Çok geçmiş olsun.Bende bu saate kalanlardanımbugün çok çok fazla baş ağrısı yaşadım iftara 3 saat vardı ağrıdan ağlıyordum sonra panjurları indirdim gözbandı taktım karanlıkta yattım 1,5 saat kadar uyumuşum. İlAğrım baya hafifledi iftara 1 saat kala mutfağa koştum bierşeyler hazırlayayım diye. İlk defa böyle bir ağrı yaşadım Ramazan’da. Tabi bu arada ev almış başını gitmiş ortalık topla spor yap derken gecenin 12sinde kahve yaptım içiyorum
Saol canım. Sabahtan benim oğlumunda dr randevusu vardı. Aşı oldu. Ordan eczane , market derken öğlen eve geldim sabah başım ağrıyordu, 3-4 saat sürekli maske takınca baş ağrımı arttırdı. Benimde çamaşırlıkta çamaşırlar beni kesip duruyorÇok geçmiş olsun.
Sabah doktor randevum vardı. Ev haricinde bir iş yapılınca.evin hali cok fena oluyor. Şimdi sporumu yaptım. Keyif.nerde bende camiası katlicam ütü var ama yapamam canim istemiyor.
Yok kaptanım özellikle sahur yapmıyorum eğer sahur yaparsam düzenli olarak kilo alır giderimAfiyet olsun
Sahursuz zor olmadi mi
Yesil smoothie olacak diye bol demirli ne varsa evde attim. Pak choy da ekelemekdi niyetim ama bulamadim
Canım mercimekli olandan yaptım çok doyurdu hatta tadı da çok güzeldi zencefilden falan biraz şüphelendim tadını kötü yapar diye ama hiç hissedilmiyor bile teşekkür ederim tekrarGüzel
Gayet güzel liste dışına çıkmadın inşeAllah
Menü güzel uydun mu canım yazdığın menüye
Her zamanki gibi şahanesin canım
Çok güzel menü
Bravo valla
Şahane menüdoyurdu mu tatlım çorba nasıldı
Güzellllll
Yahu bir pide bişey mi ki
Ceydos şahanesin valla harika bir istikrarla devam
İlk günün günahı olmaz
Şahane
Bundan sonra sahur yapmamaya karar verdim sabah midem çok kötüydü. Zaten sahur pek yapmıyordum önceden de diyet yapacağım için yiyeyim dedim ama rahatsız hissediyorum sabahları. Sadece yoğurt kürü ü yapıcam 1 hafta sahurda
300 adet high knee yani dizleri karina çekerek koşma.
Çıkmadım çok şükürGayet güzel liste dışına çıkmadın inşeAllah
Çok geçmiş olsun. Anne hasta olunca ortalık savaş alanına dönüyor gerçekten Allah yardımcımız olsunBende bu saate kalanlardanımbugün çok çok fazla baş ağrısı yaşadım iftara 3 saat vardı ağrıdan ağlıyordum sonra panjurları indirdim gözbandı taktım karanlıkta yattım 1,5 saat kadar uyumuşum. İlAğrım baya hafifledi iftara 1 saat kala mutfağa koştum bierşeyler hazırlayayım diye. İlk defa böyle bir ağrı yaşadım Ramazan’da. Tabi bu arada ev almış başını gitmiş ortalık topla spor yap derken gecenin 12sinde kahve yaptım içiyorum
Öyle gerçektenÇok geçmiş olsun.
Sabah doktor randevum vardı. Ev haricinde bir iş yapılınca.evin hali cok fena oluyor. Şimdi sporumu yaptım. Keyif.nerde bende camiası katlicam ütü var ama yapamam canim istemiyor.
