Nerde oturuyorsun sen??? İstanbuldaysan beraber fitnessa bile gidebiliriz :) Benim gittiğim yer aylık 100 tlye geliyor.6 aylık üye olabiliyorsun en az. Çok memnunum ve havuz vs herşey dahil:) Sana özel program yapıyorlar ve gerçekten hocalar çok deneyimli. Spor arkadaşı arayan varsa ben burdayımBirbirimizi motive edebiliriz :)
Bak ben 3-3.5 sene önce 62-63 kg dım. Ama hayatım boyunca ergenlikten sonra hiçbir zaman 50leri görmedim. Hep balık etliydim anlayacağın. Bundan 2 sene önce kilo alıp 67-68 geziyordum. Sonra birden 69 oldum ve gerisi geldi. 70-71-72, hep diyordumki ben veririm canım nolucak. Ama action yok ortadaSadece lafta veririm.. Geçen senenin başlarında 75 kg oldum ve sonra kısa süre içinde gerisi geldi 80 kg oldum, hala farkında değildim neye uğradığımın. Hiçbir şey olmuyordu, hiçbir giydiğim yakışmıyordu. Kendimi iğrenç hissediyordum. O benimle yaşıt kızlar 36-38 beden giyerken ben 42 beden giyiyordum, L beden bile olmuyordu artık XL alıyordum herşeyi. Yüzüm falan şişmiş resmen ayı gibi çok çirkin bir kız olmuştum ( Hayatımın geri kalanını "ŞİŞMAN" olarak geçirmek istemiyordum. Erkekler bile artık yüzüme bakmıyordu. En önemlisi ben aynaya artık bakmak istemiyordum.
Sonra bir anda karar verdim ve ertesi gün diyete başladım, yaklaşık 2 ayda 80'den 69 kiloya indim, çok uğraştım ama.. Nerdeyse gün içinde hiçbir şey yemiyordum....
Sonra kan değerlerim düştüğü için diyeti bıraktım daha doğrusu ara verdim.
Ara verdiğim dönemde yine ayıcık gibi yiyip 72.5 kilo oldum. İşte yaklaşık 2 haftadır diyet yapıyorum, 4 gündürde dukan diyetindeyim. 69.8 e indim. İlk hedefim 67, çok kritik bir rakam. 2 kg daha verirsem 65e ulaşıcam :) Hedeflerinizi hep yakın koyun kızlar, bir de mutlaka ticker yapın, nasıl motive ediyor anlatamam, gram gram indikçe o tickerı güncelliyorsunuz ya, hedefinize ne kadar az kaldığını görmek sizi daha da çok gaza getirecek.
Ben şimdi 38 beden giyiyorum. Kilom 69.8 ama kas kitlem falan bayağı yüksek, yağ olarak çok fazlam yokmuş. Vücudumda çok fazla kas varmış. Ama o fazlalık yağlarıda verdimmi hesapladım normal olarak kilomun 61 olması gerekiyor. Zaten en uç hedefim 57
haftaya en az 2.ciyizzzz.denizin fikrini bende destekliyorum spor yarışı yapalım.bence hepimizi biraz hareketlendirir
.
bugünkü kalorim 1200 ama şu anda açım ve zayıflamak için bundan daha az almam lazım(
300 gram daha gitmiş 69.5 oldum
Kahvaltı:
1.5 kaşık yulaf kepeği
birkaç parça light beyaz peynir
iyi geceler kızlar bu gün bütün günü bahçede geçirdik.komşularımızla sabah kahvaltısı yaptık hava çok güzeldi eve çıkmak istemedik derken saat 4 oldu ve yine acıktık bide mangal yaktık yani anlıycanız bu gün çokkk fena kaçırdımmm
sabah tartıda 79.9 gördüm ya eğer kilo verdiysem muhakkak yerine koymam lazım .kendimi yine manken oldum sandım yiyebildiğim kadar yedim.
akşam biraz kaçırdım ama fena değildim kendi çapımda ama hala diyet ürünler değil normal yiyeceklerden az yiyorum(
iyi geceler kızlar bu gün bütün günü bahçede geçirdik.komşularımızla sabah kahvaltısı yaptık hava çok güzeldi eve çıkmak istemedik derken saat 4 oldu ve yine acıktık bide mangal yaktık yani anlıycanız bu gün çokkk fena kaçırdımmm
sabah tartıda 79.9 gördüm ya eğer kilo verdiysem muhakkak yerine koymam lazım .kendimi yine manken oldum sandım yiyebildiğim kadar yedim.
bugünkü kalorim 1200 ama şu anda açım ve zayıflamak için bundan daha az almam lazım(
Kahvaltıdan sonraki menüm:
Öğlen:
330ml coca cola zero
yarım tabak dana eti (baharatlı)
Ara:
330 ml coca cola zero
yarım tabak tavuk eti
Akşam:
yarım tabak tavuk eti
1 kırmızı elma
Gece:
biraz cornflakes
ananaslı yoğurt activia
bugün fazla kaçırdığımı hissediorum :) Bakalım yarın kaç kg çıkıcam
Bu arada 2 gündür spor yapmıyorum, sol bacağımın kası feci derecede ağrıyordu, hafifledi şimdi, salı günü spora gidicem tekrardan :)
günaydın kızlar.nasılsınız?
meyvem bir yere gideceğini yazdıda benmi okumadım.merak ediyorum onu helede su son olaylarından sonra :44:
canım 1200 cal iyidir.daha altına düşersen zayıflaman gitgide zorlaşır
selam kızlar...
gecmişi okudum kacamaklar yapılmıs napayım ben sizi.. bijo yok eren sezende yok takımda kac gündür..
tuğba bayb_s ve doksanaltmısdoksan bu hafta listee olucaksınız kızlar ona göre zayıflıyorsunuz..
bu cumada derecede olmamız sart cok fena yaparım hepinizi ona göre
kızlar beni merak etmişsiniz saolun ama gecmişi neden okumuyorsunuz bakimm siz İZMİTE gidiyorum demiştim bu gece dönüyorum yarın aksama uzun uzun konusuruz sakın kacamak yapmayın..
selam kızlar...
gecmişi okudum kacamaklar yapılmıs napayım ben sizi.. bijo yok eren sezende yok takımda kac gündür..
tuğba bayb_s ve doksanaltmısdoksan bu hafta listee olucaksınız kızlar ona göre zayıflıyorsunuz..
bu cumada derecede olmamız sart cok fena yaparım hepinizi ona göre
kızlar beni merak etmişsiniz saolun ama gecmişi neden okumuyorsunuz bakimm siz İZMİTE gidiyorum demiştim bu gece dönüyorum yarın aksama uzun uzun konusuruz sakın kacamak yapmayın..
Oley oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?