günaydın kızlarerkenden uyandım.bari kalkıp spor yapayım dedim.leslie ve cardio yapacagım
canım geçmişi okuyorum ama senin yazdıgını görmemişim.soruyorum okuyanda yok olmamış.neyseki iyimişsin.hoşgeldin nasılsın?
hayırlı olsun şimdiden sen bu azimle çabucak mezun olursun
canım dukan yaapıyodun dimi sen..bence cola biraz ffazla kaçmışş..selülit yapıyor biliyosun dimi..zero içmişsin ama gazlı içecek old için daha fazla yeme ihtiyacı duyabiliyosunn..sen spporla fazlasıyla verirsin bunları:)))
bu arada geçmiş olsunnnn
ya aynen yaaa meyve nerdee bende çok merak ediyorummmm...herhangi birimizde telefonu filan varrmııı?
selam sekerlerim...
nasılsınız bakalım yine salmıssınız takımı neden böyle yapıyorsunuz yaa...
yeni üyelerimizde takıma alınacaklarını duyunca paylasımı unutmuslar heralde kızlar olmaz böyle listeye girseniz bile paylasımınız olmazsa uyarı alırsınız ve devamında listeden cıkartılırsınız..en önemli kuralımız bol paylasım ....
listeleri takipteyim gayet güzel gidiyorsunuz yazmayanlarda yazsın lütfen menülerini..
bana gelirsek cok moralsizim depremi yasamıs birisi olarak van daki insanlarımızın halini görmek beni cok üzüyor..mevlam yardımcıları olsun elimizden geleni yapıyoruz yapmamızda gerekli .. ilkyardım bilgim olsaydı ekiplerle gidicektim ama malesef böyle bir durumda yeterli değilim..
diyetimde cok kötü gidiyor bu hafta reglyim ve karbonhidrata sardım..
diğer bi morlimi bozan konuysa malesefki bayramın 1. günü nöbetciyim şehir dısına gideceğimi bile bile 1. gününü yazdılar... herkes bayram hazırlığnda olurken ailesiyle sevdikleriyle cumadan cumartesiden ben boş boş evde yanlız basıma oturuyor olucam o kadar üzülüyorum ki ilk defa yanlız bi bayram geciricem ailemin yanına gitmem 2. günü aksamı bulucak bide trafik yoksa öyle... zaten izmite bayram 2 gün sürer ben bayramda yapayanlız olucam malesefki..hepsi burdalar bi tek sehir dısına giden benim ve bana en kazık nöbeti verdiler düşünün ...
bu arada kızlar spor yarısı demişsinz ama takımın bu haliyle mümkün değil siz gerekli enerjiyi olusturduğunuzda kardes takımımız seve seve kabul edecektir bunu..
bol paylasım kızlar bol paylasımmmmm....[/QUO
meyvenull ben bu hafta yarışmaya katılcakmıyım
slm cnmm ya valla bende cok üzgünümm bu depreme ve sehitlere in düzelir türkiyenin bu hali vallah aciyorum cok:2:selam sekerlerim...
yeni üyelerimizde takıma alınacaklarını duyunca paylasımı unutmuslar heralde kızlar olmaz böyle listeye girseniz bile paylasımınız olmazsa uyarı alırsınız ve devamında listeden cıkartılırsınız..en önemli kuralımız bol paylasım ....
listeleri takipteyim gayet güzel gidiyorsunuz yazmayanlarda yazsın lütfen menülerini..
bana gelirsek cok moralsizim depremi yasamıs birisi olarak van daki insanlarımızın halini görmek beni cok üzüyor..mevlam yardımcıları olsun elimizden geleni yapıyoruz yapmamızda gerekli .. ilkyardım bilgim olsaydı ekiplerle gidicektim ama malesef böyle bir durumda yeterli değilim..
diğer bi morlimi bozan konuysa malesefki bayramın 1. günü nöbetciyim şehir dısına gideceğimi bile bile 1. gününü yazdılar... herkes bayram hazırlığnda olurken ailesiyle sevdikleriyle cumadan cumartesiden ben boş boş evde yanlız basıma oturuyor olucam o kadar üzülüyorum ki ilk defa yanlız bi bayram geciricem ailemin yanına gitmem 2. günü aksamı bulucak bide trafik yoksa öyle... zaten izmite bayram 2 gün sürer ben bayramda yapayanlız olucam malesefki..hepsi burdalar bi tek sehir dısına giden benim ve bana en kazık nöbeti verdiler düşünün ...
bu arada kızlar spor yarısı demişsinz ama takımın bu haliyle mümkün değil siz gerekli enerjiyi olusturduğunuzda kardes takımımız seve seve kabul edecektir bunu..
bol paylasım kızlar bol paylasımmmmm....
evet canım listedesin bu hafta ona göre salma kendini..ben de artık hem akşam hem sabah yürümeye karar verdim bu gün toplam da 400 kalori yaktım bu hafta kilo vermem lazım
slm cnmm ya valla bende cok üzgünümm bu depreme ve sehitlere in düzelir türkiyenin bu hali vallah aciyorum cok:2:
üzüldüm cnm nöbetine amma iste görev napcan ins listede düzelir cnm
prensenses ben seni diğer msn adresime kaydettim ama ben gündüz akşama kadar okulda oluyorum ancak akşam gireb,iliyorum bugün 7 buçuk gibi gir de şu cetveli yapalım bereber heralde ben bu hafta gruba alındım yanlış nalmadıysam
sekerler malum yoldan geldim uykusuzum artık yatsam cok iyi olucak iyi geceler sizlere yarın bol bol buralarda lurn canlarım takımımıza sahip cıkalım..
