Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bnde hıc ıncelme yok ya. Gercı verdıgım 2 kg alt tarafı da
Ben 70,9 la başladım bugün 61.8 gördüm diyetisyendeki tartıda, evdeki 62.20 yi gösteriyor gerçi
Neyse 8-9 kg sayarsak Belden 7 cm kalçadan 5-6 cm incelme var.
Ama bacak 2 cm falan inceldi. Benim en sorunlu bölgem bacaklar. Ramazandan sonra lenf drenaj araştırıcam. Bende lipödemde var ya tedavisinde onu veriyorlar zaten.

Ozgeciiiim gel gel, sen de geri gel bekleriz
Ne güzel haber bu, cumaya nasıl olucak bakalım

Karnım acayip şiş ama bişeler yemek istiyorum ne garip atıştırmak istiyorum tatlı filan amaaan . uykum gelsede yatsam

Afiyet olsun
Sahursuz zor olmadi mi
Şahane bir detox tarifi bayıldım dr öz tarifine benziyor
Yesil smoothie olacak diye bol demirli ne varsa evde attim. Pak choy da ekelemekdi niyetim ama bulamadim

Yapmayin bu kadar ,
Bundan sonra ne yedigimizi yazmaya korkacagiz.

Orucun ilk gunu icin bence gayet az yemissin.
Pide yerine tavugu fazla yeseymissin, ayrani 2 bardak devireymissin on numara olurmus.

Yapmayin bu kadar ,
Bundan sonra ne yedigimizi yazmaya korkacagiz.

Orucun ilk gunu icin bence gayet az yemissin.
Pide yerine tavugu fazla yeseymissin, ayrani 2 bardak devireymissin on numara olurmus.
Mide şişince çok yedik sanıyoruz herhalde. İlk gün diye pide yedim çok özlemişim tadını kokusunu. Diyetisyen haftada 3 defa 4 kare pideye izin verdi.

Mide şişince çok yedik sanıyoruz herhalde. İlk gün diye pide yedim çok özlemişim tadını kokusunu. Diyetisyen haftada 3 defa 4 kare pideye izin verdi.

Ya ben if yapiyorum biliyorsun,
Hatta omad bazen,
O zaman dolu dolu yiyorum, tika basa da doyuyorum.

Zaten orucu öneren doktorlarin hicbiri kalori azaltmayi onermiyorlar. Doyurun karninizi, beyninize "yeterince yemek var, kitlik yok" sinyali gitsin diyorlar.

O yuzden cok iyi yapmissin.
Ayran iki bardak olaydi (oradayim hala)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…