yok hayatım artık eskisi gibi tempolu düzenli yürüyüşler yapamıyorum ama sürekli hareket halindeyim en azından.sen daha iyi spor yapıyosun baksana step yapacam demişsin özlüyorum tempolu spor yaptığım günleri ama ne o kadar vaktim ne de o kadar gücüm yok artık.
süper işte spor yapmanın farkı ne kadar incelmişsin valla bravooo
906090 da olur prensesperiÇok teşekkür ederim, tüm gün dışardaydım şimdi geldim eve, yine tartıldım 69.8 HAHAHAHH demekki yarın sabah daha az çıkıcam İnşallah ya
kız tartılma tartılma
sonra şişmiş olacaksın yine 70 üstü çıkacaksın motivasyonun düşecek
Yok yok tartılmam lazım70in üzeri çıkmam kesin. Benim diyeti yaratan doktor hergün hatta günde 2 kere tartılın diyo
Ben tartılıp şişman çıkınca daha bi gaza geliyorumAslında şu an 69.8'den azdır kilom, regl dönemime yaklaştığım için vücudum şiş.
ben eksi görmeyince canım sıkılıyor.sen motive oluyorsan o zaman başka
Benim motive olmamın mantığı şurda, fazla çıkınca iyice gaze geliyorum, bir şey yemiyorum bu sefer birden iniyor kilom, bunu bildiğim için otomatikman motivasyon sağlıyor banaİlginç
ben dukan yapamadım ya.birsürü ayrıntısı var.benim o kadar ayrıntıyla ugraşacak vaktim yok
ben ilk defa tartıda fazla çıktıkça motive olan birini görüyorum hakkaten ilginç.bende de söle bişi var.diyet yaparım yaparım hala fazlamı gördüm tartıda şeytan dürter yemeden de ne oldu hı yine verememişin işte diyeyiyesim yoksa da yerim
selam kizlar nasilsiniz bakim mersacim olsun yürüyüs hepsine bedel valla ben step yapiyorumama önceden yapamiyodum 500 kalori yakiyodum eskiden simdi yavas yavas artiricam bakalim...
Valla canım benim de hiç vaktim olmuyor ama ben basite indirgedim artık hayat biçimi haline geldi ilk dukan deneyimimden sonraGün içinde sadece et, balık, yoğurt ve peynir yiyorum
ŞİŞKOYUMMMMM ŞİŞKOOOOOOOOOOOO, 62 KG A inene kadarda ŞİŞŞŞŞŞŞKOOOOO OLUCAM
anca sen beni motive edersin sanırım.bende 80 lerdeyim hedef kilom şu an senin bulundugun kilolar
haftaya en az 2.ciyizzzz.denizin fikrini bende destekliyorum spor yarışı yapalım.bence hepimizi biraz hareketlendirirbu haftada 3. olmusuztebrik ederim herkesi
selam kizlar nasilsiniz bakim mersacim olsun yürüyüs hepsine bedel valla ben step yapiyorumama önceden yapamiyodum 500 kalori yakiyodum eskiden simdi yavas yavas artiricam bakalim...
haftaya en az 2.ciyizzzz.denizin fikrini bende destekliyorum spor yarışı yapalım.bence hepimizi biraz hareketlendirir
prensescim bencede yürüyüş çok iyi bende spor salonuna çok gittim ve o dönemde hiç kilo veremedim kilom çok fazlaydı gittiğimde her kesin yaptığı spor bana çok ağır geliyordu ve bütün gün kendime gelemiyordum.sonra salonu bıraktım ve sabah akşam olmak üzere günde 2.5 saat yürüyerek 20 kilo verdim ve herkese yürüyüşü tavsiye ediyorum o günden beri.
az öncede 45 dakika tempolu yürüyüş yapıp geldim.
tugbayı bekliyordum ama gelmedi.gideyim az uzanayım dinleneyim..herkese iyi akşamlar şimdiden iyi pazarlar
iyiyiz canım sen nasılsın?step ablam getirecekti bana kısmet olmadı.arttır arttırabildiğin kadar.sporla hemencik inceliyor insan
bende iyim cnm bnm tsk ederim
step ben dogumdan sonra aldim ve 75 kilodan 6 ayda 66 kiloya indim sadece dikkat ederek ve step yaparak ama ben o zaman daha bi aziliymisim simdi nerde o azim ya offff:117::120:
ŞİŞKOYUMMMMM ŞİŞKOOOOOOOOOOOO, 62 KG A inene kadarda ŞİŞŞŞŞŞŞKOOOOO OLUCAM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?