canım bu hafta seni aynı geceriz kilo bildirmedi die ama haftaya takımda görmek istiyorum kacamazsın alttan üste tsınıyorsun zaten ..
kilo bildirimine oley olay diyerek başlamak istiyorum bir kilo daha gitmiş 104 canlarım
ben geldim kızlar
bu saatte kalktım size yazim dedim gün içinde vakit bulamıyorum cepten yazmaya calısıyorum gitmiyor. bu hafta bildirim var mı onu sorayım gelmişken..
siiz ihmal ediyorum farkındayım ama halimi bir görseniz oğluş yaramaz oldu hep koltuk tepelerinde :) neyse daha cok yazmaya calısıcam telafi edelim bakalım yazmadığımız günleri..
yeni arkadaşları tanımıyorum onlar da beni tabi. 31 yaşındayım kütahyada oturuyorum 1 oğlum var tam 1 yaşında ve şişkoyum kızlarr..
flaş flaş flaş yarım kilo vermişim.78,5 olmuşummmm.kaçamaklarım yavaş yavaş azalıcak ve hafataya daha fazla verecem söz veriyorummmm.kankam senn canın sağolsun telefon köpeğin olsun.biri gider biri gelirrrrrr.kilolar gider yeni teller kıyafetler çeyrekler gelir
kilo bildirimine oley olay diyerek başlamak istiyorum bir kilo daha gitmiş 104 canlarım
flaş flaş flaş yarım kilo vermişim.78,5 olmuşummmm.kaçamaklarım yavaş yavaş azalıcak ve hafataya daha fazla verecem söz veriyorummmm.kankam senn canın sağolsun telefon köpeğin olsun.biri gider biri gelirrrrrr.kilolar gider yeni teller kıyafetler çeyrekler gelir
arkadaşlar yaa çok üzgünüm ama belliydi yediklerimden başıma gelecekler .az önce tartıldım ve facia 82.500 kendimden nefret ediyorum .takıma zarar veriyorum biliyorum takımdan çıksam en azından en azından sizlere zararı olmaz diyorum ama o zaman ben kendimi tamamen bırakırım.nasıl toparlanacam bilmiyorum eski günlerime geri dönmek istemiyorum.:18:
selam zeynepeceslmmm bijoux benmde senn gibi yaramaz bi kızım var allahtan annem yanımdada daha cok fırsatım oluyor kendime:))26 yaşındayım ve istanbuldan katılıyorum bende aranıza
şişko değiliz ama balık etliyizzzz:)))çok az kalmış hedefine ne güzel tebrikler.
arkadaşlar yaa çok üzgünüm ama belliydi yediklerimden başıma gelecekler .az önce tartıldım ve facia 82.500 kendimden nefret ediyorum .takıma zarar veriyorum biliyorum takımdan çıksam en azından en azından sizlere zararı olmaz diyorum ama o zaman ben kendimi tamamen bırakırım.nasıl toparlanacam bilmiyorum eski günlerime geri dönmek istemiyorum.:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?