kizlar nolu teselli verin bane nedennnn???????????????????????????????
mesra üzülme canım yapacaksın bu pis kilo illeti insanı deniyor bu günden sonra karar al ve tekrar başla biliyorum çok zor ama bunu kendin için yapmalısın öpüyorum canım
mersacım ablam seni çok iyi anlıyorum aynı durumdayız ne şişman olmak istiyorum ne de diyet yapmak istiyorum kısacası bıktım artık bu durumdan.. bir gün de yediklerimi düşünmemek rahat olmak istiyorum ama bunun için zayıflamalıyız sonra bu kadar şişmek inan kolay değil..
2-3 gündür dikkat ediyorum tam olarak ben de hadi sen de heveslen de yaza ince gir şaşırt komşuları çatlat :))
kızlar ikinizde ne güzel kilo vermişsiniz.sizin adınıza çoook sevindim.inşallah bende bir an önce toparlanırım.
ben daha önce başardım bu işi yine başarabilirim diyorum ama bir türlü başlayamıyorum en azından olduğum yerde kalsam onada razıyım ama her geçen gün biraz daha şişiyorum böyle giderse psikolojimde bozulacak.
tuğba bende senin kilondan indim bu kiloya ama 2 senedir yerimde sayıyorum bir ileri iki geri gidip geliyorum.
tamam canım seni beklicem lsteyi pylasıma eklemek için..meyve sabah tartılırım ama ancak akşam kilomu bildirebilirim canımm...en erken saat 7-8 gibi okey..sen yoksan bile listenin en güncel halini paylaşıma sunarım
menümü yazim dünkü..
sabah: yoğurtlu altınbaşak, zeytin
ara: mandalina
öğlen: ıspanak, yoğurt, 1 dilim ekmek
ara: ceviz biraz
akşam: yok (canım istemedi işime de geldi)
geçmişi okuyamadım birikmiş baya bugünden itibaren okuyabilirim..
reyhanım canım benim gecmiş olsun kıyamam ben sana bebeğeeemmmmmgünaydın kızlar nasılsınızkeyifler nasıl?
tamam canım.aman üste taşınmakta uzaga taşınmak kadar zormus.çok pişmanım şu an taşındıgım.canım sıkıyor 2 gündür resmen daha da işler öylece duruyor :44: üstüne bide grip oldum :44:
selam kızlar günaydın dünün paylaşımları
deniz1984................. 2
mersa ..................... 3
prenses68.................1
meyvenull .................4
bijoux .......................0
PrensesPeri ................2
doksanaltmışdoksan .... 0
tugba8424................2
zeynepece2009…………6
wwwwaaaaaaaauuuuuuuuuuvvvvvvvvvvkilo bildirimine oley olay diyerek başlamak istiyorum bir kilo daha gitmiş 104 canlarım
selam kızlar
evde bir sürü usta var ayakkabılık yapılıyor.sabah 4.30 da kalktım tüm evi toparladım eski ayakkabılığı boşalttım.çok ta içime sinmedi ama en azından yapıldı ona seviniyorum.
kiloma gelinceeeee aç karnına tartılmayı unuttum telaştan.şimdi tartılmamda beni mahveder zaten kilo aldığımı düşünüyorum en iyisi geçen haftadan yarım kilo fazla yazın beni .geçen hafta kaçtım onuda hatırlamıyorum.şimdi bakıp ona göre yazarım kilomu.
flaş flaş flaş yarım kilo vermişim.78,5 olmuşummmm.kaçamaklarım yavaş yavaş azalıcak ve hafataya daha fazla verecem söz veriyorummmm.kankam senn canın sağolsun telefon köpeğin olsun.biri gider biri gelirrrrrr.kilolar gider yeni teller kıyafetler çeyrekler gelir
yukarda yazdım mersacım bu kiloyu kabul etmiyorum...arkadaşlar yaa çok üzgünüm ama belliydi yediklerimden başıma gelecekler .az önce tartıldım ve facia 82.500 kendimden nefret ediyorum .takıma zarar veriyorum biliyorum takımdan çıksam en azından en azından sizlere zararı olmaz diyorum ama o zaman ben kendimi tamamen bırakırım.nasıl toparlanacam bilmiyorum eski günlerime geri dönmek istemiyorum.:18:
canım metobolizmanı hızlandıracak caylar falan iç işe yarar mutlaka vermeni tetiklesin die belki bir günlük şok diyet yapabilirsin..selam zeynepece
maşallah kızına o zaman beni anlarsın bütün gün peşindeyim bir de tam olarak yürümeye başlayınca ne yapıcam hiç bilmiyorum. benim burda kimsem yok kapım çalmaz bile, eşimin tarafı buralı ama malum :) o yüzden zorlanıyorum her iş bana bakıyor akşam pestilim çıkıyor..
