Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İnşallah bu haftalik boyle olur ama bi daha boyle devam etmez kaptanım. Artik ne yapacagimi sasirdim ramazanda elimden en fazla bu kadar geliyor. Belkide vücudum alıştıkça kilo verebilirim diye dusunuyorum. Bakalim 5 e dogru tartilip atarim hep birlikte sonucu göreceğiz artik

Boyle dusunmene cok sevindim canim ya gerçekten ramazanda kadar iyi giderken asagi yukari ayni menülerle bi anda noldugunu anlayamadim. İnsallah bundan sonrasi daha iyi olur

Boyle dusunmene cok sevindim canim ya gerçekten ramazanda kadar iyi giderken asagi yukari ayni menülerle bi anda noldugunu anlayamadim. İnsallah bundan sonrasi daha iyi olur

cok normal bence, sen aynen devam et.

cok nazli bu kilolar, her seyden etkileniyorlar.
stres yapmamak en dogrusu.

Söz veriyorum kaptanım, daha aktif olacağım. Daha sporla ilgili hedeflerim var, esimi mağdur etmem.

Ramazanda hepimiz öyle olduk İnan. Akşam oğlumu yatırırken kendimde uzandım yanına uyuyakalmışım 1:30 uyandım uykumu almışım iftardan sonra çay demlemiştim 1 bardak içmiştim kalktım onu ışıttım oturup keyif yaptım sonra sahur falan derken uyuyamadım saat oldu 6 ee 8 de ev halkı ayaklandı benimde en keyif aldığım zamanlar ev halkının uykudayken gece yanlız kaldığım saatler

Yap o alıntıyı beni de alıntıla kolay mı geçen haftadan bu yana %2.222 gibi oranda kilo kaybettim aman geri bulmayayım o kaybı
Yaa seni ayrıca tebrik ederim abla maşallahın var valla . ama geçtiğimiz hafta biraz karbht ağırlıklıydı bu hafta normale dönünce güzel verdin tebrik ederim . bende ramazandan korkmuştum ama hiç korktuğum gibi olmadı güzel gidiyo hep mi oruç tutsam gari haha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…