- 3 Mart 2021
- 1.883
- 8.945
- 78
- 38
Sahurda sadece bu kürü içtim bugün şuan gayet rahatım çok etkilemedi beni dünde içmiştim sıkıntı olmadı bendeKaloriyi aldığın yiyecekte önemli. Bir karbonhidrat, şeker ile bir protein aynı görevi yapmıyor içeride. Bence gayet güzel sahur menüm ama iftar çok az
Menüler güzel sahurdaki yağ yakıcı yoğurt mideni rahatsız etti mi hiç?
Bir ara bu detoksu sabah önermişlerdi iki gün yaptım midem çok kötü oldu.
Bu aralar akşam yemeklerinde kabağı çok sık görüyorum sende. Kabak detoksu mu yapıyorsun.
aa evet be krebimsileri sahurda da yapabilirimgüzel fikir oldu benim için
Hem sebze hem protein var menü çok güzel
sahur yapmamak zorlamadı mı
Senin diyetisyende iftarla sahur arası ara öğün vermiş. Gerçi ben yiyemedim ara öğünü
Geçmiş olsun canım
benimde ramazanda baş ağlarım ünlüdür
ama suyuma dikkat ettiğim zaman daha az yaşamaya başladım
Bunu öğrendiğim iyi oldu bilmiyordum ben eskiden karbonhidratın çabuk acıktırdığını. Birkaç arkadaş daha yazdı bunu. Bugün daha dikkatli olucam. Cezam neyse razıyımKahvaltıda sorun yok normal
Öğlen ekmek yemek yerine ayranı ya da tavuğu fazla yersen ekmek yemene gerek kalmazdı
Arada yedigin form gevrek acıktırdı seni paketli gıdalarda form diye yazdıkları şeyler sağlıklı atistirmalik değil maalesef
Akşam pilavla birlikte pide ya da ekmek tüketirsen yine açlık oluşur.
Açlığının sebebi protein yerine karbonhidrat tüketmen. O yüzden doymuyorsun çünkü kısa sürede kan şekerini çıkarıyor karbonhidrat tokluk hissi geçici oluyor.
Daha yolun basindasin yavaş yavaş toparlayacaksın. Bu ilk haftan. Gözlemliyorum menülerini. Diğer arkadaşlar gibi ileride ceza yemeye hazır misin ? Çünkü sürekli bu menülerle devam etmek senin kilo vermeni engeller. Fazla karbonhidrata güzel spor cezaları keserim ben
Ceydos maşallah sen nasıl dayanıyorsun ya halsiz düşmüyor musun. Dikkat et kendine13 Nisan 37. Gün Hollywood Diyeti 15. Gün
Detoks : 1000 ml kırmızı meyze ve sebze suyu
Su : 3750 ml
Nescafe : 2 kupa
Bn hep sahursuz tutardım. Sımdı dıyet şeysine kalkıyorum sahura az yemıssın dıyolar ya sahuru yemezsem oyarlar grupta benı dıyeAmin canım hepimize inşallah
Ne ara yaKalkın yürüyelim
1100 adım oldu benim.
Bugün Sahur da çok atamamışım daha 500 benimKalkın yürüyelim
1100 adım oldu benim.
1800 de BendeKalkın yürüyelim
1100 adım oldu benim.
Ben dün kötü oldum ya. Baş ağrısı yaptı susuzluk. Hala kendimde değilim. Erkenden yattım ama bıraksalar yine uyurum.Bugün Sahur da çok atamamışım daha 500 benim
Bugün sabah yürüyüşümü yapmadım.1800 de Bende
Bakalim is cikisi kac olacak
Geçmiş olsun canım ben iyiydim şükür sadece halsizlik oldu biraz bakalım bugün nasıl olacağımBen dün kötü oldum ya. Baş ağrısı yaptı susuzluk. Hala kendimde değilim. Erkenden yattım ama bıraksalar yine uyurum.
Sen mi önce oluyodun abla bende hala yokAdet oldum
Keşke ortam olsa da uyusam ama işteyim.Geçmiş olsun canım ben iyiydim şükür sadece halsizlik oldu biraz bakalım bugün nasıl olacağım
Bilmiyorum ki canımSen mi önce oluyodun abla bende hala yok
Günaydın, eş yarisi olduğunda esimi mağdur etmemek için daha çok spor yapıyorum onu farkettim. Su an evde annemler var, pek adimlama yapamıyorum, ama eş yarisina katilmak için 50 bini tamamlamam lazimChallenge i es yarisi baslayinca bir dusune bilirim
H3RA_ måbende saati kurdum ama öyle zor geldiki kalkmak. Su bile icmedim.
Bakalim nasil gececek
Gunaydin kizlar
Cocuklari da hazirlayip ise gidecegim.
Zumba / Dans Challenge günü bugün30 dk da olsa ihmal etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?