Hepimiz için güzel bir hafta olsun724. Etap Es listesi
Es yarisi nedir :birbirleriyle eslesen arkadaslarimiz, eslerini yakindan taniyacak,
*Eslerinin menulerini-sporlarini inceleyecek, yorum yapacak, hal hatir soracak,
*Esler birbirini motive edecek , destek olacak, kacamak yapmaya izin vermeyecek,
*Esler birbirlerini egzersiz yapmaya tesvik edecek,
*Gerekirse diger eslerle , kirici olmayan tatli bir rekabete girilecek.
Kurallarimiz bunlar kizlar, amacimiz takimimiza hareket ve farkli bir enerji getirmek.
Gelelim listeye. Kilolari yakin olan kisileri eslestirmeye calistim
@Asi Matmazel & @Emeeelll
@esmeriiim & @noram
Melegimkorusun & sedulu
@sadece_ben & @stitch
@Serina08 &Ozzybal
Alys & @Dilber Hala
Ses cikmadi. Ben eslestirdim siziAlys @Serina08
Merhaba ortak
Ben de bugün sağlıksız dondurma yedim, ödül niyetineCanim bir insanin bir seyi bilmesi baskadir, onu uygulamasi baskadir.
O yuzden bildigin bir konuda yorum yapmanda sakinca yok.
Bugun dondurma yedim, hem de oyle saglikli olsun ev yapimi olsun falan demeden, ama haftaici biri dondurma yese olmamis derim ha ha
Mesela benE yani
ES isteyen tabanlari Yaglar
Evet canım yanliz olunca zor ama esli oluca birbirimizi gazlayabiliyruzHepimiz için güzel bir hafta olsun
Merhaba ortak, cok mutluyum bor eşim var diye, esli motivasyon daha yüksek oluyor. Cok guzel bir hafta olacak, inanıyorum
Ben de bugün sağlıksız dondurma yedim, ödül niyetine
Mesela ben
Offff ödüle bak beArrietty_ @neutral sedulu Ozzybal
Sahur kiymali yumurta 1 yumurta ile domates salatalik 1 fincan çay
Iftar 1 kepce domates corbasi sebzeli etli guvec ve salata 2 hurma
Veeeeee 1 tane fıstıklı sarma ödül olarak
2 litrr su
6000 adim 180 puan bugun az oldu biraz yarın telafi edicem
10 dk plates 60 puan
Toplam 240 puan
Ben de bugün sağlıksız dondurma yedim, ödül niyetine
Kolay oldugunu soyleyemicemOffff ödüle bak bebir taneyle nasıl ayrıldın
Regl yaklaştı sanırım. Tatlı bişeyler çekiyor sanırım. Köfteli patates ama ben 1 2 elma dilim patates yedimse 3 köfte yedim aslında. Benim eşim ben evde spor yapınca gülüyo yaSütlaç ödül olarak mi ?
Hem şehriye hem patates karbonhidratlı bir gün olmuş.
Adim sayın konusunda akşamları eşin biraz oyalayamaz mi bi dans etsen ya da leslie falan 20-30 dk kadar ? 30 dk da 5000 e yakın adım atılır.
Haftaya ben sonuncu olmayacağım ama. buraya yazıyorum.
Hep oglum yüzündenhe ne diye yediysek,
dondurma havasi bile degil
Benimde yakın bugün bende gofret yedim ödül olarak yoksa zor tutardım kendimi. Sütlaç uzun zamandır yapmıyorum yaparsam bir kaseyle sınırlı kalmam benRegl yaklaştı sanırım. Tatlı bişeyler çekiyor sanırım. Köfteli patates ama ben 1 2 elma dilim patates yedimse 3 köfte yedim aslında. Benim eşim ben evde spor yapınca gülüyo yao görmeden halletmem lazım. Senin için deneyeceğim. Günlük 5bini.
