Ben hiç lapa yapmadım ama yanında başka bir şey yemeyeceksen olur gibi bir de muz kabizlik yapabilir dikkat etKızlar sahura. Yarım muz yarım elma 2 kaşık yulaf az tarçın bi tatlı kaşığı bal bi çay bardağı süt ve su ile yapılmış lapa yicem. Uygunmudur yoksa fazla mı azaltabilirimde? Fındık kuru üzüm de ekleyebikirim nasıl yapsam uygun olur ki?
Fena tirmalamisDedim ya tirmalamaz insallah diye ama tirmaladi
Olur benceKızlar sahura. Yarım muz yarım elma 2 kaşık yulaf az tarçın bi tatlı kaşığı bal bi çay bardağı süt ve su ile yapılmış lapa yicem. Uygunmudur yoksa fazla mı azaltabilirimde? Fındık kuru üzüm de ekleyebikirim nasıl yapsam uygun olur ki?
Aynen canim esim cok ekmek ve hızlı yer. Benim birazdakilolarim o yüzden oldu yanyana oturunca kendimi kaybediyorum.Normalde bende ayrı menü yapıyorum onların yediklerini yesem ohooo 100 kg olurum. Bugün fırında yapıyorum diye birlikte yedik
Harika deneyecegimTutku Kaya, Instagram: "Magnum crack tarifini çok sevmiştiniz bu seferde rengine bayıldığımm böğürtlenlisini yaptım harika oldu😻Tarifi geçen hafta canımm @beyzabesci ile denemiştik o da çok beğendi , hemen paylaşmayayım stokta tarif kalsın diye be
8,787 likes, 106 comments - tuttyyummy, April 16, 2021: "Magnum crack tarifini çok sevmiştiniz bu seferde rengine bayıldığımm böğürtlenlisini yaptım harika oldu😻Tarifi geçen hafta canımm @beyzabesci ile denemiştik o da çok beğendi , hemen paylaşmayayım stokta tarif kalsın diye bekletiyordum...www.instagram.com
Tutku Kaya, Instagram: "Bu sıralar aşırı popüler olan bu tarifi tabi kii ben de denedim🤩 kim düşünüp bulduysa tebrik etmek lazım çünkü bayılarak yediimm😍 Ben @clean.nutritionn dan gördüm❤️ Tam yaz günlerinde serin serin dondurma gibi yemelik şahane
12K likes, 165 comments - tuttyyummy, April 4, 2021: "Bu sıralar aşırı popüler olan bu tarifi tabi kii ben de denedim🤩 kim düşünüp bulduysa tebrik etmek lazım çünkü bayılarak yediimm😍 Ben @clean.nutritionn dan gördüm❤️ Tam yaz günlerinde serin serin dondurma gibi yemelik şahane bir şey 😋🍦🍫...www.instagram.com
Cuma günü ödül u cikolatali yapabilirsin
Istedigin dondurulmus meyve ile ololur
Benimki de aynı ben tabağa yeni başlarım adam sıyırırAynen canim esim cok ekmek ve hızlı yer. Benim birazdakilolarim o yüzden oldu yanyana oturunca kendimi kaybediyorum.
Insta da aslinda nicecream diye aratirsan cok farkli suslu puslu cikar karsina :)Harika deneyecegimteşekkür
Yani bana goreguzel yazın bende 63lerdeydim. Bende yine olur muyum acabaUzulmecanim.
Kilon cok güzel zaten.
Merhaba Merve hosgeldin takıma. Az çok kurallara hakimsindir ve diyet geçmişin olduğu için kolay uyum sağlarsın. Bende gebelikte almıştım kilo buradan mezun oldum sıkılaşma sürecindeyim.Selam herkeseBen de katılıyorum aranıza
4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :KumraL_KrakeR
İsim (İsteğe Bağlı ):Merve
Mesleginiz:Ev hanımı(Çocuk Gelişimi Öğretmeni)
Yaşınız :32
Medeni Durumunuz :Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:2 çocuk 9 yaş ve 3 yaş
Yaşadığınız şehir:Düzce
Boyunuz :1.65
Kilonuz:75.9
Hedef kilonuz :65
Kilo alma hikayeniz :Gebelik
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?Mutsuzum
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?
