Ben 70,9 la başladım bugün 61.8 gördüm diyetisyendeki tartıda, evdeki 62.20 yi gösteriyor gerçiBnde hıc ıncelme yok ya. Gercı verdıgım 2 kg alt tarafı da
Ozgeciiiim gel gel, sen de geri gel beklerizIyi aksamlar kizlar, ne kadar uzun zaman olmus siteye girmeyeli, nasilsiniz , herkesler iyidir umarim.
Hepinizin Ramazani mubarek olsun.
Citir mi citir olup , ideal kilolariniza gelmissinizdir umarim.
Takimda kimler var kimler yok bakamadimArrietty_ kaptanim seni ve tum arkadaslarimi opuyorum,kucak dolusu sevgiler
Ne güzel haber bu, cumaya nasıl olucak bakalımKızlar diyetisyen tartı sonucuma göre bir haftada 1.8kg vermişimAy ne dengesiz vücudum var, geçen hafta davul gibi şiş gitmiştim diyetisyene o yüzden +400 almış çıkmıştım.
Eve gelip tartılmıştım sonuç daha az çıkmıştı.
Bugün de tam tersi evdeki tartı diyetisyeninkine göre fazla tarttı
Neyse sonuç olarak 61 leri gördüm
Güllaçı sordum laktozsuz süt ve bal kullanarak yapabilirsin sağlıklı tatlı yerine geçer dedi.
Geçende yulaf lapasının sağlıksız ve kalorili olduğu ile ilgili bir konu geçmişti onuda sordum. Seneledir bu alemdeyim böyle bir şey duymadım dedi. Zaten aldığımız yulaf lapası bildiğimiz yulaf dövülerek yapılıyor, kepeği değil, İç rahatalığıyla yiyebilirsin dedi.
Karnım acayip şiş ama bişeler yemek istiyorum ne garip atıştırmak istiyorum tatlı filan amaaan . uykum gelsede yatsamElmasi sirke su hangisiydi canim aldigin?
Afiyet olsun
Amin hepimizin
Afiyet olsun
Masallah suya
Sabah 4de kalktim yeterlidir vakit diye. Yarin daha erken kalkacagim
700 ml anca ictim sabah. 1 L icsem aksam zor olmaz herhal suyu 3 e tamamlamak?
Menüde gayet guzel
Senin menüler, spor her zaman cok guzel
Su az oldugundan bas agrisi cekiyorsundur muhtemelen
Menu guzel. Bosver pideyi
Iyiki Turkiye de degilim :)
Bana burdan demesi cok kolsym
Pide yemeyin, ramazan tatlilari yemeyin
Oh keyif vaktk
Sporlarda yapilmis
evet ilk gittiğimde reformer istedimKadin robot gibi :))
Onemli olan pes etmemek
Deneyecegim ben karar verdim
Neden hala gecmedi hoca reformer eo niyetle baslamadin mi
Yanievet ilk gittiğimde reformer istedim
crossfit çalıştırmaya başladı kasları açmak için dedim ama artık reformere geçmeliyiz bencede
Afiyet olsunAkşam iftar
1 tabak salata
1 kase detoks çorbası @Asi Matmazel senin verdiğin tarif
1 tane kuru patlıcan dolması
3 kaşık yoğurtlu köfte
şu anda 2 litre su
Arrietty_ sedulu H3RA_
Adım 6500 = 200 puan
Yesil smoothie olacak diye bol demirli ne varsa evde attim. Pak choy da ekelemekdi niyetim ama bulamadimŞahane bir detox tarifi bayıldım dr öz tarifine benziyor
Ay bende şaşırdım diyetisyenim spor hocasını eleştiriyo spor hocası diyetisyeniYani
Ben reformer e baslayinca hic kas acalim denmedi ama hepsinin kendine oz calisma sekli vardi.
Bence yeterince aciliyorduk dersde
Sahur 04:00
1 yk melemen
2 dilim tb ekmeğinden kaşarlı tost
3/4 dilim domates salatalık
1çk fıstık ezmesi
Yarım dilim beyaz peynir
İftaryazmaya korkuyorum
1 but ızgara tavuk
Avucum kadar pide (benim ellerim küçüktür)
2 yk bulgur pilavı
1 ayran
Sedu kes cezamı sporlarla çıkarayım aradan
Arrietty_ sedulu
Sahurla beraber saydım ama öyle değil mi sahurda 1.5 lt iftar da 1.5 ltOrucu yeni acmadin ni, nasil 3 lt su ictin
Sahurla beraber saydım ama öyle değil mi sahurda 1.5 lt iftar da 1.5 lt
Mide şişince çok yedik sanıyoruz herhalde. İlk gün diye pide yedim çok özlemişim tadını kokusunu. Diyetisyen haftada 3 defa 4 kare pideye izin verdi.Yapmayin bu kadar,
Bundan sonra ne yedigimizi yazmaya korkacagiz.
Orucun ilk gunu icin bence gayet az yemissin.
Pide yerine tavugu fazla yeseymissin, ayrani 2 bardak devireymissin on numara olurmus.
Mide şişince çok yedik sanıyoruz herhalde. İlk gün diye pide yedim çok özlemişim tadını kokusunu. Diyetisyen haftada 3 defa 4 kare pideye izin verdi.
Ne güzel gaz verebildiysem halasının guzusuuuuBen biraz gaza geldim. 50 li kilolara indigim anki mutluluğu hayâl ettim sayenizde. Tesekkürler halacım bu gaz bana biraz gider
Ne güzel gaz verebildiysem halasının guzusuuuu
AhahahahNe güzel gaz verebildiysem halasının guzusuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?