Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

60 dk zumba ve üzerine 180 sn wallsit iyi geldi. Oğlum uyusun uyansın biraz sitenin bahçesinde oynariz toprakla vakit geçirir.
Kiz sedu Harikasin.
Cocuklar bugun 15 de alinacak
Benim de 2,5 saatim var. Karin ve bacak calisir 30dk zumba ekler wallsit denerim yine

çok moralim bozuldu. güzellik salonları kapanıyormuş bugün son gün. kendimi tütsületme randevum vardı.onu hallettim. 1 aylık dermopen maratonu yapacaktım. haftada 1 defa olmak üzere. ilk seans yapıldı diğer seanslar ertelenmek zorunda. umarım sonucumu etkilemez. var ya suratım domates gibi oldu. sayesinde adım sayımda oldu

Selam kızlar, nasılsınız?

Arrietty_ kaptanım, ben ara vermekten vazgeçtim, çünkü kilolarımla çok mutsuzum.. Belki bu hafta artı olucam ama düzelicek..

Bugün yine başka bir doktora gittim.. Röntgen çekildi falan, uzun uzun konuştuk..
Aylar önce eşimle hastalanmıştık, o daha kötüydü bana göre.. Ne olur ne olmaz kendimizi karantinaya aldık, doktor tavsiyesiyle evde serumlar takıldı, ilaçlar içtik iyileştik.. Ama o zamandan beri ben koku alamıyorum.. Yaklaşık 1 ay kadar önce yemek yerken tadı kötü gelmeye başladı, o gün bu gündür normal yemek yiyemiyorum.. Koku da almaya başladım ama kötü koku, neyi koklarsam rahatsız oluyorum, yemeklerden de aynı kokunun kötü tadını alıyorum diyeyim..
Bunun yanı sıra iştahsızlık, halsizlik, mide bulantısı, aşırı yorgunluk var..
Hepsini anlatdım doktora, aynen o biri doktorun söylediklerini söyledi.. Tüm bunlar koronavirüsün etkileri dedi.. Hafif atlatmışsın ama etkisi hala sürüyor, bu kadar da kötü bir hastalık bu dedi. Ve ilk olmadığımı da söyledi, genç kızlar geldi daha önce de yanıma, aynı senin şikayetlerin vardı onlarda da..
Belli bir tedavisi yok, zamanla düzelmesi gerek.. Aldığım vitaminlere devam edeceğim, bu süre zor geçecek belli..

cidden cok degisik bir hastalik,
gecmis olsun, cabucak toparlanmani diliyorum.

Geçmiş olsun canım
ben bir şey mi kaçırdım doktor bir sebep bulamamıştı diye kalmış aklımda.

Sadece suyla nasl durdun derdım ama bende hep oyle tutardım. Sahurda uykulu uykulu asla yıyemem ama mecbur yıyorum artık. İftarda bu kadarla kalma ya nasıl doyacaksın neden yıyemıyosunki

Teşekkür ederim kızlar, açıklamamı az yukarda yazdım

Günaydın, eş yarisi olduğunda esimi mağdur etmemek için daha çok spor yapıyorum onu farkettim. Su an evde annemler var, pek adimlama yapamıyorum, ama eş yarisina katilmak için 50 bini tamamlamam lazim
Yarışa katılmada limit 35 bin değil miydi?

Çok geçmiş olsun canım, inşaallah en kısa zamanda atlatırsın bu durumu

Kiz sedu Harikasin.
Cocuklar bugun 15 de alinacak
Benim de 2,5 saatim var. Karin ve bacak calisir 30dk zumba ekler wallsit denerim yine
Wallsiti en sona bırak vücut ısınınca çok daha kolay oluyor durması. Çocuk çekiştirmese daha çok duracaktım Bugün karın dinlendiriyorum ben zumbayla coştum yeterince

Selam canım baş ağrısı çok kötü geçmiş olsun. Bende evde dolanıp duruyorum akşama kendime elmalı yulaflı top yaptım bakalım seversem yine yaparım tatlı niyetine

Selam canım baş ağrısı çok kötü geçmiş olsun. Bende evde dolanıp duruyorum akşama kendime elmalı yulaflı top yaptım bakalım seversem yine yaparım tatlı niyetine
onu bende denemek istiyorum
kendimi toparlarsam yaparım belki
bence beğenirsin elma ve tarçının birleştiği her tatlı güzel oluyor bence

onu bende denemek istiyorum
kendimi toparlarsam yaparım belki
bence beğenirsin elma ve tarçının birleştiği her tatlı güzel oluyor bence
Aynen kokusu bile muhteşemdi tadı da güzeldir sanıyorum akşam bakcam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…