Uyku bence cok etkiliyor.aslinda benim bir arkadasim o tarz if yapiyordu, gunduz 4 ile gece 12 arasi,
tam diyet de degil, meze falan cok yaparlardi onlar aksam sofrasi kalabalik olurdu,
o sekilde almadi da vermedi de kilo.
ramazanin en buyuk etkisinin ben uyku ve stres oldugunu dusunuyorum.
Uyku bence cok etkiliyor.
Pazartesi tartildigimda sabittim.
Regl im diye tartilmadim zaten o gun sonra. Yarin de tartilmam ama ramazan da almam da vermem de gibime geliyor bu durumda
Ben zaten az ve sık yeme olayını sevmiyorum diyetisyen önerilerine ya da listelerine o yüzden uyamıyoru merhaba erken kahvaltı benlik değil ben en erken 11 gibi kahvaltı yapmayı seviyorumerken yiyince çok acıkıyorum ve öğün sayım fazlalaşıyor oyüzden if benim için gayet güzel seyretti ve bütün hayatım boyunca uygulayabileceğim bir uygulama ama ramazanda iftar saati geç olduğu ve gün içinde su içemediğim için 1 haftada hiç kilo vermemişim
Gecen hafta bu soruyu bizde merak ettik
Aldigimiz cevap burda canim
Konu Mesajı 'Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı' Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı
Yapmis olan bu hafta belki 2 kisi vardir
Okadar umutsuz durum
Gecen hafta 1.olduk
Bu hafta dipde olursak sasirmam.
Sporu salan cok cunku
Ve aktif olmayan uyelerde cok
Gunluk niyetine kullanan cok kisi var
Su saat oldu daha ev temizlicem
Heryer dandini
Sacimi boyamam lazimona da useniyorum
Temizliği saldım ben bugün yarın yapicam artık. Sabahtan yürüyüş yaptım parkura gittim iyi geldi ama regl ödemi başladı bende bir kaç gün içinde regl olurum. Sen sıranı savdınSu saat oldu daha ev temizlicem
Heryer dandini
Sacimi boyamam lazimona da useniyorum
Yok plan aynisen zaten vermicem kas yapicam diyordun en son, plan degisti mi?
ben de kas calismak icin spor salonlarini bekliyorum, mayis ortasi diyorlar simdi bakalim,
o zamana kadar hafif hafif sporlarla sadece kilo vermeye odaklanmak istiyorum.
dun yaptigim yoga ama cok agirdi, resmen bugun tum karin kaslarim aciyor
6 mi 7 mi emin olamiyorumTemizliği saldım ben bugün yarın yapicam artık. Sabahtan yürüyüş yaptım parkura gittim iyi geldi ama regl ödemi başladı bende bir kaç gün içinde regl olurum. Sen sıranı savdın
Saçını 7 numarayla mi boyayacaksın?
Yok plan ayni
Onu kontrol icinde cikmadim iste
Farkli bir video mu yaptin?
Ben 3 mayis da 1 aylik crossfit dersi alacagim
Farkli yer bu sefer. Hosuma giderse devam ederim
Ben bugün iftar öncesi bi tartılayım o zaman sonucu beğenirsem paylaşırım yoksa yarını beklerim artıkGecen hafta bu soruyu bizde merak ettik
Aldigimiz cevap burda canim
Konu Mesajı 'Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı' Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı
6 daha koyu olmaz mi ?6 mi 7 mi emin olamiyorum
Birde hangi boya ile?
Bakip duruyorum kac gundur
Dahlia_ evet canim haftalik 50bin
Iste emin olamiyorum koyumu olur diye6 daha koyu olmaz mi ?
7 zaten çok açık bir renk değil. Kaş boyamasına ne var kız boyayı sürüp 2/3 dk bekledin mi tamamdırIste emin olamiyorum koyumu olur diye
Birde kaslarin da boyanmasi sart kalmasin ya
Onuda acmayla ugrasmayim7 zaten çok açık bir renk değil. Kaş boyamasına ne var kız boyayı sürüp 2/3 dk bekledin mi tamamdırya da kendi kaş renginden bir iki ton açık kaş kalemi al günlük makyaj falan yaparken boya kalemle
Kizlar bana fikir verir nisiniz
Nohut yemegi yanina ne olur?
Etsiz Sade nohut yemegi bu.
Pirinc de yok evde. Baldo var. Sirf pirinc icin de disari cikmak istemiyorum
Biraz da tavuk corbasi kaldi
Ama cok sacma oldu bu menu
Aa kız yapsaydın ya kac adım eksık kalmıa bakacaktımYokkkii
:))
2-3 gunluk attim. Ne durumda diye gorun diye
Yarin paylasacagim
Süpriz olsun
50bin yapan oldumu diye?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?