Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ya bugun tayt giydim, ustune ne giyem diye arandim, sort buldum, giydim ve ta da bol gelmesin mi.
Ne yaptim, tabi ki butun gun oyle gezdim esime de saatte bir falan gostermisimdir
O keyif hicbirseyde yok benim de toplam 10 kilo gitti aynen bol gelen kıyafetleri giyip surekli eşime gösteriyorum bak bak nasil zayiflamisim demi belli oluyor mu bak bol geldi ohhh ayy daha da bol gelenler olsun insallah

O keyif hicbirseyde yok benim de toplam 10 kilo gitti aynen bol gelen kıyafetleri giyip surekli eşime gösteriyorum bak bak nasil zayiflamisim demi belli oluyor mu bak bol geldi ohhh ayy daha da bol gelenler olsun insallah

He ya, esim hemen yenisini alalim sana diyor, anlamiyor.

Bol bol onlari bir giyeceksin, ay birazcik kemerle sikayim falan diyeceksin dimi

Çok sağol tatlım her şey minnoşlar için

Yaa sorma benimde canım sıkıldı hergün dışarı çıkan biri de değilim ama çok stres oldum duyduğumdan beri bide annemler gelecekti oda kaldı sinir oldum
Dışarda yürümek daha güzel ya evde sıkılıyor insan...
hadi ya annenlere üzüldüm
Simdiden hazirlamak icap eder odul isi onemli ,

Belki hakkimi ramazan bayramina saklarim.
Tatliyi oyle cok aramam ama boyle gunlerde ailecek guzel bir ani oluyor.
Tabii önemli bu işler
Esas listede olan diger gruplar ile. Takimca da birbiriniz ile.

Deneme sureniz doldugunda ve aktif uye iseniz esas listeye girip kapisa biliyorsunuz
Ama oldu mu şimcik kaptanceğizim
Ya bugun tayt giydim, ustune ne giyem diye arandim, sort buldum, giydim ve ta da bol gelmesin mi.
Ne yaptim, tabi ki butun gun oyle gezdim esime de saatte bir falan gostermisimdir
Ahahhaha sesli güldüm Allah seni iyi etsin emi

Ay hedefi unuttum kusura bakma
Cuma hedef yani 63.20 te kalabilmek

Menü harika
Bence çok iyi suyu artırırsın yatana kadar
Afiyet olsun
Afiyet olsun menün güzelmiş
Selammm cok sukur oturdum
Sabah
2 kraker
2 kasar peyniri
1 ck tereyag
Ogle
Salata
Aksam
2 yk pirinc pilavi
1/3 tabak patlican kebabi

su
1,5 litre

spor
10300 adim 307 puan
Az olmuş canım
Afiyet olsun menün güzel
Menü de spor da şahane
Chloe hangi challenge ını yaptın
10000 adım 600 puan

Güzel spor hareketli geçmiş
2 weeks shred challenge olanı yaptım. Başka programa başlicam çarşamba inşallah.
Ben bitecek diye diretmiyorum.
Yiyeceginiz kadar alin desemde cogu zaman kaliyor, yarisi bitsin ozaman diye anlasma yapiyoruz
Tabaklarına yemeğini kendim ayarlayıp koyuyorum mecbur yiyor. Yoksa kendisi bi tıkım yer yoruldum yeminle onu yedircem die. İşkence çekioz hergün
Ay ne iyi olurrr güya kıyafet alacaktım bayramdan sonra ya kaldı yine pufff
Ya çok tebrikler canım.
Sorma bende aynı verdiğim 700gr söyleyip duruyorum. Hemde hrr grm verdiğimde söylüyorum. İnsan bi destek bi konuşma istiyor eşinden de. saolsun bnmkide motive ediyor.

Cok geçmiş olsun benimde adetim 10 günde bir oluyor 10gun temiz kalıyorum maalesef.
Simdide tam kapanma çıktı belki randevu alıp da gidemem

Cok geçmiş olsun benimde adetim 10 günde bir oluyor 10gun temiz kalıyorum maalesef.
Simdide tam kapanma çıktı belki randevu alıp da gidemem
Sağol bi kontrole gitmekte fayda var randevu aldığınız zaman telefona gelen kodla gidebiliyorsunuz hasteneye

Ya burdan çıktım ıntagrama girdim meyvelerden 2-3 tane kiraz 100kalori ediyomuş ağlicam şimdi çok severim resmen kova kova yiyordum hiçte kilo yapmıodu. Geçensenede tükettim grm koymadı kilomun üstüne. Napicam şimdi. Kiraz yemek serbest mii yılda ayda bikerecik çok az bizmn oluyor güzelim meyve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…