Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Alys mutfak isi olunca tembelsin dimi sadece
7.30 kalktim yatakdan
2 porsiyonluk tahinli ekmek yaptim
Ustune fit cheesecake yaptim
Bu fıt kek tahınlı ekmek bılmem ne yemek serbestmı valla cok tatlı ıstyor canım dayanamıcam bırgun dalacam baklavalara dıye korkuyom
Günaydın kızlar
esmeriiim dün ceza yaptığına dair bildirim yoktu canım bugün bekliyorum mutlaka
Yazmayı unutmusum seduş pardon.
1 dk plank ,1 dk wallist, 100 yan bacak hareketı olarak yaptım.

Makrolarina bagli.
Yani soyle
Ben ekmek yemiyorum, yulaf dan yana kullana bilirim bunu. Zaten fazla birsey yok Max 10gr yulaf

Aksama yer miyim bilmiyorum. Belki yarin?

Sahurda 2 haslanmis yumurta
2 dilim ananas yedim

Aksama yalanci iskembe corbasi (tavuklu ve Badem ununda kavrulmus) yanina salata dusunuyorum.

Tatli istegim yok, evdekilere yaptim acikcasi

Yulafın karb oranı yuksek halbuki.
ben alsam ıcın et yemek ıstıyorum. Yanına salata. Belkı yanına yogurtlu kabakta olabılır

• 4 adet yumurta (large)
  • 5 çorba kaşığı tahin
  • 1 çay kaşığı kabartma tozu
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı kekik
  • 1 çay kaşığı zerdeçal
  • 1/2 (yarım) çay kaşığı karabiber
Tahınlı ekmek tarıfı bumu.

Merhaba burdan mı paylaşım yapıyoruz
Bende katılmak istedim çağırıldım
Yaşım 35 boyum 170 kilom 74.4 bugün aralıklı oruca başladım reaktif hipoglisemi hastası olduğumu 2 ay önce öğrendim
Eylül ayından bu zamana diyet yaparak 64 kilodan 74.4 e çıktım meğer şeker nedeniyle bir boz bir yap derken bugün itibari ile ilaç ve oruca başladım

merhaba hosgeldiniz,
kaptanlar takim kurallari konusunda bilgilendirme yaparlar,

ben de aralikli oruc yapiyorum, severek yapiyorum.
sizin hastaliginiz icin de cok uygun bir yeme sekli diye biliyorum, umarim guzel olur sonuclariniz.

Oy oyyy

Erken kalkmayı severimaslında, nedense çocuğun da öyle :) ta ki illet hastalık yorana kadar.. Doktora da dedim sabah hiç gözümü açmak istemiyorum, aşırı yorgunum, dinlenmiyor vücudum.. O yüzden şimdi 10-11den erken kalkmıyorum yataktan, tabi bu Ramazana özel birşey, sonrasında yine başlıyor erkenden kahvaltılar.. 7de dikilirim mecbur ayağa

İyi geçti mi sınavın?

Ev işi bitmiyor ki hiç

Hiççç.. Daha yeni bitirdim oğlumun kirli kıyafetlerini, daha yıkanacak birşeyi yok dedim ki, bir baktım ıslatmış, kirletmiş üstündekileri

Aç karnına 45 dk chole de yaptım akşama da iftardan sonra bi ergin kırbaç videosu bugün benim için tamamdır

Hey maşaAllah :)

merhaba hosgeldiniz,
kaptanlar takim kurallari konusunda bilgilendirme yaparlar,

ben de aralikli oruc yapiyorum, severek yapiyorum.
sizin hastaliginiz icin de cok uygun bir yeme sekli diye biliyorum, umarim guzel olur sonuclariniz.
merhaba hoşbuldum
teşekkür ederim umarım başarabilir ve yeme ataklarıma yenilmem artık çok sıkıcı bir hal aldı ve 2 beden genişledim dur demem gerek
sizede kolaylıklar diliyorum umarım hepimiz başarırız

Merhaba kızlar

Sabah erkenden evden çıktım
Online ve yüz yüze dersler ,kurs derken evin yolunu buldum

Yemeğim hazır yapacak birşey yok

Adımlama yaparım
Dışarı çıkarım
Markete giderim
Kitap okurum
Kalan zamanımı bu şekilde geçirmeyi planlıyorum

Hoşgeldin canım

super bitirmissin isini,

benim bugun toplanti gunum, basim sisti, yeter artik.

ama yemegim hazir evden calismanin guzellikleri de var

Merhaba takıma hoş geldiniz.
İlk sayfadaki kuralları okuyup katılım formunu doldurur musunuz ?
Geçmiş olsun bu arada. Herhangi bir diyetisyenle falan çalıştınız mı ? Hastalığınızı pek bilmiyorum yasaklı gıdalar vs var mı ?

Hoşgeldin. Geçmil olsun

hoşgeldin canım. hedef kilondan bahsetmemişsin. kaç kiloya inmek istiyorsun? aralıklı oruç yerine glisemik indeksi düşük bir diyet tercih etsen daha iyi olmaz mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…