Gecmis olsunHerkese merhabalar
Bir kac gun rahatsizdim kaptana soylemistim,
Neyseki iyiyim sukur simdi.
Ailemin yanindan da dondum kilo almamisim
Simdi kilo verme zamani, gruba da daha fazla katilacagim.
Herkese guzel ve saglikli gunler.
Gerçek hedefimde 62 ydi canım hamile kalmadan önce o kilodaydım ama daha sıkıydı vücudum tabi. Şimdi kalça ve bacakları toparladım ama alt göbek işte sıkıntılı hala erimesi gerek. Onun için salmak yok hala dikkatli gidiyorum.kaptanim supersin, mezun olup hala boyle guzel devam, gercek hedefin kac?
Kralınız çok yaşasınGunaydin kizlarBugun bizim kralın dogumgunu. Oyuzden herkes tatil bugun
bi plan yapim bugune.
İyi hadi anne yemekleri kilo aldırır genelde. Diyete devam değil mi diyetisyenin menüleriyle?Herkese merhabalar
Bir kac gun rahatsizdim kaptana soylemistim,
Neyseki iyiyim sukur simdi.
Ailemin yanindan da dondum kilo almamisim
Simdi kilo verme zamani, gruba da daha fazla katilacagim.
Herkese guzel ve saglikli gunler.
Oh ne güzel benimki hiç arabada uyumuyor habire sohbet ediyorSu an dışarıdayım, ama kızım arabada uyudu. Uyandığında bol bol adimlayacagim.
Çok teşekkür ederimTeşekkür ederim eşim Ayy hadi bakalım eşimilk gün biraz zorlayabilir reglden sonra
Bana yetiyor hiç yapmasamda oluyor daha çok rahat ediyorum Sahur yapmadansadece su içiyorum.
Bu ara da senin adımlar ve menü de şahaneydi bugün
Teşekkür ederim valla öyle bi mutluydum ki dün sabah dans ettim haha
Arrietty_ sedulu @neutral @Dilber Hala
12.00
1 dilim yumurtali tb ekmek
Yogurt mix : yaban mersini 2 avuc, 1 tk keten tohumu, 1 yk chia, 2 yk kabak cekirdegi, 3 kare cikolata
16.30
1 yesil elma
18.00
Tavuk izgara
Coban salata
Icecek : 2 yk elma sirkesi, stevia, portakal yagi 1 2 damla
1 naneli seker (dis macununu bulamadimdersim var evden cikmam lazim)
Su cok az
Spor cok az, inanmıyorum adim gununde.
10500 adim 630 p
15 dak bisiklet 60p
20 dak yoga (bunu henuz yapmadim) 40p
Toplam 730 puan
Eki Görüntüle 2834982
1.öğün 09.30
1 yumurta
1 dilim süzme peynir
1/2 paket çörekotlu bisküvi
Salatalık
Ara 15.00 1 top mado dondurma
2.öğün
6 yk menemen
1 kase cacık
2 yk bulgur pilavı
3lt su
5000 adım 150
40 dk bölgesel egzersiz 240
Toplam 390 puan
İyi akşamlar kızlar bugün yediklerim
Sabah 1 haşlanmış yum 1 dilim tb ekmeği 1 dilim peynir yarım domates yeşillik kahvaltılık sos 1 tk ve 1 tk pekmez
Ara 3 kaşık yoğurt yarım elma üstüne tarçın
Akşam 1 kase tavuk sulu şehriyesiz çorba
Et döner 4 kaşık kadar 2 kaşık bulgur pilavı ve kabak tarator
Su 3 lt
Spor sonra
Arrietty_ sedulu @neutral
Sahur
1 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
Fırında kabak
Yarım dilim fırında patates
Salatalık
7 yeşil zeytin
5 top peynir
1 kare bitter
2 gün kurusu kayısı
5-6 adet badem ve yarım ceviz
1400 ml su
200 ml maden suyu
İftar
2 küçük kase yoğurt çorbası
Köz patlıcan salatası
500 ml su
Eki Görüntüle 2835027
Spor: 20 dk dans: 60 p
50 dk Leslie boosted: 200 p
13500 adım: 405*2=810 p
Toplam: 1070 p
Suyu 2.5 litreye tamamlayacağım.
