Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Çok geçmiş olsun.
Sabah doktor randevum vardı. Ev haricinde bir iş yapılınca.evin hali cok fena oluyor. Şimdi sporumu yaptım. Keyif.nerde bende camiası katlicam ütü var ama yapamam canim istemiyor.

Çok geçmiş olsun.
Sabah doktor randevum vardı. Ev haricinde bir iş yapılınca.evin hali cok fena oluyor. Şimdi sporumu yaptım. Keyif.nerde bende camiası katlicam ütü var ama yapamam canim istemiyor.
Saol canım. Sabahtan benim oğlumunda dr randevusu vardı. Aşı oldu. Ordan eczane , market derken öğlen eve geldim sabah başım ağrıyordu, 3-4 saat sürekli maske takınca baş ağrımı arttırdı. Benimde çamaşırlıkta çamaşırlar beni kesip duruyor ama ben yüz vermiyorum onları da yarın yaparım. Mutfak ve salon yarın tekrardan dağıtılmaya hazırlandı yeter

Afiyet olsun
Sahursuz zor olmadi mi

Yesil smoothie olacak diye bol demirli ne varsa evde attim. Pak choy da ekelemekdi niyetim ama bulamadim
Yok kaptanım özellikle sahur yapmıyorum eğer sahur yaparsam düzenli olarak kilo alır giderim ben kendimi biliyorum benim vücudum asla gece yemeğine gelmez biraz bile yesem sabaha bir kilo almış uyanırım
Canım mercimekli olandan yaptım çok doyurdu hatta tadı da çok güzeldi zencefilden falan biraz şüphelendim tadını kötü yapar diye ama hiç hissedilmiyor bile teşekkür ederim tekrar

Çok geçmiş olsun. Anne hasta olunca ortalık savaş alanına dönüyor gerçekten Allah yardımcımız olsun iyi yapmışsın afiyet olsun

Çok geçmiş olsun.
Öyle gerçekten Allah yardımcımız olsun bir gün ev işi yapmayınca da günlerce bişey yapılmamış gibi evin hali alıp başını gidiyor

Ayy çok iyi afiyet şifa olsun bende gece yiyince kilo alanlardanım o yüzden sahur yapmak işime gelmiyor birde yiyip yatınca midem çok rahatsız oluyor yapmamak daha iyi olacak gibi

bn zamqn zman verdım birden vermedım. 76 ile baslayıp 68 e geldım. Sonra bıdaha basladım 63 e dustum. 66.5 a cıkınca buraya geldım

Senın beslenme planın nasıl canım
Bemim beslenme planım diyetisyene gitmeden önce karışıktı. Akşam eve gelişlerim 21 i bulduğu için yemek saatim çok geç olurdu.
Diyetisyene başladım 2 ana 2 ara öğün verdi
10 kahvaltı
15 sağlıklı tatlı süt ile ara yada meyve ile ara öğün
18 Akşam yemeği
22 tarçınlı süt ile ara öğün tarzında ama ben gece sütünü yapmadım çünkü acıkmıyorum. İlk ara öğünde tatlı yada meyve tüketiyorsam süt içmedim. Akşam yemeklerim hiç 18 olmadı çünkü dışarıda oluyorum. Ona rağmen diyetisyen menüsü ile veriyorum. Tam uyabilsem daha verimli olacak bence
Bu ay zaten iftar sahur tarzında geçecek

Gitmeden sunu soyleyim
Dun Direnc bandi ile denedim leg raisi. Daha rahat oldu
Ayni etkisi oluyordur herhal
Yarin ki spor planim da var bu sefer 6tur da 15 tekrar
Ağırlıkla kalkmak gibi demek ki.
Ben hocaya sormuştum ağırlıkla daha kolay kalktığımız için dahamı az çalışıyor karın diye.
Hiç alakası yok hatta ağırlığında artısı var demişti

Kızlar sahura kalkamamışım, sabah ezanından 1 dk önce uyandım. Yanı başımda termosum vardı onu diktim kafaya şansa su bitmiş bir çay bardağı anca içebilmişimdir. Sonrada ezan başladı zaten.
Kendim zaten sahursuz tutmayı planlıyordum baş ağrısı olmazsa zorlanmam. Oğlum için üzüldüm, illa tutucam der kesin.

Allah yardımcın olsun canım kolaylıklar versin

Kaloriyi aldığın yiyecekte önemli. Bir karbonhidrat, şeker ile bir protein aynı görevi yapmıyor içeride. Bence gayet güzel sahur menüm ama iftar çok az

Menüler güzel sahurdaki yağ yakıcı yoğurt mideni rahatsız etti mi hiç?
Bir ara bu detoksu sabah önermişlerdi iki gün yaptım midem çok kötü oldu.
Bu aralar akşam yemeklerinde kabağı çok sık görüyorum sende. Kabak detoksu mu yapıyorsun.

aa evet be krebimsileri sahurda da yapabilirim güzel fikir oldu benim için

Sahur yapmadım

İftar
Haşlanmış karnabahar ve brokoli
Haşlanmış tavuk göğsü
Bir kase yoğurt

1.750 su sahura kadar 2 olur

38 dk chole 380 puan
Hem sebze hem protein var menü çok güzel
sahur yapmamak zorlamadı mı

Senin diyetisyende iftarla sahur arası ara öğün vermiş. Gerçi ben yiyemedim ara öğünü

Geçmiş olsun canım
benimde ramazanda baş ağlarım ünlüdür
ama suyuma dikkat ettiğim zaman daha az yaşamaya başladım

Sabah
Tavada 2 yumurta
Peynir
5 zeytin
Salatalik
Domates

Aksam
Mercimek corbasi
Mantar sote
2 kasik tavuklu pilav
Salata
1 hurma

10174 adim 305 p

sirke on numara, ben de bayiliyorum, tadi da hic kotu degil.

bu aldiklarim cok etki etmemisti onceden kullandigimda. ama diyetsiz kullanmistim.
bu sefer de acikcasi biraz daha dikkat ederim diye denemek istedim.
Kotu degili gectim tadi hosuma gitti bir bardaga 2 yemek kasigi katiyorum

Ahh ah ne guzel 2 dkya kadar cikarmistim challange guzeldi ya. Yine soyle bol puanli challange lar olsa
Tabi belim daha duzelmedi hemen degil bi sure sonta olsa

Ahh ah ne guzel 2 dkya kadar cikarmistim challange guzeldi ya. Yine soyle bol puanli challange lar olsa
Tabi belim daha duzelmedi hemen degil bi sure sonta olsa
Challenge i es yarisi baslayinca bir dusune bilirim

H3RA_ måbende saati kurdum ama öyle zor geldiki kalkmak. Su bile icmedim.
Bakalim nasil gececek

Gunaydin kizlar
Cocuklari da hazirlayip ise gidecegim.

Zumba / Dans Challenge günü bugün 30 dk da olsa ihmal etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…