Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Evet vucudu isitmadan denedim
Yarin isitipda deneyim birde
10dk lik olan videosundan mi bahsediyorsun ?

Şahanesin tatlım 36 yazdığına göre 36 bedendir valla dediğin gibi iftardan sonra teravih yatsı olduğu için ben ekstra bişey yapamadım şuan sadece eksik olan adımlarımı tamamlamaya çalışıyorum düzene sokarız inşeAllah

Peki bu ekmeğin kalorisi yok mu ya da daha mı masum diğer ekmeklerden kaptanım
Daha masum
Tahine bagli
Benim aldigim en dusuk karbonhidratli
12 dilim cikti

200 gr tahinda 1300 kalori
116 gr yag
5,2 gr karbonhidrat
44 gr protein

3 yumurtada
225 kalori
2 karbonhidrat
15,3 gr yag
20,4 protein

Tek dilimde
127 Kalori
11 gr yag
0,6 gr karhbonhidrat
5,4 gr protein

kabartma tozunu hesap etmedim cok cok dusuk bir sayidir icerigi

Ya ben bu hafta yine kilo veremicem heralde iftardan 1 saat önce tartıldım cumakş tarımdan sadece 300 gr. Eksik çıktı. 2 gündür akşamları canım bişey istemediği için yemekte yemiyorumdum ama 300 gr. Gitmiş sadece moralimi bozmak istemiyorum ama takılıyor aklıma diyetisyen mi denesem birde ne yapsam

bn zamqn zman verdım birden vermedım. 76 ile baslayıp 68 e geldım. Sonra bıdaha basladım 63 e dustum. 66.5 a cıkınca buraya geldım

Mide şişince çok yedik sanıyoruz herhalde. İlk gün diye pide yedim çok özlemişim tadını kokusunu. Diyetisyen haftada 3 defa 4 kare pideye izin verdi.
Senın beslenme planın nasıl canım

E eksın varmıs neden uzuluyosun ki. Daha 3 gun var cumaya. Ben artı cıkmazsam ıyıdır

Stress yapma bence
1 ayda cok guzel kilo verdin
Suan yavaslamasi nornam
Ki 300 gr iyi bir eksi
Ögle sonu dogru sonuc veriyor dedi kizlar sanki

Evet vucudu isitmadan denedim
Yarin isitipda deneyim birde
10dk lik olan videosundan mi bahsediyorsun ?
Ya illa chloe olacak diye değil, ip atlamak da iyi oluyor mesela. Mesele üst bacakları yormadan ısınmak. Uzun bir yürüyüşten sonra da rahat duruluyor mesela.

Sağol kuzum kendimizi strese sokmayalım, düzen oturturuz illaki.

Kilo azaldıkça verilme hızı da düşer. Bence vücuduna şans tanı biraz. Her hafta 1.5-2 kilo vermek sağlıklı da değil zaten.

Ozgeciiiim gel gel, sen de geri gel bekleriz

Ne güzel haber bu, cumaya nasıl olucak bakalım
Ah Senemim hic diyet yapmaya gonlu olan biri gibi degilim bir gorsen.Neyse takimin motivasyonunu bozmamak gerek.
Ben firsat buldukca size ceee eee demeye gelirim , opuyorum canim

Kilo azaldıkça verilme hızı da düşer. Bence vücuduna şans tanı biraz. Her hafta 1.5-2 kilo vermek sağlıklı da değil zaten.
Ben alıştım 2 3 aydır fazla fazla vermeye az olunca bir modum düşüyor egzersizleri hala oturtamadım gün bitiyor benim egzersizler kalıyor evle uğraşmaktan vakit kalmıyor egzersize

Ben alıştım 2 3 aydır fazla fazla vermeye az olunca bir modum düşüyor egzersizleri hala oturtamadım gün bitiyor benim egzersizler kalıyor evle uğraşmaktan vakit kalmıyor egzersize
Aynen canim saat gece bir oldu. Kendimle başbaşa kalabildim malesef. sizlere gruba geç kalıyorum hep. Bişeyleri düzeltmem lazım.

Aynen canim saat gece bir oldu. Kendimle başbaşa kalabildim malesef. sizlere gruba geç kalıyorum hep. Bişeyleri düzeltmem lazım.
Bende bu saate kalanlardanım bugün çok çok fazla baş ağrısı yaşadım iftara 3 saat vardı ağrıdan ağlıyordum sonra panjurları indirdim gözbandı taktım karanlıkta yattım 1,5 saat kadar uyumuşum. İlAğrım baya hafifledi iftara 1 saat kala mutfağa koştum bierşeyler hazırlayayım diye. İlk defa böyle bir ağrı yaşadım Ramazan’da. Tabi bu arada ev almış başını gitmiş ortalık topla spor yap derken gecenin 12sinde kahve yaptım içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…