Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ben geldim kızlar
bu saatte kalktım size yazim dedim gün içinde vakit bulamıyorum cepten yazmaya calısıyorum gitmiyor. bu hafta bildirim var mı onu sorayım gelmişken..

siiz ihmal ediyorum farkındayım ama halimi bir görseniz oğluş yaramaz oldu hep koltuk tepelerinde :) neyse daha cok yazmaya calısıcam telafi edelim bakalım yazmadığımız günleri..

yeni arkadaşları tanımıyorum onlar da beni tabi. 31 yaşındayım kütahyada oturuyorum 1 oğlum var tam 1 yaşında ve şişkoyum kızlarr..

menümü yazim dünkü..

sabah: yoğurtlu altınbaşak, zeytin
ara: mandalina
öğlen: ıspanak, yoğurt, 1 dilim ekmek
ara: ceviz biraz
akşam: yok (canım istemedi işime de geldi)

geçmişi okuyamadım birikmiş baya bugünden itibaren okuyabilirim..

aa bugün perşembe di mi şimdi sayfaya bakarken gördüm bizim bildirim günü az sonra tartılıp yazarım

günaydın kızlar nasılsınız keyifler nasıl?

canım bu hafta seni aynı geceriz kilo bildirmedi die ama haftaya takımda görmek istiyorum kacamazsın alttan üste tsınıyorsun zaten ..

tamam canım.aman üste taşınmakta uzaga taşınmak kadar zormus.çok pişmanım şu an taşındıgım.canım sıkıyor 2 gündür resmen daha da işler öylece duruyor :44: üstüne bide grip oldum :44:

selam kızlar günaydın dünün paylaşımları
deniz1984................. 2
mersa ..................... 3
prenses68.................1
meyvenull .................4
bijoux .......................0
PrensesPeri ................2
doksanaltmışdoksan .... 0
tugba8424................2 zeynepece2009…………6

kilo bildirimine oley olay diyerek başlamak istiyorum bir kilo daha gitmiş 104 canlarım

kankam tebriklerrrrr çok öpym seni:))bu arada sabah anam kızım ve kankam olarak beni rahat bırakmayıp spor yapmama vesile olduğunuz için çok teşekkr ederimmmm size.
sabah aynı duygularda olmasamda şu an minnetarım ama ben hala tartılmaya cesaret edemymmmmmmmmmm

slmmm bijoux benmde senn gibi yaramaz bi kızım var allahtan annem yanımdada daha cok fırsatım oluyor kendime:))26 yaşındayım ve istanbuldan katılıyorum bende aranıza
şişko değiliz ama balık etliyizzzz:)))çok az kalmış hedefine ne güzel tebrikler.

selam kızlar
evde bir sürü usta var ayakkabılık yapılıyor.sabah 4.30 da kalktım tüm evi toparladım eski ayakkabılığı boşalttım.çok ta içime sinmedi ama en azından yapıldı ona seviniyorum.
kiloma gelinceeeee aç karnına tartılmayı unuttum telaştan.şimdi tartılmamda beni mahveder zaten kilo aldığımı düşünüyorum en iyisi geçen haftadan yarım kilo fazla yazın beni .geçen hafta kaçtım onuda hatırlamıyorum.şimdi bakıp ona göre yazarım kilomu.

flaş flaş flaş yarım kilo vermişim.78,5 olmuşummmm.kaçamaklarım yavaş yavaş azalıcak ve hafataya daha fazla verecem söz veriyorummmm.kankam senn canın sağolsun telefon köpeğin olsun.biri gider biri gelirrrrrr.kilolar gider yeni teller kıyafetler çeyrekler gelir

arkadaşlar yaa çok üzgünüm ama belliydi yediklerimden başıma gelecekler .az önce tartıldım ve facia 82.500 kendimden nefret ediyorum .takıma zarar veriyorum biliyorum takımdan çıksam en azından en azından sizlere zararı olmaz diyorum ama o zaman ben kendimi tamamen bırakırım.nasıl toparlanacam bilmiyorum eski günlerime geri dönmek istemiyorum.:18:

oy kankam benim üzgündüm ama senin kilo verdiğini duyunca üzüntüm gitti seni seviyorum lay lay lay

kilo bildirimine oley olay diyerek başlamak istiyorum bir kilo daha gitmiş 104 canlarım

kızlar ikinizde ne güzel kilo vermişsiniz.sizin adınıza çoook sevindim.inşallah bende bir an önce toparlanırım.
ben daha önce başardım bu işi yine başarabilirim diyorum ama bir türlü başlayamıyorum en azından olduğum yerde kalsam onada razıyım ama her geçen gün biraz daha şişiyorum böyle giderse psikolojimde bozulacak.
tuğba bende senin kilondan indim bu kiloya ama 2 senedir yerimde sayıyorum bir ileri iki geri gidip geliyorum.

mesra üzülme canım yapacaksın bu pis kilo illeti insanı deniyor bu günden sonra karar al ve tekrar başla biliyorum çok zor ama bunu kendin için yapmalısın öpüyorum canım

selam zeynepece
maşallah kızına o zaman beni anlarsın bütün gün peşindeyim bir de tam olarak yürümeye başlayınca ne yapıcam hiç bilmiyorum. benim burda kimsem yok kapım çalmaz bile, eşimin tarafı buralı ama malum :) o yüzden zorlanıyorum her iş bana bakıyor akşam pestilim çıkıyor..

hedefime az kaldı ama vücut biraz dur dedi canım kıramıyorum bakalım 2-3 gündür daha hevesliyim inşallah yılbaşına kadar hallolur..

bu arada kilom 69,0

mersacım ablam seni çok iyi anlıyorum aynı durumdayız ne şişman olmak istiyorum ne de diyet yapmak istiyorum kısacası bıktım artık bu durumdan.. bir gün de yediklerimi düşünmemek rahat olmak istiyorum ama bunun için zayıflamalıyız sonra bu kadar şişmek inan kolay değil..

2-3 gündür dikkat ediyorum tam olarak ben de hadi sen de heveslen de yaza ince gir şaşırt komşuları çatlat :))

slm kizlar nasilsiniz mersacim seni cook iyi anliyorum canim ya bende az önce tartildim 72 geldim nasil oldu anlamadim ya valla meyvemmmmmmm yardim et adetim yaklasti diyemi acaba o kadar yürüdüm spor hepsi bosamai gitti yaniiii
valla yemin ederim piskolojim iyce bozuldu yaa orucu fln biraktim bugün yedim sinirden o rakami görünce ya ben napcam ya bayramda herkes dicek kilo almissin diye biliyorum gecen bayram 66 dim ya ne hale geldim ben böyleee offfff

ya bende ayni durumdayim yqa inanamadim 72 görünce kendimi suan dana gibi hissediyorum ben ya offfffffffffffffffff
napicam bilmiyorum offff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…