- 17 Mart 2013
- 5.095
- 14.270
- 448
- 37
Ya burdan çıktım ıntagrama girdim meyvelerden 2-3 tane kiraz 100kalori ediyomuş ağlicam şimdiçok severim resmen kova kova yiyordum hiçte kilo yapmıodu. Geçensenede tükettim grm koymadı kilomun üstüne. Napicam şimdi. Kiraz yemek serbest mii yılda ayda bikerecik çok az bizmn oluyor güzelim meyve
Gecmis olsun. Pazartesi resimsiz oluyomus dedi kaptan.Ben bugün tartı paylaşıldığını unutmuşum bayağı rahatsızım akşamdan beri ama sabah tartı fotoğrafı çekmiştim düşük geldiği için üzerinre isim falan yazmıyor atsam olur mu?
Ayy hadi inşeAllah kuşumÇok iyi. Haftasonundan sonra eksi çıkıyorsa cuma kesin hedefe ulaşırsın ❤
Hoşgeldin
Çok geçmiş olsun kuzu inşeAllah sağ salim girer çıkar ameliyattan anneciğinKızlar annem yarin hastaneye yatiyir. Persembe gunu ameliyat olucak. Rahminde kistleri var onlar alinacak. Yaninda ben kalicam yediklerime yine dikkat edicem. Ama cuma tartisini nasil yapicam bilemedimArrietty_
Ortak spor menü su şahaneKahvaltı
1 haşlanmış yumurta salatalık domates yeşil çay bir dilim ekmek ve 2 tk tahin pekmez ( uzun zaman sonra ekmek yedim kahvaltıda )
Akşam
Fırında köfte patates ( 6 adet köfte 4 dilim patates ) 4 yk kabak tarator
Su 3 lt
Chloe ting 50 dk 500 puan
4 dk wallsit 80 puan
11100 adım 666 puan
Toplam 1246 puan
Arrietty_ Melegimkorusun
Eki Görüntüle 2835092
Bana eşim bunu söylese hadi şimdi çıkıp alalım derimHe ya, esim hemen yenisini alalim sana diyor, anlamiyor.
Bol bol onlari bir giyeceksin, ay birazcik kemerle sikayim falan diyeceksin dimi
Cok geçmiş.olsun canimKızlar annem yarin hastaneye yatiyir. Persembe gunu ameliyat olucak. Rahminde kistleri var onlar alinacak. Yaninda ben kalicam yediklerime yine dikkat edicem. Ama cuma tartisini nasil yapicam bilemedimArrietty_
Çok geçmiş olsun canım.Kızlar annem yarin hastaneye yatiyir. Persembe gunu ameliyat olucak. Rahminde kistleri var onlar alinacak. Yaninda ben kalicam yediklerime yine dikkat edicem. Ama cuma tartisini nasil yapicam bilemedimArrietty_
Çok güzel bir farkArrietty_ sedulu H3RA_
Cuma; 70.280
Pazartesi; 69. 650
Fark: -630 gr
Hedef; 69.000
Eki Görüntüle 2835145
Sporlar menü şahane. Sahurun da çok az ama yetiyor dimi bazen.
Teşekkür ederim eşim Ayy hadi bakalım eşimSporlar menü şahane. Sahurun da çok az ama yetiyor dimi bazen.
Benim de regl bitti. Yarın kavuşuyorum orucuma
Ben de çokbir kase yerim ben genelde 2 kiraz neymiş ya 100 kalori nasıl olur şaşkınım
Çok geçmiş olsun canım sorunsuz geçer inşallah.Kızlar annem yarin hastaneye yatiyir. Persembe gunu ameliyat olucak. Rahminde kistleri var onlar alinacak. Yaninda ben kalicam yediklerime yine dikkat edicem. Ama cuma tartisini nasil yapicam bilemedimArrietty_
Geçmiş olsun canım ramazan sebebiyle perşembe akşam da tartı atılabiliyor ama bir sorarız diğer kaptanlara da yapılabilecek başka durum var mı diyeKızlar annem yarin hastaneye yatiyir. Persembe gunu ameliyat olucak. Rahminde kistleri var onlar alinacak. Yaninda ben kalicam yediklerime yine dikkat edicem. Ama cuma tartisini nasil yapicam bilemedimArrietty_
Çok geçmiş olsın inşallah sorunsuz geçer saglıgına kavusurKızlar annem yarin hastaneye yatiyir. Persembe gunu ameliyat olucak. Rahminde kistleri var onlar alinacak. Yaninda ben kalicam yediklerime yine dikkat edicem. Ama cuma tartisini nasil yapicam bilemedimArrietty_
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?