Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

yarın senin için 2 bardak içicem söz

Kahvaltı:2 yumurta,salatalık,domates,peynir,1 dilim ekmek , çay
Öğle: 1 küçük tavuk but,salata,ayran,1lim ekmek
Ara:2 hurma,sütlü form gevrek
Akşam: 5 kaşık musakka,cacık,3 yk pilav , çok az pide
3 mile leslie
3 litreden Fazla su
Arkadaşlar ben yapamıycam sanırım bu grupta çok acıkıyorum ekmeği bir dilimde olsa yiyorum her öğün kesinlikle yasak motivasyon bozuyorsun diyorsanız yazmam bidaha . Ama bu şekilde de kilo vereceğime inanıyorum daha önce 7-8 kilo verdim.
Arrietty_ sedulu H3RA_

Keto ekmek denemek ister misin?

Eski sayfalarda tahinli ekmek tarifi vardi, onu yaparsan her ogun 1 dilim yiyebilirsin bence.

Canım sen kendi bünyeni en iyi bilirsin zaten ilk başlarda başlarken hepimiz her öğün ekmek yiyoduk ben şahsen öyleydim sonra yavaş yavaş kendiliğinden bıraktım baktım doyuyorum yemedim sende alışırsın zamanla öyle birden kesilecek bişe değilki zaten benim fikrim kalman burda kesinlikle kimse nin de motivasyon bozuyosun diyeceğini sanmıyorum.

H3RA_ yavrum abartılı bir şey yok menüde sahurda tost yemişsin ama onu yakmissindir. Akşam pide yerine tavuk fazla yiyebilirdin ya da bulgurla karbon karsilayabilirdin. Sen spor istiyorum dersen bak 3 tane şarkı attım hopla zıpla kafana göre enerji boşalt mis gibi tamamdır

Güzel
Gayet güzel liste dışına çıkmadın inşeAllah
Menü güzel uydun mu canım yazdığın menüye
Her zamanki gibi şahanesin canım
Çok güzel menü
11000 adım 330 puan
30 dk leslie 120 puan toplam 450 puan
Suyumu da 3 e tamamladım şükür çayımı aldım dizimi izliyorum
Arrietty_ sedulu H3RA_
Bravo valla
Şahane menü doyurdu mu tatlım çorba nasıldı
Güzellllll
Yahu bir pide bişey mi ki
13 Nisan 37. Gün Hollywood Diyeti 15. Gün
Detoks : 1000 ml kırmızı meyze ve sebze suyu
Su : 3750 ml
Nescafe : 2 kupa
Ceydos şahanesin valla harika bir istikrarla devam
İlk günün günahı olmaz
Şahane
Bundan sonra sahur yapmamaya karar verdim sabah midem çok kötüydü. Zaten sahur pek yapmıyordum önceden de diyet yapacağım için yiyeyim dedim ama rahatsız hissediyorum sabahları. Sadece yoğurt kürü ü yapıcam 1 hafta sahurda

teşekkür ederim. Yazarken korka korka yazdım menüyü Elimden geleni yapıyorum ama bu kadar şimdilik bunları yememe rağmen açlık hissediyorum hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…