- 13 Mart 2020
- 4.453
- 17.558
- 138
- 35
Canım teşekkür ederim sorduğun için iyi sayılmayız gece acildeydik oğlum da kötü ye gidiyo bende inşallah iyi oluruz bakalımÇok güzel menü
Eşim çok güzel olmuş menünnasıl oldunuz daha iyi misiniz yavrucuğunla
Akşam sadece çorba içmişsininşeAllah düzelirsin tez zamanda
Az ve öz bir menü olmuş
Ayy bu gün bende yulaf tost yaptım ama beni acayip acıktırdı akşama kadar midem kazındıbidaha tövbe bu arada İftar az olmuş doydun inşeAllah
Şahane
Devaaammm
Ayy eşim hastasın ama bırakmıyorsun da dinlen yorma kendini
Kaptanım MaşaAllah
Gayet güzel
Güzelll
Aa neyınız var ben kacırmısm gecmıs olaun cokCanım teşekkür ederim sorduğun için iyi sayılmayız gece acildeydik oğlum da kötü ye gidiyo bende inşallah iyi oluruz bakalım
Sağol canım allah razı olsun oğlumla üşütmüşüz sanırım da zor geçiyoAa neyınız var ben kacırmısm gecmıs olaun cok
Çorbayı sütsüz yap bence onun dışında gayet güzelKızlar yarın bu çorbayı yapmayı düşünüyorum sizin fikriniz nedir. Bu çorbadn iki kase bi kase yoğurt iki hurma yicem iftarda. Nasıl?
Gecmis olsun aysecigimSağol canım allah razı olsun oğlumla üşütmüşüz sanırım da zor geçiyo
Canım teşekkür ederim sorduğun için iyi sayılmayız gece acildeydik oğlum da kötü ye gidiyo bende inşallah iyi oluruz bakalım
Canım teşekkür ederim sorduğun için iyi sayılmayız gece acildeydik oğlum da kötü ye gidiyo bende inşallah iyi oluruz bakalım
Okulla zor gerçekten Allah yardımcımız olsunKesinlikle öyle ben her ramazan 5 kg alırdım bu ramazan vermiyim de almıyım da okeyim zaten okulum da var bir yandan hepsini götürmek zor
İnşeAllah canım Rabbim acil şifalar versinCanım teşekkür ederim sorduğun için iyi sayılmayız gece acildeydik oğlum da kötü ye gidiyo bende inşallah iyi oluruz bakalım
Bence gayet güzelKızlar yarın bu çorbayı yapmayı düşünüyorum sizin fikriniz nedir. Bu çorbadn iki kase bi kase yoğurt iki hurma yicem iftarda. Nasıl?
Bu mesaj beni anlatıyor aynı benKesinlikle öyle ben her ramazan 5 kg alırdım bu ramazan vermiyim de almıyım da okeyim zaten okulum da var bir yandan hepsini götürmek zor
BEnce de çok olmuş canım. Hem ekmek, hem dolma, hem çorba hem de patlıcan yemeği aynı anda çok. Ya dolma, yoğurt, salata ya da çorba, patlıcan, yoğurt, salata olmalıydı.İftar menümü yazayım ya yine diyetisyen çok olmuş dedi ağlıya ağlıya yazayım.
Yarım kase çorba
2 kabak dolma
2 yk zeytinyağlı patlıcan yemeği (patlıcan biber domates soğan sadece)
2 yk yoğurt
Yarım dilim ekmek
Salata
1 hurma
noram Selam canim.
Chloe ting ile ilgili sorum olacak.
Ne zamandir yapiyorsun,etkisi ne oldu?
Bir de dogru mu yapiyorum acaba,
Isinma,popo,kol,kalori ve 2 hafta karin egzersizlerini yapabildigimce yarim saat kadar yapiyorum.
Dogru mu bu, daha da artirmali tabi.
Canım menün çok az ve hiç besleyici değil bence. Bu kadar açlığa sıfır protein olmaz. Sahurda en azından yumurta, ceviz filan yemelisin. Bak 10 bin de adımın var. Halsiz düşmeyesin. E Emeeelll
Tamam sütsüz yapayım. TeşekkürlerÇorbayı sütsüz yap bence onun dışında gayet güzel
TeşekkürlerBence gayet güzel
Selam canim anca simdi yaziyorumEn iyisi haftalık plan ben diyetisyenden önce günlere göre belirmemiştim şimdi değişiyor tabi. Mesela pzts-bakliyat, Salı-balık, Çarşamba-perşembe: sebze ( Cuma tartısı var çünkü) Cuma-cts- et , tavuk , Pazar da frei o gün eşimin istediği özel birsey varsa onu yapıyordum. Böylelikle tüm hafta boyunca her besini düzenli almış oluyorsun bir de sebze günü ise bir tek sebze çeşidini belirmelemek kalıyor
Bayılırım bamyaya afiyet olsun. Bamyayı nerden temin ediyorsun canım ya Türk marketine gelenler çok kocaman oluyor burda, bir kere kuru aldım beğenmedim. Geçenlerde arkadaş Türkiye’den getirmiş kuru bamya küçüktü şahaneydi.
Ohh maşallah kaptanım
Çok geçmiş olsun canım acil şifalarOğlun me kadarlık bilmiyorum ama geniş akıntısına adaçayı gargara iyi geliyor. 3 yaş üstü ise yapabilirse bir dene istersen
40 dk chloe yaptım. Cayır cayır yanıyor boğazım. Bugün adım hedefim 10 bin+. Aç karnına spor benim midemi bulandırıyor. Bacaklarım titriii şu anda. ( burayı Burhan Altıntop tonlamasıyla okuyunuz.)
Günaydın kaptanım. Ben daha önce p90 yapmadım hiç bilmiyorum o yüzden. Chloe zor ama bence. Hele ölüm gibi bir cümlesi var “no rest here” .Selam canim anca simdi yaziyorum
Malesef Bende anca buyuk sekilde bulabiliyorum. Kore veya thai marketlerinde. Hic yokdan iyidir diye aldim. Cok uzun zaman oldu bamya yiyeli
Chloe, p90 dan daha mi agir ya?
Ikisinide denedim benGünaydın kaptanım. Ben daha önce p90 yapmadım hiç bilmiyorum o yüzden. Chloe zor ama bence. Hele ölüm gibi bir cümlesi var “no rest here” .
Ama Ramazan beni halsiz bırakıyor, o yüzden zorlanıyorum yaparken.
Adı akilli bileklik degil mi baska adlari varsa
oyle aratayim.
Bu sekilde klasik bir model goremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?