- 13 Mart 2020
- 4.453
- 17.558
- 138
- 36
Ay ne iyi olurrr güya kıyafet alacaktım bayramdan sonra ya kaldı yine pufffSana direk yeni bir gardrop duzelim ancak o paklar
Maasallah tu tu tu
Ayy teşekkür ederimm canımMaşallah, vallahi bravooo❤❤ -40. Azmin zaferi
Costun iyice
Senin erimeyen toto erimeye baslamisYa bugun tayt giydim, ustune ne giyem diye arandim, sort buldum, giydim ve ta da bol gelmesin mi.
Ne yaptim, tabi ki butun gun oyle gezdimesime de saatte bir falan gostermisimdir
Ay ne iyi olurrr güya kıyafet alacaktım bayramdan sonra ya kaldı yine pufff
Senin erimeyen toto erimeye baslamis
O keyif hicbirseyde yokYa bugun tayt giydim, ustune ne giyem diye arandim, sort buldum, giydim ve ta da bol gelmesin mi.
Ne yaptim, tabi ki butun gun oyle gezdimesime de saatte bir falan gostermisimdir
O keyif hicbirseyde yokbenim de toplam 10 kilo gitti aynen bol gelen kıyafetleri giyip surekli eşime gösteriyorum bak bak nasil zayiflamisim demi belli oluyor mu bak bol geldi ohhh ayy daha da bol gelenler olsun insallah
Sağol canım. 1 gün yapıp 1 gün ara veriyorum. Chloe’de yemekten sonra yapıyorum. Diğerleri o kadar yormuyor.Vallahi oruca ragmen masallahın var
Çok sağol tatlım her şey minnoşlar içinMotive ediyor yine de ödem olsa bile... motive olmak da bu işin anahtarı... devamı gelecektir eminim
Ohhh afiyet olsun, tadı nasıl merak ettim?
Bol eksiler olsun
İnşallah bi an önce hayırlı haberlerinizi alırız
İnşallah bi an önce güzel haberler alırız
Tebrikler
Hadi inşallah, neden olmasın di mi
Bugün biraz fazla yürüdüm, iftardan sonra bi deneyecem. Belki beraber yaparız, ölmezsem haber ederim
Moral bozmak yok, gidecek o kilolar... hafta içi biraz dikkat edersin olur biter
Regl bazen bir kilo atıyor, ben hiç sevmem o dönem tartılmayıüstelik su da içmişsin normal yani... cuma hedefini görürsün bence
Süpersin aynen devam
Kolay gelsin
Dışarda yürümek daha güzel ya evde sıkılıyor insan...Yaa sorma benimde canım sıkıldı hergün dışarı çıkan biri de değilim ama çok stres oldum duyduğumdan beri bide annemler gelecekti oda kaldı sinir oldum
Tabii önemli bu işlerBelki hakkimi ramazan bayramina saklarim.
Tatliyi oyle cok aramam ama boyle gunlerde ailecek guzel bir ani oluyor.
Ama oldu mu şimcik kaptanceğizimEsas listede olan diger gruplar ile. Takimca da birbiriniz ile.
Deneme sureniz doldugunda ve aktif uye iseniz esas listeye girip kapisa biliyorsunuz
Ahahhaha sesli güldüm Allah seni iyi etsin emiYa bugun tayt giydim, ustune ne giyem diye arandim, sort buldum, giydim ve ta da bol gelmesin mi.
Ay hedefi unuttum kusura bakmaCuma Hedef Listesi
Cuma Kilosu Kontrol Tartisi Cuma Hedefi @Ozzybal 74 74.3 ( +0.3) 73.5 E English_teacherrr 86.3 86 (- 0.3) 85.5 @Emeeelll 70.1 70.9 ( +0.8) 69.9 Alys 59 59.5 ( +0.5) 58.5 @Melegimkorusun 62.8 63.3 ( +0.5) 62.5 Dilber Hala 60.3 noram 60.7 61 ( +0.3) 60 @Asi Matmazel 71.3 71 (- 0.3) 70.5 Darkqueenn 63.2 62.5 (- 0.7) 62 Oaktree 63.6 63.8 ( +0.2) @Vaveyylla 60.5 61.2 ( +0.7) @Ressamgibi 72 sedulu 61.6 61.2 (- 0.4) 61 esmeriiim 60.5 60.8 ( +0.3) 60.2 @klbk33 51.8 @sadece_ben 60.2 59.5 @nurdeva 59 59.4 ( +0.4) 58.5 @stitch 69.65 @Serina08 78.9 aedenli 60.8 59.7 (- 1.1) 59 @Onlymemeself 122 122.2 ( +0.2) 121 @aysunayy 81 79.5 (- 1.5) 78 @Aselmhmmd 61.5 AppLesma 71.1 @Ozgenurrrr 71.2 70.8 (- 0.4)
AppLesma izinden döndüm dedin diye senide ekledim. Hem aktif olmani bekliyorum hemde kontrol tartisi.
