Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Teşekkürler Kilo geçmişim çocukluğuma dayanmıyor sanırım bu yüzden kolay verip koruyabiliyorum.Gebelikten sonra oldu ne olduysa
Ya benim de öyle o yüzden burada hemen toparladım diyetle birlikte ama kaçamak yapmadan gittim kendime geldim resmen. Darısı sizin başınıza en kısa zamanda

Hemen listemi yazayım :)
Oruç tutmuyorum ay başından dolayı
Sabah;
1 haşlanmış yumurta
2 dilim peynir 5 zeytin
1 dilim tam buğday
Öğle;
1 bardak soğan suyu( myom küçültmek için)
Akşam;
1 tabak yayla çorbası
1 tabak nohut yemeği
Salata
Çocuğun artan hamburgeri(bidaha )
Spor yok

Cuma 51.8
Bugün 51.7
Hedef Cuma 51.5olur inşallah

Uyuyakalmışım da. Arrietty_
sedulu

Kızlar menülere bugünden itibaren dikkat en ufak kaçamaklar affedilmez. Kırbacım haftasonundan beri epey dinlendi artık şııırrraaakk diye kamçılayası geliyor

Hosgeldin merve
Valla bizim kaptanlar kirbacliyor bilesin

Ben hiç lapa yapmadım ama yanında başka bir şey yemeyeceksen olur gibi bir de muz kabizlik yapabilir dikkat et
Yarım muz kullanıcam ama sanırım kullanmasam olur afedersin sıkıntılı oldu bugün. Onun yerine az fındık kuru üzüm elma koysam yetli olucak. Bal ile tarçını çıkarıyım. Siz kabız deyince aklıma bi anım geldi yulaf ile allahım neydi o günler yulaf zayıflatıyor die ben bir yüklenmişim yulafa yemek filan yok. 4 gün tuvalete çıkamadım ama nasıl ağlıyorum. neyse sonra öğrendim
Olur bence

Lapayi sade yenmesi taraftariyim ama
Kaptanım sade tüketemiyorum. Çok sevmiyorum ztn. Yazın çilekli sütlü muzlu rondodan çekiom en çok onu seviyorum
Hoşgeldin
Ya kaptan ne güzel çocuklar sebze yiyor benimkiler yer ama zorlana. Eşim de okadar sebze yemez.

Mutsuzum u görünce bende aynen canim mutsuzum pandemi çıkınca psikolojim bi tuhaf oldu.
Geçmiş olsun canım miyom ameliyati olmadan önce nasil belirtilerin vardi acaba
Bu arada hosgeldin. En kısa.zamanda ideal kilona ulaşırsın.

Oglum brokoli delisi
Birde yemesinler Et yemeyen sebze yemek zorunda. Miktari kendileri belirliyor zaten.
Sofrada tek cesit yeme izni yok . Biraz katiyim aksam yemegi konusunda

Ülkece mutsuzuz artık 3 kadından birinde kilo problemi var net.
Hamileliğimde oluşmuştu doğumdan sonra kontrole gel küçülebilir belki gel bakalım demişti doktor gitmedim hep aksattım.Adet günüm uzadı 12 güne çıkınca dedim bi gideyim Büyümüş işte ameliyat olacam bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…