- 3 Mart 2021
- 1.883
- 8.945
- 78
- 38
Ahh kuşum niye öyle diyorsunBugun benım doğumgunum. Eşim unuttu kutlamadı. Dun gece 12 den sonra kutlardı normalde. Kaynanamlar bıle aramadı. Eşim hatrlasa o soylerdi onlara ararlardı. O unutunca kımse hatrlamadı. Ne kadar kötü yaslandım mı acaba önemsenmiyorum artık
HaydaaBaştan söylesenize bunu
Tam uymuşsun rejimine, tebrik ederim, azminin karşılığını alıyorsun
Hayırlı olsun
İnsan kötü hissediyor ama hatırlamış sonuçta.. Geçen sene de aynısı benim başıma geldi.. Sonradan hatırlanınca pek birşey ifade etmiyor ama olsun, bir sefer de biz unuturuz
Tebrik ederim bu arada, nice güzel senelerin olsun canım
Off o nasıl bir alışkanlık
Dikkat et canım, anlamıyor sonuçta..
Doğum günün kutlu olsun canım. Hepimizin mutlaka başına gelmiştir. Ben eşimin telefonuna hatırlatıcı koyuyorumBugun benım doğumgunum. Eşim unuttu kutlamadı. Dun gece 12 den sonra kutlardı normalde. Kaynanamlar bıle aramadı. Eşim hatrlasa o soylerdi onlara ararlardı. O unutunca kımse hatrlamadı. Ne kadar kötü yaslandım mı acaba önemsenmiyorum artık
Masallah erkenci bugun
Dun gec uyudu ondan mi acaba :)
Senin Afacan kac yasindaydi?
Haydaa
. Bas bas bagirdik ya
Hatta gecen haftadaH3RA_ es listesini ona gore yapti.
50bin yapanlar alindi sadece es yarisina
Yahu ama bizim kizlar iyice uzaklastiniz bu es isinden
Afacan ile ugrasirken gozden kacmistirOyy oyyy görmedim ya ben onuuu
Yaa kaptanım çok teşekkür ederim. Çok motive edici oldu bunları sizden duymakk
Yarin eksi gelirsen esas listeye hazir misinYaa kaptanım çok teşekkür ederim. Çok motive edici oldu bunları sizden duymakkumarım daha iyi olur.
Hergün yeni bişeyle geliyorlar.Off o nasıl bir alışkanlık
Dikkat et canım, anlamıyor sonuçta..
Afacan ile ugrasirken gozden kacmistir
Ozleniyor kucuk halleri. Tadini cikar
Her kişi kendi metobolizmasını bilmeli ve ona göre başlamalı ben kendimi bilmeden kaç diyetisyene gittim bu sonucu alamadım en son pandemiden önce gittim bir diyetisyene 8 kiloyu 3 4 ayda verdim ama nasıl verme listeye uyamıyorum saatlerine uyamıyorum sürekli yemek düşünüyorum öğünleri atlamayalım diye 2 haftada bir gidiyorum gideceğime yfakın detoks yapıp öyle gidiyorum falanYazdıklarında kendimi gördüm sanki :)
Doğru düzgün yemekler yemeğe başlasam ben de yapmak istiyorum.. Ramazanda düzen değişiyor ister istemez, gündüz yiyip akşam yememek daha iyi..
Sağol canım..
50bin haftalık atılması gereken adım mı?
Degilsin merak etmeAyy tartı günleri çöpler stres oluyorum ya. Ki bugün güzel bir eksi gördüm. Eksi de olsam çok stresleniyorum. Yalnız değilim dimi ya?
Bu hafta evden mi calistin hep?Hergün yeni bişeyle geliyorlar.
Valla ben okadar stress oldum ki tartılmayı unutmuşum normalde hergün tartılan benAyy tartı günleri çöpler stres oluyorum ya. Ki bugün güzel bir eksi gördüm. Eksi de olsam çok stresleniyorum. Yalnız değilim dimi ya?
Hazırım. Bomba gibi hemde. Ama yarın eksi göremiyebilirim kaptanYarin eksi gelirsen esas listeye hazir misin
Sen stres yapma. Yarin bakarsın baya sasirtir seni tartiHazırım. Bomba gibi hemde. Ama yarın eksi göremiyebilirim kaptaniftardan önce tartılmama rağmen 63.500 dü yaaa çok sevinçliyim ama sizinle birlikte burda olmaktan. İyiki bulmuşum sizleri
Çok haklı. Yoksa fazlasıyla geri alırsın zaten.Yaa ne kadar güzellbanada eşim zayıfladın diyor ama bana hiç öyle gelmiyor. Neyse o mutluysa bende mutluyum. Acele etme diyor ztn. Sağlıklı ver diyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?