Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canım burda da var.aylık 80 tl ye.ama gidemiyorum ki.evime ters.ordan çıkacagım terli arabamız yok minibüse yürüyeceğim.bide bunu 18,00 de işten çıkınca yapacagım.çok zor yani salon işi bende.dediğin gibi istanbulda olsa süper olurdu ama ben konyadayım.

bende düğün zamanında yine 4. takımda 78 den 67 düşmüştüm.zayıf bir gelin olmustum.sonra evlilik.işsiz kaldım.herşeyi yaptım yedim.şimdi 80 lerdeyim işte

haftaya en az 2.ciyizzzz.denizin fikrini bende destekliyorum spor yarışı yapalım.bence hepimizi biraz hareketlendirir
.

spor yarışı süper süper süper fikir.bende tetiklenirim

afiyet olsun tatlim
iyi veriyosun sen hizlisin bu gidisle hemen verirsin bence :44:
cnm ben sahurda:
1 dilim k.ekmegi,bi bardak meyveli yogurt, su
aksamada ispanak yapcam corba komposto ,makarna yapcam tabi misafir gelcek ondan bu kadar cok öptüm kizlarrrbyyy:76:

dengesiz beslenmeye hayırrrrrrrrrrrrrrrr

bugun sabah melemen(tek yumurta, küçük boy domates, 1 tatlı kaşığı yağ), 1 dilim çavdarr yidim
lahana suyumuda içtimm

ara yok

öğle.kapuska ve çavdar. 1kasede yoğurt

ara elma yerim..
akşama ne yapıcam bilmiyorum şimdilik ama bu hafta 84 ü görmek istiyorumm

kıcımı kaldırabilirsem oğlumla yürüyüşe çıkıcam birazdannn

akşam biraz kaçırdım ama fena değildim kendi çapımda ama hala diyet ürünler değil normal yiyeceklerden az yiyorum (

iyi geceler kızlar bu gün bütün günü bahçede geçirdik.komşularımızla sabah kahvaltısı yaptık hava çok güzeldi eve çıkmak istemedik derken saat 4 oldu ve yine acıktık bide mangal yaktık yani anlıycanız bu gün çokkk fena kaçırdımmm
sabah tartıda 79.9 gördüm ya eğer kilo verdiysem muhakkak yerine koymam lazım .kendimi yine manken oldum sandım yiyebildiğim kadar yedim.

afiyet olsun cnm biraz kacirmiisn belli ama olsun yarin telafi edersin bende bugün kacirdim ya 3 arkadasim bendeydi sohbet ederken valla kalori patlamasi yasadim ama bu hafta daha cok spora agirli k vercem kizlarrr size söz veriyorum öptüm :18:

akşam biraz kaçırdım ama fena değildim kendi çapımda ama hala diyet ürünler değil normal yiyeceklerden az yiyorum (

bu da bir başlangıçç..ben kaçırınca antidiyet şeylerden sepet dolusu yiyorumm...

mersacım sana tarçınla mesai gözüküyo sanırımmmmm

bugun ben iyi idare ettimm..açlıktan ölüyorum ama madem zayıflamak istiyorum dayanmalıyımm..bu psikoloji bende hergün osa tığ gibim olmuştum ama nerdeeeeeeeeeeee

Kahvaltıdan sonraki menüm:

Öğlen:

330ml coca cola zero
yarım tabak dana eti (baharatlı)

Ara:

330 ml coca cola zero
yarım tabak tavuk eti

Akşam:

yarım tabak tavuk eti
1 kırmızı elma

Gece:

biraz cornflakes
ananaslı yoğurt activia

bugün fazla kaçırdığımı hissediorum :) Bakalım yarın kaç kg çıkıcam

Bu arada 2 gündür spor yapmıyorum, sol bacağımın kası feci derecede ağrıyordu, hafifledi şimdi, salı günü spora gidicem tekrardan :)

Son düzenleme:
günaydın kızlar.nasılsınız?

meyvem bir yere gideceğini yazdıda benmi okumadım.merak ediyorum onu helede su son olaylarından sonra :44:

bugünkü kalorim 1200 ama şu anda açım ve zayıflamak için bundan daha az almam lazım (

canım 1200 cal iyidir.daha altına düşersen zayıflaman gitgide zorlaşır

merhaba kızlar pc bozuktu giremiyordum bi kaç gündür dün sabah 30 dk yürüyüş yaptım sonra şehitlerimiz için istiklaldeki yüryüşe katıldım dünkü menüm ise 2 dilim ekmek 1 haşlama yumurta bi dilim peynir iki bardak yeşil çay şekersiz yürüyüşte olduğum için gündüz ara ögün yapamadım akşam bi kepçe kuru sasülye iki kaşık pilay bi parça tavuk yedim ekmeksiz yatmadan da iki porsiyon meyva yedimm...

canım dukan yaapıyodun dimi sen..bence cola biraz ffazla kaçmışş..selülit yapıyor biliyosun dimi..zero içmişsin ama gazlı içecek old için daha fazla yeme ihtiyacı duyabiliyosunn..sen spporla fazlasıyla verirsin bunları:)))

bu arada geçmiş olsunnnn

ya aynen yaaa meyve nerdee bende çok merak ediyorummmm...herhangi birimizde telefonu filan varrmııı?

selam kızlar...
gecmişi okudum kacamaklar yapılmıs napayım ben sizi.. bijo yok eren sezende yok takımda kac gündür..
tuğba bayb_s ve doksanaltmısdoksan bu hafta listee olucaksınız kızlar ona göre zayıflıyorsunuz..
bu cumada derecede olmamız sart cok fena yaparım hepinizi ona göre

kızlar beni merak etmişsiniz saolun ama gecmişi neden okumuyorsunuz bakimm siz İZMİTE gidiyorum demiştim bu gece dönüyorum yarın aksama uzun uzun konusuruz sakın kacamak yapmayın..

500 gram daha gitmiş gibi görünüyor, sabah 69 kg çıktım Pek mutluyum. 68e doğru ilerliyorum :))))

Bugünkü menüm:

Kahvaltı:

1.5 kaşık yulaf kepeği
bir kaç parça light beyaz peynir

Öğle:

Küçük boy tavuklu sezar salata
330 ml. coca cola zero

Ara: Çavdar ekmek arası 2 dilim hindi füme (ekmek kaçamak oldu)
1 tane cevizli kurabiye (kaçamak)
1 bardak coca cola zero

Akşam: Henüz yemedimm :)

Bugün biraz fazla kalorili geçirdim günü
Yarın 69dan fazla çıkarsam şaşırmicam ((
Sporda yapamadım tabi bacağımdaki ağrı geçsin iyice diye, yarın spora gidicem bakalım :)

bu arada cola içmemle ilgili yorum yapan arkadaşlar çok haklılar ancak dukan diyetinde meyve dahil yasak olduğu için tatlı ihtiyacımı daha az kalorili hiçbir şey ile karşılayamıyorum dukan kitabında zero için yazdığı için içmek zorunda kalıyorum

Son düzenleme:

Oley oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

günaydın kızlar erkenden uyandım.bari kalkıp spor yapayım dedim.leslie ve cardio yapacagım

canım geçmişi okuyorum ama senin yazdıgını görmemişim.soruyorum okuyanda yok olmamış.neyseki iyimişsin.hoşgeldin nasılsın?

Oley oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

hayırlı olsun şimdiden sen bu azimle çabucak mezun olursun

günaydın kızlarrr,
bu gün yürüyüşe gitmedim ev işi yapmam lazım.ara sıra gelip yazılanlara bakacam görüşürüz kızlar byyy..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…