Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Vauuu çok iyiymiş gerçekten..
Hem süre hem verilen kilo bence mükemmel.. Normal diyetlerle bu sonuç alınmıyor kısa sürede.. Gerçi diyeti yapan için hiç kısa değildir o süreler
16/8 mi yapıyorsun?
Aynen kısa değil ama şu varki arada detokslarda yaptım ve çok konstreydim ve baya Bi azaltmıştım yemeği 16/8 yaptım evet gerçi ben kendime göre ayarladım saatleri 12 ile 6 saatleri arasında yedim 6dan sonra bişey yemedim kuruyemiş ve hatta meyve bile sadece çay ya da kahve içtim

Ay aynı şeyleri yaşıyoruz ya. Eşim de dün bana 1 dolma yeter mi, ölüm orucuna mı girdin diyor bana. E haklı eskiden 4 tane filan yediğim için o da çıkışıyor. Ramazan herkesi etkilemişe benziyor baksana.

Kizlar bana fikir verir nisiniz
Nohut yemegi yanina ne olur?
Etsiz Sade nohut yemegi bu.
Pirinc de yok evde. Baldo var. Sirf pirinc icin de disari cikmak istemiyorum
Biraz da tavuk corbasi kaldi
Ama cok sacma oldu bu menu
Ne yaptın yanına karar verdin mi ? Ben bulgur pilavı yaptım bugün tavuk ızgara yanına

Herkese merhaba
Bugün sabah merakımdan tartılıyım dedim tartı yüne beni şaşırttı 63.750 nie böyle oluyor anlamadım sonra saat 1civarı regl olduğumu öğrendim hemde 10 gün erken kaç yıldır olmuodu. Ama şuan kaç saat geçti regla ait bi şeyde yok. Bundan bi hafta öncede böyle bişi oldu Düzensizleşti iyice. Kesin tarihim 10gün sonra olsa olsa onun şişkinliğidir die düşünüyorum. Reglmiyim değilmiyim onuda bilmiyorum.şuan vucudum ne oluo bitiyo haberim yok. Bu üzüntüyle kendimi yasaklara boğmam inşallah verceğim yerde alıyorum.

Ne yaptın yanına karar verdin mi ? Ben bulgur pilavı yaptım bugün tavuk ızgara yanına
Baldo pirinc yaptim cocuklar icin yanina
Ama deli oluyorum
Yemediler
Nohut ve salata yediler

Hafta basi bulgur vardi. Ozaman da 2tk kadar yediler herhal

Oglum kale var diye yemez sandim ama hepsinden cok salatayi yedi.
Ben galiba tamamen plantbased beslenmeye gececegim. Ailecek.
Eti kimse aramiyor, olunca kizim yer hic affetmez.
Pilav, bulgur yemez oldular. Makarna da oyle. Sadece ispanak makarnasi yiyorlar. Yani guzel birsey. Ben de karbonhidrat aramadiklarini kabulleneyim artik

Aman sakin
Uzulecek bir durum yok. Stres yaptikca sisersin
Yaza 10 Pazartesi kaldi

Aklinda olsun,
If adet dongusunu etkiliyor diyen cok kisi okudum.
Sen de oncesinde if yapiyorsun, simdi ramazan etkilemis olabilir.

Ya da normalde de bu kadar duzensizse doktora danismalisin.

Aman sakin
Uzulecek bir durum yok. Stres yaptikca sisersin
Yaza 10 Pazartesi kaldi
İyi hala vakit var ozamana kadar fark görülür bende inşallah. Biraz olsun sineyim istiyorum. Hiç belli olmuyor kilo verdiğim 68den 63 geldim hala aynı duruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…