Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

tuğba sen bilirsin söyle canım zeynep hepmi yiyor bunları..
bence ceza verelim zeynebe o cezayı yerine getirsin..
ne versekk kii

:))) cezaaaa ben bunları yeni görymmm.verin bana hakediyom ama ben birden kısamıyom sonra diyet bittiğinde deli gibi saldırıyorm

ama ne ceza verirseniz razıyım..tek ayak üstünde durmak mesela yada yarın yarım saat fazla yürüyüm

ama az az yemiştim:))
neyse yarın acısını cıkarırım.yarın bunların hicbiri yok sebze ve balık yapacam akşam için deneme süremde sporla canımı cıkarırım ben.

zeynep bu hafta listede
hedefinide persembe kiloyla bildır canım yazalim listeye ..

hedefim 60 kilo.şu an 79 kiloyum.ocak 27 ye kadar 9 kilo vercem.hedefime 1 temmuza kadar ulaşmak istiyorumm.

prenses zeynep benim okuldan öğretmen arkadaşım onu da meyvenulla ben söylemiştim paylaşım güzel yapar ve azimlidir takımımızı zirveye taşımada çok yardımcı olacaktır öptüm seni

bahsetmiştin arkadaşım gelecek diye.bencede daha şimdiden canlandırmış

oley çizelgemi yaptım

güle güle kullan canım.msn de bir denk gelemedik.değilse çok basit işti.neyse sonunda olmus

[
kızlar bu arada ben süper mini bi etek aldım ayy cok seker oldumm face e resim eklicem ordan görürsünüz ama asıl bomba etek kac beden bilim bakalım 36

acayip mutluyum dilimde tatlım şarkısı cosuyorum

meyvem 36 mı hayy maşalllahhh maşallahhh daha ne vereceksin korumaya geç artık.yorma psikolojini

sporların harika harika harika akşam yediklerin olmasa süper kalori yakmıs olurdun dün

kanka seni meyvenull takımın spor salonuna yerleştirecekmiş

Son düzenleme:
günaydın kızlar.gününüz güzel geçer inşallah

dün yeni ev sahibimiz anahtarı teslim etmiş.eşim elektrik su boya byacı işlerini halletmiş.bugun boyanmaya başlıyor.dün evi toparladık.bugunde mutfagı temizleyip yerleştireceğim.meyvem beni bu hafta izinli yazarmısın.ortada ne tartı kaldı ne de diyet kalacak bu gidişle.mutfak düzeni olmayınca mecburen dışardan yiyeceğiz.sabahlarıda simit vs ama abartmamaya çalışacagım inşallah

deniz1984................. 0
mersa ..................... 1
prenses68.................0
meyvenull .................15
bijoux .......................0
PrensesPeri ................4
doksanaltmışdoksan .... 0
tugba8424.................17 zeynepece2009…………13

meyvenull dünkü paylaşımlar liste böyle bilgilerine

bugün yemiyecem sizede söz veriyorum kendimede..

bi arkadaştan duydum akşam 8 den sonra hiç bişey yemezsen yağ yakımın o saatte hızlanıyomuş.2 gündür 8 den sonra meyve dahil bişey yemiyorum..

akşamları biraz fazla gibi görünüyor yediklerim ama gece 2 gibi en erken uyuyablyorum.toplu stok yapıp sabah 10 a kadar heralde ancak öle dayanıyorum ondandır.ara öğün olmadığı için psikolojikmen akşam çok yeme gereği duyuyorm heralde

az kalorili günler

slm kizlar napiyosunuz bakim ben geldimm
zeynepece sende hosgeldin cnm nasilsin ins burda zayiflicaz hep beraber...
benim dünkü meüm:
iftar: 1 tabak corba biraz ekmek kepekli 1 tabak salata ,su
sahur: 1 tost cay

kizlar aksam biraz cerez yedim bi kacta kepekli biskuvi elma yedim yesi 2 litre su ictim bu kadar bugunde kuru fasulye var öptüm hepinizi

merhaba kızlar ben geldim naber nasıl geçti gününüz benim yoğun sayılırdı bi ara okul hiç bitmeyecek sandım

bu gün ki menüm

sabah
1 haşlanmış yumurta 1 dilim ekmek 3 zeytin az peynir 2 dal kıvırcık

ara yok

öğlen 2 biber dolması ve yanında ayran

ara bir mandalin ve bir elma

akşam bir kepçe tarhana çorbası ve tabak tavuk sote ve yoğurt yiyeceğim ekmek yok

ara elma ve bir kaç fındık yemeyi düşünüyorum...

