Sedu sen inandin mi bunaSaka yapiyorum cok tatlilar ikiside
HoşbuldumHosgeldin canim
Uyy ben cok iyi bilirim o miyomu. Benimki 3 kiloyu geciyordu. Doktor doktor gezdim. Hic biri cesaret edemedi. En sonunda bitanesi yaparim dedi de kurtuldum. Rahimi kurtaramadilar ama zaten cocuk istemiyodum baska. Cocuk istiyosan hic aksatma hemen al kurtul. Ben en son yilda 365 gun adetliydim. Oyle bi geliyoduki anlatamammÜlkece mutsuzuz artık3 kadından birinde kilo problemi var net.
Hamileliğimde oluşmuştu doğumdan sonra kontrole gel küçülebilir belki gel bakalım demişti doktor gitmedim hep aksattım.Adet günüm uzadı 12 güne çıkınca dedim bi gideyimBüyümüş işte ameliyat olacam bakalım hayırlısı
Tuh yaAndroid icin var
Foto yuklenmiyor ama
Ben de yeni geldim yeni ogrendimHoşbuldum
Kilo saati var ya altta onu nasıl yapıyorduk unutmuşum
Ne kadar da tatlı bir o kadar farklı diye işler güçler repliği yapasım geldiSedu sen inandin mi buna
7hafta iyiymişIs mi
Ay 3 günde ben calisacagim
sonra 7 hafta. TAM 7 hafta iznim var
Gece uyuyamican simdiden
Hem kendi aramızda hem diğer gruplarla. Ayıptır söylemesi diğer gruplar acayip hırslı kacamaksiz ve bol sporlu menü bildirimleri var. Ona göre yaniSimdi cuma günü ne oluyor kizlar...diger gruplarla da mi yarışıyoruz kendi aramızda mi...neler olacak..anlatın da heyecanlanalim
Yaa çok geçmiş olsun benim de kansızlığım var zaten birde üstüne bu olunca iyice düşüyor.Özel bi hastaneye gittim ilk doktor rahim ve yumurtalıklarını da alıcam dedi başka bir doktora daha göründüm araştırma hastanesinde prof rahmini kurtarabilirim dedi umarım dediği gibi öyle olurUyy ben cok iyi bilirim o miyomu. Benimki 3 kiloyu geciyordu. Doktor doktor gezdim. Hic biri cesaret edemedi. En sonunda bitanesi yaparim dedi de kurtuldum. Rahimi kurtaramadilar ama zaten cocuk istemiyodum baska. Cocuk istiyosan hic aksatma hemen al kurtul. Ben en son yilda 365 gun adetliydim. Oyle bi geliyoduki anlatamammkansizliktan zombi gibiydim.
Tuh ya
Ayyyy o halde kırbacla hakedeniHem kendi aramızda hem diğer gruplarla. Ayıptır söylemesi diğer gruplar acayip hırslı kacamaksiz ve bol sporlu menü bildirimleri var. Ona göre yani
Insallah canimYaa çok geçmiş olsun benim de kansızlığım var zaten birde üstüne bu olunca iyice düşüyor.Özel bi hastaneye gittim ilk doktor rahim ve yumurtalıklarını da alıcam dedi başka bir doktora daha göründüm araştırma hastanesinde prof rahmini kurtarabilirim dedi umarım dediği gibi öyle olurİğne oldum küçültmesini bekleyeceğiz biraz
Çok güzel bak hoşuma gitti bu vur banâğğğBenimki binicem üstüne vurucam kırbacı değil de daha çok dominant kadın kırbacıUuzzzzuuuuuun bir kamçısı var aynı anda 4-5 kaçamaklı menü yakalar
İnşallah hep birlikte kavuşuruz canım152 boy. Şimdilik 62.500. istwdiğin görümüne kavuşursun
Hoş geldin Merve.. bol eksilerSelam herkeseBen de katılıyorum aranıza
4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :KumraL_KrakeR
İsim (İsteğe Bağlı ):Merve
Mesleginiz:Ev hanımı(Çocuk Gelişimi Öğretmeni)
Yaşınız :32
Medeni Durumunuz :Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:2 çocuk 9 yaş ve 3 yaş
Yaşadığınız şehir:Düzce
Boyunuz :1.65
Kilonuz:75.9
Hedef kilonuz :65
Kilo alma hikayeniz :Gebelik
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?Mutsuzum
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?
Evet 9.grupla başlayıp 5. Grupla mezun oldum.
Olur olur.. maşallah
Çok geçmiş olsunÜlkece mutsuzuz artık3 kadından birinde kilo problemi var net.
Hamileliğimde oluşmuştu doğumdan sonra kontrole gel küçülebilir belki gel bakalım demişti doktor gitmedim hep aksattım.Adet günüm uzadı 12 güne çıkınca dedim bi gideyimBüyümüş işte ameliyat olacam bakalım hayırlısı
Biz yeniler de diğer grupla kapışmaya katılabiliyor muyuz aplaHem kendi aramızda hem diğer gruplarla. Ayıptır söylemesi diğer gruplar acayip hırslı kacamaksiz ve bol sporlu menü bildirimleri var. Ona göre yani
Bir öğünde tavsiye edilen miktar 2 ya da 3 yemek kaşığı, o yüzden çok değil bence.Kızlar sahura. Yarım muz yarım elma 2 kaşık yulaf az tarçın bi tatlı kaşığı bal bi çay bardağı süt ve su ile yapılmış lapa yicem. Uygunmudur yoksa fazla mı azaltabilirimde? Fındık kuru üzüm de ekleyebikirim nasıl yapsam uygun olur ki?
Benim babam çok hızlı yiyor, eger aynı masadaysak ona bakmadan yavaş yavaş yiyorum, yoksa farkında olmadan ağzıma neler atarimAynen canim esim cok ekmek ve hızlı yer. Benim birazdakilolarim o yüzden oldu yanyana oturunca kendimi kaybediyorum.
HosgeldinSelam herkeseBen de katılıyorum aranıza
4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :KumraL_KrakeR
İsim (İsteğe Bağlı ):Merve
Mesleginiz:Ev hanımı(Çocuk Gelişimi Öğretmeni)
Yaşınız :32
Medeni Durumunuz :Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:2 çocuk 9 yaş ve 3 yaş
Yaşadığınız şehir:Düzce
Boyunuz :1.65
Kilonuz:75.9
Hedef kilonuz :65
Kilo alma hikayeniz :Gebelik
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?Mutsuzum
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?
Evet 9.grupla başlayıp 5. Grupla
VallamiHem kendi aramızda hem diğer gruplarla. Ayıptır söylemesi diğer gruplar acayip hırslı kacamaksiz ve bol sporlu menü bildirimleri var. Ona göre yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?