Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kaptanim supersin, mezun olup hala boyle guzel devam, gercek hedefin kac?
Gerçek hedefimde 62 ydi canım hamile kalmadan önce o kilodaydım ama daha sıkıydı vücudum tabi. Şimdi kalça ve bacakları toparladım ama alt göbek işte sıkıntılı hala erimesi gerek. Onun için salmak yok hala dikkatli gidiyorum.

Herkese merhabalar
Bir kac gun rahatsizdim kaptana soylemistim,
Neyseki iyiyim sukur simdi.
Ailemin yanindan da dondum kilo almamisim
Simdi kilo verme zamani, gruba da daha fazla katilacagim.
Herkese guzel ve saglikli gunler.
İyi hadi anne yemekleri kilo aldırır genelde. Diyete devam değil mi diyetisyenin menüleriyle?

Çok teşekkür ederim
Reglden onceki hafta ben de bir kaç gün sahur yapmadım. Benim için de rahat olmuştu.

Teşekkür ederim valla öyle bi mutluydum ki dün sabah dans ettim haha
Ben olsam ben de ederdim

sahur sanki bir tık fazla olmuş gibi ama bilemedim
Sahur kahvaltı yok
Akşam 2d ekmek, 1tabak türlü yemeği, 2yk pilav
Su 1.5lt(içmeye çalışıyorum 1lt daha)
Spor 11647adım 698 puan
Arrietty_ sedulu Eki Görüntüle 2835036
Akşam salatada olsaymış keşke
sporu biraz arttırabilirsin

Sabah peynır yumurta 3 zeytın cay
Ara kahve
1 hurma
Aksam: cokca salata, fırında kabak parlıcan yoğurtlu, 1 dılım ekmek

su 2 lt
1 saat plates+adım 650 p

Arrietty_ sedulu noram
menün biraz da olsa artmış canım
akşam daha farklı olabilirmiş. NOrmal yemek yeseydin belki kuruyemişlerden daha az kalori alacaktın
Iftar
1kasik yoğurtlu corba
7 kasik k. Fasulye
Bol salata

Su
2.5 litre
Spor
5000 adim 300 puan

Sahur
Yogurt chia yulaf keten karışımı
Arrietty_ sedulu @neutral

Arrietty_ sedulu @neutral Ozzybal
Sahur 1 yunurta ile peynirli omlet 1 dilim ekmek domqtes salatalık 1 fincqn çay
Aksam 2 hurma 1 kepc3 ezogelin. 1 tqvuk but haslama ve salata
2 litre su
15 bin adim 450 puan

akşam ek olarak salata olsaymış yeşillik olarak, ramazanda kabızlık oluyor çünkü

Tesekkur ederim
İyi hadi anne yemekleri kilo aldırır genelde. Diyete devam değil mi diyetisyenin menüleriyle?
Her zamanki yedigimiz seylerden yemeyip kalori kisarak, bol su icerek ve egzersiz yaparak esitlemeye calistim ama son gun koyverdim, gelsin borekler gitsin magnolialar
Dun evime gelince de dikkat ettim ayni kilodaydim normalde bir kac gunde kilo vermeliydim onu vermemisim iste.
Evet diyetisyenin dediklerine uyuyorum kendi evimde.
Simdi esnek calisma da basliyor guzel giderim.
Oruc tutmadigim gunler ara ogun girdi hayatima ve eksi maya ekmek aldim ilk kez.
Artik ekmekten kacmiyorum sabahlari 1 dilim yiyecegim.
Ara ogune de hurma gun kurusu kayisi findik ceviz vs.
Anneme bol yogurt da mayalattim hadi bakalim

Bu arada diyetisyenin tarifi vardi internette detoks icin.dun yaptim cok begendim, oneririm.
Sabah oglen normal, aksam bunu yaoiyorsunuz ama 2 gunu gecmeyecek fazla chia bagirsaga zararliymis.

1 kase yogurt
2 ceviz-findik
2 yk yulaf
2 yk chia
1 meyve(cilek-muz,portakal vs)

Tadi harikaydi.kalorisi cok dusuk degil 350 gibi ama doyurucu, saglikli ve guzel
Youtubeda videolarini izleyince bazi seyleri degistirdim kafamda(ayse tugba sengel).hicbir sey yemeyerek, sagliksiz yasayarak ya da kisip kisip anne evine gidince bozacagimiz bir duzen kafamda azaldi artik.

Selam hoş geldin
Allah kolaylık versin
Evde propolis varsa iyi geliyor bir bardak ılık suda 20 damla sabah akşam iç. Hastalanmazsın inşallah.

Geçmiş olsun canım ve son söylediklerine çok ama çok katılıyorum sağlıksız hiç bişe yemeyerek kilo vermeye karşıyım denge çok önemli o zaman diyet mantığını bıraktığımızda verdiğimiz gibi geri alıyoruz ama şuan herşeyden yiyerek gittiğimiz zaman en azından koruma döneminde bize en çok bu yardımcı olacak diye düşünüyorum .

Kızlar annem yarin hastaneye yatiyir. Persembe gunu ameliyat olucak. Rahminde kistleri var onlar alinacak. Yaninda ben kalicam yediklerime yine dikkat edicem. Ama cuma tartisini nasil yapicam bilemedim Arrietty_
Gecmis olsun canim
Bildirim den bu hafta muaf olursun. Bu durumda yapacak pek bisey yoktur

Chia kullanmadım ben hiç bir ara alıp denerim tarifi. Ben genelde evdeki standart gıdalardan kendime göre bir menü oluşturdum onları yiyorum. Sağlıksız beslenme olayını cozersek oluyor bu iş. Ama benim en çok kendimde gözlemlediğim şey akşam yemeğinde karbonhidrat tüketimini minimuma indirmek oldu. Eğer bu şekilde beslenirsem kilo veririm güzel gitti. Karbon yerine protein koyunca hem daha uzun süre tok kaldım hem de kilo verdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…