Bugün benim de hem online hem yüzyüze derslerim vardı. Oruçken okula gittiğimde çok kötü oluyorum. Eve geldim, biraz uyudum ama hiç kâr etmedi. Tansiyonum düşüyor, ayakta zor duruyorum.Merhaba kızlar
Sabah erkenden evden çıktım
Online ve yüz yüze dersler ,kurs derken evin yolunu buldum
Yemeğim hazır yapacak birşey yok
Adımlama yaparım
Dışarı çıkarım
Markete giderim
Kitap okurum
Kalan zamanımı bu şekilde geçirmeyi planlıyorum
Geçmiş olsun canımBugün benim de hem online hem yüzyüze derslerim vardı. Oruçken okula gittiğimde çok kötü oluyorum. Eve geldim, biraz uyudum ama hiç kâr etmedi. Tansiyonum düşüyor, ayakta zor duruyorum.
Sağol canımGeçmiş olsun canım
Çilekte 1 porsiyon 175 grBugün pazara gitmemin sonucu olarak oturdum 6 tane çilek yedimDaha da pazara gitmem ben
2. Ögün de karbonhıdrat fazla gibi. Makrolarida goruyorsundur buyuk ihtimal kullandigin programda. 10 yk yerine 3 yk Kisir olmasi daha uygun olurduMerhaba
Aralıklı oruç yapıyorum
1.öğün 12.30-13.00 arası
Tereyağlı 2 yumurta
50 gr süzme peynir
3 ceviz-2kuru kayısı
8 siyah zeytin
1 er adet yeşil biber havuç salatalık
Yeşilçay 680 kalori
2.öğün17.30-18.00
1 kase mercimek çorbası
10 yk kısır
1 kase cacık 500 kalori
30 dk Leslie yapıldı
Afiyet olsunSahur
2 dilim kızarmış tereyağlı çavdar ekmeği
Pul biber ve naneli süzme yoğurt
Tereyağlı yumurta
Domates
Salatalık
Çeyrek dilim beyaz peynir
5 yeşil zeytin
1 gün kurusu kayısı
1 avuç çiğ kuruyemiş
700 ml su
İftar (plan)
1 kase yoğurt çorbası
1 tabak zeytinyağlı taze fasulye yemeği
Salata
Arrietty_ sedulu
Boyle daha iyi olmus :)Akşam menüm değişti
18.30-19.00
100 gr et döner
100 gr salata
150 gr kısır
200 gr yoğurt 600 kalori
Bugün tartildim kizlar tam 600 gram almisim ben her oructa en az 3 kilo alirdim bu ramazanda almiyim vermesemde olur diye düşünüyordum. Moralim çok bozuldu boyle giderse Ramazan süresinde kilo alacagim. Sahur yapmamam gerek o zaman da enerjisiz kalirim gün icinde iki cocuga yetemem diye korkuyorum. Çok daha az yemege çalışacağım... İftar oncesi cocuklarla disari cikiyoruz zor koşturuyorum peşlerinden ayrica spor yapmaya gucum kalmiyor iftar sonrasi da cok yapamiyorum. İnsallah bu hafta vücudum duzene alışır en azından kilo almam...son ihtimal artik sahur yapmam bi de öyle denerim
Sahır yapmadan olmaz bence kitlenecek vucut. Bende her ramazan alırım. O yuzden sahırda peynır zeytın cay kayısı hurma yıyıp yatıyorum. Sen ne yıyosun sahurdaBugün tartildim kizlar tam 600 gram almisim ben her oructa en az 3 kilo alirdim bu ramazanda almiyim vermesemde olur diye düşünüyordum. Moralim çok bozuldu boyle giderse Ramazan süresinde kilo alacagim. Sahur yapmamam gerek o zaman da enerjisiz kalirim gün icinde iki cocuga yetemem diye korkuyorum. Çok daha az yemege çalışacağım... İftar oncesi cocuklarla disari cikiyoruz zor koşturuyorum peşlerinden ayrica spor yapmaya gucum kalmiyor iftar sonrasi da cok yapamiyorum. İnsallah bu hafta vücudum duzene alışır en azından kilo almam...son ihtimal artik sahur yapmam bi de öyle denerim
Ayy burda ilk defa menü yazıcam. İftar menümü yazayım.
1 kabak 2 yumurta ile omlet
2 minik domates
Yarım dilim peynir
Yarım dilim ekmek
Çok değil dimi nolur bugün güzel menü olmuş diyin
Dilber Hala bol bol su iç. Ramazanda iftar sonrası unutulan şeylerden biri spor ve hareket. Günün yorgunluğundan sonra biliyorum zor yapması ama zaten iftar saati geç oluyor bir de üzerine o süreden sonra hareketsiz kalmak yediklerimizi kiloya dönüştürüyor resmen. Çünkü yemek ve uyku arasındaki sindirim süresi kısa kalıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?