Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ya kizlar benim bide esim ikince bebek istiyor ya 4. veya 5. aya kadar napcam ben böyle hamile kalirsam hadi daha fazla olurssam offff valla piskolokluk olurum ya ben napcam simdi yarindan ititbaren ben 500 kaloririlik step yapcam hergün bayram haric sonra bayramdada hic tatli fln yemicemmm offffffffff ya bu
sefer basaricam ya simdi bayramda biliyoum herkes dicek kilomu aldin diye ben biliyorum kendimi sonra sinirden öküz gibi yicem of Allahim yardim et yardim et ölüyorummmmm:18:

kizlar nolu teselli verin bane nedennnn???????????????????????????????

prensescim canım yaaa saolun hepiniz teselli vermişsiniz bana valla moralim biraz yerine geldi.bu arada ayakkabılığımda fena olmadı ona da sevindim biraz.
bak benim fazla çıkma nedenim belli yedim .ve fazla spor yapmadım.ama sen yemedin ve spor yaptıysan sakın moralini bozma arada vücut su tutar duraklamaya girer yeterki sen azmini kaybetme bendeki sorun hiç azim kalmadı sabır kalmadı .aman benim durumuma düşme...

mesra üzülme canım yapacaksın bu pis kilo illeti insanı deniyor bu günden sonra karar al ve tekrar başla biliyorum çok zor ama bunu kendin için yapmalısın öpüyorum canım

kesinlikle yapacam belki farklı bir dönem geçiriyorum bilmiyorum stresli günler yaşıyorum biraz belki o yüzdendir.bu ara canım ne istediyse yaptım aklınız alıyormu bu gün sabah 5.00 de kek yaptım gelecek ustaları bahane edip.ama o an kendimi çok iyi hissettim.

evet bijom gerçekten bıktım yaaaaaaa,15-16 yaşından bu yana hep diyet yapıyorum tabi dönem dönem .diyeti bırakıyorum hoop 2 verdiysem 3 alıyorum
ne zamanki burayı keşfedip 22-23 kiloyu verene kadar.hayatımda en istikrarlı olduğum dönem son 3 yıl en azından eski kiloma geri dönmedim ama olduğum yerde saymaya başladım.vücut artık bir dönemden sonra yaptığım sporlarada alıştı galiba ama şu an daha fazlasını yapacak gücüde bulamıyorum.moralim çokk bozuk bijom dün kendime bir pantolon alim dedim sinir krizi geçirdim mağazada 42 beden olmadı 44 beden bir pantolon alıp geldim.offf yaaaaaa....

canımcım üzül ama panik yapma.ben hedef kiloda kalmayışuna benzetiyorum (daha önce defalarca istediğim kiloya ulaşıp sonra tekrar danalaşan biri olarak) yüzmeyi öğrenmeye başladığın zamanlarda sırt üstü yüzüş denerdim.panik yaptığım zamanlarda lıkır lıkır su yutardım.ne zaaman sakin kalmayı becerebilirsem nerde ve nasıl sabit kalacağımı anlasam o zaman su üstünde kalmayı başarabilrdim.
bu illette de aynı durum bence.nerde ve ne konumda olduğunu farkedip zihnini kullanmya calış.adaptasyonun biraz zaman alabilir ama ilk günleri ve 40 benden pantolonlarını düşün.herşey çok güsel olacak kendini yenebilirsinnnnn. bence tartılmayada ara verme ben ne zaman haftada bi tartılmaya ara verdm kilo aldım die ozaman kat kat eklendi ve geçen seneden bu yana 10 kilo geri almşışımmmm.insan nefret ediyor kendinden.bu kadar başarı hazzını yaşamışken paldır küldür düşüveriyosun cıktığın basamakları.anlıyorum seni ama ne olur panik yapma.haftaya kilo vermesen bile almayacağını biliyorum sende bunu biliyorsun.
herşey çok güzel olacak..

meyve sabah tartılırım ama ancak akşam kilomu bildirebilirim canımm...en erken saat 7-8 gibi okey..sen yoksan bile listenin en güncel halini paylaşıma sunarım
tamam canım seni beklicem lsteyi pylasıma eklemek için..
denizcim yanlız aksamları olsun gir takıma böyle olmaz hiç mesaj yazmadan bak hepimiz calısıyoruz ama kızlar giriyor hadi beni gec elime ayağıma takılan yok ama bebeği olanda var takımda daha cok paylasım bekliyorum sendne...

