Çok geçmiş olsun, kolayca atlatır inşallah. Rabbim şifa versin.Kızlar annem yarin hastaneye yatiyir. Persembe gunu ameliyat olucak. Rahminde kistleri var onlar alinacak. Yaninda ben kalicam yediklerime yine dikkat edicem. Ama cuma tartisini nasil yapicam bilemedimArrietty_
Canım çok geçmiş olsun anneciğineKızlar annem yarin hastaneye yatiyir. Persembe gunu ameliyat olucak. Rahminde kistleri var onlar alinacak. Yaninda ben kalicam yediklerime yine dikkat edicem. Ama cuma tartisini nasil yapicam bilemedimArrietty_
9 kadar bile uyuyunca ne büyük lüks diyoruz demi bende aynen nası uykumu almış oluyorum 9 a kadar uyuyuncaGünaydın hanımlarBugün 9’da uyandım nasıl mutluyum anlatamam. Oğlum erken uyuduğu için erken uyanıyor normalde ama bugün uyudu. İyi geldi valla. Sahurdan sonra 4 saat uyumuş oldum.
Çok geçmiş olsunKızlar annem yarin hastaneye yatiyir. Persembe gunu ameliyat olucak. Rahminde kistleri var onlar alinacak. Yaninda ben kalicam yediklerime yine dikkat edicem. Ama cuma tartisini nasil yapicam bilemedimArrietty_
Gunaydin kaptanim, dun cok kotu bir gun gecirdim gelemedimCuma Hedef Listesi
Cuma Kilosu Kontrol Tartisi Cuma Hedefi Ozzybal 74 74.3 ( +0.3) 73.5 E English_teacherrr 86.3 86 (- 0.3) 85.5 @Emeeelll 70.1 70.9 ( +0.8) 69.9 @Alys 59 59.5 ( +0.5) 58.5 @Melegimkorusun 62.8 63.3 ( +0.5) 62.5 @Dilber Hala 60.3 noram 60.7 61 ( +0.3) 60 @Asi Matmazel 71.3 71 (- 0.3) 70.5 @Darkqueenn 63.2 62.5 (- 0.7) 62 @Oaktree 63.6 63.8 ( +0.2) @Vaveyylla 60.5 61.2 ( +0.7) Ressamgibi 72 @sedulu 61.6 61.2 (- 0.4) 61 @esmeriiim 60.5 60.8 ( +0.3) 60.2 @klbk33 51.8 @sadece_ben 60.2 59.5 @nurdeva 59 59.4 ( +0.4) 58.5 stitch 69.65 @Serina08 78.9 aedenli 60.8 59.7 (- 1.1) 59 @Onlymemeself 122 122.2 ( +0.2) 121 @aysunayy 81 79.5 (- 1.5) 78 Aselmhmmd 61.5 @AppLesma 71.1 @Ozgenurrrr 71.2 70.8 (- 0.4)
@AppLesma izinden döndüm dedin diye senide ekledim. Hem aktif olmani bekliyorum hemde kontrol tartisi.
Aselmhmmd @Serina08 stitch @klbk33 @sadece_ben Ressamgibi
@Dilber Hala iftara yakin paylasirim demissin
Baya artilar var. Ona göre dikkatli olursunuz. SIkI takipdeyim arti cikanlari
Teşekkür ederim valla öyle bi mutluydum ki dün sabah dans ettim hahaÇok güzel bir fark
SüpersinGünaydınGüne -500 le başladım çok mutluyum
@Serina08 Rabbim şifa versin kolay atlatır inşallah geçmiş olsun
GünaydıııııınnHerkesee günaydınlarrr
heheh zaten ilk gun yazdim ama baktim ikinci gun de orada paylasmissin, sonra daha acik yazdim neyin yanlis oldugunustitch senin mesajını okuduktan sonra üç kez ben nerede yanlış yaptım diye kontrol ettin nihayet anlatabildim.
cok guzel olmus canim menun, belki biraz sebze de eklersen sahura daha tok tutabilir seni, domates salatalik biber maydanoz vs vs
kaptanim supersin, mezun olup hala boyle guzel devam, gercek hedefin kac?Annemden geliyorum ben yine yasaklar olunca çiğnemesi güzel geliyorasi ruhlu sedu
Azıcık sohbet muhabbet iyi geliyor. Eve köyden tatlı gelmişti kemalpasa tatlısı onları toplayıp anneme götürdüm al sen yap ben yapmicam diyetteyim diye
Evde tatlı yaparsam oturur hepsini yerim çünkü
oooh ne guzel, ozendim. annene cok selamlarSelam kızlar
Tam anlamıyla bütüüüün günü yatarak geçirdim. Anneme gidince hep böyle oluyor. O oğlumla ilgileniyor ben de hemen devirip totoyu yatıyorum. Şiş de hissetmiyorum ama benim vücut ödem tutmuş. Bugün tartım artı geldi. O da kaçırdı keyfimi zaten.
Bugün spor yapmayacağım. Hiç yapasım yok kendilerini.
@Millet anneye gider yatar ben külkedisini oynarimsenin 1 gunde yaptigin sporlar ben 1 haftada zor yapiyorum keyfin bol olsun
Hosbuldum cnm
Valla öyle ya, eskiden eşimle 11-12’ye kadar uyurduk hafta sonları şimdi nerdee?9 kadar bile uyuyunca ne büyük lüks diyoruz demi bende aynen nası uykumu almış oluyorum 9 a kadar uyuyunca
çok sağol.oooh ne guzel, ozendim. annene cok selamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?