Sahur kahvaltı yok
Akşam 2d ekmek, 1tabak türlü yemeği, 2yk pilav
Su 1.5lt(içmeye çalışıyorum 1lt daha)
Spor 11647adım 698 puan
Arrietty_ sedulu Eki Görüntüle 2835036
Merhabalar, bugünkü menüm
Sahur
1 bardak süt, 3 kaşık yulaf ve bir kaşık kakao ile lapa hazırladım. Ama bunun yarısını yiyemedim.
1 muz
2 çilek
3-4 fındık
400 ml dukan birası
750 ml su
300 ml 3 kayısılı su
İftar
1 kepçe yayla çorbası
2 havuç ve 3 kaşık yoğurttan havuç tarator üzerine 2 kaşık kavrulmuş kıyma
Salata
750 ml su
400 ml dukan ve 750 ml su daha içeceğim. Şu an dukanı içiyorum.
Spor:
700 jj 350p
15 dk wallsit 300p
2 dk plank 40p
1 saat yürüyüş 60p
15dk dans 45p
30 dk chloe 300 p
8200 adım 500p
Toplam 1595p
Arrietty_ sedulu @esmeriiim Eki Görüntüle 2835051
Sahur 03.30 civarı
60gr kavurma ile yapılmış kaz yumurta omleti
1 yk süzme yoğurt
20gr kaşar
1 zytin
1tk bal
1 salata
1 domates
Bu arada bueda ezan 5 cıvarı okunuyor. Erken yemeye çalışıyorum ki ytana kadar midem biraz dinlensin. Yakın zamanda sahursuz günler dileğiyle.
İftar 20.00 civarı
2 hurma
Fırında sebze yemeği bir tabak üstüne 1yk kıyma
Bir kase dolusu yoğurt. Ev yoğurdu
3 kepçe brokoli. Sütsüz yapınca çok kötü oldu hiç beğenmedim3.gün sonunda bunlar bitti.
Su sahura kadar 2-2.5 olur
Spor
14.gün chloe 60dk 600 puan. 14gün challenge bitti. Yarın dinlenme günü yapar ertesi gün başka programına başlarım
2000 adım 60 puan.
------------
-------Toplam 660 puan.
Cardıo filan yapmak istiyodum ama
Sanırım kendime nazar değdirdim spor yaparken hareketlerde titreme ve halsizlik baş gösteriyor
Selam kızlar
Sabah 1 litre su ve vitaminler
3 fincan filtre kahve hc yağlı
12:00 kahvaltı sahanda yumurta salatalık domates ciğ badem çiğ fındık greyfurt yeşil elma
Badem sütlü kahve
2 bardak su
akşama yakın 16:00da çiğ karışık kuruyemiş sadece
3 bardak su
2 yeşilçay
Vitaminlerle su
8.488 adım 255 puan
Eki Görüntüle 2835078
sedulu Arrietty_ @neutral
Sahur; 3 kaşık çorba, 1 salatalık.
İftar: bir tabak patlıcan tavası, 1 kase cacık
Su : 2.5 litre
Spor: kol inceleme egzersizi (16 egzersiz 21x) (48p), 50 sn plank (17p), 7800 hızlı adımı 60 dk da yaptım.( 150p)
Toplam spor puanı: 215 puan
Eki Görüntüle 2835118
Tesekkur ederimGecmis olsun
Her zamanki yedigimiz seylerden yemeyip kalori kisarak, bol su icerek ve egzersiz yaparak esitlemeye calistim ama son gun koyverdim, gelsin borekler gitsin magnolialarİyi hadi anne yemekleri kilo aldırır genelde. Diyete devam değil mi diyetisyenin menüleriyle?
supersin, citir anneGerçek hedefimde 62 ydi canım hamile kalmadan önce o kilodaydım ama daha sıkıydı vücudum tabi. Şimdi kalça ve bacakları toparladım ama alt göbek işte sıkıntılı hala erimesi gerek. Onun için salmak yok hala dikkatli gidiyorum.
Selam hoş geldinSelam herkese
Okuldan biraz önce geldim, az sonra da online derslerim başlayacak. Sonra da malum ev işleri; çamaşır, yemek, vs. Biraz üşütmüşüm yine hasta gibiyim ama kötü değilim, inşaallah ilerletmeden önünü alırım.
