- 13 Mart 2020
- 4.453
- 17.558
- 138
- 35
Evet canım aynı menüdekileri yedimGüzel
Gayet güzel liste dışına çıkmadın inşeAllah
Menü güzel uydun mu canım yazdığın menüye
Her zamanki gibi şahanesin canım
Çok güzel menü
Bravo valla
Şahane menüdoyurdu mu tatlım çorba nasıldı
Güzellllll
Yahu bir pide bişey mi ki
Ceydos şahanesin valla harika bir istikrarla devam
İlk günün günahı olmaz
Şahane
Bundan sonra sahur yapmamaya karar verdim sabah midem çok kötüydü. Zaten sahur pek yapmıyordum önceden de diyet yapacağım için yiyeyim dedim ama rahatsız hissediyorum sabahları. Sadece yoğurt kürü ü yapıcam 1 hafta sahurda
İlk zamanlar olur asla pes etmeteşekkür ederim. Yazarken korka korka yazdım menüyü Elimden geleni yapıyorum ama bu kadar şimdilik bunları yememe rağmen açlık hissediyorum hala
Aslında fazla karbh alımı da hemen acıkmana neden olur mesela akşam pilav yemişsin ya bide ekmek fazla olmuş onu dengelemek lazım . yoksa hiç korkma canım burda motivasyon için varızteşekkür ederim. Yazarken korka korka yazdım menüyü Elimden geleni yapıyorum ama bu kadar şimdilik bunları yememe rağmen açlık hissediyorum hala
hep dediğim gibi sınırları çok aşmadığın sürece sorun olmaz. iyi yapmışsın
Hala tahinli ekmek yapmayan varsa mutlaka yapin derim
Kokusu enfes
Tadida güzel
Un yok icinde
Tarif soyle
4 yumurta
1 tk kabartma tozu
1 ck tuz
200 ml tahin
Isterseniz icine ceviz
Ustune susam
Yumurta, tuz ve kabartma tozu birlikte iyice cirpilir
Sonra tahin ekleyip yine iyice cirpin
Ben icine biraz Ceviz ekledim
Isitilmis Firinda 180 derece de 30dk da hazir
Mutfagi cok guzel koku sardi Eki Görüntüle 2741139
sağolasın. çok geç başladım bu yıl diyete yolumda uzun mecburen direniyorum.Ceydos şahanesin valla harika bir istikrarla devam
Ekleme yapayimH3RA_ E English_teacherrr
Tahininiz tuzlu ise hic tuz atmayin bence, benimki cok tuzlu olmustu gecen.
Un filan yok demi kaptan böylece tamamEkleme yapayimH3RA_ Alys E English_teacherrr ekmegi yapacaklar
3 yumurta ile yaptim dun
20dk da hazirdi ekmek
Çok sevindim adına canım darısı bize küçük beden kıyafet almak. Benim hiç halim yoktu iftardan sonra yaptım ama dediğin gibi teravih kılamadım spor yaptığım için . nası yapcaz bilemiyorum bendeMerhaba kızlar
Biliyorsunuz bugün alışverişe çıktım. Sabah gittim ve tabii ki bomboştu. Hem Ramazan hem hafta içi hem de sabah olması sebebiyle. Rahat rahat dolaştım.
Artık resmi olarak 38 bedenim. 9-10 tane pantolon denedim farklı markalardan hepsi 38 bedendi ve hepsi oldu. Hatta ipekyol ve Yeşiltepe’deki kızlar 36 bile verdiler tabii ki ben şok. Kalıpları büyüktü ama banane yani 36 mı 36
Oruçlu değildim ama inanılmaz baş ağrım var. Gün içinde gezerken su içemedim dışarda Ramazan diye, bir de kahvaltıyı erken akşamı da geç yiyince şaşırttık vücudu.
Herkesin menüsü güzel, sonuçta iftar vakti insanın kendini tutması çok zor. Spor işi zor gibi ama, iftardan sonra hem yatsı hem teravih hem de spor nasıl olacak bilmiyorum. Acaba iftardan önce yapılır mı? Deneyen var mı?
Kahvaltıda sorun yok normalKahvaltı:2 yumurta,salatalık,domates,peynir,1 dilim ekmek , çay
Öğle: 1 küçük tavuk but,salata,ayran,1lim ekmek
Ara:2 hurma,sütlü form gevrek
Akşam: 5 kaşık musakka,cacık,3 yk pilav , çok az pide
3 mile leslie
3 litreden Fazla su
Arkadaşlar ben yapamıycam sanırım bu grupta çok acıkıyorum ekmeği bir dilimde olsa yiyorum her öğün kesinlikle yasak motivasyon bozuyorsun diyorsanız yazmam bidaha . Ama bu şekilde de kilo vereceğime inanıyorum daha önce 7-8 kilo verdim.