500 gram daha gitmiş gibi görünüyor, sabah 69 kg çıktımPek mutluyum. 68e doğru ilerliyorum :))))
Bugünkü menüm:
Kahvaltı:
1.5 kaşık yulaf kepeği
bir kaç parça light beyaz peynir
Öğle:
Küçük boy tavuklu sezar salata
330 ml. coca cola zero
Ara: Çavdar ekmek arası 2 dilim hindi füme (ekmek kaçamak oldu)
1 tane cevizli kurabiye (kaçamak)
1 bardak coca cola zero
Akşam: Henüz yemedimm :)
Bugün biraz fazla kalorili geçirdim günü
Yarın 69dan fazla çıkarsam şaşırmicam((
Sporda yapamadım tabi bacağımdaki ağrı geçsin iyice diye, yarın spora gidicem bakalım :)
bu arada cola içmemle ilgili yorum yapan arkadaşlar çok haklılar ancak dukan diyetinde meyve dahil yasak olduğu için tatlı ihtiyacımı daha az kalorili hiçbir şey ile karşılayamıyorumdukan kitabında zero için yazdığı için içmek zorunda kalıyorum
selam kızlar...
gecmişi okudum kacamaklar yapılmıs napayım ben sizi.. bijo yok eren sezende yok takımda kac gündür..
tuğba bayb_s ve doksanaltmısdoksan bu hafta listee olucaksınız kızlar ona göre zayıflıyorsunuz..
bu cumada derecede olmamız sart cok fena yaparım hepinizi ona göre
kızlar beni merak etmişsiniz saolun ama gecmişi neden okumuyorsunuz bakimm siz İZMİTE gidiyorum demiştim bu gece dönüyorum yarın aksama uzun uzun konusuruz sakın kacamak yapmayın..
evet canım tek tuğba sensin ve listedesinnnnn....burda ki tuğba benmiyim acaba inş benimdir ben bu sabah 40 dk yürüyüş yaptım tempolu sonra 2bardak yeşil çay 2 dilim kepek ek ve bir yumurta yedim öğle keşkek ve fırında bi yemek yiyeceğim akşam da hafif olsun diye kapak yemeği yaptım yoğurt ve bir dilim ekmek eşliğinde onu yemeyi düşünüyorum ara öğün okulda elma akşam elma ve nar yatmadan tarçınlı süt
slm kizlar napyiosunuz bakimm meyvem hosgeldin tatlim özlemistim senii yoklugunu hissedtim coook
kizlar napiyosunuz bakim tuba babys ve doksanaltmisdoksan bu hafta listede olmaniza coook sevindim
canlarim aksama tavuk firina vermeyi düsündüm ve corba pilav ben kactim kizlar iii günler..
ha bu arada sabah step yaptim 45 dk ve yarindan itibaren yürüyüs yapcam ya step cok yaptigim icin önce 6-7 ay hergün yapmistim dogumdan sonra simdi bikmisim
:119: her sabah yapcam insallah...
selam sekerlerim...
bol paylasım kızlar bol paylasımmmmm....
moralim bozuk. regl oldum sabah, 69.5 çıktı yine kilom((((((((((
tatlı krizlerim falan tuttu buguün, gittim starbuckstan muffin aldım yedim((( pşman oldum
akşama çok iştahım açıldı oturdum koca bi yarım ekmek jambonlu peynirli sandviç yaptım yedim(((((((((((((((((((((
bide üstüne 1 salkım üzüm((((((((((((( offfffffffffffffffffffffffffffffff
sonra 4 avuç üzüm leblebi karışık(((
Yarın sabah 70 çıkarsam hiç ama hiç şaşırmicam((
yarın spora gidiyorum tekrardan off en az 20 dk koşup eritmem lazım bugün yediklerimi
cnm bnm ins düzelir üzülme bak ben avusturyadayim ve her bayrami 3. sene olcak ailemden ayri geciriiyorum yaa...evet canım listedesin bu hafta ona göre salma kendini..
artık cok gec tatlım yaa ben yokken yapmıslar listeyi onayada sunmuslar..
hayırlısı böylemiş napayım bende bu bayram yanlız olurummm...
bak diyetini bırakma sakın sporunuda bol bolda su iç bayram yaklasıyor gözüm üzerinde bayrama kadar 3 kilo vermen lazım..
cnm bnm ins düzelir üzülme bak ben avusturyadayim ve her bayrami 3. sene olcak ailemden ayri geciriiyorum yaa...evet canım listedesin bu hafta ona göre salma kendini..
artık cok gec tatlım yaa ben yokken yapmıslar listeyi onayada sunmuslar..
hayırlısı böylemiş napayım bende bu bayram yanlız olurummm...
bak diyetini bırakma sakın sporunuda bol bolda su iç bayram yaklasıyor gözüm üzerinde bayrama kadar 3 kilo vermen lazım..
yarım kilo gitmiş bileee..süperrr..dukanın ayrıntılarını bilmiyorum ama genel anlamda biliyorumm..benim böyle bir menüye bağlanmam biraz zor şu aşamadaa..
demek İzmite geldinnn...ay ben okumuştum sanırım bunu ama zamanına çok dikkat etmemişim demek:9
evet canım tek tuğba sensin ve listedesinnnnn....
oh missss..sporunuda yapmışınnnnn:)
canım ya bayramda aileden uzak kalmak gerçekten çok can sıkıcı..geçen ramazanda bi başıma burdsaydımm..sanırım kurbandada öyle olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?