Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

hic olur mu ya,
senin menulerin mukemmel, sifir kacamak, sporun da gayet iyi.
bu sekilde az veriyorsan az veriyorsundur, sorun degil, sakin gitme bir yerlere.
bence takimi hic de kotu etkilemezsin, senin menulerin ornek menu gibi, aksine cok faydalisin.

Herkesin bünyesi farkli tepki veriyor ramazanda
Hem Alys in dedigi gibi
Menülerin güzel. Sporunda öyle. Arti da gelecegiz,sabit de olacagiz bu dönemde.
Listeye girince yeni üye olarak 2 ay izin yok
Izin düsünme sen,strese girme

Günaydın canım gerçekten bu şekilde yatıp kalkmalar metabolizmayı zorluyor olumsuz etkiliyor
Karnım davul gibi kalkıyorum zaten, yorgun uyanıyorum. Bebek olmasa sıkıntı değil. Sahurdan sonra uyurum. Gerçi bebek dediğimde 2 yaşında ama işte.
Malesef niyetli iken bende o durumdayim
Sirf 4 saat uyumus olayim bari diye 22 de yatiyordum
Ben yatakdan simdi kalktim ama 1,5 saatdir uyanigim. Esimi uyandirdim bugun sende cocuklar diye.
Saat 10’da da yatarsam hiçbir şey yapamıyorum kendim için. Oğlum 9 gibi yatıyor akşamları. Ben de 2-3 saat kafa dinlemek istiyorum. E öyle olunca da saat 12-1 oluvermiş.

asicim ben burada hic gida goremiyorum, bu sahur da boyle gecti ise sebze diyebilecegim 5 zeytinden baska bir sey yok 3 ogununde de.

neden boyle bir diyet uyguluyorsun diye yeniden sorucam?
cidden sut-yesil cay ikilisindense buyuk bir kase salata yeseydin muhtemelen kalorisi ayni olurdu hatta daha az olurdu belki, ama vucuduna daha cok faydasi olurdu.

gerci eskiye gore yumurta falan yemissin, kesinlikle daha iyi,
ama daha dengelemeye calismani oneririm.
Ketocularin tabak resmi var ya, her ogun bu orana dikkat edin diyorlar, her ogun olmasa bile gunun toplaminda bu orani yakalamaya calismak gerekir.

bir cok resim var bu konuda, degisik oran vermis her yer, bir tanesini yapistirdim asagiya.

Evet malesef
ilk 3 ayni
Biz zayiflamaya devam

Adimda iddialiyim da sporda aslinda hic iddiali degilim,
nasil oluyor, ramazan etkisi ile kizlar tembellesti ondan olsa gerek,
yoksa ben dakikasi 1 puanlik 2 puanlik sporlar yapiyorum
spor salonlari acilacak diye beklemedeyim su anda.

Az hareketlenin kizlar, gecin beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…