Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ayy burda ilk defa menü yazıcam. İftar menümü yazayım.
1 kabak 2 yumurta ile omlet
2 minik domates
Yarım dilim peynir
Yarım dilim ekmek

Çok değil dimi nolur bugün güzel menü olmuş diyin
Kız ne çoğu gayet ideal. Kabaklı yumurta çok güzel oluyor tok tutuyor. Ben içine karabiber ve pul biber de atıyorum

Çok geçmiş olsun
Diğer işlerin için de Allah kolaylık versin, taşınmak zor

Kacta tartildin ki,
Gecen takimda birisi yazmisti sabah ve ogleden sonra arasında 500 gr fark etmis diye.
İftara yakin tartildim canım sabah tartilsam eminim çok daha fazla cikardi
Sahır yapmadan olmaz bence kitlenecek vucut. Bende her ramazan alırım. O yuzden sahırda peynır zeytın cay kayısı hurma yıyıp yatıyorum. Sen ne yıyosun sahurda
Aşırı agir yemiyorum aslinda bende normal kahvaltılık seyler yumurta peynir zeytin gibi çok daha az yemem gerek herhalde
Maalesef uykum sorunu ramazanda daha çok oluyor daha az uyuyorum normale gore. Esim icin adet olsam da kalktim ve yemesemde kalkarim mutlaka ama daha erken yatmam gerek herhalde
Kesinlikle iftar sonrasi çok fazla yapamiyorum ve eritmeye firsat olmadan gece yiyoruz. Artik daha fazla sporu artırmaya çalışacağım insallah bundan sonrası daha iyi olur benim için

4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : Only_Eylul
İsim (İsteğe Bağlı ):Ekin
Mesleginiz:Memur
Yaşınız :35
Medeni Durumunuz :Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:2/14-4
Yaşadığınız şehir:Antalya
Boyunuz :170
Kilonuz:74.4
Hedef kilonuz : 62-64
Kilo alma hikayeniz :Hipoglisemi nedeni ile 6 ayda 12 kilo aldım kan şekeri düşmesi nedeniyle sürekli açlık hissediyorum
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?Hem sağlık hem fiziksel olarak mutlu hissetmek için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?Hayır

Hoşgeldin canım
Hoşbuldum teşekkür ederim
Hoşbuldum
Diyetisyen ile çalıştım sonuç kilo aldım nedeni ise yeme ataklarım
Reaktif hipoglisemi yemekten sonraki kan şekeri düşmesi sonucu vücut sürekli açlık hissi ile üşüme titreme vs gibi tepkiler veriyor
Bende 2 saat beslenerek diyetisyen yardımı ile kilo vermeye çalıştım ancak diyetlerim 3 gün sürüyor 4. gün kendimi şuursuzca çikolata kavanozunun başında buluyorum inanın bir kavanoz Nutella yediğim günü biliyorum
hoşgeldin canım. hedef kilondan bahsetmemişsin. kaç kiloya inmek istiyorsun? aralıklı oruç yerine glisemik indeksi düşük bir diyet tercih etsen daha iyi olmaz mı?
Hoşbuldum teşekkür ederim 62-64 civarı
denedim ama yedikçe ara yaptıkça daha çok yedim..Diyetisyenle bile sonuç alamadım
Boyle daha iyi olmus :)
Teşekkür ederim ilk gün için idare eder

H3RA_ aman gecmis olsun.
Saglik olsun da diger dertler hayatin tatli telaslari olarak kalsin.
Huniyi eksik etmemen iyi olmus.
Aman sen yemeyi falan unutma, bak kendine iyi bakman ilk sart.
şu an hiç tatlı gelmiyor
H3RA_ yavrum hem geçmiş olsun hem de kolay gelsin. Senin iş ve ev tasima işindeki yoğunluk çok fena. Ustaları ayrıca anlamadım kaç haftadır bitiremediler işi kendin yapsan daha hızlı olurdu heralde
Ay sorma eşimde en sonunda ben girişicem işlere diyor. İşini layıkıyla yapan çok az insan var. Hepsi bitirip kaçayım derdinde. Biten işlerin çoğunda hep sonradan problem çıkyor. Su tesisatçısı yarın üçüncü kez girecek eve belki yine kırıp dökecek
Çok geçmiş olsun
Diğer işlerin için de Allah kolaylık versin, taşınmak zor
Amin canım sağolasın

Şu telaşlar bitsin ameliyatı olup kurtulucam bu sıkıntıdan.

Yemekten sonra bir yarim saat aktif olsan, artik ne yapabilirsen, sonra da uyku saatini one ceksen faydasini gorursun.

Tahmin ettim esin icin kalkacagini. Ben de evde biri oruc tutarsa kalkiyorum, hic kiyamam yanliz sahur yapilmasina ama kalkmisken de ye muhakkak, yoksa gucsuz kalirsin ertesi gune.

Ben senin diyeti sevmeye basladim, sana niye yetti
Sutlu nescafede bence sorun yok, ama tabi keske filtre kahve veya turk kahvesi olsa, nescafe nedir

Ben senin diyeti sevmeye basladim, sana niye yetti
Sutlu nescafede bence sorun yok, ama tabi keske filtre kahve veya turk kahvesi olsa, nescafe nedir
70 kg olana kadar sütlü nescafe yasağı koymuştum kendime. bu gidişle 70 uzak görünüyor en az 3 hafta daha var düşmeme dayanamadın kırdım zincirleri. şimdi ağzıma bir yudum aldım. tuttum tuttum çevirdim ve yuttum cennette gibiyim. diğer kahveler olmaz oysa sabah makineye konuyor filtre akşam yatana kadar gidip gelip tazeleniyor ama o bana bu keyfi vermiyor.

Ben de oyleyim bir kac gundur.

Bol salata yedim bugun ilk ogunumde, daha iyi idare ettim, midenin dolmasi o dolgunluk hissini yasamasi gerekiyor bende sanirim.

E afiyet olsun o zaman

Ben de oyleyim bir kac gundur.

Bol salata yedim bugun ilk ogunumde, daha iyi idare ettim, midenin dolmasi o dolgunluk hissini yasamasi gerekiyor bende sanirim.
Sanırım yemek üstüne su içince patlicak gibi oluom bişi yiyemicek hala geliom ama iştahıma engel olmuo Salata ve meyve beni açıktırıyo

Sanırım yemek üstüne su içince patlicak gibi oluom bişi yiyemicek hala geliom ama iştahıma engel olmuo Salata ve meyve beni açıktırıyo

meyve aciktirir da salata nasil aciktiracak

salatan bol yesillikli olmali, doyurucu olmasi icin de biberdir lahanadir ekleyebilirsin.

ben gerci baya kalorisini artiriyorum, keten tohumudur peynirdir ne bulursam ekliyorum, ama o tabi artik yan yemek degil ana yemek oluyor, onu cok onermem

Ben de problemin uyku ve su kaynaklı olduğunu düşünüyorum, menulerin gayet iyi. Annemler gecen hafta yanımda olduğu için uykularımı gayet güzel ve fazla fazla uyudum. Muhtemelen o yüzden geçen hafta beklediğimden daha iyi kilo verdim.
Ben de başka şeyleri fazla kaçırmamak için arada 400 - 500 ml kadar ayran içiyorum, midem şişiyor, başka da birsey yiyemiyorum

Evet süt daha zararlı
Tamm. Yaptım. Ama bir bardak süt 3 bardak su ile yaptım
Bilmem doyurmuyor tok hissettirmiyor. Açıktırıyor da. Ama dediğin ana yemek gibi filan bi deneyeyin ton balığı filan katarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…