Ben de ben de 60 lari ucundan da olsa gorsemYani bana goreguzel yazın bende 63lerdeydim. Bende yine olur muyum acaba
Ya benim de öyle o yüzden burada hemen toparladım diyetle birlikte ama kaçamak yapmadan gittim kendime geldim resmen. Darısı sizin başınıza en kısa zamandaTeşekkürlerKilo geçmişim çocukluğuma dayanmıyor sanırım bu yüzden kolay verip koruyabiliyorum.Gebelikten sonra oldu ne olduysa
Nasıl bir detox aslında başlangıçta bende yapabilirim kabağımda varken hazırBen yarin kabak detoxu na baslamak istiyorum yapabilirsem
Nasıl bir detox aslında başlangıçta bende yapabilirim kabağımda varken hazır
Cuma 51.8Cuma Hedef Listesi
Cuma Kilosu Kontrol Tartisi Cuma Hedefi @Ozzybal 74 74.3 ( +0.3) 73.5 @Ayse_M 86.3 86 (- 0.3) 85.5 @Emeeelll 70.1 70.9 ( +0.8) 69.9 @Alys 59 59.5 ( +0.5) 58.5 @Melegimkorusun 62.8 63.3 ( +0.5) 62.5 @Dilber Hala 60.3 @noram 60.7 61 ( +0.3) 60 @Asi Matmazel 71.3 71 (- 0.3) 70.5 Darkqueenn 63.2 62.5 (- 0.7) 62 @Oaktree 63.6 63.8 ( +0.2) @Vaveyylla 60.5 61.2 ( +0.7) @Ressamgibi 72 sedulu 61.6 61.2 (- 0.4) 61 @esmeriiim 60.5 60.8 ( +0.3) 60.2 K klbk33 51.8 @sadece_ben 60.2 59.5 @nurdeva 59 59.4 ( +0.4) 58.5 @stitch 69.65 @Serina08 78.9 @aedenli 60.8 59.7 (- 1.1) 59 @Onlymemeself 122 122.2 ( +0.2) 121 aysunayy 81 79.5 (- 1.5) 78 @Aselmhmmd 61.5 AppLesma 71.1 @Ozgenurrrr 71.2 70.8 (- 0.4)
AppLesma izinden döndüm dedin diye senide ekledim. Hem aktif olmani bekliyorum hemde kontrol tartisi.
@Aselmhmmd @Serina08 @stitch K klbk33 @sadece_ben @Ressamgibi
@Dilber Hala iftara yakin paylasirim demissin
Baya artilar var. Ona göre dikkatli olursunuz. SIkI takipdeyim arti cikanlari
Kızlar menülere bugünden itibaren dikkat en ufak kaçamaklar affedilmez. Kırbacım haftasonundan beri epey dinlendi artık şııırrraaakk diye kamçılayası geliyor
Hosgeldin merveSelam herkeseBen de katılıyorum aranıza
4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :KumraL_KrakeR
İsim (İsteğe Bağlı ):Merve
Mesleginiz:Ev hanımı(Çocuk Gelişimi Öğretmeni)
Yaşınız :32
Medeni Durumunuz :Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:2 çocuk 9 yaş ve 3 yaş
Yaşadığınız şehir:Düzce
Boyunuz :1.65
Kilonuz:75.9
Hedef kilonuz :65
Kilo alma hikayeniz :Gebelik
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?Mutsuzum
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?
Evet 9.grupla başlayıp 5. Grupla mezun oldum.
Valla bizim kaptanlar kirbacliyor bilesinHoşbuldum kaptanım
Çok katı kurallardan geçtim alışkınım ben 1 tabak aşure yedim diye söylemediğini bırakmayan eski takım kaptanlarıma selam olsun
Çocuklarımızın yaşları da yakın yaşlarımızda memnun oldum şimdiden
Az uyu kiz :))
İşe gittim ya bugün. Maske baş ağrısı yapıyo. Yemeği yer yemez uyumuşum.Az uyu kiz :))
Is miİşe gittim ya bugün. Maske baş ağrısı yapıyo. Yemeği yer yemez uyumuşum.
