Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Gidiya napalim kaptan
Yüz için sıkılaştırıcı kremlerde var onlar olabilir bir de yüz yogası var ya kalemle falan yapıyorlar böyle videolar var denemek lazım. Collagen takviyesi de önemli bak cilt sıkılığı için
 
K klbk33 aaa çok şaşırdım kaç yaşında küçük acaba izlediği bir video falan mi oldu ki ? Gördüklerini çok çabuk uygulamaya kalkıyorlar
Bi bilsem. 4 yaşında. Zıtlaşmaya gelmiyor, çok inatçı. Ben ona bişeyleri yapma dediğimde bana kızarsa hep yapıyor ya. Çok asi.
 
Bi bilsem. 4 yaşında. Zıtlaşmaya gelmiyor, çok inatçı. Ben ona bişeyleri yapma dediğimde bana kızarsa hep yapıyor ya. Çok asi.
Ah ya çok zor inatcilikla baş etmek. Benimki 2.5 yaşında sendrom zimbirtisi var bizde de ters gidince hiç üstelemiyorum konuşmayı kesiyorum sen bilirsin deyip kendi haline salıyorum aradan 5 dk geçince sakinliyor. Pedagog varsa tanıdığın bir danış istersen. Böyle çok yıpratıcı bir süreç.
 
Benimki 6 aylıkken bile bi tuhaftı.. Bişeye 1 saat ağlardı. Sonra tam sustururdum. Sonra aklına gelirdi ağladığı şey yine ağlamaya başlardı.
İlki ne kadar kolay bi bebekti.

Pedagog var. Görüşeceğim.

İnat kızgın bi çocuk. Ama çok tatlı.
 
Doğum günün kutlu olsun canım nice güzel mutlu yaşların olsun
 


Ahh kuşum niye öyle diyorsun doğum günün kutlu olsun tatlım Biz bize kutlarız bee

Doğum günün kutlu olsun canım. Hepimizin mutlaka başına gelmiştir. Ben eşimin telefonuna hatırlatıcı koyuyorum yada ne istiyorsam onu söylüyorum.

esmeriiim yeni yaşın nice nice güzellikler yaşamana vesile olsun inşaallah canım
Teşekkür ediyorum kızlar
 
Bekide gunleri karıştırmışlardir benim de genelde artik günler tamamen karisiyor ayin kaci bildigim yok. Önemsenmemek olur mu hic sanmiyorum. İyi ki doğdun iyiki takım arkadaşımız oldun. Çok önemli ve degerlisin bunu kendin biliyorsun aslinda başkalarının soylemesine gerek yok. nice mutlu huzurlu yillara
 
Yarin benden ilk defa iyi bi tartı sonucu gelmeyebilir. Cok uzgunum tam da listeye girmisken. Oruçla birlikte kilo verme konusunda Cok zorlaniyorum. Eger kilo veremezsem ramazan ayında takim cok etkilenirse izne mi ayrilsam yada haftaya duzene girebilir miyim hic bilmiyorum. Kendi aldigim bi kac gramdan çok takıma karsi sorumlulugumdan dolayi moralim cok bozuk. Kaptanlarim bana bi yol gosterseniz.
Arrietty_ sedulu H3RA_
 
Doğum günün kutlu olsun canım yeni gördüm ya :)))
 
Ben bu aralar ödevlerle boğuşuyorum da pek aktif olamıyorum beni 1 hafta kadarcık kaldı ondan sonra daha aktif olabilirim. Bir de bugünden mi atıcaz tartıyı 72.6 gelirken bugün 70.5 geldim de çoh mutluyum.
 
Merhaba arkadaşlar, bugun dışarıda isim vardı. Çocuklarla kosturmsktan vakit bulamıyorum. Salgın arttığı için oğlumu kreşe göndermiyorum, zaten bu sene en fazla 6 hafta gitmiştir. İki cocuga yetiştirken zamanı unutuyorum.
 
Yüz masaji face roller ile olan mi?
Asi Matmazel ne yaslanmasi :)
75 degiliz
Ben hic takilmiyorum Yüzde ki cizgilere sacdaki beyazlara.
Gerci 6sene sonra boyayinca onlarda gitti
Yok kaptanım yüzüm şişmanken gergin duruyordu eşim yüzün de zayıfladı çöktü dediğinde saçmalama benim yüzüm yuvarlak bişey olmaz derdimbugğn farkettim ki yüzümde zayıflamış ve gergin olan cildim yumuşamış hafif çizgiler belirmiş.
 
Bende de hiç alışkanlık değil yavaş yavaş başlıyorum bende kremler sürmeye instagram da takip ettiğim bir sayfa var o yüz masajı yüz yogası falan yapıyor onları yapıcam artık çok güzel yüz masaları yapıyor 1 senedir takipteyim ama daha yeni yapıcam artık masajlarını Login • Instagram
 
Gül suyu markasını verebilir misin kaptanım
 
Herkese hayırlı geceler bu saat oldu uyumadım sahura nasıl kalkıcam bakalım. Yarın için çok heyecanlıyım. 60... lara düşmüşümdür umarım. Birdahaki haftada 5 li rakamları ucundan görmek hayalim. Allah ım 55 olmak istiyorum lütfeeeen
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…