Sağolasın canımSelam hoş geldin
Allah kolaylık versin
Evde propolis varsa iyi geliyor bir bardak ılık suda 20 damla sabah akşam iç. Hastalanmazsın inşallah.
merhaba, siz de hosgeldinizHosbuldum canım...ya tamam daha yemem ama
en guzel spor yapilan spor, suresi sonra artar nasil olsaBen 1le basladim
Evet bugun leslie boost yaptimmen guzel spor yapilan spor, suresi sonra artar nasil olsa
ben evde yogurt, hindistan cevizi yagi (sart degil), curumeye yuz tutan meyveler ve biraz bal ile yapiyorum... tam dondurma olmuyor ama kesiyor :) daha cok kizim kalsiyum alsin hem de dondurma istegini korlesin diye yapiyorum. donuk muzla ve kakaoyla cok guzel oluyor aslindaYaz geliyor, saglikli dondurma alternatifleri buluruz merak etme
nefisEvet bugun leslie boost yaptimmBacaklarimdan hissediyorum
lockdown sagolsun pek turk marketine gitmiyoruz da pide gormuyorum, yoksa bayilirim. ayy gitsek de gullac alsamBenim menülerde gözlemlediğim genelde akşam karbonhidrata yuklenilmesi. Oysa gün içinde tüketilse çok sorun olmayacak. Akşam yenilen 2 dilim ekmek hele ki şu an ramazan oruç açarken yenilen pideler direkt mideye çöküyor çünkü yemek geç yeniyor sonrası hareket olmuyor ya da direkt uykuya geçiliyor.
cok haklisin canim, ben de biraz vakit bulursam farkli tarifler denemeye calisiyorum ve her hafta bir ogun balik hedefliyorum. Cok farkli balik tarifi bilmedigim icin bazen zor oluyor ama olsun. Ece zaim instagramda cok guzel tarifler veriyor saglikli, onlari deniyorum ve genelde cok guzel oluyorlar, bu aralar biraz da ottolenghi tariflerine sardim.Menulere genel yorumumu yazayim,
Elestiri olarak almayin, sadece uzerine dusunelim diye yaziyorum.
Genel olarak tek tip beslenme goruyorum, besin çeşitliliği yok.
Her gun ayni seyler (kendimin de genelde kahvaltilari bu klasta)
Biraz daha degisik seyler katmaya calisalim, menuleri arada guncelleyelim.
Bu firsatla yeni sebzeler meyveler ekleyelim. Ne bileyim klasik kahvalti yapiyorsak haftanin bir iki gunu smothie kahvaltisi yapalim.
Aksam menulerine alengirli salatalar hazirlayalim.
Hem vucudumuz sasirsin, hem de vucudumuzda eksik vitamin mineral olmasin, saglikli saglikli verelim, hem de surecimiz keyifli olsun.
Genel bugun menuleri okurken icimden boyle gecti.
ayni zamanda 40 yasinda olmek istiyorsaniz da maraton kosun diyorHaklı ama kadınbaklava ye yemesine de sonrasında ya da öncesinde ne yapacaksın
sen malzeme soyle bize yeterki, buradan ne tarifler cikarYa
Aslında tarifte paylasilsa keske benim gibi cesit bilmezler icin ne guzel olur
Düşünüyorum Düşünüyorum bildiğim degisik çeşitli yemekler hep makarna pilav borek salata üzerinden dönüyor
cok haklisin canim, ben de biraz vakit bulursam farkli tarifler denemeye calisiyorum ve her hafta bir ogun balik hedefliyorum. Cok farkli balik tarifi bilmedigim icin bazen zor oluyor ama olsun. Ece zaim instagramda cok guzel tarifler veriyor saglikli, onlari deniyorum ve genelde cok guzel oluyorlar, bu aralar biraz da ottolenghi tariflerine sardim.
varsa balik tarifiniz alirim veya guzel farkli bir salata
bu tarifi denemeliyimBen arada atiyorum, mutfakla aram pek iyi olmadigi icin genelde soyle bir tarif sitelerinde geziniyorum.
Avakado benim icin yeni bir meyve. Onu nasil degerlendiririm diye geziniyorum bu aralar.
Super bir omlet tarifi vereyim.
1 kisi icin
Tahmini:
Ceyrek avakado, ceyrek paprika biber, avuc ici beyaz peynir
Bunlari kup kup dogra
2 yumurta ile omlet yap, bu karisimi icine koy, omleti ikiye katla.
Cok sevdim bu tarifi
kaptanim simdi farkettim mesajin basini, gecmis olsun, ufaklik toparlamistir insallah biraz bugunGunaydin kizlar
Dun giremedim, oglum rahatsiz biraz.
Bugun kontrol tartisi var
Hedeflerinizi de belirtmeyi unutmayin.
@neutralsedulu @Ayse_M Alys @Emeeelll @esmeriiim @Serina08 @Oaktree @Dilber Hala @Darkqueenn @noram Lenochka @Ozzybal @sadece_ben stitch asena87 @Melegimkorusun @klbk33 @AKovser @Ozgenurrrr @Ressamgibi @ozrengin @AppLesma @Onlymemeself @Only_Eylul Vaveyylla @aysunayy @aedenli Asi Matmazel @Aselmhmmd
Umarim gozden kimseyi kacirmadim
Ayrica adim Challenge vat
Bu demekdir ki adimlar 2 kat puan ediyor
Gelelim günün yuz yogasi videosuna
Kseniya Doğu - Doğal Gençleştirme Uzmanı on Instagram: "Her masaj 20 defa uygulayın. #yuzmasaji #yüzyogası #facefitness #массажлица #йогалица #bakım_bybeauty"
80 likes, 6 comments - facefit.beauty on April 21, 2021: "Her masaj 20 defa uygulayın. #yuzmasaji #yüzyogası #facefitness #массажлица #йогалица #bakım_bybeauty".www.instagram.com
Yuzunuzu temizledikten sonra
20 tekrar yapinizm
Eksi mayali ekmek aldim ben de ilk kez.bu tarifi denemeliyim
avokado ben severim, en basit haliyle bir dilim kizarmis eksi mayali ekmek, ustune ezilmis avokado, tuz karabiber, ustune de pose veya cirpilmis yumurta
etlerin yanina da guacamole sos olarak da nefis
ben tadini seviyorum, karantina sagolsun evde yapmayi ogrendim.. arada vaktim olursa yapip dilimleyip buzluga atiyorum ben de, yoksa cok cabuk kufleniyor katki olmayinca. ekmek kizartmada kizartiyorum ben, tost makinesi eziyor hoslanmiyorumEksi mayali ekmek aldim ben de ilk kez.
Dilimleyip buzluga attim.
Kizartma olayina da baktim simdi internetten glisemik indeksi dusuyormus,uygun olan gunler deneyecegim sabahlari.
bana hergun yemek yapmak zor geliyor, bir de ayri menuBabamıza ve kıza aynı bana ayrı menu yapıyorum cok yorucu oluyor.
Bugün çocukları da.aldim disariciktim. Hemde yuruyusyaptim. Ama cok zorladım
Tavukları ızgara yapıyorum ya da haşlıyorum. Sonra klasik salata yapıyorum marul taze soğan maydanoz dereotu salatalık limon biraz misir da ekliyorum göz kararı tavukları at karıştır mis gibi doyurucu. Yanına ayran ya da biraz yoğurt güzel gidiyorKızlar tavuklu salatayı nasıl yapıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?