Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ahh kuşum niye öyle diyorsun doğum günün kutlu olsun tatlım Biz bize kutlarız bee

Haydaa
. Bas bas bagirdik ya
Hatta gecen haftada H3RA_ es listesini ona gore yapti.
50bin yapanlar alindi sadece es yarisina

Yahu ama bizim kizlar iyice uzaklastiniz bu es isinden

Doğum günün kutlu olsun canım. Hepimizin mutlaka başına gelmiştir. Ben eşimin telefonuna hatırlatıcı koyuyorum yada ne istiyorsam onu söylüyorum.

Masallah erkenci bugun
Dun gec uyudu ondan mi acaba :)
Senin Afacan kac yasindaydi?

MaşaAllah diyeyim :)
19 aylık. Ama öyle böyle bir çocuk değil, bugün iftara yemek hazırlamam kaç saat sürdü bilmiyorum, bir yemek kaç yerde bekletilebilir.? . Sürekli peşinden koştum, elinden birşeyler aldım, bir de guya sinirlenip çıkışıyor bana, konuşa bildiği de yok, halimiz tam komedi tüm gün..

Afacan ile ugrasirken gozden kacmistir
Ozleniyor kucuk halleri. Tadini cikar

Kesinn :)
Öyle ya, dün yeni yeni dönmeye başladığı videolarını izliyordum, diyorum eşime o hali şimdikinden daha tatlı geliyor..
Sonra da diyorum çünkü o zaman hareket etmiyor, nerde koysam orada kalıyordu, şimdi bağlasam durmaz

Her kişi kendi metobolizmasını bilmeli ve ona göre başlamalı ben kendimi bilmeden kaç diyetisyene gittim bu sonucu alamadım en son pandemiden önce gittim bir diyetisyene 8 kiloyu 3 4 ayda verdim ama nasıl verme listeye uyamıyorum saatlerine uyamıyorum sürekli yemek düşünüyorum öğünleri atlamayalım diye 2 haftada bir gidiyorum gideceğime yfakın detoks yapıp öyle gidiyorum falan pandemi girdi verdiğimi tam 2 katını geri aldım baktım olacak gibi değil araştırdım iyice sonuç olarak kendi beslenme şeklimi buldum ama adını 1 ay sonra öğrendim böyle birşeyde varmış diye

Ayy tartı günleri çöpler stres oluyorum ya. Ki bugün güzel bir eksi gördüm. Eksi de olsam çok stresleniyorum. Yalnız değilim dimi ya?
Valla ben okadar stress oldum ki tartılmayı unutmuşum normalde hergün tartılan ben hem şişkinlik hem kabızlık tartıya çıkmaya korkuyorum valla bugün yeşilçay süt içicem sahura kadar belki yardımcı olur almayayımda vermesem de olur bu hafta yalnız değilsin kuzu

Yarin eksi gelirsen esas listeye hazir misin
Hazırım. Bomba gibi hemde. Ama yarın eksi göremiyebilirim kaptan iftardan önce tartılmama rağmen 63.500 dü yaaa çok sevinçliyim ama sizinle birlikte burda olmaktan. İyiki bulmuşum sizleri

Hazırım. Bomba gibi hemde. Ama yarın eksi göremiyebilirim kaptan iftardan önce tartılmama rağmen 63.500 dü yaaa çok sevinçliyim ama sizinle birlikte burda olmaktan. İyiki bulmuşum sizleri
Sen stres yapma. Yarin bakarsın baya sasirtir seni tarti
Namissiz vucud dalga geciyor bizimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…