Ayy çok iyi afiyet şifa olsun bende gece yiyince kilo alanlardanım o yüzden sahur yapmak işime gelmiyor birde yiyip yatınca midem çok rahatsız oluyor yapmamak daha iyi olacak gibiYok kaptanım özellikle sahur yapmıyorum eğer sahur yaparsam düzenli olarak kilo alır giderimben kendimi biliyorum benim vücudum asla gece yemeğine gelmez biraz bile yesem sabaha bir kilo almış uyanırım
Canım mercimekli olandan yaptım çok doyurdu hatta tadı da çok güzeldi zencefilden falan biraz şüphelendim tadını kötü yapar diye ama hiç hissedilmiyor bile teşekkür ederim tekrar
Bemim beslenme planım diyetisyene gitmeden önce karışıktı. Akşam eve gelişlerim 21 i bulduğu için yemek saatim çok geç olurdu.bn zamqn zman verdım birden vermedım. 76 ile baslayıp 68 e geldım. Sonra bıdaha basladım 63 e dustum. 66.5 a cıkınca buraya geldım
Senın beslenme planın nasıl canım
Ağırlıkla kalkmak gibi demek ki.Gitmeden sunu soyleyim
Dun Direnc bandi ile denedim leg raisi. Daha rahat oldu
Ayni etkisi oluyordur herhal
Yarin ki spor planim da var bu sefer 6tur da 15 tekrar
Allah yardımcın olsun canım kolaylıklar versinKızlar sahura kalkamamışım, sabah ezanından 1 dk önce uyandım. Yanı başımda termosum vardı onu diktim kafaya şansa su bitmiş bir çay bardağı anca içebilmişimdir. Sonrada ezan başladı zaten.
Kendim zaten sahursuz tutmayı planlıyordum baş ağrısı olmazsa zorlanmam. Oğlum için üzüldüm, illa tutucam der kesin.
Kaloriyi aldığın yiyecekte önemli. Bir karbonhidrat, şeker ile bir protein aynı görevi yapmıyor içeride. Bence gayet güzel sahur menüm ama iftar çok azEki Görüntüle 2824667
Eki Görüntüle 2824668
Sahur: yogurtlu salata, ceyrek avokado, 5 zeytin,
3 cm sucuk, fazla kaşar peyniri, 2 haslanmis yumurta,1,5 grissini
Kalori olarak fazla olmus biraz sahur-
ilk gunun korkusuna yemişim
Iftar: yarim porsiyon hünkârbeğendi
2,5 lt su, 5 cay, 2 Turk Kahvesi, soda
5201 adim: 156
36 mekik: 6
36 squat: 6
20 dk bolgesel hareket: 120
Toplam: 288
Menüler güzel sahurdaki yağ yakıcı yoğurt mideni rahatsız etti mi hiç?Arrietty_ @sedulu H3RA_
Sahur: Bitki çayı, yoğurt kürü (3yk yoğurt, zencefil, limon, maden suyu karışımı)
1.5 haşlanmış yumurta, 3 zeytin, yarım salatalık, küçük parça peynir
İftar: Bitki çayı, 1 kepçe mercimek çorbası
3 yk susuz nohut yemeği, 2 yk et, 1 küçük kornişon turşusu
Sahurla birlikte 3lt su devamı gelir
Hindistan cevizi yağlı kahve içicem
Sporlar akşam
Bu aralar akşam yemeklerinde kabağı çok sık görüyorum sende. Kabak detoksu mu yapıyorsun.Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta salatalık domates kahve 30 gr sepet peyniri 2 hindi salam 2 tk tahin pekmez
Akşam
Fırında kabak ve 5 yk yoğurt
Su 3 lt
Chloe ting 50 dk 500 puan
240 sn wallsit 80 puan
30 dk dans 120 puan
14100 adım 423 puan
Toplam 1123 puan
Arrietty_ H3RA_ Eki Görüntüle 2824707
Iyi aksamlar
Sahur
1 haslanmis yumurta
30 gr beyaz peynir
1 avuc ispanak, 1 dal kale ve 1 domates ile salata. Biraz zeytinyag ekledim
1 ince dilim keot tahinli ekmek
Iftar
2 kepce detox corbasi (kale,ispanak,kabak ve biraz sarimsak)
120 gr hindi eti
2 buyuk cilek
Simdilik 1,7 ML su
Spor
30dk BikeERG 270 puan
1 dk 30 sn Wallsit 30 puan ? (kaptan bile hesap yapamiyor) Kiz @sedulu dogrumu ?
45 sn plank 15 puan
15.331 adim 460 puan (20 bin yapmak istiyordum ama yoruldum valla)
Toplam 775 Puan
Eki Görüntüle 2824723
aa evet be krebimsileri sahurda da yapabilirimMerhaba
11:30
Ben bugun kahvaltida cok guzel bi sey yaptim.
2 yumurta ile azicik sütü çirpip içine 1 kasik yulaf unu attim. Onlari ince ince pisirdim. 4 5 tane cıktı ufak tavada.
Aksamdan kalma karisik salata vardi sossuz 1 kase kadar mor lahanali falan. Onu 2 kasik yogurtla karistirdim.