@Aselmhmmd @Serina08 @stitch @klbk33 @sadece_ben @Ressamgibi
Dilber Hala iftara yakin paylasirim demissin
Baya artilar var. Ona göre dikkatli olursunuz. SIkI takipdeyim arti cikanlari
Menü harika
Bence çok iyi suyu artırırsın yatana kadarArrietty_ sedulu @neutral Dilber Hala
12.00
1 dilim yumurtali tb ekmek
Yogurt mix : yaban mersini 2 avuc, 1 tk keten tohumu, 1 yk chia, 2 yk kabak cekirdegi, 3 kare cikolata
16.30
1 yesil elma
18.00
Tavuk izgara
Coban salata
Icecek : 2 yk elma sirkesi, stevia, portakal yagi 1 2 damla
1 naneli seker (dis macununu bulamadimdersim var evden cikmam lazim)
Su cok az
Spor cok az, inanmıyorum adim gununde.
10500 adim 630 p
15 dak bisiklet 60p
20 dak yoga (bunu henuz yapmadim) 40p
Toplam 730 puan
Eki Görüntüle 2834982
Afiyet olsun1.öğün 09.30
1 yumurta
1 dilim süzme peynir
1/2 paket çörekotlu bisküvi
Salatalık
Ara 15.00 1 top mado dondurma
2.öğün
6 yk menemen
1 kase cacık
2 yk bulgur pilavı
3lt su
5000 adım 150
40 dk bölgesel egzersiz 240
Toplam 390 puan
Afiyet olsun menün güzelmişİyi akşamlar kızlar bugün yediklerim
Sabah 1 haşlanmış yum 1 dilim tb ekmeği 1 dilim peynir yarım domates yeşillik kahvaltılık sos 1 tk ve 1 tk pekmez
Ara 3 kaşık yoğurt yarım elma üstüne tarçın
Akşam 1 kase tavuk sulu şehriyesiz çorba
Et döner 4 kaşık kadar 2 kaşık bulgur pilavı ve kabak tarator
Su 3 lt
Spor sonra
Arrietty_ sedulu @neutral
Az olmuş canımSelammm cok sukur oturdum
Sabah
2 kraker
2 kasar peyniri
1 ck tereyag
Ogle
Salata
Aksam
2 yk pirinc pilavi
1/3 tabak patlican kebabi
su
1,5 litre
spor
10300 adim 307 puan
Afiyet olsun menün güzel
2 weeks shred challenge olanı yaptım. Başka programa başlicam çarşamba inşallah.Menü de spor da şahane
Chloe hangi challenge ını yaptın
10000 adım 600 puan
Güzel spor hareketli geçmiş
Tabaklarına yemeğini kendim ayarlayıp koyuyorum mecbur yiyor. Yoksa kendisi bi tıkım yerBen bitecek diye diretmiyorum.
Yiyeceginiz kadar alin desemde cogu zaman kaliyor, yarisi bitsin ozaman diye anlasma yapiyoruz
Ya çok tebrikler canım.Ay ne iyi olurrr güya kıyafet alacaktım bayramdan sonra ya kaldı yine pufff
Sorma bende aynı verdiğim 700gr söyleyip duruyorum. Hemde hrr grm verdiğimde söylüyorum. İnsan bi destek bi konuşma istiyor eşinden de. saolsun bnmkide motive ediyor.Ya bugun tayt giydim, ustune ne giyem diye arandim, sort buldum, giydim ve ta da bol gelmesin mi.
Cok geçmiş olsun benimde adetim 10 günde bir oluyor 10gun temiz kalıyorum maalesef.Ülkece mutsuzuz artık3 kadından birinde kilo problemi var net.
Hamileliğimde oluşmuştu doğumdan sonra kontrole gel küçülebilir belki gel bakalım demişti doktor gitmedim hep aksattım.Adet günüm uzadı 12 güne çıkınca dedim bi gideyimBüyümüş işte ameliyat olacam bakalım hayırlısı
Tamam canım sabah zaten kontrol ederdim ben
Sağol bi kontrole gitmekte fayda var randevu aldığınız zaman telefona gelen kodla gidebiliyorsunuz hasteneyeCok geçmiş olsun benimde adetim 10 günde bir oluyor 10gun temiz kalıyorum maalesef.
Simdide tam kapanma çıktı belki randevu alıp da gidemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?