Teşekkürler kaptanımLenochka gecmis olsun canim
Kizlar bugun resmen hic birsey yapmadim.
Rest Day olacak gibi
Gerci daha saat erken. Ama durum oyle gosteriyor
Kız ne çoğu gayet ideal. Kabaklı yumurta çok güzel oluyor tok tutuyor. Ben içine karabiber ve pul biber de atıyorumAyy burda ilk defa menü yazıcam. İftar menümü yazayım.
1 kabak 2 yumurta ile omlet
2 minik domates
Yarım dilim peynir
Yarım dilim ekmek
Çok değil dimi nolur bugün güzel menü olmuş diyin
Çok geçmiş olsunKızlar selamBenim hayatım zıvanadan çıkmış durumda. Hangi derdime yanam
İlk olarak eşim ağır grip geçirdi, o ayaklanmadan kızım oldu. Bugün sabahtan oğlum yatmaya başladı. Senelerdir bu kadar hasta olmamışlardır o derece zorlandı, haliyle hepsine özel bakım gerekiyor. Eşim ve kızıma test yaptırdık negatif çıktı şükür.
Benimde bugün boğazlarım yanmaya başladı. Hayırlısı bakalım.
Üstüne regl oldum çok ağrım var. Gastroentrolojiye gitmeme sebep olan derdim yine baş gösterdi, oturup kalkarken yürürken bile canım acıyor. Hiç değilse ben sapasağlam ayakta kalsam
Taşınma işim önümüzdeki haftasonuna kaldı ustalar yine yetiştiremediler.
Bir iki günlük iş var evde. Cuma temizlik firması girecek cumartesi izin alabilirsek taşıyacağız evi.
Ofisede bir tam gün ayırmam lazım kdv dönemi geldi yine.
Neyseki hazırda hunim var böyle dönemler için
Bugün yemek yemeyi unutmuşum, midem guruldayınca aklıma geldi
Çok konuştum yine sizlerde iyisinizdir inşallah. Öptüm hepinizi
İftara yakin tartildim canım sabah tartilsam eminim çok daha fazla cikardiKacta tartildin ki,
Gecen takimda birisi yazmisti sabah ve ogleden sonra arasında 500 gr fark etmis diye.
Aşırı agir yemiyorum aslinda bende normal kahvaltılık seyler yumurta peynir zeytin gibi çok daha az yemem gerek herhaldeSahır yapmadan olmaz bence kitlenecek vucut. Bende her ramazan alırım. O yuzden sahırda peynır zeytın cay kayısı hurma yıyıp yatıyorum. Sen ne yıyosun sahurda
Maalesef uykum sorunu ramazanda daha çok oluyor daha az uyuyorum normale gore. Esim icin adet olsam da kalktim ve yemesemde kalkarim mutlaka ama daha erken yatmam gerek herhaldeDilber Hala canim imkan varsa uykunu artirmaya calis, ramazanda en zoru o aslinda.
Uyku kalitesi kilo vermeyi cok etkiliyor diyor tum uzmanlar. Benim diyetisyenin ilk sordugu sorulardan biri idi.
Imkan varsa erkenden yatip bolca dinlenmeye bak sahura kadar. Sahur yapmamak da olabilir ama esin icin kalkacaksan yememekle cok fayda saglayamayabilirsin.
Kesinlikle iftar sonrasi çok fazla yapamiyorum ve eritmeye firsat olmadan gece yiyoruz. Artik daha fazla sporu artırmaya çalışacağım insallah bundan sonrası daha iyi olur benim içinDilber Hala bol bol su iç. Ramazanda iftar sonrası unutulan şeylerden biri spor ve hareket. Günün yorgunluğundan sonra biliyorum zor yapması ama zaten iftar saati geç oluyor bir de üzerine o süreden sonra hareketsiz kalmak yediklerimizi kiloya dönüştürüyor resmen. Çünkü yemek ve uyku arasındaki sindirim süresi kısa kalıyor.
4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:
Yaşınız :
Medeni Durumunuz :
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :
Kilonuz:
Hedef kilonuz :
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?
Hoşbuldum teşekkür ederimHoşgeldin canım
HoşbuldumMerhaba takıma hoş geldiniz.
İlk sayfadaki kuralları okuyup katılım formunu doldurur musunuz ?
Geçmiş olsun bu arada. Herhangi bir diyetisyenle falan çalıştınız mı ? Hastalığınızı pek bilmiyorum yasaklı gıdalar vs var mı ?
Teşekkür ederim ilk gün için idare ederBoyle daha iyi olmus :)
şu an hiç tatlı gelmiyorH3RA_ aman gecmis olsun.
Saglik olsun da diger dertler hayatin tatli telaslari olarak kalsin.
Huniyi eksik etmemen iyi olmus.
Aman sen yemeyi falan unutma, bak kendine iyi bakman ilk sart.