Bu yuvarlak krebimsileri serdim. Salatayi yaydim. Ustune bi kat daha serdim salatayi yaydim. Pasta gibi ust uste ciktim.
Cok guzel oldu. Tadi da tipi de. Yiyemedim doydum hatta. Pasta gibiuydurmasyon ama hoşuma gitti.
15:00
1 bardak süt
1 muz
2 kaşık chia tohumu
17:45
4 kaşik tavuklu bezelye yemegi
2 kasik yogurt
2 tane biber tursusu
1 kase yeşil salata
Sıvı:
3 litre su
1 litre dukan
1 bardak yesilcay
(Wc'den bildiriyorum.. değil değil masamdayım)
Spor:
1 saat yürüyüş (yarımı ceza )
279 puan
Arrietty_ @sedulu H3RA_
Hem sebze hem protein var menü çok güzelSahur yapmadım
İftar
Haşlanmış karnabahar ve brokoli
Haşlanmış tavuk göğsü
Bir kase yoğurt
1.750 su sahura kadar 2 olur
38 dk chole 380 puan
Merhaba kizlar,
Bugünkü menüm
Sabah 1dilim ekmek, 1 yumurta, 3-4parca peynir, 1 dilim salam, 3dilim sucuk
Ara latte ve kefir
Akşam 1 tabak düğün çorbası, 2 parça fırında et, 2 dilim fırında patates, 1 haşlanmış yumurta
Sonra çay yanında fıstık yedim bir avuctan biraz fazla
Su bugün neredeyse 3lt icmisimdir
Spor yok, sadece 3300 adım var şimdilik ama bugün çok yorgun hissediyorum100 puan
Senin diyetisyende iftarla sahur arası ara öğün vermiş. Gerçi ben yiyemedim ara öğünüİyi akşamlar kızlar
Sahur
2 haşlanmış yumurta, 1 dilim beyaz peynir, 2 ceviz, 1 dilim ekmek, yeşillik
1 maden suyu
1litre su
İftar
1 kuru hurma
1,5 kepçe çorba
Kıymalı ıspanak yemeği, yoğurt, salata
Ara
Yarım armut, 1 dilim ananas, yeşil çay
Su: 2lt
Spor: Leslie boosted 30dk: 120p
8500adım: 255p
Top: 375puan
Arrietty_ H3RA_ @sedulu
Geçmiş olsun canımBende bu saate kalanlardanımbugün çok çok fazla baş ağrısı yaşadım iftara 3 saat vardı ağrıdan ağlıyordum sonra panjurları indirdim gözbandı taktım karanlıkta yattım 1,5 saat kadar uyumuşum. İlAğrım baya hafifledi iftara 1 saat kala mutfağa koştum bierşeyler hazırlayayım diye. İlk defa böyle bir ağrı yaşadım Ramazan’da. Tabi bu arada ev almış başını gitmiş ortalık topla spor yap derken gecenin 12sinde kahve yaptım içiyorum
Sabah
Tavada 2 yumurta
Peynir
5 zeytin
Salatalik
Domates
Aksam
Mercimek corbasi
Mantar sote
2 kasik tavuklu pilav
Salata
1 hurma
10174 adim 305 p
Amin canım hepimize inşallahAllah yardımcın olsun canım kolaylıklar versin
Kotu degili gectim tadi hosuma gittisirke on numara, ben de bayiliyorum, tadi da hic kotu degil.
bu aldiklarim cok etki etmemisti onceden kullandigimda. ama diyetsiz kullanmistim.
bu sefer de acikcasi biraz daha dikkat ederim diye denemek istedim.
Ahh ah ne guzel 2 dkya kadar cikarmistim challange guzeldi ya. Yine soyle bol puanli challange lar olsa@sedulu wallsit bayadir yapmiyordum
Dun sende gorunce bu aksam bir deneyim dedim
tek seferde 1,5 dkFena degil. Hergun 15sn mi eklesem 10 mu
Plank da oyle yapacagim
dun 30 du bugun 45 sn
ama gunde 1 defa yapmak ne kadar etkili acaba
Gec aklima geldi
Yarin mutlaka 3x yapacagim
Sahurda bile
Challenge i es yarisi baslayinca bir dusune bilirimAhh ah ne guzel 2 dkya kadar cikarmistim challange guzeldi ya. Yine soyle bol puanli challange lar olsa
Tabi belim daha duzelmedi hemen degil bi sure sonta olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?