Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canım teşekkür ederim sorduğun için iyi sayılmayız gece acildeydik oğlum da kötü ye gidiyo bende inşallah iyi oluruz bakalım

BEnce de çok olmuş canım. Hem ekmek, hem dolma, hem çorba hem de patlıcan yemeği aynı anda çok. Ya dolma, yoğurt, salata ya da çorba, patlıcan, yoğurt, salata olmalıydı.
asena87 canım ben 3 Mart’tan beri yapıyorum ve aşırı inceldim. Şu an bildiğin karın kaslarım var. Ben 2 hafta+2 hafta 2 Weeks shred yaptım. Sadece o günkü videoları yapıp bıraktım. Şimdi 2021 hourglass challenga başlayacağım. Daha da arttırmadım açıkçası.
8 adet yaprak sarması
Yoğurt
Salata

Su: 2.5 litre oldu. 3 e tamamlarım.

Spor: 10502 adım 630 puan
Arrietty_ @sedulu @neutral noram
Canım menün çok az ve hiç besleyici değil bence. Bu kadar açlığa sıfır protein olmaz. Sahurda en azından yumurta, ceviz filan yemelisin. Bak 10 bin de adımın var. Halsiz düşmeyesin. E Emeeelll

Selam canim anca simdi yaziyorum
Malesef Bende anca buyuk sekilde bulabiliyorum. Kore veya thai marketlerinde. Hic yokdan iyidir diye aldim. Cok uzun zaman oldu bamya yiyeli
40 dk chloe yaptım. Cayır cayır yanıyor boğazım. Bugün adım hedefim 10 bin+. Aç karnına spor benim midemi bulandırıyor. Bacaklarım titriii şu anda. ( burayı Burhan Altıntop tonlamasıyla okuyunuz.)

Chloe, p90 dan daha mi agir ya?

Selam canim anca simdi yaziyorum
Malesef Bende anca buyuk sekilde bulabiliyorum. Kore veya thai marketlerinde. Hic yokdan iyidir diye aldim. Cok uzun zaman oldu bamya yiyeli

Chloe, p90 dan daha mi agir ya?
Günaydın kaptanım. Ben daha önce p90 yapmadım hiç bilmiyorum o yüzden. Chloe zor ama bence. Hele ölüm gibi bir cümlesi var “no rest here” .
Ama Ramazan beni halsiz bırakıyor, o yüzden zorlanıyorum yaparken.

Ikisinide denedim ben
P90 daha manyak
Chloe e deneyim bugun. Bir karsilastirma daha yapayim. Taze taze

Adı akilli bileklik degil mi baska adlari varsa
oyle aratayim.
Bu sekilde klasik bir model goremedim

direk akilli saat olarak bakmalisin o zaman, cok klasik modeller var.
bunlar akilli saat (smartwatch veya fitness watch) diye geciyor,
cogumuzun burada kullandigi bantlar da "fittness tracker" ya da "wearable" diye geciyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…