Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Selamlar market alışverişinden geldim bende ağzıma hiç bişe atmadım eve gelince kabak yemeği yedim.Eğer bu grupta olmasaydım neler yerdim şimdi

Amazondan dambıl almıştım kargoda dambılım patlamış İnternetten almayın

Eklentiler

• image.webp
    100 KB · Görüntüleme: 27
Akşama yapayım hemen tavuk çıkardım dolaptan nasıl pişirsem diye düşünüyordum

Merhaba hosgeldin, resmini cok begendim, zayiflarsam ben de bu sac rengini denemek istiyorum

Gecmis olsun simdiden, ameliyat tarihin belli mi?

Aaa ben netten bir çok spor malzemesi aldım kötü olmuş senin. İade etme secenegi vardır amazonda da.

Her ne kadar az yesen de dışarıdan hazır tükettiğimiz gıdalar hele ki noodle falan yüksek kalorili gıdalar oluyor.
Basit pratik tarifler işini daha kolaylaştırmaz mi mesela tavuk salata ton salata ya da evde kabak hazır bulundurup dilimleyip hop fırına üzerine yoğurt gibi şeyler.
Bugün bende dışarıdaydım ama şimdi hemen kabak koydum fırına uğraştırmasın beni diye eşim kendi ne isterse ona göre yapacak akşam karbonu ne kadar kısarsan o kadar kolay olur kilo vermesi

Kızlar annem yarin hastaneye yatiyir. Persembe gunu ameliyat olucak. Rahminde kistleri var onlar alinacak. Yaninda ben kalicam yediklerime yine dikkat edicem. Ama cuma tartisini nasil yapicam bilemedim Arrietty_
gecmis olsun simdiden, insallah hizli ve guzel bir ameliyat olur ve cabuk toparlar

hay allah, dumbell nasil patlamis ki.. ama Amazon bu konularda iyidir, ben hicbir siparisimde sorun yasamadim, gerci Amazon TR nasil bilemiyorum, UK musteri hizmetleri cok yardimci

hazir paket nooddle degil de chicken ramen soup aldim restauranttan, ben noodle kismini pek yemedim kizim yedi, sebze, tavuk ve corbasini yedim ben, gerci yarisi duruyor, o da bu aksamki menum olucak noodle ile birlikte ama gunu hafif gecirmeye calistim, bir de tenise gidebilirsem umarim hala yagmur yagiyor
dun biraz sinir krizi yasadim da sirf yemek yiyebilmek icin soyledim, yoksa tek ogle yemegi ile sabaha duramazdim, hicbirsey yapmadim, sonra migren vs.. kotu bir gundu, neyseki bitti
hatta suraya resmini birakayim, benim aldigimda ustundeki gyozalar yerine haslanmis tavuk vardi

Eklentiler

• 7954ae9c-cd1a-4b8f-9582-99f0c1aca5cb.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 22
Ta
Tamamdır kaptanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…