Hosbuldum canimmerhaba, siz de hosgeldiniz
bugün yapıyorum hemenÇörekotlu bisküvi yerine bir dilim ekmek yesen daha az zararlı olurdu ve bir top dondurma güzel kalori ediyor dur şimdi ceza puanlarını hesaplayayım
Ne güzel azıcık azıcık porsiyonlar bravo yapabilenlereSelamm
sabah
Domates
Salatalik
Ogle
Corba
Aksam
2 yk pirinc pilavi
Kucuk tabak kuru fasulye
Aralar
-2 meyve
-1 avucici findik ceviz
Cumaya az kaldi
En son aldığım normal gelen pantolonum en son giydiğimde patlayacak gibi olmustu nefes alamadığım için düğmesini açıp ise gitmiştim hattaAyyy bugun dugme kapandi ve de nefes alabildim Ayyy bende iyi birseyler olmus
Bende istediğim kiloya ulaşınca vucudumu beğenirsem normal yeme işine dediğin gibi herşeyden dengeli birşekilde yemek istiyorum. Valla bana göre değil o kadar güzelüm yemeklerden uzak durmakGeçmiş olsun canım ve son söylediklerine çok ama çok katılıyorum sağlıksız hiç bişe yemeyerek kilo vermeye karşıyım denge çok önemli o zaman diyet mantığını bıraktığımızda verdiğimiz gibi geri alıyoruz ama şuan herşeyden yiyerek gittiğimiz zaman en azından koruma döneminde bize en çok bu yardımcı olacak diye düşünüyorum .
Güllaç kolay bi tarif yemek yapmasını bilmeyen insan bile yapabilirlockdown sagolsun pek turk marketine gitmiyoruz da pide gormuyorum, yoksa bayilirim. ayy gitsek de gullac alsamyapmayi bilmem ama cok ozledim
Teşekkürlerharikasin
Ya ne güzel. Valla filmlerden tvden internette gördüğüm kadarıyla çok güzel bi yere benziyor. Sence?iskocyada :)
Çok haklısınız bu grup olmasa neler yerim bende ağzıma birşey atacağım zaman gruptakiler kuş kadar yiyor bak onlara diyip bırakıyorum hemenSelamlar market alışverişinden geldim bende ağzıma hiç bişe atmadım eve gelince kabak yemeği yedim.Eğer bu grupta olmasaydım neler yerdim şimdi
Amazondan dambıl almıştım kargoda dambılım patlamışİnternetten almayın
Yapamiyorum cnm benimNe güzel azıcık azıcık porsiyonlar bravo yapabilenlere
Hoşbuldum bu fotoğrafı seçmemdeki sebep saçlarımın turuncu oluşuydu ama artık sarıMerhaba hosgeldin, resmini cok begendim, zayiflarsam ben de bu sac rengini denemek istiyorum
Afiyet olsunArakadaşlar kabak çorbası yaptım içindekiler şöyleArrietty_ kaptanım hem senin tarif hem azıcık da bnden
Soğan
2 şer tane sarımsak kabak yeşil ve kapya biber
Biraz taze nane
Bir tane havuç
Biraz kekik
Birazda sıra otu koydum. Bunu koyarken risk aldım pek sevmem keskin bi kokusu var
Vala bundan bi tabak dolusu yesem ziyanı yoktur herhal
Niye ziyanı olsun canım bence güzel bir tarif. Afiyet olsunArakadaşlar kabak çorbası yaptım içindekiler şöyleArrietty_ kaptanım hem senin tarif hem azıcık da bnden
Soğan
2 şer tane sarımsak kabak yeşil ve kapya biber
Biraz taze nane
Bir tane havuç
Biraz kekik
Birazda sıra otu koydum. Bunu koyarken risk aldım pek sevmem keskin bi kokusu var
Vala bundan bi tabak dolusu yesem ziyanı yoktur herhal
Selam kızlar ben bugun cok aclik hissettim neden ki
Kahvalti
sucuklu sebzeli olmet 2 yumurtadan
1 dl ekmek
Minik peynir
5 zeytin
Domates salatalık
Ara
1 ceviz
8 badem
Aksam
1.kepce.yesil mercimek yemegi
2 kasik pırasa.yemegi
Salata
Aksam yemeğine oturmadan onceki halimle kalkarken ki halim ayniydihala açım ama yemem gunu kapattım
1.öğün 10.30
1 parmak Süzme peynir
1 parmak Kaşar peynir
2 ceviz
1 haşlanmış yumurta
salatalık domates
2.öğün 14.30
1 kase tarhana çorba
1 kase yoğurtlu havuç
3.öğün
4 yk sebzeli bulgur pilav
6 yk kuru fasulye
4 yk yoğurt
1 lt ödem suyu
1,5 litre su
6300 adım 180 puan
15 dk bölgesel egzersiz 90 puan
@seduluArrietty_ @neutral
KumraL_KrakeR kötü olmus ya dumbell in patlamasi
Umarim iade edebilirsin
Fatma nin Ilk 3 bölümünu izledik@Asi Matmazel
Simdi aksam yemegi yapmaya kalktim
Alys pirasali somon var yine menüde
Cocuklara da balik koftesi ve yaninda cig sebze olacak
Yiyemedim canimPirasa daha yiyeydin doymadiysan.
Guzel olmus menün.
Soyle birseyAy kiz balik koftesi neymis, cocuklar severse denerim
Oh oh afiyet olsun, ben de yapayim bi ara pirasaliyi.
Hoşbuldum bu fotoğrafı seçmemdeki sebep gibiydi saçlarım ama şimdi sarıMerhaba hosgeldin, resmini cok begendim, zayiflarsam ben de bu sac rengini denemek istiyorum
Sağolasın evet temmuz ayında olacağım.İğne yapıldı çünkü onun küçültmesini bekleyeceğizGecmis olsun simdiden, ameliyat tarihin belli mi?
İade talebinde bulundum.Evet kötü oldu ya bana böylesi denk gelir zatenAaa ben netten bir çok spor malzemesi aldım kötü olmuş senin. İade etme secenegi vardır amazonda da.
Amazon Tr de iyi iade etmesi kolay oluyor ama keşke daha dikkatli olsaymış kargo şirketi.Ben direk okunduğu gibi yazmışım dumbell di mi doğrusuhay allah, dumbell nasil patlamis ki.. ama Amazon bu konularda iyidir, ben hicbir siparisimde sorun yasamadim, gerci Amazon TR nasil bilemiyorum, UK musteri hizmetleri cok yardimci
ohh ne güzel darısı başımızaCumaya az kaldi
En son aldığım normal gelen pantolonum en son giydiğimde patlayacak gibi olmustu nefes alamadığım için düğmesini açıp ise gitmiştim hattaAyyy bugun dugme kapandi ve de nefes alabildim Ayyy bende iyi birseyler olmus
Evet beni çok iyi motive ediyor burasıÇok haklısınız bu grup olmasa neler yerim bende ağzıma birşey atacağım zaman gruptakiler kuş kadar yiyor bak onlara diyip bırakıyorum hemengeçmiş olsun bu arada dumbel için üzüldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?