Evet 9.grupla başlayıp 5. Grupla mezun oldum.
Aramiza hosgeldin MerveSelam herkeseBen de katılıyorum aranıza
4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :KumraL_KrakeR
İsim (İsteğe Bağlı ):Merve
Mesleginiz:Ev hanımı(Çocuk Gelişimi Öğretmeni)
Yaşınız :32
Medeni Durumunuz :Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:2 çocuk 9 yaş ve 3 yaş
Yaşadığınız şehir:Düzce
Boyunuz :1.65
Kilonuz:75.9
Hedef kilonuz :65
Kilo alma hikayeniz :Gebelik
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?Mutsuzum
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?
Evet 9.grupla başlayıp 5. Grupla mezun oldum.
Mesela esim hamur işi börek gözleme yer özellikle ramazanda.Cok mu farkli menüler birbirinden? Ve cesit cesit mi?
Bende ayri yapiyorum her zaman olmasada. Ama kendimi yormayacak sekilde planliyorum menuyu
HoşbuldumMerhaba Merve hosgeldin takıma. Az çok kurallara hakimsindir ve diyet geçmişin olduğu için kolay uyum sağlarsın. Bende gebelikte almıştım kilo buradan mezun oldum sıkılaşma sürecindeyim.
Her hangi bir diyet planın var mi ? Spor yapıyor musun ?
Afiyet olsun yavrum ben epey kabak tarator yedim içim şiştiİyi akşamlar kızlar bugün yediklerim
Sabah 1 haşlanmış yum 1 dilim tb ekmeği 1 dilim peynir yarım domates yeşillik kahvaltılık sos 1 tk ve 1 tk pekmez
Ara 3 kaşık yoğurt yarım elma üstüne tarçın
Akşam 1 kase tavuk sulu şehriyesiz çorba
Et döner 4 kaşık kadar 2 kaşık bulgur pilavı ve kabak tarator
Su 3 lt
Spor sonra
Arrietty_ sedulu @neutral
Yaa ne güzel uzun süre korumuşsunuz kiloyu. Geçmiş olsun. Menülerinizi bekliyorum o zaman.HoşbuldumEvet yaklaşık 9 ay bu platformda kilo vermeye çalıştım.Tüm kurallara hakimim.65 kiloya düşüp 1 sene bu kilomu korudum ama gebelikten sonra toparlayamadım.Spor olarak leslie yapıyordum ama şu an Myom ameliyatı için iğne oldum temmuz ayına kadar zorlanmadan ufak hareketler yapacağım.
Diyetisyene gidiyordum listem var ona uyarak devam etmeyi düşünüyorum.
Ben senede 1 börek yaparimMesela esim hamur işi börek gözleme yer özellikle ramazanda.
Kabak brokoli karnabahar falan yemez. Bende sebze yemeklerini severim . Bugün menüde börek ve k.fasulye vardi mesela
Hoşbuldum kaptanımAramiza hosgeldin Merve
Ben Zeynep takim kaptani 34 yasinda 2 cocuk annesiyim :)
Benimde 9 yasinda en buyugum.
Umarim en kisa sürede istedigin kiloya ulasirsin
Takim kurallarimiz kati gelsede cok esnegiz bence
Sağol tatlım valla bende yedim özlemişim yapmıyodum bayadır sanırım güzel gittiAfiyet olsun yavrum ben epey kabak tarator yedim içim şişti
Bende memnun oldumHoşbuldum kaptanım
Çok katı kurallardan geçtim alışkınım ben 1 tabak aşure yedim diye söylemediğini bırakmayan eski takım kaptanlarıma selam olsun
Çocuklarımızın yaşları da yakın yaşlarımızda memnun oldum şimdiden
TeşekkürlerYaa ne güzel uzun süre korumuşsunuz kiloyu. Geçmiş olsun. Menülerinizi bekliyorum o zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?