Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bende istediğim kiloya ulaşınca vucudumu beğenirsem normal yeme işine dediğin gibi herşeyden dengeli birşekilde yemek istiyorum. Valla bana göre değil o kadar güzelüm yemeklerden uzak durmak
lockdown sagolsun pek turk marketine gitmiyoruz da pide gormuyorum, yoksa bayilirim. ayy gitsek de gullac alsam yapmayi bilmem ama cok ozledim
Güllaç kolay bi tarif yemek yapmasını bilmeyen insan bile yapabilir
Teşekkürler
Ya ne güzel. Valla filmlerden tvden internette gördüğüm kadarıyla çok güzel bi yere benziyor. Sence?

Çok haklısınız bu grup olmasa neler yerim bende ağzıma birşey atacağım zaman gruptakiler kuş kadar yiyor bak onlara diyip bırakıyorum hemen geçmiş olsun bu arada dumbel için üzüldüm

Arakadaşlar kabak çorbası yaptım içindekiler şöyle Arrietty_ kaptanım hem senin tarif hem azıcık da bnden

Soğan
2 şer tane sarımsak kabak yeşil ve kapya biber
Biraz taze nane
Bir tane havuç
Biraz kekik
Birazda sıra otu koydum. Bunu koyarken risk aldım pek sevmem keskin bi kokusu var

Vala bundan bi tabak dolusu yesem ziyanı yoktur herhal

Afiyet olsun
Nasil oldu tadi :)

Niye ziyanı olsun canım bence güzel bir tarif. Afiyet olsun sıra otunu ilk defa duydum ama

Pirasa daha yiyeydin doymadiysan.
Guzel olmus menün.

Seni bu bulgur pilavlari yakmasin
Severim ama sisirir, haftada 2 den fazlasi pek iyi degil, onceden de gordum sanki. Karistiriyorsan kusura bakma.

Ay kiz balik koftesi neymis, cocuklar severse denerim
Oh oh afiyet olsun, ben de yapayim bi ara pirasaliyi.

Ay kiz balik koftesi neymis, cocuklar severse denerim
Oh oh afiyet olsun, ben de yapayim bi ara pirasaliyi.
Soyle birsey
Googles billedresultat for https://em-epi-static.azureedge.net/altdk-media/feeb3138893e473bbd02278e27c0c71f/14eab8a00455414b9478e5c34382c367.jpg

Hazir kofte yapilmis satiliyor veya sen cekilmis balik ilede yapabilirsin. Ben balikcidan aliyorum kofteleri. Daha güzel oluyor
Yanina cavdar, ceri domates, havuc, salatalik, sut misiri ekliyorum.

Merhaba hosgeldin, resmini cok begendim, zayiflarsam ben de bu sac rengini denemek istiyorum
Hoşbuldum bu fotoğrafı seçmemdeki sebep gibiydi saçlarım ama şimdi sarı
Gecmis olsun simdiden, ameliyat tarihin belli mi?
Sağolasın evet temmuz ayında olacağım.İğne yapıldı çünkü onun küçültmesini bekleyeceğiz
Aaa ben netten bir çok spor malzemesi aldım kötü olmuş senin. İade etme secenegi vardır amazonda da.
İade talebinde bulundum.Evet kötü oldu ya bana böylesi denk gelir zaten
hay allah, dumbell nasil patlamis ki.. ama Amazon bu konularda iyidir, ben hicbir siparisimde sorun yasamadim, gerci Amazon TR nasil bilemiyorum, UK musteri hizmetleri cok yardimci
Amazon Tr de iyi iade etmesi kolay oluyor ama keşke daha dikkatli olsaymış kargo şirketi.Ben direk okunduğu gibi yazmışım dumbell di mi doğrusu
ohh ne güzel darısı başımıza

Çok haklısınız bu grup olmasa neler yerim bende ağzıma birşey atacağım zaman gruptakiler kuş kadar yiyor bak onlara diyip bırakıyorum hemen geçmiş olsun bu arada dumbel için üzüldüm
Evet beni çok iyi motive ediyor burası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…