Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Dogum gunun kutlu olsun.

Hic uzulme, olur boyle seyler.

Ben ilk evlendigim sene ayni durumu yasadim, cok kizdim falan, ahaha ayni yil ben unuttum adamin dogumgununu. O tabi cool bir sekilde olabilir cinim boyle seyler dedi

Bune kız çin işkencesı gıbı
Oy Ceylanim
Dogum günün kutlu olsun. Iyiki burda bizimlesin

Belki Süpriz yapacak ilerleyen saatlerde
Sagol canım. Yok sanmam. Anca oğlum agzından kacırır aceleyle bı pasta alır onunda önemı yok
Teşekkür ederim canım olan olmus ne dıyelım
Dogum gunun kutlu olsun.

Hic uzulme, olur boyle seyler.

Ben ilk evlendigim sene ayni durumu yasadim, cok kizdim falan, ahaha ayni yil ben unuttum adamin dogumgununu. O tabi cool bir sekilde olabilir cinim boyle seyler dedi
Ahahah ben kendı dogumgunumu unuttum aslında. Onunda unutması normal demi

Ramazanda insan çok unutkan olabiliyor canım ya. İnan ben de o kadar önemli şeyleri unutuyorum ki bu sıra. Önemsemediğinden değildir bence. Üzme kendini boş yere.
Doğum günün de kutlu olsun. Nice güzel senelere inşallah

Gecen sene Bende unuttum kendi dogum günümü
Halbuki 3 gun ust uste kizim, babam sonra da benim dogum gunum diye arka arkaya

İyi hala vakit var ozamana kadar fark görülür bende inşallah. Biraz olsun sineyim istiyorum. Hiç belli olmuyor kilo verdiğim 68den 63 geldim hala aynı duruyorum
Bana da öyle geliyor sanki aynı duruyormuşum hiç değişmemişim gibi. Ama fark ediyor kesinlikle. okulda bana sürekli ne kadar zayıfladığımı söylüyorlar, çok hoşuma gidiyor valla. hatta bir hoca son sınıf öğrencilerine benzediğimi söyledi.

Teşekkür ederim canım. Bır yerden hatrlamıs demekkı pasta alıp gelmıs

Afiyet olsun
Begendim menüyu
Corbalar hakkinda pek fikrim yok. Yani eger karb yuksek ise ve patates de olmasi guzel olmamis.
Birde cok sakin gun olmus
Sahur peynır maydonoz nane cay

iftar: salata, 6 tavuk kanat, 1 hurma
1 ınce dılım pasta( mecbur kldım ya)
adım 240 p

Arrietty_ sedulu
Dogum günün birde ince dilimmis
50jj yap hadi

Seninkilerin yasi yakin birde. Ne yapiyor afacanlar
Beni çıldırtıyorlar. Bugün sinirimden ağlıyordum az daha.
Küçüğüm benden tepki görünce kendine zarar verecek şeyler yapıyor. 1kez ilaç içmeye kalktı. Yaptığının sonuçlarını da bilemiyorki. Gözümü ayıramıyorum.
Corbalar hakkinda pek fikrim yok. Yani eger karb yuksek ise ve patates de olmasi guzel olmamis.
Birde cok sakin gun olmus
Çorbada nohut vardı. Rahat ol. Çok yiyemiyorum ben ramazanda. Sonrada halsiz halsiz geziniyorum.

Aa o huy nerden cikmis ya

Sahurdan sonra gün içi gelen regl düşmanıyım.
Menü ve spor güzel. İnşallah menülerimiz yarın tartıya yansır eşim.
Inşallah canım ❤ Bu akşam yemek yemedim. Reglin 2.gunu ve yarın da tartı günü diye. Takımı etkilemek istemem ❤

Doğum günün kutlu olsun

Arrietty_ esas listede ne kadar az kisi var!
Evet ben de aynısını yazacaktım. Iyice azalmışız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…