Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ben teflon tavada yapacağım nasipse
Üzerini de kapağıyla kapatıp 5 dk pişireceğim

Kızlar bişi sorucam. Ben şimdi hergün iftarda 2 hurmayla açıyorumya aslında 3le açmak istiyom da sakıncası yoksa 3le açim Asıl sorum kilo aldırır mı ramazan sonuna kadar kullanmayı düşünüyorum tatlı isteğini bastırsın die. Kaş yapıyım derken göz çıkarmıyım yani. Kilo aldırabilirmiş die okudum da.

bence 2 ile kaliyorsan sorun yok ama yine de bir gun hurma birgun zeytin yaparsan daha iyi olabilir :)
ben bu hafta (menulere yazmayi unuttum gerci) elma sirkesi icmeye basladim ve istahimi ve tatli istegimi cok iyi bastirdigini farkettim. eger midene dokunmazsa elma sirkesi ile acabilirsin de orucunu

birebir uymak zorunda değilsin ki çok açılmadan yapmak önemli

Harikasın valla bravo
Hayırlı sahurlar kızlar
Ben de oruçluyum bugün kısmetse
Bugün işe başlıyorum. Hayatımın bir dönemi kapanıyor bakalım.
Hayırlı olsun canım
Saat olarak 15 gibi paylasmak uygun olur diye dusunuyorum
En gec 17 de paylasmis olursaniz benim liste hazirlamam icin daha kolay olur
Bende 16-17 gibi paylaşayım
kendin mi yapiyorsun lahmacunu,
biz yeteneksiz arkadaslarin da yapabilir dersen tarif gondersene, ben bir kac hazir ldim, pek guzel degillerdi.

Kendim evde pide yaparim da lahmacun daha iyi olur diyetteyken.
Ben hazır tam buğday lavaş ile yapıyorum şahane oluyor. Fırında pişiriyorum. İç malzeme: kıyma, 1 büyük soğan, 2 diş sarımsak, 1 yeşil biber, 1 kapya biber, 1 -2 domates, çeyrek çay bardağı sıvı yağ, yarım yada 1 çay bardağı su, maydanoz, baharatlar, 1yk kadar karışık salça ekleyip blendardan çekiyorum. Biraz cıvık olsun. İlerleyen haftalarda bende yapayım aklıma geldi ama önce 62 bir göreyimde
Ahhh canım neler neler yapmak istiyor benim ya
Yemekten ziyade yapma isteğimi ortadan kaldırmak için
İlla o mutfak işleri beni mıknatıs gibi çekiyor mutfak benim atölyem gibi
Yaa aynen bende öyleyim. Mutfakta zaman geçirmeye yapmaya bayılırım geri alınan kiloların sebebi yapınc da yiyorum

Alys evet biber ben de koyuyorum, yazmayi unutmusum :)

Dizleri karnına çekerek olduğun yerde kosma canım

hurmanin buyuklugu ne kadar,
bende buyuk hurmalardan var, 1 tanesi bile baya kesiyor dogrusu,

bugun ornegin tatli olarak
1 hurma, 1 kuru incir, yarim kase uzum yedim.
Uzum yemesem de olurdu belki mesela.

bugun 16bin adim yapmam gerekiyor haftaya eslebilmek icin
cok guzel menu, ahh elliler baraji, ben de gorurum umarim yaz gelmeden

Ya aslinda izine cikmak felaketim olacak biliyorum ama bogazimi tutamayacagimi da biliyorum hele davetlerde bayramdan sonra izin kilomdaysam hemen donebiliyor muyum
Evet ama altinda olman daha iyi. Yuzden kac etap izinde isen ona bolunuyor
Coronada ne daveti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…