Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Klasik saat seklinde olanlar da var, illa bant almak zorunda degilsin.
Ben en sade bantlardan alicam ama hic hissedilmesin istiyorum.
Komsumda apple inki var, klasik ve spor iki tarza da uyar.
Adı akilli bileklik degil mi baska adlari varsa
oyle aratayim.
Bu sekilde klasik bir model goremedim

Adı akilli bileklik degil mi baska adlari varsa
oyle aratayim.
Bu sekilde klasik bir model goremedim
Canım kordonları ayrıca satılıyor değişik klasik modeller falan ya da telefonunun markasına göre uygun saati alabilirsin. Android destekliyse samsung ve ya huaweinin falan çok güzel saatleri var. Kordonda alabiliyorsun yine klasik tarzda duruyor. Apple varsa apple watch alabilirsin

Altin rengi kordon gordum siyah ekranla uyumu
Sag olasin,arastiracagim.

Bende ikili set var ayrıca yazın giymek için şortlu olanıda var mavi renkli baya terletiyor

Kaptanım çok güzel menü ve sporlar, ben de bitirdim yemeği de belki biraz daha spor yapabilir miyim diyorum, malum 300puan cezam var

Iyı bence sadece ben dolmayı bı tane yerdım ama guzel yıne cok degıl senın dıyetısyen aclık sevıyor

Ben xaomi mi band 4 aldım buradan biçok arkadaşta vardı ama gözüm huawei (honor) band 5 ya da 6 da ileride onu alırım belki ama şuan ki gayet güzel alabilirsin yani

Aynen derin uyuyunca epey dinleniyorum. Uyku puanı falan da var 70 lere düşerse mümkünatı yok çekilmez biri olurum sabah benim uyku kalitem 85-90 ve üstü olunca iyi
Ay benim ki 50lerde 60larda ayy ben tevekkeli değil uykuyu almadan yorgun kalkıyorum yine iyi dayanıyorum kendimi tebrik edeyim

İki dolma ve ekmek için çok demiştir ya ekmeği hiç yeme ya da dolmayı aynı öğünde olunca fazlaca karbonhidrat almış oluyorsun tatlım ağlama niye ağlıyorsun ki yavaş yavaş yapıcaz ramazanda bu şekilde olması normal ilk odak noktamız ramazanı hiç kilo almadan bitirmek olmalı bence ben şuan buna odaklanmış durumdayım

Çok güzel menü
Eşim çok güzel olmuş menün nasıl oldunuz daha iyi misiniz yavrucuğunla

Akşam sadece çorba içmişsin inşeAllah düzelirsin tez zamanda
Sahur peynır badem cay

İftar: çokça salata, yumurtalı ıspanak , 2 adet yaprak sarma,2-3 kasık yoğurt

Arrietty_ sedulu
Az ve öz bir menü olmuş
Ayy bu gün bende yulaf tost yaptım ama beni acayip acıktırdı akşama kadar midem kazındı bidaha tövbe bu arada İftar az olmuş doydun inşeAllah
Şahane
Bugün 150 puan sporum. 5050 adım
Arrietty_ sedulu

Eki Görüntüle 2829551

Spor: 15 dk yürüyüş: 15 P
20 dk Leslie: 60 P
12 dk dans: 36 P
10200 adım: 306 x2: 612 P
Toplam: 723 P

Arrietty_ H3RA_

19 Nisan 43. Gün Hollywood Diyeti 21. Gün
13:00 = 1 adet etimek + 35 gr + 1 adet haşlanmış
16:30 = 100 gr haşlanmış + 6 adet kaju + 2 marul
20:00 = 2 adet + 5 kaju
Su = 3000 ml
Devaaammm
Ayy eşim hastasın ama bırakmıyorsun da dinlen yorma kendini
Kaptanım MaşaAllah

Sahur yok
İftar: 1 hurma,şehriye çorbası,salata,bir kase cacık ,2 parça et
2 litre kadar su daha içicem
15 dk leslie
Arrietty_ sedulu H3RA_
Gayet güzel

Sahur 1 h yumurta, 1 s b süt, 4 b su İftar 3 hurma, 1 tabak pırasa yemeği, 1kase cacık, 1yk tahinli pekmez
Spor 6841adım 410 puan
Arrietty_ sedulu H3RA_
Eki Görüntüle 2829645

Menüme ilave..

3 kupa çay
750 ml su

8000 adım - 480 puan

Arrietty_
sedulu

Sahur: Yok
Iftar:
8 adet yaprak sarması
Yoğurt
Salata

Su: 2.5 litre oldu. 3 e tamamlarım.

Spor: 10502 adım 630 puan
Arrietty_ sedulu H3RA_ @noram

Güzelll

Kesinlikle öyle ben her ramazan 5 kg alırdım bu ramazan vermiyim de almıyım da okeyim zaten okulum da var bir yandan hepsini götürmek zor

Iyı bence sadece ben dolmayı bı tane yerdım ama guzel yıne cok degıl senın dıyetısyen aclık sevıyor
Kabak dolması öyle kızartma felan da değil kabaklar haşlama gibi olmuş. Ben öğrenci evinde dolma yapıyorum ya herkes bana kızım sen sağlıklı yaşam gurnesi olmuşsun diyo

Ben xaomi mi band 4 aldım buradan biçok arkadaşta vardı ama gözüm huawei (honor) band 5 ya da 6 da ileride onu alırım belki ama şuan ki gayet güzel alabilirsin yani
Bkayım ikisinede
Teşekkürler

Kızlar yarın bu çorbayı yapmayı düşünüyorum sizin fikriniz nedir. Bu çorbadn iki kase bi kase yoğurt iki hurma yicem iftarda. Nasıl?

Eklentiler

• Screenshot_20210419_180349_com.google.android.apps.photos.webp
    37,6 KB · Görüntüleme: 22
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…