Bilmiyorum çok fenaAa o huy nerden cikmis ya
Psikilog ile gorustunuz mu bu durumu. 4 yasindaydi degil miBilmiyorum çok fena
Çocuk büyütmek çok zor.
Daha yeni bi durum olduğundan kimse ile görüşmedik.4yaşında.Psikilog ile gorustunuz mu bu durumu. 4 yasindaydi degil mi
Saol canimMerhaba canim
Saol sanada hayirli ramazanlar
Nasilsin ameliyat sonrasi?
Sevindim. Umarim boyle Devam ederSaol canim. Superim diyetle yapamadigimi ameliyatla yapiyorum . 20 kilo gitti cok sukur
Hemen yapıyomDogum günün birde ince dilimmis
50jj yap hadi
Insallah! Kilo berbat bisey. Hele ki benim kilomda. Insallah hepimiz istedigimiz saglikli kiloya ulasirizzSevindim. Umarim boyle Devam eder
Morallerde iyiyse neden olmasin.
InsallahInsallah! Kilo berbat bisey. Hele ki benim kilomda. Insallah hepimiz istedigimiz saglikli kiloya ulasirizz
Oy kiyamam SanaHemen yapıyom
YaAhaha kizlar bugün gene yazliklardan bir seyler cikardim.
Sort buldum giydim, battaniyeyle oturuyorum. Sirf bak sortum oluyor demek icin esimeusutursem artik akilsiz basin cezasi cekerim
Masallah erkenci bugunİyi akşamlar kızlar..
Oğlumu erkenden uyuttum bugün, inşaAllah bu gece benim
Bir rahat nefes alayım ya, kanepede sakin oturmayı bike özlemişim
Ayy aynen valla herkes etkilendi birde ramazanda diyet yapmak daha zormuşAy aynı şeyleri yaşıyoruz ya. Eşim de dün bana 1 dolma yeter mi, ölüm orucuna mı girdin diyor bana. E haklı eskiden 4 tane filan yediğim için o da çıkışıyor. Ramazan herkesi etkilemişe benziyor baksana.
Ya
Evde yokmu da bekliyorsun battaniye altinda
Iki hafta sivi. Sonra pure. Simdi normal yiyorum. Ama tabiki cok az. 2 yasindaki yegenim benden fazla yiyorInsallah
Nasil besleniyorsun?
Ilk birkac hafta sivi diye duydum. O kismi atlattin mi?
6 mi 7 mi emin olamiyorum
Birde hangi boya ile?
Bakip duruyorum kac gundur
Dahlia_ evet canim haftalik 50bin
Aynen kısa değil ama şu varki arada detokslarda yaptım ve çok konstreydim ve baya Bi azaltmıştım yemeği 16/8 yaptım evet gerçi ben kendime göre ayarladım saatleri 12 ile 6 saatleri arasında yedim 6dan sonra bişey yemedim kuruyemiş ve hatta meyve bile sadece çay ya da kahve içtim
Bu arada eşim supriz yaparak yeni telefon aldı artık çocuklara yalvarmak zorunda.kalmayacagim
Bugun benım doğumgunum. Eşim unuttu kutlamadı. Dun gece 12 den sonra kutlardı normalde. Kaynanamlar bıle aramadı. Eşim hatrlasa o soylerdi onlara ararlardı. O unutunca kımse hatrlamadı. Ne kadar kötü yaslandım mı acaba önemsenmiyorum artık
Beni çıldırtıyorlar. Bugün sinirimden ağlıyordum az daha.
Küçüğüm benden tepki görünce kendine zarar verecek şeyler yapıyor. 1kez ilaç içmeye kalktı. Yaptığının sonuçlarını da bilemiyorki. Gözümü ayıramıyorum.
Çorbada nohut vardı. Rahat ol. Çok yiyemiyorum ben ramazanda.Sonrada halsiz halsiz geziniyorum.
Yaa ne kadar güzellBana da öyle geliyor sanki aynı duruyormuşum hiç değişmemişim gibi. Ama fark ediyor kesinlikle.okulda bana sürekli ne kadar zayıfladığımı söylüyorlar, çok hoşuma gidiyor valla. hatta bir hoca son sınıf öğrencilerine benzediğimi söyledi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?