Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yaz geliyor, saglikli dondurma alternatifleri buluruz merak etme
ben evde yogurt, hindistan cevizi yagi (sart degil), curumeye yuz tutan meyveler ve biraz bal ile yapiyorum... tam dondurma olmuyor ama kesiyor :) daha cok kizim kalsiyum alsin hem de dondurma istegini korlesin diye yapiyorum. donuk muzla ve kakaoyla cok guzel oluyor aslinda

lockdown sagolsun pek turk marketine gitmiyoruz da pide gormuyorum, yoksa bayilirim. ayy gitsek de gullac alsam yapmayi bilmem ama cok ozledim

cok haklisin canim, ben de biraz vakit bulursam farkli tarifler denemeye calisiyorum ve her hafta bir ogun balik hedefliyorum. Cok farkli balik tarifi bilmedigim icin bazen zor oluyor ama olsun. Ece zaim instagramda cok guzel tarifler veriyor saglikli, onlari deniyorum ve genelde cok guzel oluyorlar, bu aralar biraz da ottolenghi tariflerine sardim.
varsa balik tarifiniz alirim veya guzel farkli bir salata

Ya

Aslında tarifte paylasilsa keske benim gibi cesit bilmezler icin ne guzel olur

Düşünüyorum Düşünüyorum bildiğim degisik çeşitli yemekler hep makarna pilav borek salata üzerinden dönüyor
sen malzeme soyle bize yeterki, buradan ne tarifler cikar

Balik kulturum hic yok.
Ancak hamsi ve somon yapiyorum.
Klasik firinliyorum.

Salata buldukca paylasirim.
Gecen bir iki ekran goruntusu almistim vak hatta.

bu tarifi denemeliyim
avokado ben severim, en basit haliyle bir dilim kizarmis eksi mayali ekmek, ustune ezilmis avokado, tuz karabiber, ustune de pose veya cirpilmis yumurta
etlerin yanina da guacamole sos olarak da nefis

kaptanim simdi farkettim mesajin basini, gecmis olsun, ufaklik toparlamistir insallah biraz bugun

bu tarifi denemeliyim
avokado ben severim, en basit haliyle bir dilim kizarmis eksi mayali ekmek, ustune ezilmis avokado, tuz karabiber, ustune de pose veya cirpilmis yumurta
etlerin yanina da guacamole sos olarak da nefis
Eksi mayali ekmek aldim ben de ilk kez.
Dilimleyip buzluga attim.
Kizartma olayina da baktim simdi internetten glisemik indeksi dusuyormus,uygun olan gunler deneyecegim sabahlari.

Eksi mayali ekmek aldim ben de ilk kez.
Dilimleyip buzluga attim.
Kizartma olayina da baktim simdi internetten glisemik indeksi dusuyormus,uygun olan gunler deneyecegim sabahlari.
ben tadini seviyorum, karantina sagolsun evde yapmayi ogrendim.. arada vaktim olursa yapip dilimleyip buzluga atiyorum ben de, yoksa cok cabuk kufleniyor katki olmayinca. ekmek kizartmada kizartiyorum ben, tost makinesi eziyor hoslanmiyorum
glisemik index neden kizartinca dusuyor acaba

Babamıza ve kıza aynı bana ayrı menu yapıyorum cok yorucu oluyor.
Bugün çocukları da.aldim disariciktim. Hemde yuruyusyaptim. Ama cok zorladım
bana hergun yemek yapmak zor geliyor, bir de ayri menu
senin menulerinden yemezler mi? yanina da pilav/makarna eklersin onlar icin.

Kızlar tavuklu salatayı nasıl yapıyorsunuz
Tavukları ızgara yapıyorum ya da haşlıyorum. Sonra klasik salata yapıyorum marul taze soğan maydanoz dereotu salatalık limon biraz misir da ekliyorum göz kararı tavukları at karıştır mis gibi doyurucu. Yanına ayran ya da biraz yoğurt güzel gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…