Sabah bi bakarım ama işimi garantiye almak için erkenden markete de gidicem. Eşim diyor ne işin var erkenden dedim tarti günü yarın çok önemli. Öğlen gidelim beraber dedi ac karnına olmam lazım öğlen olmaz sabah halletmem gerek diye sıkıştırdım adamı sabah gidip alcak bana pilSabaha dinlenir tartin, sansini dene belki foto cekene kadar dayanir
Mutlaka dene :)Icine ekleyeyim bende, ustune serptiklerim pek yapismadi, tabaktan yedim dökülenleri
Benim de sekreterlik günümSabah bi bakarım ama işimi garantiye almak için erkenden markete de gidicem. Eşim diyor ne işin var erkenden dedim tarti günü yarın çok önemli. Öğlen gidelim beraber dedi ac karnına olmam lazım öğlen olmaz sabah halletmem gerek diye sıkıştırdım adamı sabah gidip alcak bana pil
Yarin saat 5 benim icin 3 olacagindan simdiden paylasayim dedimArrietty_
Gecen hafta 67.20
Bu hafta 66.85
Fark 350gr
Yuzde %0.520
Yarin o saatlerde de paylasa bilirsin sorun olmazYarin saat 5 benim icin 3 olacagindan simdiden paylasayim dedimArrietty_
Gecen hafta 67.20
Bu hafta 66.85
Fark 350gr
Yuzde %0.520
Merhaba kızlar, evde taşınma işleri hız kazandı. Çok uğrayamıyorum gruba. Haftasonu evi teslim alıyoruz sonrası temizlik ve taşınma olacak. Evde kutular yığılmaya başladı. Düzen yok ve düzensizlik beni çok strese sokar.
İşyerinde yine bir vergi dönemi orayada ağırlık vermem lazım.
Sanırım reglim gelecek yakında içim darlanıyor, hemencecik sinirleniyorum. Oda girdi sıraya, eksikmiş gibi.
Benimle konuşanın içi darlanır bu ara
Hepsi bitecek diye teselli ediyorum kendimi. Offf çabuk bitsin please
Iyi aksamlar canimMerhaba kızlar, evde taşınma işleri hız kazandı. Çok uğrayamıyorum gruba. Haftasonu evi teslim alıyoruz sonrası temizlik ve taşınma olacak. Evde kutular yığılmaya başladı. Düzen yok ve düzensizlik beni çok strese sokar.
Sanırım reglim gelecek yakında içim darlanıyor, hemencecik sinirleniyorum. Oda girdi sıraya, eksikmiş gibi.
Iste takimi asagi cekmek istemiyorum. Felaket stres oluyorum sabit ya da arti gelecek diye. Spor da yapamiyorum.Karar verdin mi izin isine.
Aslinda tatli olmasa bence ramazanda verirsin kilo. Şaşırtmaca olacak senin vucuda.
Evet izin istiyorum 3te paylasirsam eksi olmaz diye korkuyorumYarin o saatlerde de paylasa bilirsin sorun olmaz
Birde izin isine hala kesin cevap anlamadim
Ya sorma sabah gözümü açar açmaz burayı açıp tablo hazırlıyorum. Adam diyor başladı mesainBenim de sekreterlik günüm
Ne cektiler be bizden
Niye olmasinEvet izin istiyorum 3te paylasirsam eksi olmaz diye korkuyorum
Kolaylıklar diliyorum canım sana ❤Merhaba kızlar, evde taşınma işleri hız kazandı. Çok uğrayamıyorum gruba. Haftasonu evi teslim alıyoruz sonrası temizlik ve taşınma olacak. Evde kutular yığılmaya başladı. Düzen yok ve düzensizlik beni çok strese sokar.
Ben cok seviyorum tadiniKızlar bende keto tahin ekmek tarifini denemek istiyorum nasıl bişi merak ettim. Yarın sahur yada iftar da yiyeyim diyorum bi sıkıntı olurmu. Meraklandım tadını
Şahane gözüküyor ellerinize sağlıkHayırlı akşamlar kızlar
Ve karşınızda ilk defa denediğim lahmacunum
Benim lahmacun canavarı küçük oğlan beğendi
Tarifi
Hamuru
2 sb su
Aldığı kadar un
1 tk tuz
Üst malzemesi
400 gr kıyma
1 büyük soğan
1 büyük kırmızı biber
3 yeşil biber
2 domates
1 tutamdan fazla maydanoz
Karabiber
kırmızı toz biber
Pul biber
Tuz
1 yk biber salçası
1 yk domates salçası
1 çay bardağı sıvı yağ
Malzemeleri robottan çektim kıyma ile yoğurdum
Sıvı yağ, tuz ve baharatları da ekleyip tekrar yoğurdum
Hamuru yarım saat kadar dinlendirdim
12 eşit parçaya ayırdım .
Açtığım hamurların üzerlerine kıymalı harçtan 2 yk koydum kaşığın tersiyle yaydım
Bazlama tavasında altı kızarana kadar pişirdim
Üzerine kapak örttüm üst malzemesi de pişti
Afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?