Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ben hiç lapa yapmadım ama yanında başka bir şey yemeyeceksen olur gibi bir de muz kabizlik yapabilir dikkat et

Olur bence

Lapayi sade yenmesi taraftariyim ama

Harika deneyecegim teşekkür

Selam herkeseBen de katılıyorum aranıza

4. TAKIM KATILIM FORMU

Kullanıcı Adı :KumraL_KrakeR
İsim (İsteğe Bağlı ):Merve
Mesleginiz:Ev hanımı(Çocuk Gelişimi Öğretmeni)
Yaşınız :32
Medeni Durumunuz :Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:2 çocuk 9 yaş ve 3 yaş
Yaşadığınız şehir:Düzce
Boyunuz :1.65
Kilonuz:75.9
Hedef kilonuz :65
Kilo alma hikayeniz :Gebelik
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?Mutsuzum
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?
Evet 9.grupla başlayıp 5. Grupla mezun oldum.

Aynen canim esim cok ekmek ve hızlı yer. Benim birazdakilolarim o yüzden oldu yanyana oturunca kendimi kaybediyorum.
Benimki de aynı ben tabağa yeni başlarım adam sıyırır artık umursamıyorum yavaş yavaş yiyorum hatta tabağımdan biraz yiyip ara verip oğlanın yemeğine yardımcı oluyorum o arada mideye tokluk sinyali gönderiyorum. Ben kendime pratik diyete uygun menüler hazırlıyorum.

Merhaba Merve hosgeldin takıma. Az çok kurallara hakimsindir ve diyet geçmişin olduğu için kolay uyum sağlarsın. Bende gebelikte almıştım kilo buradan mezun oldum sıkılaşma sürecindeyim.
Her hangi bir diyet planın var mi ? Spor yapıyor musun ?

Aramiza hosgeldin Merve
Ben Zeynep takim kaptani 34 yasinda 2 cocuk annesiyim :)
Benimde 9 yasinda en buyugum.
Umarim en kisa sürede istedigin kiloya ulasirsin
Takim kurallarimiz kati gelsede cok esnegiz bence

Cok mu farkli menüler birbirinden? Ve cesit cesit mi?
Bende ayri yapiyorum her zaman olmasada. Ama kendimi yormayacak sekilde planliyorum menuyu
Mesela esim hamur işi börek gözleme yer özellikle ramazanda.
Kabak brokoli karnabahar falan yemez. Bende sebze yemeklerini severim . Bugün menüde börek ve k.fasulye vardi mesela

Hoşbuldum Evet yaklaşık 9 ay bu platformda kilo vermeye çalıştım.Tüm kurallara hakimim.65 kiloya düşüp 1 sene bu kilomu korudum ama gebelikten sonra toparlayamadım.Spor olarak leslie yapıyordum ama şu an Myom ameliyatı için iğne oldum temmuz ayına kadar zorlanmadan ufak hareketler yapacağım.
Diyetisyene gidiyordum listem var ona uyarak devam etmeyi düşünüyorum.

Afiyet olsun yavrum ben epey kabak tarator yedim içim şişti

Yaa ne güzel uzun süre korumuşsunuz kiloyu. Geçmiş olsun. Menülerinizi bekliyorum o zaman.

Mesela esim hamur işi börek gözleme yer özellikle ramazanda.
Kabak brokoli karnabahar falan yemez. Bende sebze yemeklerini severim . Bugün menüde börek ve k.fasulye vardi mesela
Ben senede 1 börek yaparim
Sevdigini bilsem bile yapmam. Kilosu nasil?

Bizim bu aksam menu kapuska ve makarna yaninda salataydi. Evdeki herkese uygun

Dün ise cocuklar kuzu eti yemiyor diye borokoli,k.bahar,havuc ve patates haslamasi, mercimek corbasi birde sarimsakli ekmek .
Sebze haslamasini silip supururler diye bize salata vardi.

Aramiza hosgeldin Merve
Ben Zeynep takim kaptani 34 yasinda 2 cocuk annesiyim :)
Benimde 9 yasinda en buyugum.
Umarim en kisa sürede istedigin kiloya ulasirsin
Takim kurallarimiz kati gelsede cok esnegiz bence
Hoşbuldum kaptanım
Çok katı kurallardan geçtim alışkınım ben 1 tabak aşure yedim diye söylemediğini bırakmayan eski takım kaptanlarıma selam olsun
Çocuklarımızın yaşları da yakın yaşlarımızda memnun oldum şimdiden

Bende memnun oldum
Tek endiselenmen gereken sey sedu nun kirbaci

Yaa ne güzel uzun süre korumuşsunuz kiloyu. Geçmiş olsun. Menülerinizi bekliyorum o zaman.
Teşekkürler Kilo geçmişim çocukluğuma dayanmıyor sanırım bu yüzden kolay verip koruyabiliyorum.Gebelikten sonra oldu ne olduysa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…