Ay sorma eşimde en sonunda ben girişicem işlere diyor. İşini layıkıyla yapan çok az insan var. Hepsi bitirip kaçayım derdinde. Biten işlerin çoğunda hep sonradan problem çıkyor. Su tesisatçısı yarın üçüncü kez girecek eve belki yine kırıp dökecekH3RA_ yavrum hem geçmiş olsun hem de kolay gelsin. Senin iş ve ev tasima işindeki yoğunluk çok fena. Ustaları ayrıca anlamadım kaç haftadır bitiremediler işi kendin yapsan daha hızlı olurdu heralde
Amin canım sağolasınÇok geçmiş olsun
Diğer işlerin için de Allah kolaylık versin, taşınmak zor
Maalesef uykum sorunu ramazanda daha çok oluyor daha az uyuyorum normale gore. Esim icin adet olsam da kalktim ve yemesemde kalkarim mutlaka ama daha erken yatmam gerek herhalde
Kesinlikle iftar sonrasi çok fazla yapamiyorum ve eritmeye firsat olmadan gece yiyoruz. Artik daha fazla sporu artırmaya çalışacağım insallah bundan sonrası daha iyi olur benim için
20 Nisan 44. Gün Hollywood Diyeti 22. Gün
13:00 = 35 gr+ 2 marul
16:30 = 150 gr mantar + 2 adetve 1 tereyağda hazırlanmış omlet
20:00 = sütlü nescafe (yetti canıma akşam öğünümden feragat ettim valla)
Su = 3000 ml
70 kg olana kadar sütlü nescafe yasağı koymuştum kendime. bu gidişle 70 uzak görünüyor en az 3 hafta daha var düşmeme dayanamadın kırdım zincirleri. şimdi ağzıma bir yudum aldım. tuttum tuttum çevirdim ve yuttum cennette gibiyim. diğer kahveler olmaz oysa sabah makineye konuyor filtre akşam yatana kadar gidip gelip tazeleniyor ama o bana bu keyfi vermiyor.Ben senin diyeti sevmeye basladim, sana niye yetti
Sutlu nescafede bence sorun yok, ama tabi keske filtre kahve veya turk kahvesi olsa, nescafe nedir
Sahur
2 tk çemen
1 haşlanmış yumurta
2 zeytin
3 dilim kaşar peynri
1 galeta
15 çiğ fındık
İftar
2 tabak brokoli çorbası.6 kepçe.Kepçem çok almıo.
1 kase yoğurt
2.5 hurma
2 yemek kaşığı kıymalı yumurta
Su 2litre olur sahura kadar.
Dukan 1 litre.
Sporlar sonra
Arrietty_ sedulu
Ayrıca 2 gündür iştahım çok açık saldırmamak için zor tutuyorum kendimi neden böyle oldu anlamıyorum. Önerebileceğiniz birşey varmı?
70 kg olana kadar sütlü nescafe yasağı koymuştum kendime. bu gidişle 70 uzak görünüyor en az 3 hafta daha var düşmeme dayanamadın kırdım zincirleri. şimdi ağzıma bir yudum aldım. tuttum tuttum çevirdim ve yuttum cennette gibiyim. diğer kahveler olmaz oysa sabah makineye konuyor filtre akşam yatana kadar gidip gelip tazeleniyor ama o bana bu keyfi vermiyor.
Sanırım yemek üstüne su içince patlicak gibi oluomBen de oyleyim bir kac gundur.
Bol salata yedim bugun ilk ogunumde, daha iyi idare ettim, midenin dolmasi o dolgunluk hissini yasamasi gerekiyor bende sanirim.
Evet süt daha zararlıSadece yumurta mı koyayım
Sanırım yemek üstüne su içince patlicak gibi oluombişi yiyemicek hala geliom ama iştahıma engel olmuo Salata ve meyve beni açıktırıyo
Ben de problemin uyku ve su kaynaklı olduğunu düşünüyorum, menulerin gayet iyi. Annemler gecen hafta yanımda olduğu için uykularımı gayet güzel ve fazla fazla uyudum. Muhtemelen o yüzden geçen hafta beklediğimden daha iyi kilo verdim.Bugün tartildim kizlar tam 600 gram almisim ben her oructa en az 3 kilo alirdim bu ramazanda almiyim vermesemde olur diye düşünüyordum. Moralim çok bozuldu boyle giderse Ramazan süresinde kilo alacagim. Sahur yapmamam gerek o zaman da enerjisiz kalirim gün icinde iki cocuga yetemem diye korkuyorum. Çok daha az yemege çalışacağım... İftar oncesi cocuklarla disari cikiyoruz zor koşturuyorum peşlerinden ayrica spor yapmaya gucum kalmiyor iftar sonrasi da cok yapamiyorum. İnsallah bu hafta vücudum duzene alışır en azından kilo almam...son ihtimal artik sahur yapmam bi de öyle denerim
Ben de başka şeyleri fazla kaçırmamak için arada 400 - 500 ml kadar ayran içiyorum, midem şişiyor, başka da birsey yiyemiyorumEvet insan birden karni doyunca sporda da zorlanıyor, hafif hafif yurumek en guzeli.
Yine sindirime faydali olsun diye bolca salata tuketmek gerekir iftarda.
Salatada elinizi korkak alistirmayin kizlar, bol bol yiyin (tabi piyaz tarzi salatalar degil)
Tamm. Yaptım. Ama bir bardak süt 3 bardak su ile yaptımEvet süt daha zararlı
Bilmem doyurmuyor tok hissettirmiyor. Açıktırıyor da. Ama dediğin ana yemek gibi filan bi deneyeyin ton balığı filan katarım.meyve aciktirir da salata nasil aciktiracak
salatan bol yesillikli olmali, doyurucu olmasi icin de biberdir lahanadir ekleyebilirsin.
ben gerci baya kalorisini artiriyorum, keten tohumudur peynirdir ne bulursam ekliyorum, ama o tabi artik yan yemek degil ana yemek oluyor, onu cok onermem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?