tuğba sen bilirsin söyle canım zeynep hepmi yiyor bunları..
bence ceza verelim zeynebe o cezayı yerine getirsin..
ne versekk kii
şimdi canım benim ilk günden söylenmek istemiyorum ama zeynep ne bunlarrrr
bir daha böyle menü yapıp gelme kalorisi az ama doyurucu seyler olmalı masallah sende tam tersi doyurucu olmayan kalorisi bol olan her sey var..
içli köfte
dolma
baklava
helva
listeye ilk girdiğin hafta kilo alarak baslamak istiyorsun sanırım.. eksilerde olursan cuma listeye giremezsin canım deneme süren devam eder.ona göre önlemini al..
prenses zeynep benim okuldan öğretmen arkadaşım onu da meyvenulla ben söylemiştim paylaşım güzel yapar ve azimlidir takımımızı zirveye taşımada çok yardımcı olacaktır öptüm seni
oley çizelgemi yaptım
kızlar bu arada ben süper mini bi etek aldım ayy cok seker oldumm face e resim eklicem ordan görürsünüz ama asıl bomba etek kac beden bilim bakalım 36
acayip mutluyum dilimde tatlım şarkısı cosuyorum
bugün kahvaltıda;2dilim ekmek,4 zeytin,2 dilim peynir,bol salata,2çatal helva yedim.
öğlen;kurufasulye,cacık ve 1 dilim ekmek
ara;mandalina ve 1 baklava
akşam:1 içli köfte,yarım kase etli nohut,1 biber dolma ve yarım kase yoğurt yedim.kapattım günümü şu an.
42 dakika 6.3 te yürüdüm.10 dakika bisiklet ;50 mekik ve ağırlık calışmaları yaptım kollarda120 tane farklı farklı
kanka seni meyvenull takımın spor salonuna yerleştirecekmiş
slm kizlar napiyosunuz bakimben geldimm
zeynepece sende hosgeldin cnm nasilsin ins burda zayiflicaz hep beraber...
benim dünkü meüm:
iftar: 1 tabak corba biraz ekmek kepekli 1 tabak salata ,su
sahur: 1 tost cay
kizlar aksam biraz cerez yedim bi kacta kepekli biskuvi elma yedim yesi 2 litre su ictim bu kadar bugunde kuru fasulye var öptüm hepinizi
iyi akşamlar kızlar,
her zamanki yoğun tempoyla koşturuyorum.bu gün yaptığım en iyi şey sabah 1 saat yürümek onun dışında hiç iyi şeyler yapmadım daha doğrusu yapamıyorum.
kahvaltı:sabah yürüyüşten önce 1 dilim kek
ara:1 dilim kek
öğlen :yarım hamburger
ne derseniz razıyım .
şimdide ıspanaklı börek yaptım yemezsem duramıycam.
meyvenül sen beni bu hafta listeye almasan olmazmı en azından takıma zarar vermiyim.
vavvvvv mersa sen bendende çok cezayı hakettin sanırım:)
ben bugün sabah bi kase süt ve mısır gevereği yanıda domates salatalık ve 2 zeytin yedm
ölen;1 dolma ve 1 bardak ayraN
ara;bi mandalina bi elma
akşam yarım kase etli nohut 2 yemek kaşığı pilav yoğurt ve salata
gün içerisinde bi bardak tarcınlı bi bardak elmalı çay içtim
spor salonu bugün erkeklere ait şimdi inecem kimse yoksa yarım saat yürüyecem
tamam canım :))..
hedefim 60 kilo.şu an 79 kiloyum.ocak 27 ye kadar 9 kilo vercem.hedefime 1 temmuza kadar ulaşmak istiyorumm.
