- 17 Mart 2013
- 5.095
- 14.270
- 448
- 37
Akşama yapayım hemen tavuk çıkardım dolaptan nasıl pişirsem diye düşünüyordumTavukları ızgara yapıyorum ya da haşlıyorum. Sonra klasik salata yapıyorum marul taze soğan maydanoz dereotu salatalık limon biraz misir da ekliyorum göz kararı tavukları at karıştır mis gibi doyurucu. Yanına ayran ya da biraz yoğurt güzel gidiyor
Merhaba hosgeldin, resmini cok begendim, zayiflarsam ben de bu sac rengini denemek istiyorumSelam herkeseBen de katılıyorum aranıza
4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :KumraL_KrakeR
İsim (İsteğe Bağlı ):Merve
Mesleginiz:Ev hanımı(Çocuk Gelişimi Öğretmeni)
Yaşınız :32
Medeni Durumunuz :Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:2 çocuk 9 yaş ve 3 yaş
Yaşadığınız şehir:Düzce
Boyunuz :1.65
Kilonuz:75.9
Hedef kilonuz :65
Kilo alma hikayeniz :Gebelik
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?Mutsuzum
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?
Evet 9.grupla başlayıp 5. Grupla mezun oldum.
pek birsey kalmamis, daha bile zayif olursunYani bana goreguzel yazın bende 63lerdeydim. Bende yine olur muyum acaba
Gecmis olsun simdiden, ameliyat tarihin belli mi?Ülkece mutsuzuz artık3 kadından birinde kilo problemi var net.
Hamileliğimde oluşmuştu doğumdan sonra kontrole gel küçülebilir belki gel bakalım demişti doktor gitmedim hep aksattım.Adet günüm uzadı 12 güne çıkınca dedim bi gideyimBüyümüş işte ameliyat olacam bakalım hayırlısı
Aaa ben netten bir çok spor malzemesi aldım kötü olmuş senin. İade etme secenegi vardır amazonda da.Selamlar market alışverişinden geldim bende ağzıma hiç bişe atmadım eve gelince kabak yemeği yedim.Eğer bu grupta olmasaydım neler yerdim şimdi
Amazondan dambıl almıştım kargoda dambılım patlamışİnternetten almayın
yaa sen supersinAlys kızzz öyle bişe varsa bana ne ödül vermeleri gerekir kısmetse ramazan bitimine -40 olacak ahaha
Her ne kadar az yesen de dışarıdan hazır tükettiğimiz gıdalar hele ki noodle falan yüksek kalorili gıdalar oluyor.selam kizlar, dun gunum hic iyi gecmedi, bilgisayarai alamadim elime, menu paylasmayiunuttum kuusra bakmayin
sabah yok
oglen 5-6 adet sarma, yogurt
aksam yemek yotu disardan soyledik, esim kebap soyledi ben noodle corbasi ama benim yemegim daha gec geldi.. o yuzden onun kebabinin etinden yedim biraz sonra da corbanin yarisini ictim, noodle'larini da kizim yedicok karisik bir menu oldu
su 2lt oldu sanirim
spor yok, 3bin adim civari adim vardi sadece @sadece_ben
harikasin14 gün chole bitti şimdi 15 günlük olan yoğun çekirdek mücadelesi diyor onu yapıcam. Chole nin kaçtane programı var saymadım ama sanırıım hepsini yapıcam yada bir çoğunu. kafama uymayanı yapmam herhal.
gecmis olsun simdiden, insallah hizli ve guzel bir ameliyat olur ve cabuk toparlarKızlar annem yarin hastaneye yatiyir. Persembe gunu ameliyat olucak. Rahminde kistleri var onlar alinacak. Yaninda ben kalicam yediklerime yine dikkat edicem. Ama cuma tartisini nasil yapicam bilemedimArrietty_
bizde de kralicenin esi olunce bekledik tatil ama olmadiGunaydin kizlarBugun bizim kralın dogumgunu. Oyuzden herkes tatil bugun
bi plan yapim bugune.
Ingiltere de yasiyorsun?bizde de kralicenin esi olunce bekledik tatil ama olmadi
iki tabak da nefis gorunuyorBalik kulturum hic yok.
Ancak hamsi ve somon yapiyorum.
Klasik firinliyorum.
Salata buldukca paylasirim.
Gecen bir iki ekran goruntusu almistim vak hatta.
Eki Görüntüle 2835542 Eki Görüntüle 2835543
hay allah, dumbell nasil patlamis ki.. ama Amazon bu konularda iyidir, ben hicbir siparisimde sorun yasamadim, gerci Amazon TR nasil bilemiyorum, UK musteri hizmetleri cok yardimciSelamlar market alışverişinden geldim bende ağzıma hiç bişe atmadım eve gelince kabak yemeği yedim.Eğer bu grupta olmasaydım neler yerdim şimdi
Amazondan dambıl almıştım kargoda dambılım patlamışİnternetten almayın
hazir paket nooddle degil de chicken ramen soup aldim restauranttan, ben noodle kismini pek yemedim kizim yedi, sebze, tavuk ve corbasini yedim ben, gerci yarisi duruyor, o da bu aksamki menum olucak noodle ile birlikte ama gunu hafif gecirmeye calistim, bir de tenise gidebilirsem umarimHer ne kadar az yesen de dışarıdan hazır tükettiğimiz gıdalar hele ki noodle falan yüksek kalorili gıdalar oluyor.
Basit pratik tarifler işini daha kolaylaştırmaz mi mesela tavuk salata ton salata ya da evde kabak hazır bulundurup dilimleyip hop fırına üzerine yoğurt gibi şeyler.
Bugün bende dışarıdaydım ama şimdi hemen kabak koydum fırına uğraştırmasın beni diye eşim kendi ne isterse ona göre yapacakakşam karbonu ne kadar kısarsan o kadar kolay olur kilo vermesi
iskocyada :)Ingiltere de yasiyorsun?
Tamamdır kaptanımTavukları ızgara yapıyorum ya da haşlıyorum. Sonra klasik salata yapıyorum marul taze soğan maydanoz dereotu salatalık limon biraz misir da ekliyorum göz kararı tavukları at karıştır mis gibi doyurucu. Yanına ayran ya da biraz yoğurt güzel gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?