Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Evet canım aynı menüdekileri yedim teşekkür ederim

teşekkür ederim. Yazarken korka korka yazdım menüyü Elimden geleni yapıyorum ama bu kadar şimdilik bunları yememe rağmen açlık hissediyorum hala
Aslında fazla karbh alımı da hemen acıkmana neden olur mesela akşam pilav yemişsin ya bide ekmek fazla olmuş onu dengelemek lazım . yoksa hiç korkma canım burda motivasyon için varız

H3RA_ E English_teacherrr

Tahininiz tuzlu ise hic tuz atmayin bence, benimki cok tuzlu olmustu gecen.

Merhaba kızlar
Biliyorsunuz bugün alışverişe çıktım. Sabah gittim ve tabii ki bomboştu. Hem Ramazan hem hafta içi hem de sabah olması sebebiyle. Rahat rahat dolaştım.
Artık resmi olarak 38 bedenim. 9-10 tane pantolon denedim farklı markalardan hepsi 38 bedendi ve hepsi oldu. Hatta ipekyol ve Yeşiltepe’deki kızlar 36 bile verdiler tabii ki ben şok. Kalıpları büyüktü ama banane yani 36 mı 36
Oruçlu değildim ama inanılmaz baş ağrım var. Gün içinde gezerken su içemedim dışarda Ramazan diye, bir de kahvaltıyı erken akşamı da geç yiyince şaşırttık vücudu.
Herkesin menüsü güzel, sonuçta iftar vakti insanın kendini tutması çok zor. Spor işi zor gibi ama, iftardan sonra hem yatsı hem teravih hem de spor nasıl olacak bilmiyorum. Acaba iftardan önce yapılır mı? Deneyen var mı?

Çok sevindim adına canım darısı bize küçük beden kıyafet almak. Benim hiç halim yoktu iftardan sonra yaptım ama dediğin gibi teravih kılamadım spor yaptığım için . nası yapcaz bilemiyorum bende

Kahvaltıda sorun yok normal
Öğlen ekmek yemek yerine ayranı ya da tavuğu fazla yersen ekmek yemene gerek kalmazdı
Arada yedigin form gevrek acıktırdı seni paketli gıdalarda form diye yazdıkları şeyler sağlıklı atistirmalik değil maalesef
Akşam pilavla birlikte pide ya da ekmek tüketirsen yine açlık oluşur.
Açlığının sebebi protein yerine karbonhidrat tüketmen. O yüzden doymuyorsun çünkü kısa sürede kan şekerini çıkarıyor karbonhidrat tokluk hissi geçici oluyor.
Daha yolun basindasin yavaş yavaş toparlayacaksın. Bu ilk haftan. Gözlemliyorum menülerini. Diğer arkadaşlar gibi ileride ceza yemeye hazır misin ? Çünkü sürekli bu menülerle devam etmek senin kilo vermeni engeller. Fazla karbonhidrata güzel spor cezaları keserim ben

Çok sevindim adına canım darısı bize küçük beden kıyafet almak. Benim hiç halim yoktu iftardan sonra yaptım ama dediğin gibi teravih kılamadım spor yaptığım için . nası yapcaz bilemiyorum bende
Amin canım. Ben en son lise sonda bu kiloları gördüm. Bir sene tekrar üni sınavına evde hazırlanınca 65 kilo olmuştum. Tam 12-13 yıldır bu kilodayım. Benim için de çok yeni yani.

İşte ben de saat 19 gibi mi yapsam diyorum, acaba olur mu? Bir de halsiz düşmek istemem ama spora da ara vermek hiç istemiyorum. Deneye deneye buluruz sanırım. Genelde Ramazan’da halsiz oluyorum ben.

Dogru kaptanım plankla aynı puan 3 sn 1 puan
Bende bugün 3. Turu yapmadım ya anneme gidince kaldı. Anca toplam 240 sn oldu. Sen tek seferde mi durdun 90 sn ?

Daha ince duruyorsun demek
Gecen de yasadin dimi bu durumu :)
Ben Iftar oncesi 30dk bisiklet surdum. Planda baska sporda vardi ama yuklenmeyim dedim. Zaten kizim ile 30dk yuruyuse cikmistim oncesinden. Birde iste de surekli yuruyorum.
Yarin yine ayni sekilde yapacagim. iftara 1 saat kala
Gün icinde is sonrasi Karin ve bacak egzersizi planladim

Kaptanım ben chloe de ısınma, bacak- kalça, bel ve karın sırasıyla yapıyorum. Vücut ısındığı ve son turda da sadece karın bölgesi çalıştığı için wallsit de bir kerede 4 dk durabiliyorum ama vücudum ısınmamışsa 1.5-2 dk durabiliyorum tek seferde. Yani bacakları yormadan kasları ısıtırsan çok daha uzun duruyorsun. Bir de ben muhakkak sevdiğim bir şarkıyı açıyorum vakit geçsin diye.

Yok daha ince durmuyorum kalıpları büyük olduğu için 36 verdiler.
Ben de oturtucam bakalım bir plan. Bu hafta başlıyorum işe. Kamuya esnek çalışma geldi gene burada. Boşuna Mayıs’ı beklemeyeceğim. Bakalım nasıl düzen kuracağım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…