afiyet olsun tatlım.. aksam yememişsin meyve falan yee yarına cok ac kalma ki saldırmayasın bişeylere..
bijom daha cok gireceğine inanıyorum canım bak girmediğin sürece takıma burdan kopuk oluyorsun buranın etkisini hissetmiyorsun..

reyhanım canım benim gecmiş olsun kıyamam ben sana bebeğeeemmmmm
altkattan üskata tasınmanın nesi zor olucak canım temizle koy tek tek yavas yavas acele etme sonucda 1 haftada tasınsan nolcak 2 günde yapıcam die uğrasma her gün bi odayı tasıyın tama işte..
bayramda napıyorsun bu arada nerde olucaksın..

kızlar uyarılar geliyor..
prenses68
doksanaltmısdoksan
mersa
bijoux
deniz

kızlar hepinizden bol paylasım istiyorum..

kilo bildirimine oley olay diyerek başlamak istiyorum bir kilo daha gitmiş 104 canlarım
wwwwaaaaaaaauuuuuuuuuuvvvvvvvvvv

mrsacım evde usta oldumu nasıl zor olur bilirim annemler eve her yaz bişi yaptırırlardı ne sinir bozucuydu..
canım böyle olmaz bu hafta yarım kilo fazla yazın die kilo bildirmediolarak alıyorum seni yada yarın sabah listeyi ekleyebilecek birisi olursa tartılırsın öyle eklenir liste..

haftaya daha büyük performans bekliyorum canım sendennn
zeynep sende cabucak zayıflıcak gibi bi potansiyel var kacamak falan yapmadan şu kankandan önce mezun ol

yukarda yazdım mersacım bu kiloyu kabul etmiyorum...
canım metobolizmanı hızlandıracak caylar falan iç işe yarar mutlaka vermeni tetiklesin die belki bir günlük şok diyet yapabilirsin..
hem moral olur sana..

prensescim canım benim ne diyeyim sana ben takıma uğramadın doğru düzgün yemedin vücudun savunmaya gecti ne yesen depo yaptı ramazanda kilo almıyormuyuz oruc oruc ve sahuru olmayan aksamı zayıf menülerle olacağı buydu sana meton kiltlenir dedim dinlemedin..regl yaklasmıs olsa bile bu kadar oynamaz olacağın gün ancak bu kadar fark görebilirsin..
yapılacak tek sey takıma sık sık giriyorsun ve ne yesen yazıyorsun ayrıca diyet dısında azına lokma almıyorsun ..
aferin yani bide moralim bozuk die yedim diyorsun 75 olmakmı istiyorsun hatta 76 olda gecen bayramdan bu yana 10 kilo almıs ol...
cabucak toparlanıyorsun haftaya bu hafta alınanların hepsi verilmiş olucak..

spor iyi olucaktır ama sporun yanında dengeli beslenmeyi bırakma ..
ayrıca 3 ay içinde 10 kilo verebilirsin sonrasında neden hamile kalmayasın zaten senin suanda kilon gecen haftakinden biraz fazladır o gördüklerini hemen verirsin 60 kilo bence gayet iyi dengeli bi hamileliklede hiç kilo almadan bu dönemi atlatırsın..
üzülecek dertlenicek bişey yok tatlım sadece iradeni kullan yeter...

selam ben geldimmmmm..

sabah en hafif halimle tartılmıştımm 86.1 idi(

bi kaç gğündür şişlik ve kurt kadınlık vadıı..bugun hasta oldumm..inş.bu onun artı kilosudurr..ama ben kaç gündür diyet yemek yada spor yapamıyorumm..

bu takıma bi faydam yok gibii..kaç zamandır aynı kilodayımm..

meyvecim çıkmak istiyorum izin verirsenn..

**4.takım 230. etap **

deniz1984 (85.4/)
mersa(81,2/81,2/0.0/%0.0)
prenses68(69,9/72/2.1/%-.3)
meyvenull (62,8/62.9/-0.1/%-0.08)bildirim yapmamıstı 2 ye bölündü
bijoux (69,6/69/0.6/%0.43)bildirim yapmamıstı 2 ye bölündü
PrensesPeri(82,1/82.1/0.0/%0.0)bildirim yapmadı
doksanaltmışdoksan (70 / ) hedefi 63
tugba8424(105,0/104.0/1/%0.95)
zeynepece2009 (79/78.5/0.5/%0.63)hedef 60

4.Takim toplam yüzdesi

canım kararına saygı duyarım ama cıkarsan iyice kendini salacaksın kilo alacaksın ve kilo almak gibi bi lüksümüz yok malesefki istersen tekrar bi düşün ..

kızlar kış geldi ben yine wc ye cıkamaz oldum cankırının soğuğuna alısamadım malesefki bu yüzden kilomda artıs var aslında hafta bası 62,2 gelmiştim ama işte durum dediğim gibi gecen senede cok cekmiştim bu senede aynısı olucak gibi ev soğuk hastane soğuk metom iyice tembelleşti..

diyet devam ediyor ama sıkı bişey yapamıyorum şuan için bayram ertesi sıkı sıkıya baslıcam artık cok oyalandım ...