canım bu hafta seni aynı geceriz kilo bildirmedi die ama haftaya takımda görmek istiyorum kacamazsın alttan üste tsınıyorsun zaten ..günaydın kızlar.gününüz güzel geçer inşallah
dün yeni ev sahibimiz anahtarı teslim etmiş.eşim elektrik su boya byacı işlerini halletmiş.bugun boyanmaya başlıyor.dün evi toparladık.bugunde mutfagı temizleyip yerleştireceğim.meyvem beni bu hafta izinli yazarmısın.ortada ne tartı kaldı ne de diyet kalacak bu gidişle.mutfak düzeni olmayınca mecburen dışardan yiyeceğiz.sabahlarıda simit vsama abartmamaya çalışacagım inşallah
ellerine sağlık cnaım bu hafta listede eksilmeler olucak gibi geliyor..deniz1984................. 0
mersa ..................... 1
prenses68.................0
meyvenull .................15
bijoux .......................0
PrensesPeri ................4
doksanaltmışdoksan .... 0
tugba8424..............17
zeynepece2009…………13
meyvenull dünkü paylaşımlar liste böyle bilgilerine
olucak canım olucak yavas yavas sabırla zayıflıcaz..bugün yemiyecem sizede söz veriyorum kendimede..
bi arkadaştan duydum akşam 8 den sonra hiç bişey yemezsen yağ yakımın o saatte hızlanıyomuş.2 gündür 8 den sonra meyve dahil bişey yemiyorum..
akşamları biraz fazla gibi görünüyor yediklerim ama gece 2 gibi en erken uyuyablyorum.toplu stok yapıp sabah 10 a kadar heralde ancak öle dayanıyorum ondandır.ara öğün olmadığı için psikolojikmen akşam çok yeme gereği duyuyorm heralde
az kalorili günler
afiyet olsun canım..slm kizlar napiyosunuz bakimben geldimm
zeynepece sende hosgeldin cnm nasilsin ins burda zayiflicaz hep beraber...
benim dünkü meüm:
iftar: 1 tabak corba biraz ekmek kepekli 1 tabak salata ,su
sahur: 1 tost cay
kizlar aksam biraz cerez yedim bi kacta kepekli biskuvi elma yedim yesi 2 litre su ictim bu kadar bugunde kuru fasulye var öptüm hepinizi
merhaba kızlar ben geldim naber nasıl geçti gününüz benim yoğun sayılırdı bi ara okul hiç bitmeyecek sandım
bu gün ki menüm
sabah
1 haşlanmış yumurta 1 dilim ekmek 3 zeytin az peynir 2 dal kıvırcık
ara yok
öğlen 2 biber dolması ve yanında ayran
ara bir mandalin ve bir elma
akşam bir kepçe tarhana çorbası ve tabak tavuk sote ve yoğurt yiyeceğim ekmek yok
ara elma ve bir kaç fındık yemeyi düşünüyorum...
mersa bunlar nee..iyi akşamlar kızlar,
her zamanki yoğun tempoyla koşturuyorum.bu gün yaptığım en iyi şey sabah 1 saat yürümek onun dışında hiç iyi şeyler yapmadım daha doğrusu yapamıyorum.
kahvaltı:sabah yürüyüşten önce 1 dilim kek
ara:1 dilim kek
öğlen :yarım hamburger
ne derseniz razıyım .
şimdide ıspanaklı börek yaptım yemezsem duramıycam.
meyvenül sen beni bu hafta listeye almasan olmazmı en azından takıma zarar vermiyim.
ben bugün sabah bi kase süt ve mısır gevereği yanıda domates salatalık ve 2 zeytin yedm
ölen;1 dolma ve 1 bardak ayraN
ara;bi mandalina bi elma
akşam yarım kase etli nohut 2 yemek kaşığı pilav yoğurt ve salata
gün içerisinde bi bardak tarcınlı bi bardak elmalı çay içtim
spor salonu bugün erkeklere ait şimdi inecem kimse yoksa yarım saat yürüyecem
zeynepce hoş geldin.ben hemde çok ceza hakettim.kendimi kontrol edemiyorum napacam bilmiyorum.sen çok azimli görünüyosun tuğbada öyle.inşallah bir an önce hedefinize ulaşırsınız ben umutsuz vaka gibiyim.
kızlar yarın kilo bildirmeyi unutmayınn sabah kilo bildirimi var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?