Geçmiş olsun canım ve son söylediklerine çok ama çok katılıyorum sağlıksız hiç bişe yemeyerek kilo vermeye karşıyım denge çok önemli o zaman diyet mantığını bıraktığımızda verdiğimiz gibi geri alıyoruz ama şuan herşeyden yiyerek gittiğimiz zaman en azından koruma döneminde bize en çok bu yardımcı olacak diye düşünüyorum .Tesekkur ederim
Her zamanki yedigimiz seylerden yemeyip kalori kisarak, bol su icerek ve egzersiz yaparak esitlemeye calistim ama son gun koyverdim, gelsin borekler gitsin magnolialar
Dun evime gelince de dikkat ettim ayni kilodaydim normalde bir kac gunde kilo vermeliydim onu vermemisim iste.
Evet diyetisyenin dediklerine uyuyorum kendi evimde.
Simdi esnek calisma da basliyor guzel giderim.
Oruc tutmadigim gunler ara ogun girdi hayatima ve eksi maya ekmek aldim ilk kez.
Artik ekmekten kacmiyorum sabahlari 1 dilim yiyecegim.
Ara ogune de hurma gun kurusu kayisi findik ceviz vs.
Anneme bol yogurt da mayalattim hadi bakalim
Bu arada diyetisyenin tarifi vardi internette detoks icin.dun yaptim cok begendim, oneririm.
Sabah oglen normal, aksam bunu yaoiyorsunuz ama 2 gunu gecmeyecek fazla chia bagirsaga zararliymis.
1 kase yogurt
2 ceviz-findik
2 yk yulaf
2 yk chia
1 meyve(cilek-muz,portakal vs)
Tadi harikaydi.kalorisi cok dusuk degil 350 gibi ama doyurucu, saglikli ve guzel
Youtubeda videolarini izleyince bazi seyleri degistirdim kafamda(ayse tugba sengel).hicbir sey yemeyerek, sagliksiz yasayarak ya da kisip kisip anne evine gidince bozacagimiz bir duzen kafamda azaldi artik.
Gecmis olsun canimKızlar annem yarin hastaneye yatiyir. Persembe gunu ameliyat olucak. Rahminde kistleri var onlar alinacak. Yaninda ben kalicam yediklerime yine dikkat edicem. Ama cuma tartisini nasil yapicam bilemedimArrietty_
Chia kullanmadım ben hiç bir ara alıp denerim tarifi. Ben genelde evdeki standart gıdalardan kendime göre bir menü oluşturdum onları yiyorum. Sağlıksız beslenme olayını cozersek oluyor bu iş. Ama benim en çok kendimde gözlemlediğim şey akşam yemeğinde karbonhidrat tüketimini minimuma indirmek oldu. Eğer bu şekilde beslenirsem kilo veririm güzel gitti. Karbon yerine protein koyunca hem daha uzun süre tok kaldım hem de kilo verdim.Tesekkur ederim
Her zamanki yedigimiz seylerden yemeyip kalori kisarak, bol su icerek ve egzersiz yaparak esitlemeye calistim ama son gun koyverdim, gelsin borekler gitsin magnolialar
Dun evime gelince de dikkat ettim ayni kilodaydim normalde bir kac gunde kilo vermeliydim onu vermemisim iste.
Evet diyetisyenin dediklerine uyuyorum kendi evimde.
Simdi esnek calisma da basliyor guzel giderim.
Oruc tutmadigim gunler ara ogun girdi hayatima ve eksi maya ekmek aldim ilk kez.
Artik ekmekten kacmiyorum sabahlari 1 dilim yiyecegim.
Ara ogune de hurma gun kurusu kayisi findik ceviz vs.
Anneme bol yogurt da mayalattim hadi bakalim
Bu arada diyetisyenin tarifi vardi internette detoks icin.dun yaptim cok begendim, oneririm.
Sabah oglen normal, aksam bunu yaoiyorsunuz ama 2 gunu gecmeyecek fazla chia bagirsaga zararliymis.
1 kase yogurt
2 ceviz-findik
2 yk yulaf
2 yk chia
1 meyve(cilek-muz,portakal vs)
Tadi harikaydi.kalorisi cok dusuk degil 350 gibi ama doyurucu, saglikli ve guzel
Youtubeda videolarini izleyince bazi seyleri degistirdim kafamda(ayse tugba sengel).hicbir sey yemeyerek, sagliksiz yasayarak ya da kisip kisip anne evine gidince bozacagimiz bir duzen kafamda azaldi artik.
Bende uyusam. Uykuyu cok severim deMerhaba hanımlar çocukların kahvaltısını yaptırdıktan sonra biraz temizlik yaptım. Simdide oğlanı uyutucam bende yanında biraz uzanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?