**4.takım 230. etap **

deniz1984 (85.4/)geri dönmek üzere ayrıldı..
mersa(81,2/81,2/0.0/%0.0)
prenses68(69,9/72/-2.1/%-3)
meyvenull (62,8/62.9/-0.1/%-0.08)bildirim yapmamıstı 2 ye bölündü
bijoux (69,6/69/0.6/%0.43)bildirim yapmamıstı 2 ye bölündü
PrensesPeri(82,1/82.1/0.0/%0.0)bildirim yapmadı
doksanaltmışdoksan (70 /70.0/ 0.0/%0.0 ) hedefi 63
tugba8424(105,0/104.0/1/%0.95)
zeynepece2009 (79/78.5/0.5/%0.63)hedef 60

4.Takim toplam yüzdesi -1.07

Son düzenleme:
kızlar ben geldim çok yorgunum geldim bir sürü iş yaptım çamaşırlar ütü valiz hazırlama yemek bulaşık evi topla spor yap
bunların hepsini yaptım çok şükür bi evi süpürmek kaldı silmek ve toz almak görevini de kocama verdim yarın yapcaz inş evim temiz çıkmak istyıorum tatile ve pc başına paylaşım yapmaya oturdum bu hafta kızların çoğu kilo verememiş heralde çok üzüldüm kendi verdiğime bile sevinemedim pes etmek yok ben o yanlışa çok düştüm iki katı geri geldi çıkmak isteyen arkadaşlar çıkmasın gerçekten

bu arada bugün ne yedim ne içtim onu yazayım

sabah
1 dilim kepek ekmeği 1 tane haşlama yumurta
3 zeytin bi dilim peynir yeşillik yedim
ara yok
öğlen
közleme patlıcan yemeği bir tabağın yarısı kadar
biraz yoğurt ve bir dilim ekmek
ara bir mandalin e yarım elma
akşam bir kepçe tarhana çorbası
yoğurtlu kapak biber karışık bi yemek bir tabak
ara bir bardak süt ve bir elma yemeyi düşünüyorum

insallah cnm hayir asla 76 olmak istemiyrum kafayi bozarim heralde ben offff
tamam cnm ins yarindan itibaren daha sik gircem ve ne yediysem yazcam cnm sonrada ins 60 i bulcam ya offf ya ama o kadar yürüyüs bosami gitti nasil aldim bu kadar cnm bence orucla alakasi yok ya ramazanda ben 65 e düsmüstüm almadim bile ama bilmiyorum ins spora da agorlik cok vercem biraaan önce cnm ben 58 le fln hamile kalmak istiyprum 7 le de doguma gitmek ama galiba sadece hayal bu ne yapim ya offf ben söyleyin valla delirdim bugün o rakami görünce yaaa
ins kizlar iki hafta sonra fln buraya 65 yazmak istiyorum öptüm hepinizi kib

ya gercekten takimin durumu pek ic acici degil tabi bunda benim de payim büyük ama söz ins haftaya daha cok vercem yaaa

canım tatile nereye gidiyorsunuz simdiden iyi yolculuklar..
takım bu hafta dağıldı canım malesefki ama haftaya herkesi incelmiş görücem yoksa valla alıcam elime sopayı hepsini kk da kosturucam olmıcak böyle illa beni sinirlendiricekler ...

ins öyledir cnm bnm üzülme biran önce topalanmaya bak kendini birakma ok sabir bende de az var ama bbiraz versem o moda gircem ama ins biran önce verirm hepimizde beraber aminnnn

afiyet olsun cnaım süper gidiyorsun nazar deymesin
tuğbacım sen bu gidişle yaza inceciksin inş....

ya gercekten takimin durumu pek ic acici degil tabi bunda benim de payim büyük ama söz ins haftaya daha cok vercem yaaa

prensescim inş masallahı kalmadı bu dediklerim yapılacak 1 haftada 2 kilo almak ne demek...
yarından itibaren azına fazladan hiç birsey atmıcaksın bak atarsan bozusuru gercekten.. olmaz böyle yaparak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…