Bu arada yanlış yere yazmışım, kusura bakmayın, o kafayla hiç fark etmemişim.Cumartesi de adımlama yapsaymışım olurmuş aslında ama o gün çok kötüydüm. Oruçken tansiyonum düşük seyrediyor pek bir şey yapamıyorum.
Grupta da aktif olmaya çalışıyorum elimden geldiğince ama kızım pek rahat bırakmıyorum. Ben de böyle olmasını istemezdim ama elimden geleni yapıyorum.
Dün geceden beri de kızım çok hasta ateş, kusma vs. Çok az uykuyla duruyorum. Sabah da hastaneye götürdük. Şükür ciddi bir şey çıkmadı, evdeyiz şimdi. Bakalım gün içinde durumu ne olacak. Oruç da değilim bugün bu sebepten, gece bir şeyler hazırlayıp yemeye vaktimiz olmadı.
Sağol canımÇok geçmiş olsun canım
Bu haftaki yediğim karbonhidratları yazmadımYaa seni ayrıca tebrik ederim ablamaşallahın var valla . ama geçtiğimiz hafta biraz karbht ağırlıklıydı bu hafta normale dönünce güzel verdin tebrik ederim . bende ramazandan korkmuştum ama hiç korktuğum gibi olmadı güzel gidiyo hep mi oruç tutsam gari haha
Harika canimGecen hafta: 74.4
Bu hafta: 74
Fark: 400 gram
Yuzde: 0.538
Hedef: 73.5
Hedef kiloma ulaştım, ama bu hafta mezun olmak istemiyorum. Haftaya mezun olabilir miyim?
Arrietty_ sedulu H3RA_ Eki Görüntüle 2832587
Ahah ilahi abla sen çok yaşaBu haftaki yediğim karbonhidratları yazmadım
Evde pazartesi gününden beri neler dönüyor haberiniz yok
Hem yedim abartmadan erken saatte hem de adım attım
Beni mahveden saat 17.00 yi geçen yiyip içmeler
neyse bu geçici bir süreç
Bilmeyelim izinde neler döndügünü bosverBu haftaki yediğim karbonhidratları yazmadım
Evde pazartesi gününden beri neler dönüyor haberiniz yok
Hem yedim abartmadan erken saatte hem de adım attım
Beni mahveden saat 17.00 yi geçen yiyip içmeler
neyse bu geçici bir süreç
Benim de mezuniyet kilom bu sanırım şuan ki kilom ama kesinlikle olmammm bu kilonda mezun mu olunurmuş
Haftaya olamam büyük ihtimal kaptanım biliyon beni bir hafta güzel eksi olursa öbür hafta az oluyor ama belli de olmaz
Boşveriyorum ya kaptancım ne dolaplar çevirdiğimiBilmeyelim izinde neler döndügünü bosver
Ahaha ya ama ozaman izinli degildinBoşveriyorum ya kaptancım ne dolaplar çevirdiğimi
sana özelden de yazmıyorum hemen beni ifşa ediyorsun diye
Bekle sen bekleBenim de mezuniyet kilom bu sanırım şuan ki kilom ama kesinlikle olmammm bu kilonda mezun mu olunurmuş
Ceza vermek zorunda değildin aramızda kalabilirdiAhaha ya ama ozaman izinli degildin
Sonra niye ceza aldi demesinler diye bildirmek zorundaydim sebebini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?