iyi akşamlar kızlar,
her zamanki yoğun tempoyla koşturuyorum.bu gün yaptığım en iyi şey sabah 1 saat yürümek onun dışında hiç iyi şeyler yapmadım daha doğrusu yapamıyorum.
kahvaltı:sabah yürüyüşten önce 1 dilim kek
ara:1 dilim kek
öğlen :yarım hamburger
ne derseniz razıyım .
şimdide ıspanaklı börek yaptım yemezsem duramıycam.
meyvenül sen beni bu hafta listeye almasan olmazmı en azından takıma zarar vermiyim.

Hoşbulduk prenses;
bugün daha iyiyim dün kendimi aşmıştım o yüzden bugün cezalandırıdm.tam doymadım o yüzden de baya sinirlydim.o yüzden pek ii sayılmam(
ama yarın daha ii olcam..

vavvvvv mersa sen bendende çok cezayı hakettin sanırım:)

ben bugün sabah bi kase süt ve mısır gevereği yanıda domates salatalık ve 2 zeytin yedm
ölen;1 dolma ve 1 bardak ayraN
ara;bi mandalina bi elma
akşam yarım kase etli nohut 2 yemek kaşığı pilav yoğurt ve salata
gün içerisinde bi bardak tarcınlı bi bardak elmalı çay içtim

spor salonu bugün erkeklere ait şimdi inecem kimse yoksa yarım saat yürüyecem

zeynepce menün harika dünü fazlasıyla telafi etmişsin.oh yürüyüşünüde yaptınmı tamamdır.
kızlar belki banda iyi gelirsiniz benide biraz hareketlendirirsiniz iyiki geldiniz....

selam canlarımmmmmmmmmmmmm

ben dün bakım olduğu için giremedimm
geçmişi okuyamadım..bugun sabah. çorba
öğlen. taze fasülye çorba.1 şekerpare
akşam. havuçtarator, az mantı yedim

birazdan da 3 mil leslimi yapıcammm

..

hedefim 60 kilo.şu an 79 kiloyum.ocak 27 ye kadar 9 kilo vercem.hedefime 1 temmuza kadar ulaşmak istiyorumm.
tamam canım :))
canım bu hafta seni aynı geceriz kilo bildirmedi die ama haftaya takımda görmek istiyorum kacamazsın alttan üste tsınıyorsun zaten ..

ellerine sağlık cnaım bu hafta listede eksilmeler olucak gibi geliyor..

olucak canım olucak yavas yavas sabırla zayıflıcaz..

afiyet olsun canım..
daha cok girmen lazım takıma prensescim.. olmuyorr...

fındıkları yeme canım aksam gündüz tercih et kuruyemişi..
cok güzel bi menü olmus afiyet olsun..

mersa bunlar nee..
ben sana takıma daha cok gel beslenmene cok dikkat et demedim mi sanki bunları ben dememişim gibi sen git ne bulursan yee aferin sana...
olmuyor canım öyle kilo aldım bildirmicem yok herkes her hafta kilo bldiricek yoksa haksızlık olur diğer takımlara..

canım canım aksamki plav olmamıs hemde hiç olmamıs...

zeynepce hoş geldin.ben hemde çok ceza hakettim.kendimi kontrol edemiyorum napacam bilmiyorum.sen çok azimli görünüyosun tuğbada öyle.inşallah bir an önce hedefinize ulaşırsınız ben umutsuz vaka gibiyim.

valla canm 2 ileri 3 geri gelmekten ben çok yoruldum.ama bu defa kendşm için sağlığım ve psikolojim için mecburummmm.hedefe ulaşmaktan cok hedefte kalmak zorr..inşallah hep beraber başaracaz.bugün iyi olmaman yarın iyi olmayacağın anlamına gelmez..yarın inşallah hepimiz en güzelini yapacaz.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…