Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yorumumn: Eş olayını belli adım atanlar ile sınırlandırmak eşi olmayanların iyice salmasına neden oldu. Ve eşi olmayanları siz kaptanlar takip etmek zorunda kaldınız. Motivasyon düştü. Paylaşım azaldı.

Ah @_Vera_ kuzum gibi sende ogrenciydin
Gecerli sebebin var. Vakit buldukca ugra.
Ama deneme suren uzar, neden deme sonra

Güzel menü, afiyet olsun
Bu tahta bisküvi dediğin altınbaşak diye bir diyet bisküvi var yulaflı kepekli, o mu?
Omad yapmışsın. Tek öğün kilo vermede gerçekten etkili oluyor. Afiyet olsun.
Ben de sporda iyice ilerlesem de Leslie'yi dinlenme olarak kabul edebilsem bence güzel ilerliyorsun.
Sahurda çok az yemişsin ondan akşam ekmeği fazla kaçırmış olmalısın. Ekmek 1 dilim olsaydı bence tam olurdu. Afiyet olsun Bir de adım çok az olmuş.

Esi Olsada olmasada takip ediyor yorumluyoruz
Ben az adim atan ve pek aktif olmayanlarda pek degisiklik göremedim. Yine ayni kisiler yani.
ES verince ugramiyorlar, menu yazip gidiyorlar. Sonra esleri bu durumda magdur oluyor. Kendileride iletiyor ve bu durumdan memnun degiller. Cunku motivasyonlari dusuyor. Biri cabaliyor oburu ise bahaneler siraliyor

Bir sure boyle devam diye dusunuyorum

Evet evet canım eti form un da vardı ondan almıştım tahta yazdım ki anlaşılsın

H3RA_ canim kolay gelsin
Sen su ev isini hallet gel ozledik seni

@Dilber Hala ,guzum benim uzme kendini.Olur boyle durumlar.Dedigim gibi menu guzel,aktifsinde adim vs olarak. Elbet arti da olacak. Haftaya guzel eksi gelir :)
bende özledim sizi
sanal ortam denir ama bir arkadaş grubu gibi olmuşuz burada

Böylesi şu an işime geliyor. Çünkü açlıktan elim kolum zor kalkıyor. Zaten eş isteyen fazla yürür listeye girer. Yol belli.

Yok valla senin de dediğin gibi eşim olsa da olmasada girip yazıyorum ben mesela tabi bu hafta rahatsızlığımdan dolayı giremedim ama . tabiki eşin olması insanı daha bi motive ediyo orası ayrı bencede

OMAD tarzi olmus ammaa az buldum yediklerini
Merhaba

sabah 1 kraker 1 dilim kasar peynir
Oglen 2 sigara boregi (kizim yapmis is cikisi yiyeyim diye)
Aksam kucuk tabak sac kavurma ve kucuk kase yogurt.

su zorla 1 litre.
Spor 12000 adim

Arrietty_ sedulu
Eline saglik kizinin
Az olmus dicem de miden alisma doneminde :)
O nasil sahur kiz. Iyi dayanmissin
Ama eksin de superdi :))
Ekmek cok tehlikeli. Bana fena carpiyor
10000 adım 300 puan
20 dk leslie 60 puan
360 puan toplamda
Arrietty_ sedulu
Sporlar sahane

Yok valla senin de dediğin gibi eşim olsa da olmasada girip yazıyorum ben mesela tabi bu hafta rahatsızlığımdan dolayı giremedim ama . tabiki eşin olması insanı daha bi motive ediyo orası ayrı bencede
Haftaya olursun zaten yine listede
Iyice toparlan. Adima odaklan spor olarak

Harika betimleme valla, tahta gibi hakikaten ama tadı güzel. Bi ara ben de dadanmıştım onlara
Bende normalde almam da niyeyse bi alasım tuttu ama güzel tadı ve nası tok tuttu bilsen kefirle birlikte bide ramazandan dolayı alışmışım yememeye şimdi regl olunca bile yemek istemedi canım bişeler

Adımıa baktım
Sonuncu muyum diye baktım şöyle. Sanırım
Akşam toparlamışsın aslında
Güzel menü
Güzel menü

Merhaba

sabah 1 kraker 1 dilim kasar peynir
Oglen 2 sigara boregi (kizim yapmis is cikisi yiyeyim diye)
Aksam kucuk tabak sac kavurma ve kucuk kase yogurt.

su zorla 1 litre.
Spor 12000 adim

Arrietty_ sedulu
Su az ama adımlar şahane
Menü güzel
Su nerede
Adım aynı ben

Sahur
1h yumurta
1s b süt
5 s b su

İftar
5yk köfteli patates yemeği
3 hurma
1kase şeriye çorbası
1kase sütlaç
2s b su

Su 7 s bardağı
Adım 1000

Arrietty_
sedulu
H3RA_
Adim daha fazla olsa kalp aticaktim
Ne yapiyor biciriklar. Yordular mi seni?
Esin yardimci olsa sende 2 mil leslie filan yapsan

Varyemez sen bilirsin bu isleri,
simdi diyelim ki bazi kisiler pizza yapiyorlar,
bu diyetteki kisiler tam bugday unundan yapacaklar pizzayi, ellerinde beyaz unla yapilan guzel bir tarifleri var,
bu kisiler bu tarifteki beyaz un yerine tam bugday unu kullanirlarsa tarifteki diger malzemelerde degisiklik yapmalari gerekir mi?

farazi bir sorudur

Sahur
1h yumurta
1s b süt
5 s b su

İftar
5yk köfteli patates yemeği
3 hurma
1kase şeriye çorbası
1kase sütlaç
2s b su

Su 7 s bardağı
Adım 1000

Arrietty_
sedulu
H3RA_
Sütlaç ödül olarak mi ?
Hem şehriye hem patates karbonhidratlı bir gün olmuş.
Adim sayın konusunda akşamları eşin biraz oyalayamaz mi bi dans etsen ya da leslie falan 20-30 dk kadar ? 30 dk da 5000 e yakın adım atılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…