hedefime az kaldı ama vücut biraz dur dedi canım kıramıyorum bakalım 2-3 gündür daha hevesliyim inşallah yılbaşına kadar hallolur..
bu arada kilom 69,0
slm kizlar nasilsiniz mersacim seni cook iyi anliyorum canim ya bende az önce tartildim 72 geldim nasil oldu anlamadim ya valla meyvemmmmmmm yardim et adetim yaklasti diyemi acaba o kadar yürüdüm spor hepsi bosamai gitti yaniiii
valla yemin ederim piskolojim iyce bozuldu yaa orucu fln biraktim bugün yedim sinirden o rakami görünce ya ben napcam ya bayramda herkes dicek kilo almissin diye biliyorum gecen bayram 66 dim ya ne hale geldim ben böyleee offfff
ya kizlar benim bide esim ikince bebek istiyor ya 4. veya 5. aya kadar napcam ben böyle hamile kalirsam hadi daha fazla olurssam offff valla piskolokluk olurum ya ben napcam simdi yarindan ititbaren ben 500 kaloririlik step yapcam hergün bayram haric sonra bayramdada hic tatli fln yemicemmm offffffffffya bu
sefer basaricam ya simdi bayramda biliyoum herkes dicek kilomu aldin diye ben biliyorum kendimi sonra sinirden öküz gibi yicem of Allahim yardim et yardim et ölüyorummmmm:18:
selam ben geldimmmmm..
sabah en hafif halimle tartılmıştımm 86.1 idi(
bi kaç gğündür şişlik ve kurt kadınlık vadıı..bugun hasta oldumm..inş.bu onun artı kilosudurr..ama ben kaç gündür diyet yemek yada spor yapamıyorumm..
bu takıma bi faydam yok gibii..kaç zamandır aynı kilodayımm..
meyvecim çıkmak istiyorum izin verirsenn..
insallah cnm hayir asla 76 olmak istemiyrum kafayi bozarim heralde ben offfftamam canım seni beklicem lsteyi pylasıma eklemek için..
denizcim yanlız aksamları olsun gir takıma böyle olmaz hiç mesaj yazmadan bak hepimiz calısıyoruz ama kızlar giriyor hadi beni gec elime ayağıma takılan yok ama bebeği olanda var takımda daha cok paylasım bekliyorum sendne...
afiyet olsun tatlım.. aksam yememişsin meyve falan yee yarına cok ac kalma ki saldırmayasın bişeylere..
bijom daha cok gireceğine inanıyorum canım bak girmediğin sürece takıma burdan kopuk oluyorsun buranın etkisini hissetmiyorsun..
reyhanım canım benim gecmiş olsun kıyamam ben sana bebeğeeemmmmm
altkattan üskata tasınmanın nesi zor olucak canım temizle koy tek tek yavas yavas acele etme sonucda 1 haftada tasınsan nolcak 2 günde yapıcam die uğrasma her gün bi odayı tasıyın tama işte..
bayramda napıyorsun bu arada nerde olucaksın..
kızlar uyarılar geliyor..
prenses68
doksanaltmısdoksan
mersa
bijoux
deniz
kızlar hepinizden bol paylasım istiyorum..
wwwwaaaaaaaauuuuuuuuuuvvvvvvvvvv
mrsacım evde usta oldumu nasıl zor olur bilirim annemler eve her yaz bişi yaptırırlardı ne sinir bozucuydu..
canım böyle olmaz bu hafta yarım kilo fazla yazın die kilo bildirmediolarak alıyorum seni yada yarın sabah listeyi ekleyebilecek birisi olursa tartılırsın öyle eklenir liste..
haftaya daha büyük performans bekliyorum canım sendennn
zeynep sende cabucak zayıflıcak gibi bi potansiyel var kacamak falan yapmadan şu kankandan önce mezun ol
yukarda yazdım mersacım bu kiloyu kabul etmiyorum...
canım metobolizmanı hızlandıracak caylar falan iç işe yarar mutlaka vermeni tetiklesin die belki bir günlük şok diyet yapabilirsin..
hem moral olur sana..
prensescim canım benim ne diyeyim sana ben takıma uğramadın doğru düzgün yemedin vücudun savunmaya gecti ne yesen depo yaptı ramazanda kilo almıyormuyuz oruc oruc ve sahuru olmayan aksamı zayıf menülerle olacağı buydu sana meton kiltlenir dedim dinlemedin..regl yaklasmıs olsa bile bu kadar oynamaz olacağın gün ancak bu kadar fark görebilirsin..