Bugün küçüğümün kafası şişti. Masaya çarptı. Koşma evde yavaş dedim dedim dinlemediler.sonra da şiş kafamız oldu.Adim daha fazla olsa kalp aticaktim
Ne yapiyor biciriklar. Yordular mi seni?
Esin yardimci olsa sende 2 mil leslie filan yapsan
Hep oglum yüzünden, bayram diye her istediğini yapmaya çalıştık. Neler neler istedi, sucuklu yumurta, su böreği, dondurma... Bu çocukla diyet zor
Allahım eşim724. Etap Es listesi
Es yarisi nedir :birbirleriyle eslesen arkadaslarimiz, eslerini yakindan taniyacak,
*Eslerinin menulerini-sporlarini inceleyecek, yorum yapacak, hal hatir soracak,
*Esler birbirini motive edecek , destek olacak, kacamak yapmaya izin vermeyecek,
*Esler birbirlerini egzersiz yapmaya tesvik edecek,
*Gerekirse diger eslerle , kirici olmayan tatli bir rekabete girilecek.
Kurallarimiz bunlar kizlar, amacimiz takimimiza hareket ve farkli bir enerji getirmek.
Gelelim listeye. Kilolari yakin olan kisileri eslestirmeye calistim
@Asi Matmazel & @Emeeelll
@esmeriiim & @noram
Melegimkorusun & sedulu
@sadece_ben & @stitch
@Serina08 &Ozzybal
Alys & @Dilber Hala
Ses cikmadi. Ben eslestirdim siziAlys @Serina08
Hayırlı olsun ortakMelegimkorusun bu hafta hayırlı olsun bize ortak
Regl muhtemelen haftasonu olacağım o yüzden önümüzdeki cuma eksi ile gelirim diye düşünüyorum. Ben sıkılaşmak istediğim için spora ağırlık veriyorum.
Benimde yakın bugün bende gofret yedim ödül olarak yoksa zor tutardım kendimi. Sütlaç uzun zamandır yapmıyorum yaparsam bir kaseyle sınırlı kalmam benaynı gün içinde 3-4 kase yiyebilirim çok rahat
Eşin salla ya gülsün benimki alıştı artık mati cekiyorum salonun ortasına hopla zıpla işimi hallediyorum bir saatteyaza fit girmek daha önemli yani istediği kadar dalga geçebilir
börek ve yarım paket çikolata hariç iyi gibi aslındaBugün berbat bir menüyle geldim, hoş menü bile denmez. Açıkçası evde bulduklarımı yedim aç durmayayım diye.
Sabah yok hastaneye gittik kızım için.
Öğle
2 dilim peynirli börek
1 muz
Biraz çiğ badem
10 adet çilek
İkindi
Yarım paket bitter çikolata
Biraz çiğ badem daha
Akşam (iftar saatinde yiyeceğim)
Yarım kase tarhana çorbası
1 tabak kabak yemeği
Sarımsaklı yoğurt
Salata
Su şu ana kadar 2 litre
Arrietty_ sedulu
su 3 litre olması çok iyi, yulaflı omlet hiç denemedim bugün bende yapayım
ödüle bayıldım :)))Arrietty_ sedulu
Sabah 10 ile 12 arasi ara vere vere asagidakiler
1 yumurta
Avuc ici kuruyemis
Yarim elma
Avuc ici yer elmasi
1 kare bitter
Tb ekmegi ile karisik tost
17.15
1.5 hamburgee koftesi
1 hamburger peyniri
1 er tk mayonez, mustard
Yaninda sogan domates
Buyuk kase salata, keten tohumu serptim, 3 zeytin
Buyuk bardak ayran
Odul 1 mini magnum dondurma
2 lt su oldu.
