- 3 Mart 2021
- 1.883
- 8.945
- 78
- 38
Evet vucudu isitmadan denedimKaptanım ben chloe de ısınma, bacak- kalça, bel ve karın sırasıyla yapıyorum. Vücut ısındığı ve son turda da sadece karın bölgesi çalıştığı için wallsit de bir kerede 4 dk durabiliyorum ama vücudum ısınmamışsa 1.5-2 dk durabiliyorum tek seferde. Yani bacakları yormadan kasları ısıtırsan çok daha uzun duruyorsun. Bir de ben muhakkak sevdiğim bir şarkıyı açıyorum vakit geçsin diye.
Şahanesin tatlım 36 yazdığına göre 36 bedendirMerhaba kızlar
Biliyorsunuz bugün alışverişe çıktım. Sabah gittim ve tabii ki bomboştu. Hem Ramazan hem hafta içi hem de sabah olması sebebiyle. Rahat rahat dolaştım.
Artık resmi olarak 38 bedenim. 9-10 tane pantolon denedim farklı markalardan hepsi 38 bedendi ve hepsi oldu. Hatta ipekyol ve Yeşiltepe’deki kızlar 36 bile verdiler tabii ki ben şok. Kalıpları büyüktü ama banane yani 36 mı 36
Oruçlu değildim ama inanılmaz baş ağrım var. Gün içinde gezerken su içemedim dışarda Ramazan diye, bir de kahvaltıyı erken akşamı da geç yiyince şaşırttık vücudu.
Herkesin menüsü güzel, sonuçta iftar vakti insanın kendini tutması çok zor. Spor işi zor gibi ama, iftardan sonra hem yatsı hem teravih hem de spor nasıl olacak bilmiyorum. Acaba iftardan önce yapılır mı? Deneyen var mı?
Daha masumPeki bu ekmeğin kalorisi yok mu ya da daha mı masum diğer ekmeklerden kaptanım
bn zamqn zman verdım birden vermedım. 76 ile baslayıp 68 e geldım. Sonra bıdaha basladım 63 e dustum. 66.5 a cıkınca buraya geldımBen 70,9 la başladım bugün 61.8 gördüm diyetisyendeki tartıda, evdeki 62.20 yi gösteriyor gerçi
Neyse 8-9 kg sayarsak Belden 7 cm kalçadan 5-6 cm incelme var.
Ama bacak 2 cm falan inceldi. Benim en sorunlu bölgem bacaklar. Ramazandan sonra lenf drenaj araştırıcam. Bende lipödemde var ya tedavisinde onu veriyorlar zaten.
Senın beslenme planın nasıl canımMide şişince çok yedik sanıyoruz herhalde. İlk gün diye pide yedim çok özlemişim tadını kokusunu. Diyetisyen haftada 3 defa 4 kare pideye izin verdi.
E eksın varmıs neden uzuluyosun ki. Daha 3 gun var cumaya. Ben artı cıkmazsam ıyıdırYa ben bu hafta yine kilo veremicem heralde iftardan 1 saat önce tartıldım cumakş tarımdan sadece 300 gr. Eksik çıktı.2 gündür akşamları canım bişey istemediği için yemekte yemiyorumdum ama 300 gr. Gitmiş sadece moralimi bozmak istemiyorum ama takılıyor aklıma diyetisyen mi denesem birde ne yapsam
Stress yapma benceYa ben bu hafta yine kilo veremicem heralde iftardan 1 saat önce tartıldım cumakş tarımdan sadece 300 gr. Eksik çıktı.2 gündür akşamları canım bişey istemediği için yemekte yemiyorumdum ama 300 gr. Gitmiş sadece moralimi bozmak istemiyorum ama takılıyor aklıma diyetisyen mi denesem birde ne yapsam
Ya illa chloe olacak diye değil, ip atlamak da iyi oluyor mesela. Mesele üst bacakları yormadan ısınmak. Uzun bir yürüyüşten sonra da rahat duruluyor mesela.Evet vucudu isitmadan denedim
Yarin isitipda deneyim birde
10dk lik olan videosundan mi bahsediyorsun ?
Sağol kuzumŞahanesin tatlım 36 yazdığına göre 36 bedendirvalla dediğin gibi iftardan sonra teravih yatsı olduğu için ben ekstra bişey yapamadım şuan sadece eksik olan adımlarımı tamamlamaya çalışıyorum düzene sokarız inşeAllah
Gitmeden sunu soyleyimArrietty_ sedulu
25*2 50 Leg raise 8 p
25*2 50 sguat 8 p
7.600 228 p
Toplam 244 p
Eki Görüntüle 2824745
Kilo azaldıkça verilme hızı da düşer. Bence vücuduna şans tanı biraz. Her hafta 1.5-2 kilo vermek sağlıklı da değil zaten.Ya ben bu hafta yine kilo veremicem heralde iftardan 1 saat önce tartıldım cumakş tarımdan sadece 300 gr. Eksik çıktı.2 gündür akşamları canım bişey istemediği için yemekte yemiyorumdum ama 300 gr. Gitmiş sadece moralimi bozmak istemiyorum ama takılıyor aklıma diyetisyen mi denesem birde ne yapsam
300 adet high knee yani dizleri karina çekerek koşma.Kaptan 300dk ne yapıcam anlamadım
Sen hepsinin ustesinden geliyorsun ama, harikasin, opuyorum canimIyiyim tesekkur ederim.
Is de eh iste :)
Takim isi zor
Ah Senemim hic diyet yapmaya gonlu olan biri gibi degilim bir gorsen.Neyse takimin motivasyonunu bozmamak gerek.Ozgeciiiim gel gel, sen de geri gel bekleriz
Ne güzel haber bu, cumaya nasıl olucak bakalım
Ben alıştım 2 3 aydır fazla fazla vermeye az olunca bir modum düşüyorKilo azaldıkça verilme hızı da düşer. Bence vücuduna şans tanı biraz. Her hafta 1.5-2 kilo vermek sağlıklı da değil zaten.
Benim de şimdilik 2 ye yaklaştı. Sahura birlikte 2.5 olurIc ic :))
1 L hazirladim bebde
Bitirmeye calisacagim. Sabah ki ile birlikte 1,7 L olacak. Ve cok az
2,5 yapacagim insallah
Aynen canim saat gece bir oldu. Kendimle başbaşa kalabildim malesef. sizlere gruba geç kalıyorum hep. Bişeyleri düzeltmem lazım.Ben alıştım 2 3 aydır fazla fazla vermeye az olunca bir modum düşüyoregzersizleri hala oturtamadım gün bitiyor benim egzersizler kalıyor evle uğraşmaktan vakit kalmıyor egzersize
Bende bu saate kalanlardanımAynen canim saat gece bir oldu. Kendimle başbaşa kalabildim malesef. sizlere gruba geç kalıyorum hep. Bişeyleri düzeltmem lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?