Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bugün benim de hem online hem yüzyüze derslerim vardı. Oruçken okula gittiğimde çok kötü oluyorum. Eve geldim, biraz uyudum ama hiç kâr etmedi. Tansiyonum düşüyor, ayakta zor duruyorum.

Aramiza hosgeldiniz Only_Eylul asagidaki formu sizi daha yakindan tanimamiz icin doldurabilir misiniz :)

Bu arada ben Zeynep takim kaptani. 2 cocuk annesiyim.
Ilk sayfadaki Ilk postu da okumanizi Rica edecegim tum kurallar orada yaziyor. Sorunuz varsa her zaman sorabilirsiniz

4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:
Yaşınız :
Medeni Durumunuz :
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :
Kilonuz:
Hedef kilonuz :
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?

2. Ögün de karbonhıdrat fazla gibi. Makrolarida goruyorsundur buyuk ihtimal kullandigin programda. 10 yk yerine 3 yk Kisir olmasi daha uygun olurdu
30dk leslie cok iyi.
Su miktariniz ne kadar?
Afiyet olsun

Kızlar selam Benim hayatım zıvanadan çıkmış durumda. Hangi derdime yanam

İlk olarak eşim ağır grip geçirdi, o ayaklanmadan kızım oldu. Bugün sabahtan oğlum yatmaya başladı. Senelerdir bu kadar hasta olmamışlardır o derece zorlandı, haliyle hepsine özel bakım gerekiyor. Eşim ve kızıma test yaptırdık negatif çıktı şükür.
Benimde bugün boğazlarım yanmaya başladı. Hayırlısı bakalım.

Üstüne regl oldum çok ağrım var. Gastroentrolojiye gitmeme sebep olan derdim yine baş gösterdi, oturup kalkarken yürürken bile canım acıyor. Hiç değilse ben sapasağlam ayakta kalsam
Taşınma işim önümüzdeki haftasonuna kaldı ustalar yine yetiştiremediler.
Bir iki günlük iş var evde. Cuma temizlik firması girecek cumartesi izin alabilirsek taşıyacağız evi.
Ofisede bir tam gün ayırmam lazım kdv dönemi geldi yine.
Neyseki hazırda hunim var böyle dönemler için
Bugün yemek yemeyi unutmuşum, midem guruldayınca aklıma geldi
Çok konuştum yine sizlerde iyisinizdir inşallah. Öptüm hepinizi

Bugün tartildim kizlar tam 600 gram almisim ben her oructa en az 3 kilo alirdim bu ramazanda almiyim vermesemde olur diye düşünüyordum. Moralim çok bozuldu boyle giderse Ramazan süresinde kilo alacagim. Sahur yapmamam gerek o zaman da enerjisiz kalirim gün icinde iki cocuga yetemem diye korkuyorum. Çok daha az yemege çalışacağım... İftar oncesi cocuklarla disari cikiyoruz zor koşturuyorum peşlerinden ayrica spor yapmaya gucum kalmiyor iftar sonrasi da cok yapamiyorum. İnsallah bu hafta vücudum duzene alışır en azından kilo almam... son ihtimal artik sahur yapmam bi de öyle denerim

Kacta tartildin ki,
Gecen takimda birisi yazmisti sabah ve ogleden sonra arasında 500 gr fark etmis diye.

Sahır yapmadan olmaz bence kitlenecek vucut. Bende her ramazan alırım. O yuzden sahırda peynır zeytın cay kayısı hurma yıyıp yatıyorum. Sen ne yıyosun sahurda

H3RA_ aman gecmis olsun.
Saglik olsun da diger dertler hayatin tatli telaslari olarak kalsin.
Huniyi eksik etmemen iyi olmus.
Aman sen yemeyi falan unutma, bak kendine iyi bakman ilk sart.

Dilber Hala canim imkan varsa uykunu artirmaya calis, ramazanda en zoru o aslinda.

Uyku kalitesi kilo vermeyi cok etkiliyor diyor tum uzmanlar. Benim diyetisyenin ilk sordugu sorulardan biri idi.

Imkan varsa erkenden yatip bolca dinlenmeye bak sahura kadar. Sahur yapmamak da olabilir ama esin icin kalkacaksan yememekle cok fayda saglayamayabilirsin.

H3RA_ yavrum hem geçmiş olsun hem de kolay gelsin. Senin iş ve ev tasima işindeki yoğunluk çok fena. Ustaları ayrıca anlamadım kaç haftadır bitiremediler işi kendin yapsan daha hızlı olurdu heralde

Dilber Hala bol bol su iç. Ramazanda iftar sonrası unutulan şeylerden biri spor ve hareket. Günün yorgunluğundan sonra biliyorum zor yapması ama zaten iftar saati geç oluyor bir de üzerine o süreden sonra hareketsiz kalmak yediklerimizi kiloya dönüştürüyor resmen. Çünkü yemek ve uyku arasındaki sindirim süresi kısa kalıyor.

Ayy burda ilk defa menü yazıcam. İftar menümü yazayım.
1 kabak 2 yumurta ile omlet
2 minik domates
Yarım dilim peynir
Yarım dilim ekmek

Çok değil dimi nolur bugün güzel menü olmuş diyin

Gayet guzel bir menu bence. Ekmegin tam bugdaydandir.

Evet insan birden karni doyunca sporda da zorlanıyor, hafif hafif yurumek en guzeli.

Yine sindirime faydali olsun diye bolca salata tuketmek gerekir iftarda.

Salatada elinizi korkak alistirmayin kizlar, bol bol yiyin (tabi piyaz tarzi salatalar degil )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…