Haha simdi yapsam ne faydaAa kız yapsaydın ya kac adım eksık kalmıa bakacaktımboşa yorma fazladan benı
Yok kendim icin degil. Ben yanina kale salatasi yapacagim.kendine sormuyorsun pirinc falan dedigine gore herhalde.
bulgur pilavi yaparim ben olsamsebzeli.
yogurtlu mezeler salatalarla da gecistirebilirim.
Yok kendim icin degil. Ben yanina kale salatasi yapacagim.
Aynen kısa değil ama şu varki arada detokslarda yaptım ve çok konstreydim ve baya Bi azaltmıştım yemeği 16/8 yaptım evet gerçi ben kendime göre ayarladım saatleri 12 ile 6 saatleri arasında yedim 6dan sonra bişey yemedim kuruyemiş ve hatta meyve bile sadece çay ya da kahve içtimVauuu çok iyiymiş gerçekten..
Hem süre hem verilen kilo bence mükemmel.. Normal diyetlerle bu sonuç alınmıyor kısa sürede.. Gerçi diyeti yapan için hiç kısa değildir o süreler
16/8 mi yapıyorsun?
Ay aynı şeyleri yaşıyoruz ya. Eşim de dün bana 1 dolma yeter mi, ölüm orucuna mı girdin diyor bana. E haklı eskiden 4 tane filan yediğim için o da çıkışıyor. Ramazan herkesi etkilemişe benziyor baksana.İnşeAllah canım ya benimde tek temennim o ama gerçekten hem diyet hem kilo almamaya çalışmak hem ramazanha birde iftarda kendime göre yemek yapmak istediğim de ya da az yediğimde eşimin el kadar kaldın hastalanacaksın diye zorlaması bana gerçekten zor günler geçirtiyor.
Iyi aksamlar canimHepinize iyi akşamlar hanımlar
@Arriety_ kaptanim.oruc tutanlar bugün iftardan önce mi tartı paylaşacak
Gecen hafta bu soruyu bizde merak ettik
Aldigimiz cevap burda canim
Konu Mesajı 'Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı' Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı
Niyetliysen 12-15 arasi tartil benceArrietty_ kaptanim ben ikisinide kaydedeyim yarın sabah duruma gore bakarız o zaman şimdi yemek yetiştirmem lazım hepinizi çok özlemişim
Ne yaptın yanına karar verdin mi ? Ben bulgur pilavı yaptım bugün tavuk ızgara yanınaKizlar bana fikir verir nisiniz
Nohut yemegi yanina ne olur?
Etsiz Sade nohut yemegi bu.
Pirinc de yok evde. Baldo var. Sirf pirinc icin de disari cikmak istemiyorum
Biraz da tavuk corbasi kaldi
Ama cok sacma oldu bu menu
Baldo pirinc yaptim cocuklar icin yaninaNe yaptın yanına karar verdin mi ? Ben bulgur pilavı yaptım bugün tavuk ızgara yanına
Aman sakinHerkese merhaba
Bugün sabah merakımdan tartılıyım dedim tartı yüne beni şaşırttı63.750 nie böyle oluyor anlamadım sonra saat 1civarı regl olduğumu öğrendim hemde 10 gün erken kaç yıldır olmuodu. Ama şuan kaç saat geçti regla ait bi şeyde yok. Bundan bi hafta öncede böyle bişi oldu Düzensizleşti iyice. Kesin tarihim 10gün sonra olsa olsa onun şişkinliğidir die düşünüyorum. Reglmiyim değilmiyim onuda bilmiyorum.şuan vucudum ne oluo bitiyo haberim yok. Bu üzüntüyle kendimi yasaklara boğmam inşallah verceğim yerde alıyorum.
Aman sakin
Uzulecek bir durum yok. Stres yaptikca sisersin
Yaza 10 Pazartesi kaldi
Herkese merhaba
Bugün sabah merakımdan tartılıyım dedim tartı yüne beni şaşırttı63.750 nie böyle oluyor anlamadım sonra saat 1civarı regl olduğumu öğrendim hemde 10 gün erken kaç yıldır olmuodu. Ama şuan kaç saat geçti regla ait bi şeyde yok. Bundan bi hafta öncede böyle bişi oldu Düzensizleşti iyice. Kesin tarihim 10gün sonra olsa olsa onun şişkinliğidir die düşünüyorum. Reglmiyim değilmiyim onuda bilmiyorum.şuan vucudum ne oluo bitiyo haberim yok. Bu üzüntüyle kendimi yasaklara boğmam inşallah verceğim yerde alıyorum.
1adimcik kalmisBldirim yapayim diye oturdum, kahvemi aldim, suna bakin, illa insani yeniden kaldiracaklar
Eki Görüntüle 2832173
İyi hala vakit var ozamana kadar fark görülür bende inşallah. Biraz olsun sineyim istiyorum. Hiç belli olmuyor kilo verdiğimAman sakin
Uzulecek bir durum yok. Stres yaptikca sisersin
Yaza 10 Pazartesi kaldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?