yapılacak tek sey takıma sık sık giriyorsun ve ne yesen yazıyorsun ayrıca diyet dısında azına lokma almıyorsun ..
aferin yani bide moralim bozuk die yedim diyorsun 75 olmakmı istiyorsun hatta 76 olda gecen bayramdan bu yana 10 kilo almıs ol...
cabucak toparlanıyorsun haftaya bu hafta alınanların hepsi verilmiş olucak..
spor iyi olucaktır ama sporun yanında dengeli beslenmeyi bırakma ..
ayrıca 3 ay içinde 10 kilo verebilirsin sonrasında neden hamile kalmayasın zaten senin suanda kilon gecen haftakinden biraz fazladır o gördüklerini hemen verirsin 60 kilo bence gayet iyi dengeli bi hamileliklede hiç kilo almadan bu dönemi atlatırsın..
üzülecek dertlenicek bişey yok tatlım sadece iradeni kullan yeter...
**4.takım 230. etap **
deniz1984 (85.4/)geri dönmek üzere ayrıldı..
mersa(81,2/81,2/0.0/%0.0)
prenses68(69,9/72/-2.1/%-3)
meyvenull (62,8/62.9/-0.1/%-0.08)bildirim yapmamıstı 2 ye bölündü
bijoux (69,6/69/0.6/%0.43)bildirim yapmamıstı 2 ye bölündü
PrensesPeri(82,1/82.1/0.0/%0.0)bildirim yapmadı
doksanaltmışdoksan (70 /70.0/ 0.0/%0.0 ) hedefi 63
tugba8424(105,0/104.0/1/%0.95)
zeynepece2009 (79/78.5/0.5/%0.63)hedef 60
4.Takim toplam yüzdesi -1.07
kızlar ben geldim çok yorgunum geldim bir sürü iş yaptım çamaşırlar ütü valiz hazırlama yemek bulaşık evi topla spor yap
bunların hepsini yaptım çok şükür bi evi süpürmek kaldı silmek ve toz almak görevini de kocama verdim yarın yapcaz inş evim temiz çıkmak istyıorum tatile ve pc başına paylaşım yapmaya oturdum bu hafta kızların çoğu kilo verememiş heralde çok üzüldüm kendi verdiğime bile sevinemedim pes etmek yok ben o yanlışa çok düştüm iki katı geri geldi çıkmak isteyen arkadaşlar çıkmasın gerçekten
prensescim canım yaaa saolun hepiniz teselli vermişsiniz bana valla moralim biraz yerine geldi.bu arada ayakkabılığımda fena olmadı ona da sevindim biraz.
bak benim fazla çıkma nedenim belli yedim .ve fazla spor yapmadım.ama sen yemedin ve spor yaptıysan sakın moralini bozma arada vücut su tutar duraklamaya girer yeterki sen azmini kaybetme bendeki sorun hiç azim kalmadı sabır kalmadı .aman benim durumuma düşme...
bu arada bugün ne yedim ne içtim onu yazayım
sabah
1 dilim kepek ekmeği 1 tane haşlama yumurta
3 zeytin bi dilim peynir yeşillik yedim
ara yok
öğlen
közleme patlıcan yemeği bir tabağın yarısı kadar
biraz yoğurt ve bir dilim ekmek
ara bir mandalin e yarım elma
akşam bir kepçe tarhana çorbası
yoğurtlu kapak biber karışık bi yemek bir tabak
ara bir bardak süt ve bir elma yemeyi düşünüyorum
afiyet olsun cnaım süper gidiyorsun nazar deymesin
tuğbacım sen bu gidişle yaza inceciksin inş....
insallah cnm hayir asla 76 olmak istemiyrum kafayi bozarim heralde ben offff
tamam cnm ins yarindan itibaren daha sik gircem ve ne yediysem yazcam cnm sonrada ins 60 i bulcam ya offf ya ama o kadar yürüyüs bosami gitti nasil aldim bu kadar cnm bence orucla alakasi yok ya ramazanda ben 65 e düsmüstüm almadim bile ama bilmiyorum ins spora da agorlik cok vercem biraaan önce cnm ben 58 le fln hamile kalmak istiyprum 7 le de doguma gitmek ama galiba sadece hayal bu ne yapim ya offf ben söyleyin valladelirdim bugün o rakami görünce yaaa
ins kizlar iki hafta sonra fln buraya 65 yazmak istiyorum öptüm hepinizi kib
ya gercekten takimin durumu pek ic acici degil tabi bunda benim de payim büyük ama söz ins haftaya daha cok vercem yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?