Yağmurlu ülkede ama alışmışsındir havasına. Güzel duruyor tabak olsa da yesem uzun zamandır yemedimhazir paket nooddle degil de chicken ramen soup aldim restauranttan, ben noodle kismini pek yemedim kizim yedi, sebze, tavuk ve corbasini yedim ben, gerci yarisi duruyor, o da bu aksamki menum olucak noodle ile birlikte ama gunu hafif gecirmeye calistim, bir de tenise gidebilirsem umarimhala yagmur yagiyor
dun biraz sinir krizi yasadim da sirf yemek yiyebilmek icin soyledim, yoksa tek ogle yemegi ile sabaha duramazdim, hicbirsey yapmadim, sonra migren vs.. kotu bir gundu, neyseki bitti
hatta suraya resmini birakayim, benim aldigimda ustundeki gyozalar yerine haslanmis tavuk vardi
Selam kızlar yarın gelecek misafir bugün geldi biraz telaşeydi durumum menüme gelecek olursak
Sabah yulaflı omlet 1 dilim peynir ve kahvaltılık sos
Ara 2 kayısı 2 ceviz sade kahve
Akşam 1 kase tavuk suyu çorbası
2 kaşık bulgur pilavı 1 küçük tavuk güveç 3 tane lahana sarması ve tadına bakmak için 2 tk sütlaç
Su 3 lt
11000 adım 330 puan
Arrietty_ sedulu @neutral
Obur konuda mesaji alinti diyorsun :) sonra bu konuya geliyor alintilari ekle diyorsunMesajlarım tekrara düşebilir maruz görün telefondan yazmak zor oluyor accık
Şimdi diğer taraftan menüleri buradan nasıl cevaplayacağım ona bakayım umarım yapabilirim
Afiyet olsun pirinçlere abanmışız birazSelam kızlar yarın gelecek misafir bugün geldi biraz telaşeydi durumum menüme gelecek olursak
Sabah yulaflı omlet 1 dilim peynir ve kahvaltılık sos
Ara 2 kayısı 2 ceviz sade kahve
Akşam 1 kase tavuk suyu çorbası
2 kaşık bulgur pilavı 1 küçük tavuk güveç 3 tane lahana sarması ve tadına bakmak için 2 tk sütlaç
Su 3 lt
11000 adım 330 puan
Arrietty_ sedulu @neutral
Sanırım yapabildim peki toplu nasıl yapıcam hepsini seçersem de olur mu?Obur konuda mesaji alinti diyorsun :) sonra bu konuya geliyor alintilari ekle diyorsun
Ekmek yemediğim için gün boyu kahvaltı dahil ekmek hakkımı bulgur kısır olarak kullanıyorum azalttım da ama geçen haftaya göre ne yapsam yemesem miPirasa daha yiyeydin doymadiysan.
Guzel olmus menün.
Seni bu bulgur pilavlari yakmasin
Severim ama sisirir, haftada 2 den fazlasi pek iyi degil, onceden de gordum sanki. Karistiriyorsan kusura bakma.
Oldu :)S
Sanırım yapabildim peki toplu nasıl yapıcam hepsini seçersem de olur mu?
Kızz aceleden yazınca unuttum salata da vardı bolca bide kabak taratorKiz salata yapmadin mi misafire
Cok guzel olmus afiyet olsun.
Afiyet olsun oruç tutarken bende sahur yapmıyorum sizde yiyemeyenlerdensiniz sanırımSahur
Bir bardak su içtim
iftar
Bir kase domates çorbası
200 gr tavuk
Salata
Bir kase yoğurt
Bir tane kornişon turşu
Bir hurma
su 2 lt tamamlarım
bugün spor yok migren atağı geliyo sanırım ilaç içip uyuyacam
6 bin adım atıldı 180 puan
Ay ben uyanamayanlardan oldum bugunAfiyet olsun oruç tutarken bende sahur yapmıyorum sizde yiyemeyenlerdensiniz sanırım
Ben iftarı yaptım oturduğum yerden kalkamıyorumIyi akşamlar kızlar nasılsınız bakalım?
Hemen balkona çık 1 2 dk hava al enerjin yerine gelsin olmadı yüzünü yıkaBen iftarı yaptım oturduğum yerden kalkamıyorum
Mutfak toplanacak lesie yapmak istiyorum kalkabilirsem tabi
Ben çok seviyorum, sadece havası hep yağmurlu, denize gitmek plaja güneşlenmeyi çok özlüyorumBende istediğim kiloya ulaşınca vucudumu beğenirsem normal yeme işine dediğin gibi herşeyden dengeli birşekilde yemek istiyorum. Valla bana göre değil o kadar güzelüm yemeklerden uzak durmak
Güllaç kolay bi tarif yemek yapmasını bilmeyen insan bile yapabilir
Teşekkürler
Ya ne güzel. Valla filmlerden tvden internette gördüğüm kadarıyla çok güzel bi yere benziyor. Sence?
Turuncu çok güzelmiş ama insan arada değişiklik arıyor değil mi, benimki köyü kumral ama turuncu çok seviyorumHoşbuldum bu fotoğrafı seçmemdeki sebep saçlarımın turuncu oluşuydu ama artık sarı
İyiyiz çok şükür ablacım, sen nasılsın? İftarı yaptık,oğlanı uyuttuk. Oturuyoruz eşimle şimdi.Iyi akşamlar kızlar nasılsınız bakalım?
Çok güzel oldu ama sanki bi baharat eksik geldi bana ne anlayamadımAfiyet olsun
Nasil oldu tadi :)
Bende burdayken (izmir) öğrendim. Kabak mücverin içine katıyoruz genellikle. çok keskin bi kokusuda var dere otuna benziyor tipiNiye ziyanı olsun canım bence güzel bir tarif. Afiyet olsunsıra otunu ilk defa duydum ama
Yaa ben iki hava durumunuda çok seviyorum. 13 yaşınakadar karadenizdeydüm öyle havaya alışkınım severim ama kasvetlide geliyor artık izmirin havasına alışıncaBen çok seviyorum, sadece havası hep yağmurlu, denize gitmek plaja güneşlenmeyi çok özlüyorum
İyiyim abla çocukla oyalanmaca sen nasılsın?Iyi akşamlar kızlar nasılsınız bakalım?
Ahh izmirin havası başka özlüyorum ben. En son 3 ay önce falandı gitmiştim.Çok güzel oldu ama sanki bi baharat eksik geldi bana ne anlayamadım
Bende burdayken (izmir) öğrendim. Kabak mücverin içine katıyoruz genellikle. çok keskin bi kokusuda var dere otuna benziyor tipi
Yaa ben iki hava durumunuda çok seviyorum. 13 yaşınakadar karadenizdeydüm öyle havaya alışkınım severim ama kasvetlide geliyor artık izmirin havasına alışınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?