Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Iki hafta sivi. Sonra pure. Simdi normal yiyorum. Ama tabiki cok az. 2 yasindaki yegenim benden fazla yiyor Sık sık azar azar yiyorum. Suyu icemiyorum. Litreler icerken simdi zorla 1 litre iciyorum. Agir yemekler yenmiyor.
Insta da bir bayan vardi hande ismi. Ama tam profili hatirlamiyorum.
Fistik gibi oldu. Umarim onun gibi olursun sdndd
Aramiza tekrar gelmeyi dusunmuyor musun?

İyi hala vakit var ozamana kadar fark görülür bende inşallah. Biraz olsun sineyim istiyorum. Hiç belli olmuyor kilo verdiğim 68den 63 geldim hala aynı duruyorum
O sana öyle geliyordur bence bazen bana da olur. Giydiklerinden farkedersin bence ya da şişkinlik olmuştur merak etme 1 hafta daha ver kendine muhakkak farkedecek sin

Sen stres yapma. Yarin bakarsın baya sasirtir seni tarti
Namissiz vucud dalga geciyor bizimle
İnşallah kaptanım. Yoksa bu ay regl düzensizliği ramazandan dolayı yeme saatleri çok uyku uykusuzluk hep karıştı birbirine. Yoksa buhafta listelerim oyle kötü değildi die düşünüyorum.
Çok haklı. Yoksa fazlasıyla geri alırsın zaten.
Evet. Başıma geldi malesefin. Az yeme alışkanlığı kazandırmaya çalışıyorum kendime. Çok yiyen yemeyi seven bi insanım. Umarım bunu burda başarıcam.
O sana öyle geliyordur bence bazen bana da olur. Giydiklerinden farkedersin bence ya da şişkinlik olmuştur merak etme 1 hafta daha ver kendine muhakkak farkedecek sin
Ya çok teşekkür ederim. Sanki yarın tartıda alacağım haber son haberde bundan sonrada böyle gitcekmiş gibi strese boğuyorum.

Hepimizin başına geliyor o yüzden stress yapma sakın

Iyi aksamlar kizlar
OMAD gunumdu benimde

1 kase tavuklu yalanci iskembe corbasi Bitti sonunda :)
Susuz nohut yemegi
Domates ve kale salatasi

2,5 L su

8138 adim 244p
15dk amrap 90p
15 dk Kosu 90p
Toplam 424 puan

@sedulu @neutral @sadece_ben

Sen buna salata mi diyorsun,
Goremedim cok az da

Bak dedigim buydu iste, hergun bu kadar sebze tuketsen okey ama sen bazen hic yemedigin icin hala cok az.

Ciks, begenmedim

Omad reglken pek onerilmiyor diye biliyorum bu arada, sorun yasamadiysan demek ki sorun degildir, ben yine de 16 saati gecmem reglken.

Guzel gitmissin sona kadar

Biskuvi olmamis ya, onun yerine hurmayi fazlalastirabilirsin, yogurt meyve yapabilirsin, ne bileyim paketli seylere pek bulasmamak en guzeli.

Patatesin firinda ise ben gayet begendim geri kalanini.

Ben hep foto atayim miktari gostermek icin
Bak ya yine begenmedi
Bu ikili cok guzel oluyor. Sade ama enfes tad. Beyaz peynir ekliyorum sabah yersem.
Beni etkilemiyor regl iken.
Zaten 2-3 gundur Adam gibi spor yapmadim.
Ama onun disinda bu haftaki Sporlarimdan memnunum

Bugune daha bakmadim ama dedigin gibi guzel gittin bu hafta.

Bilemiyorum ama yüreğim ağzımda yaşıyorum bu ara. 2gün işten 2 gün evden çalıştım.
Anliyorum seni. Umarim aliskanlik haline gelmez

Asil ben foto atayim,
Salata dedigin soyle büyük kasede olacak
Ne o oyle sut oglan gibi tabagin kenarinda, hic yakisiyor mu.

Ben salatanin her turlusunu severim, az malzemeli cok malzemeli hepsi olur

Hepimizin başına geliyor o yüzden stress yapma sakın
Denemeye çalışıyorum
Guzel gitmissin sona kadar

Biskuvi olmamis ya, onun yerine hurmayi fazlalastirabilirsin, yogurt meyve yapabilirsin, ne bileyim paketli seylere pek bulasmamak en guzeli.

Patatesin firinda ise ben gayet begendim geri kalanini.
Fırın yemeği. Evet paketliyi bende onaylamıyorum. Noodle dışında yememiştim paketli bişi

At bakayim.
Halbuki bayagi koydum bence
Ki doydum da

Bu guzeli gecen kahvaltida yemistim,
Bak bunda hem nihut hem peynir oldugu icin cok doyurucu idi, aksam salatasina bunlari koymam yoksa ana yemege yer kalmaz, ama miktar en az bu kadar olur, hatta yesil salata ise daha fazla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…