Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bir kase yerim ben genelde 2 kiraz neymiş ya 100 kalori nasıl olur şaşkınım

Ben bugün tartı paylaşıldığını unutmuşum bayağı rahatsızım akşamdan beri ama sabah tartı fotoğrafı çekmiştim düşük geldiği için üzerinre isim falan yazmıyor atsam olur mu?

Kızlar annem yarin hastaneye yatiyir. Persembe gunu ameliyat olucak. Rahminde kistleri var onlar alinacak. Yaninda ben kalicam yediklerime yine dikkat edicem. Ama cuma tartisini nasil yapicam bilemedim Arrietty_
Çok geçmiş olsun kuzu inşeAllah sağ salim girer çıkar ameliyattan anneciğin sen annenin yanında ol gerisi mühim değil muhakkak bir çözüm sunar kaptanlarımız

Ortak spor menü su şahane

Sporlar menü şahane. Sahurun da çok az ama yetiyor dimi bazen.
Benim de regl bitti. Yarın kavuşuyorum orucuma

Sporlar menü şahane. Sahurun da çok az ama yetiyor dimi bazen.
Benim de regl bitti. Yarın kavuşuyorum orucuma
Teşekkür ederim eşim Ayy hadi bakalım eşim ilk gün biraz zorlayabilir reglden sonra
Bana yetiyor hiç yapmasamda oluyor daha çok rahat ediyorum Sahur yapmadan sadece su içiyorum.
Bu ara da senin adımlar ve menü de şahaneydi bugün

Kızlar annem yarin hastaneye yatiyir. Persembe gunu ameliyat olucak. Rahminde kistleri var onlar alinacak. Yaninda ben kalicam yediklerime yine dikkat edicem. Ama cuma tartisini nasil yapicam bilemedim Arrietty_
Geçmiş olsun canım ramazan sebebiyle perşembe akşam da tartı atılabiliyor ama bir sorarız diğer kaptanlara da yapılabilecek başka durum var mı diye

Çok geçmiş olsın inşallah sorunsuz geçer saglıgına kavusur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…