site bana 2 gün atak evresi uygula dedi, 2 günün sonunda 900 gram verip 70 kg olacaksın dedi. Gerçektende 2 günde 900 gram farketti.

21'inde seyir evresine geçtim, 70 kg ile başlayıp 78 gün yapıp, 8 Ocak 2012'de 59.8 kg olacaksın diyor Bakalım neler olacak hahahah :)

Bugün diyette 4. günüm, 4 günde toplam 1.6 kg verdim :)

Son düzenleme:
Benim motive olmamın mantığı şurda, fazla çıkınca iyice gaze geliyorum, bir şey yemiyorum bu sefer birden iniyor kilom, bunu bildiğim için otomatikman motivasyon sağlıyor bana İlginç

ben dukan yapamadım ya.birsürü ayrıntısı var.benim o kadar ayrıntıyla ugraşacak vaktim yok

ben ilk defa tartıda fazla çıktıkça motive olan birini görüyorum hakkaten ilginç.bende de söle bişi var.diyet yaparım yaparım hala fazlamı gördüm tartıda şeytan dürter yemeden de ne oldu hı yine verememişin işte diye yiyesim yoksa da yerim

selam kizlar nasilsiniz bakim mersacim olsun yürüyüs hepsine bedel valla ben step yapiyorumama önceden yapamiyodum 500 kalori yakiyodum eskiden simdi yavas yavas artiricam bakalim...

Valla canım benim de hiç vaktim olmuyor ama ben basite indirgedim artık hayat biçimi haline geldi ilk dukan deneyimimden sonra Gün içinde sadece et, balık, yoğurt ve peynir yiyorum

selam kizlar nasilsiniz bakim mersacim olsun yürüyüs hepsine bedel valla ben step yapiyorumama önceden yapamiyodum 500 kalori yakiyodum eskiden simdi yavas yavas artiricam bakalim...

iyiyiz canım sen nasılsın?step ablam getirecekti bana kısmet olmadı.arttır arttırabildiğin kadar.sporla hemencik inceliyor insan
Valla canım benim de hiç vaktim olmuyor ama ben basite indirgedim artık hayat biçimi haline geldi ilk dukan deneyimimden sonra Gün içinde sadece et, balık, yoğurt ve peynir yiyorum

helal olsun valla zoru başarıyorsunuz

anca sen beni motive edersin sanırım.bende 80 lerdeyim hedef kilom şu an senin bulundugun kilolar

Nerde oturuyorsun sen??? İstanbuldaysan beraber fitnessa bile gidebiliriz :) Benim gittiğim yer aylık 100 tlye geliyor.6 aylık üye olabiliyorsun en az. Çok memnunum ve havuz vs herşey dahil:) Sana özel program yapıyorlar ve gerçekten hocalar çok deneyimli. Spor arkadaşı arayan varsa ben burdayım Birbirimizi motive edebiliriz :)

Bak ben 3-3.5 sene önce 62-63 kg dım. Ama hayatım boyunca ergenlikten sonra hiçbir zaman 50leri görmedim. Hep balık etliydim anlayacağın. Bundan 2 sene önce kilo alıp 67-68 geziyordum. Sonra birden 69 oldum ve gerisi geldi. 70-71-72, hep diyordumki ben veririm canım nolucak. Ama action yok ortada Sadece lafta veririm.. Geçen senenin başlarında 75 kg oldum ve sonra kısa süre içinde gerisi geldi 80 kg oldum, hala farkında değildim neye uğradığımın. Hiçbir şey olmuyordu, hiçbir giydiğim yakışmıyordu. Kendimi iğrenç hissediyordum. O benimle yaşıt kızlar 36-38 beden giyerken ben 42 beden giyiyordum, L beden bile olmuyordu artık XL alıyordum herşeyi. Yüzüm falan şişmiş resmen ayı gibi çok çirkin bir kız olmuştum ( Hayatımın geri kalanını "ŞİŞMAN" olarak geçirmek istemiyordum. Erkekler bile artık yüzüme bakmıyordu. En önemlisi ben aynaya artık bakmak istemiyordum.
Sonra bir anda karar verdim ve ertesi gün diyete başladım, yaklaşık 2 ayda 80'den 69 kiloya indim, çok uğraştım ama.. Nerdeyse gün içinde hiçbir şey yemiyordum....
Sonra kan değerlerim düştüğü için diyeti bıraktım daha doğrusu ara verdim.
Ara verdiğim dönemde yine ayıcık gibi yiyip 72.5 kilo oldum. İşte yaklaşık 2 haftadır diyet yapıyorum, 4 gündürde dukan diyetindeyim. 69.8 e indim. İlk hedefim 67, çok kritik bir rakam. 2 kg daha verirsem 65e ulaşıcam :) Hedeflerinizi hep yakın koyun kızlar, bir de mutlaka ticker yapın, nasıl motive ediyor anlatamam, gram gram indikçe o tickerı güncelliyorsunuz ya, hedefinize ne kadar az kaldığını görmek sizi daha da çok gaza getirecek.
Ben şimdi 38 beden giyiyorum. Kilom 69.8 ama kas kitlem falan bayağı yüksek, yağ olarak çok fazlam yokmuş. Vücudumda çok fazla kas varmış. Ama o fazlalık yağlarıda verdimmi hesapladım normal olarak kilomun 61 olması gerekiyor. Zaten en uç hedefim 57

Son düzenleme:
bu haftada 3. olmusuz tebrik ederim herkesi
haftaya en az 2.ciyizzzz.denizin fikrini bende destekliyorum spor yarışı yapalım.bence hepimizi biraz hareketlendirir

prensescim bencede yürüyüş çok iyi bende spor salonuna çok gittim ve o dönemde hiç kilo veremedim kilom çok fazlaydı gittiğimde her kesin yaptığı spor bana çok ağır geliyordu ve bütün gün kendime gelemiyordum.sonra salonu bıraktım ve sabah akşam olmak üzere günde 2.5 saat yürüyerek 20 kilo verdim ve herkese yürüyüşü tavsiye ediyorum o günden beri.

az öncede 45 dakika tempolu yürüyüş yapıp geldim.

hayy masallah cnm bnm sen 20 kilo vermisin önce gerimi aldin peki aldiysanda yine verirsin evet cnm bi aletle spor yapmak benimde zoruma gidiyor gercekten aman mecbur yapcam yarin misafirim var ama pazartesiden itibaren bayrama kadar her gün yapcam hergünnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…