zorlamıyormuş bende tecrübe ettim bugünZorlamadı kaptanım
bence 10 kg iyidir10kg sandbag im (kum torbam) geldi
Esim hafif diyor. Banada hafif geldi ama spor hareketlerini yapinca belli olur. 15 kg alsaydim
Yeterliydi zatenbence 10 kg iyidir
dün istediğim gibi incelmiyorum dediğimde diyetisyen çokmu ağırlıkla çalışıyorsun demişti
şu ağırlık topu ile mekik yapan ablaya, topu başının üstünden savurarak kalkarsa daha hızlı ve kolay kalkıldığını söylermisinTesekkur ederim sanada afiyet olsun :)
Bugun ki dersden video atmislar
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
Sahurda yememiz şartmı? öyle anladım da benzorlamıyormuş bende tecrübe ettim bugün
ama susuzluk yaşadım bugün
Sahur
Yarım dilim çavdar ekmeği
1 haşlanmış yumurta
2 dilim fırında patates
3 top peynir
3 yeşil zeytin
Salatalık
Domates biber kavurması
Yarım kuru kayısı
250 ml kefir
İftar (plan)
Dünden kalan 2 adet fırın köfte
Yine önceki günden kalan 2 yemek kaşığı kadar bezelye
2-3 yemek kaşığı taze fasulye
Salata
Yoğurt
Sahurda 1 litre kadar su içtim. İftardan sahura da 1 ya da 1.5 litre içerim inşaallah.
Arrietty_ @sedulu
Tavuk niye az yedin kiz :)İyi akşamlar kızlar oruçlarımızı kabul etsin Allah bugün menüm
Sahur 1.5 haşlanmış yumurta 1 dilim tb ekmeği 1 dilim peynir 1 dilim hindi füme yarım domates ve salatalık bolca yeşillik
İftar 1 kase mercimek çorbası 1 tane tavuk pirzola 2 kaşık biber kavurması salata ve 3 4 kaşık cacık
Çayla 2 tane elmalı top yiyeceğim
Su 3 e tamamlanacak 500 ml kaldı
Sporu yapınca yazayım
Arrietty_ @sedulu H3RA_
Kacamak da kacamak olsa14Nisan 38. Gün Hollywood Diyeti 16. Gün
Detoks : 1000 ml kırmızı meyze ve sebze suyu
Kaçamak = 30 gr fırında baby
Su : 2250 ml
Nescafe : 2 kupa
Spor : 4926 adım : 148 puan
Eki Görüntüle 2825319
hollywood 2 gün sıvı 5 gün normal 3. haftasını yapıyorum.Nasil bisey yaptirdin tam anlamadim
Senin hollywood yine siviya gecmis. Gozum korktu
şu ağırlık topu ile mekik yapan ablaya, topu başının üstünden savurarak kalkarsa daha hızlı ve kolay kalkıldığını söylermisin
sonucu görüp öyle karar ver bence. acayip motive ediyor.
Tavuk niye az yedin kiz :)
Kacamak da kacamak olsa
Ben senin kadar surduremem herhal
1haftalik olan sekilde kayit ettim telefona. Ondan sonra bakarim duruma gore diye :))
çıkar tabi yorulmaya başladığında daha ağırlaşıyor elindeYeterliydi zaten
Canim cikti :)
Suyu tamamlayip yazacagim manyak sporumu
Hos bizim yaptgimiz bazilarinin yaninda hic bisey
Ramazan da sivi kismi zorla mi acabahollywood 2 gün sıvı 5 gün normal 3. haftasını yapıyorum.
yüzüme dermapen dedikleri işlemi yaptırdım minik iğnelerle tüm suratıma delikler açıldı. üzerine besleyici yağlar ilave ettiler. benim güneş lekelerim çok fazla. onlara çare olsun diye uğraşıyorum. ama leke için 4 hafta en az tedavi gerekliymiş. sanırım cihazı eve alıp kendim yapacağım. yapılabiliyormuş.
ben yemesem dedim diyetisyene olmaz dediSahurda yememiz şartmı? öyle anladım da ben
sen bu yöntemle hızlı hızlı yatıp kalkar havanı atarsın3. Kadin da ayaginin altina koymus. Kalkamiyor kuzum
Mayis da gidecegim 1 aylik
Havalar isininca acik havada guzel oluyor
Sb ile goblet Squat yapacaktim son anda bear hug Squat yaptim. Sb e sariliyorsunçıkar tabi yorulmaya başladığında daha ağırlaşıyor elinde
neler yaptın sandbaginle
Galiba bu Baslangic takimisen bu yöntemle hızlı hızlı yatıp kalkar havanı atarsın
Benim alt karnimi ve tontis yanaklarimi goturecek seyler ise motive olurumsonucu görüp öyle karar ver bence. acayip motive ediyor.
Yaa. Ne yapsam bilemedim şimdi.ben yemesem dedim diyetisyene olmaz dedi
vücut kıtlık algılarmış
ama bu gece uyuyakalmışım yiyemedim
ben bunların hangi birini sorayım google amcayaSb ile goblet Squat yapacaktim son anda bear hug Squat yaptim. Sb e sariliyorsun
Sonra RDL yaptim. Boy Kisa olunca pek egilemedim gibi oldu Ilk denemede. Step e ciktim Bende
Son olarak hip thursters. Ayaklarimi yine step e koydum daha iyi yaparim hareketi diye
Bu bacak ve toto icindi :))
Sonra core calistim ama Sb ile degil.
Yarin icin oblique egzersizi bulmam lazim
Video atayim ama sb yok kizda :))ben bunların hangi birini sorayım google amcaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?