Yarım muz kullanıcam ama sanırım kullanmasam olur afedersin sıkıntılı oldu bugün. Onun yerine az fındık kuru üzüm elma koysam yetli olucak. Bal ile tarçını çıkarıyım. Siz kabız deyince aklıma bi anım geldi yulaf ile allahım neydi o günlerBen hiç lapa yapmadım ama yanında başka bir şey yemeyeceksen olur gibi bir de muz kabizlik yapabilir dikkat et
Kaptanım sade tüketemiyorum. Çok sevmiyorum ztn. Yazın çilekli sütlü muzlu rondodan çekiom en çok onu seviyorumOlur bence
Lapayi sade yenmesi taraftariyim ama
HoşgeldinSelam herkeseBen de katılıyorum aranıza
4. TAKIM KATILIM FORMU
Ya kaptan ne güzel çocuklar sebze yiyor benimkiler yer ama zorlana. Eşim de okadar sebze yemez.Ben senede 1 börek yaparim
Sevdigini bilsem bile yapmam. Kilosu nasil?
Bizim bu aksam menu kapuska ve makarna yaninda salataydi. Evdeki herkese uygun
Dün ise cocuklar kuzu eti yemiyor diye borokoli,k.bahar,havuc ve patates haslamasi, mercimek corbasi birde sarimsakli ekmek .
Sebze haslamasini silip supururler diye bize salata vardi.
Selam herkeseBen de katılıyorum aranıza
4. TAKIM KATILIM FORMU
Mutsuzum u görünce bende aynen canim mutsuzum pandemi çıkınca psikolojim bi tuhaf oldu.HoşbuldumEvet yaklaşık 9 ay bu platformda kilo vermeye çalıştım.Tüm kurallara hakimim.65 kiloya düşüp 1 sene bu kilomu korudum ama gebelikten sonra toparlayamadım.Spor olarak leslie yapıyordum ama şu an Myom ameliyatı için iğne oldum temmuz ayına kadar zorlanmadan ufak hareketler yapacağım.
Diyetisyene gidiyordum listem var ona uyarak devam etmeyi düşünüyorum.
Oglum brokoli delisiYarım muz kullanıcam ama sanırım kullanmasam olur afedersin sıkıntılı oldu bugün. Onun yerine az fındık kuru üzüm elma koysam yetli olucak. Bal ile tarçını çıkarıyım. Siz kabız deyince aklıma bi anım geldi yulaf ile allahım neydi o günleryulaf zayıflatıyor die ben bir yüklenmişim yulafa yemek filan yok. 4 gün tuvalete çıkamadım ama nasıl ağlıyorum. neyse sonra öğrendim
Kaptanım sade tüketemiyorum. Çok sevmiyorum ztn. Yazın çilekli sütlü muzlu rondodan çekiom en çok onu seviyorum
Hoşgeldin
Ya kaptan ne güzel çocuklar sebze yiyor benimkiler yer ama zorlana. Eşim de okadar sebze yemez.
Hoşbuldum
Hosgeldin merve
Valla bizim kaptanlar kirbacliyor bilesin
Saka yapiyorum cok tatlilar ikisideHoşbuldumçıkıcam üstüne vuracam kırpaçı repliği geldi bak aklıma
Hosgeldin canimHoşbuldumçıkıcam üstüne vuracam kırpaçı repliği geldi bak aklıma
Ülkece mutsuzuz artıkMutsuzum u görünce bende aynen canim mutsuzum pandemi çıkınca psikolojim bi tuhaf oldu.
Geçmiş olsun canım miyom ameliyati olmadan önce nasil belirtilerin vardi acaba
Bu arada hosgeldin. En kısa.zamanda ideal kilona ulaşırsın.
Android icin varKizlar buranin appi varmi? Kk app?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?