Sporu en son yazayim.
iftar güzel su güzel, ödül şahane :))
birazcık sağlıksız gibi olmuş kahvaltı kısmı ve su da azıcık olmuş, adım çok çok iyi tebrikler
çok az zaten yediklerin bence, ekmekte 2 dilim zaten çok kendine kızmaSahur 1 dılım peynır çay
iftar: peynır 1 dılım, domateslı lor 2 kasık, menemen 3 kasık kadar, 2 dılım ekmek
( bugun ekmeğe abandım ya cok pısmanım ödül bu olsun yapmıycam baska ödül)
adım 260 puan
adım çok iyi leslie süper
3 litre su çok iyiEki Görüntüle 2833069
Spor: 20 dk Leslie: 60 p (BUNUN 50 PUANI CEZAM)
5600 adım: 168 p
Cezayı düşünce toplam puan: 178
Suyu 3 lt yapacağım.
Arrietty_ sedulu @neutral
menü güzel ancak su biraz az olmuş sanki
vay canına spor çok çok iyi tebrikler darısı başıma..@Dilber Hala menum yukarida.
Sporlarim
20 bin adim 600p
90 dak yuruyus 90p
1 dak walsit 3 dak plank 80p
25 dak yoga 50p
bugun bi enerjiyim ,aferim bana
toplam 820 puan
@neutralArrietty_
Eki Görüntüle 2833144
ay dondurma zaafım var bende bir ara yapmaya çalışıyordum ama sağlıksız olanlarla meyveli olanları bende denemek istiyorum artık iş başa düştüüüAlys dondurmaya alternatif buldum ben
Kesin deneyecegim
Muzlu
Login • Instagram
Bogurtlenli
Tutku Kaya, Instagram: "Magnum crack tarifini çok sevmiştiniz bu seferde rengine bayıldığımm böğürtlenlisini yaptım harika oldu😻Tarifi geçen hafta canımm @beyzabesci ile denemiştik o da çok beğendi , hemen paylaşmayayım stokta tarif kalsın diye be
8,799 likes, 106 comments - tuttyyummy, April 16, 2021: "Magnum crack tarifini çok sevmiştiniz bu seferde rengine bayıldığımm böğürtlenlisini yaptım harika oldu😻Tarifi geçen hafta canımm @beyzabesci ile denemiştik o da çok beğendi , hemen paylaşmayayım stokta tarif kalsın diye bekletiyordum...www.instagram.com
Benim oyum muzluya
Ben bi kere yaptım öyle dedim az olsun belki bi sene önceydi. Ama 4-5 kase çıkmıştı. Oğlan yedi bi kase eşim yedi bi kase geri kalan banasutlac benim icin de iyle, ancak boyle kisi sayisi kadar yapip ayni gun icinde bitecegini garanti etmek lazim.
o zaman mecbur tek porsiyonla sinirli kaliriz
Menün çok güzel, afiyet olsun. Normalde şerbetli tatlıları çok sevmem ama fıstıklı sarma ve kunefenin yeri ayrıdırArrietty_ @neutral sedulu Ozzybal
Sahur kiymali yumurta 1 yumurta ile domates salatalik 1 fincan çay
Iftar 1 kepce domates corbasi sebzeli etli guvec ve salata 2 hurma
Veeeeee 1 tane fıstıklı sarma ödül olarak
2 litrr su
6000 adim 180 puan bugun az oldu biraz yarın telafi edicem
10 dk plates 60 puan
Toplam 240 puan
Çekmezsin canım sende güzel yapıyorsun sporAllahım eşimsedulu yaa ben nasıl spor yapayımda sana yetişeyim
Hayırlı olsun ortakyaa ama senin sporlar şahane ben seni aşağıya çekerim diye korkuyorum
Ben bi kere yaptım öyle dedim az olsun belki bi sene önceydi. Ama 4-5 kase çıkmıştı. Oğlan yedi bi kase eşim yedi bi kase geri kalan banaolmuyor sınırlı tutamıyorum kendimi sutlacta. Bir de ben fırın yerine normal muhacir gibi ev sutlaci seviyorum. Fırına girmeyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?