Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Uyy ben cok iyi bilirim o miyomu. Benimki 3 kiloyu geciyordu. Doktor doktor gezdim. Hic biri cesaret edemedi. En sonunda bitanesi yaparim dedi de kurtuldum. Rahimi kurtaramadilar ama zaten cocuk istemiyodum baska. Cocuk istiyosan hic aksatma hemen al kurtul. Ben en son yilda 365 gun adetliydim. Oyle bi geliyoduki anlatamamm kansizliktan zombi gibiydim.
Android icin var
Foto yuklenmiyor ama
Tuh ya

Simdi cuma günü ne oluyor kizlar...diger gruplarla da mi yarışıyoruz kendi aramızda mi...neler olacak..anlatın da heyecanlanalim
Hem kendi aramızda hem diğer gruplarla. Ayıptır söylemesi diğer gruplar acayip hırslı kacamaksiz ve bol sporlu menü bildirimleri var. Ona göre yani

Yaa çok geçmiş olsun benim de kansızlığım var zaten birde üstüne bu olunca iyice düşüyor.Özel bi hastaneye gittim ilk doktor rahim ve yumurtalıklarını da alıcam dedi başka bir doktora daha göründüm araştırma hastanesinde prof rahmini kurtarabilirim dedi umarım dediği gibi öyle olur İğne oldum küçültmesini bekleyeceğiz biraz

Insallah canim Gecmis olsun

152 boy. Şimdilik 62.500. istwdiğin görümüne kavuşursun
İnşallah hep birlikte kavuşuruz canım
Hoş geldin Merve.. bol eksiler
Cuma 51.8
Bugün 51.7
Hedef Cuma 51.5olur inşallah

Uyuyakalmışım da. Arrietty_
sedulu
Olur olur.. maşallah
Çok geçmiş olsun
Hem kendi aramızda hem diğer gruplarla. Ayıptır söylemesi diğer gruplar acayip hırslı kacamaksiz ve bol sporlu menü bildirimleri var. Ona göre yani
Biz yeniler de diğer grupla kapışmaya katılabiliyor muyuz apla

Bir öğünde tavsiye edilen miktar 2 ya da 3 yemek kaşığı, o yüzden çok değil bence.
Aynen canim esim cok ekmek ve hızlı yer. Benim birazdakilolarim o yüzden oldu yanyana oturunca kendimi kaybediyorum.
Benim babam çok hızlı yiyor, eger aynı masadaysak ona bakmadan yavaş yavaş yiyorum, yoksa farkında olmadan ağzıma neler atarim
Hosgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…