Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sahurda sadece bu kürü içtim bugün şuan gayet rahatım çok etkilemedi beni dünde içmiştim sıkıntı olmadı bende

Bunu öğrendiğim iyi oldu bilmiyordum ben eskiden karbonhidratın çabuk acıktırdığını. Birkaç arkadaş daha yazdı bunu. Bugün daha dikkatli olucam. Cezam neyse razıyım Leslie 3 mile çok terlermiyor beni. Leslie boosted 30 dk yapıcam bugün çok terletiyormuş.

Amin canım hepimize inşallah
Bn hep sahursuz tutardım. Sımdı dıyet şeysine kalkıyorum sahura az yemıssın dıyolar ya sahuru yemezsem oyarlar grupta benı dıye ama bu gece kalkıp yemıcem ya kahve ıcsem yeter sankı mıdem cok dolu hala. Allah kolaylık versın hepımıze

Ben dün kötü oldum ya. Baş ağrısı yaptı susuzluk. Hala kendimde değilim. Erkenden yattım ama bıraksalar yine uyurum.
Geçmiş olsun canım ben iyiydim şükür sadece halsizlik oldu biraz bakalım bugün nasıl olacağım

Günaydın, eş yarisi olduğunda esimi mağdur etmemek için daha çok spor yapıyorum onu farkettim. Su an evde annemler var, pek adimlama yapamıyorum, ama eş yarisina katilmak için 50 bini tamamlamam lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…