Arrietty_ sedulu H3RA_
Amin canım. Ben en son lise sonda bu kiloları gördüm. Bir sene tekrar üni sınavına evde hazırlanınca 65 kilo olmuştum. Tam 12-13 yıldır bu kilodayım. Benim için de çok yeni yani.Çok sevindim adına canım darısı bize küçük beden kıyafet almak. Benim hiç halim yoktu iftardan sonra yaptım ama dediğin gibi teravih kılamadım spor yaptığım için . nası yapcaz bilemiyorum bende
Dogru kaptanım plankla aynı puan 3 sn 1 puanIyi aksamlar
Sahur
1 haslanmis yumurta
30 gr beyaz peynir
1 avuc ispanak, 1 dal kale ve 1 domates ile salata. Biraz zeytinyag ekledim
1 ince dilim keot tahinli ekmek
Iftar
2 kepce detox corbasi (kale,ispanak,kabak ve biraz sarimsak)
120 gr hindi eti
2 buyuk cilek
Simdilik 1,7 ML su
Spor
30dk BikeERG 270 puan
1 dk 30 sn Wallsit 30 puan ? (kaptan bile hesap yapamiyor) Kiz sedulu dogrumu ?
45 sn plank 15 puan
15.331 adim 460 puan (20 bin yapmak istiyordum ama yoruldum valla)
Toplam 775 Puan
Eki Görüntüle 2824723
Daha ince duruyorsun demekMerhaba kızlar
Biliyorsunuz bugün alışverişe çıktım. Sabah gittim ve tabii ki bomboştu. Hem Ramazan hem hafta içi hem de sabah olması sebebiyle. Rahat rahat dolaştım.
Artık resmi olarak 38 bedenim. 9-10 tane pantolon denedim farklı markalardan hepsi 38 bedendi ve hepsi oldu. Hatta ipekyol ve Yeşiltepe’deki kızlar 36 bile verdiler tabii ki ben şok. Kalıpları büyüktü ama banane yani 36 mı 36
Oruçlu değildim ama inanılmaz baş ağrım var. Gün içinde gezerken su içemedim dışarda Ramazan diye, bir de kahvaltıyı erken akşamı da geç yiyince şaşırttık vücudu.
Herkesin menüsü güzel, sonuçta iftar vakti insanın kendini tutması çok zor. Spor işi zor gibi ama, iftardan sonra hem yatsı hem teravih hem de spor nasıl olacak bilmiyorum. Acaba iftardan önce yapılır mı? Deneyen var mı?
evet tek seferde 90 snDogru kaptanım plankla aynı puan 3 sn 1 puan
Bende bugün 3. Turu yapmadım ya anneme gidince kaldı. Anca toplam 240 sn oldu. Sen tek seferde mi durdun 90 sn ?
Kaptanım ben chloe de ısınma, bacak- kalça, bel ve karın sırasıyla yapıyorum. Vücut ısındığı ve son turda da sadece karın bölgesi çalıştığı için wallsit de bir kerede 4 dk durabiliyorum ama vücudum ısınmamışsa 1.5-2 dk durabiliyorum tek seferde. Yani bacakları yormadan kasları ısıtırsan çok daha uzun duruyorsun. Bir de ben muhakkak sevdiğim bir şarkıyı açıyorum vakit geçsin diye.sedulu wallsit bayadir yapmiyordum
Dun sende gorunce bu aksam bir deneyim dedim
tek seferde 1,5 dkFena degil. Hergun 15sn mi eklesem 10 mu
Plank da oyle yapacagim
dun 30 du bugun 45 sn
ama gunde 1 defa yapmak ne kadar etkili acaba
Gec aklima geldi
Yarin mutlaka 3x yapacagim
Sahurda bile
Yok daha ince durmuyorum kalıpları büyük olduğu için 36 verdiler.Daha ince duruyorsun demek
Gecen de yasadin dimi bu durumu :)
Ben Iftar oncesi 30dk bisiklet surdum. Planda baska sporda vardi ama yuklenmeyim dedim. Zaten kizim ile 30dk yuruyuse cikmistim oncesinden. Birde iste de surekli yuruyorum.
Yarin yine ayni sekilde yapacagim. iftara 1 saat kala
Gün icinde is sonrasi Karin ve bacak egzersizi planladim
Gayet iyi başlangıç benimde yarına hedefim 300 sn yapmak 3 tur. Spor sonrası yapınca çok rahat duruyorum vücut sıcakken.evet tek seferde 90 sn
Tenk yu kontrol ettigin icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?