Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yağmurlu ülkede ama alışmışsındir havasına. Güzel duruyor tabak olsa da yesem uzun zamandır yemedim

Kiz salata yapmadin mi misafire
Cok guzel olmus afiyet olsun.

Mesajlarım tekrara düşebilir maruz görün telefondan yazmak zor oluyor accık
Şimdi diğer taraftan menüleri buradan nasıl cevaplayacağım ona bakayım umarım yapabilirim
Obur konuda mesaji alinti diyorsun :) sonra bu konuya geliyor alintilari ekle diyorsun

Afiyet olsun pirinçlere abanmışız biraz
Ben aynı anda tüketmemeye çalışıyorum lütfen yanlış anlama ama

İlk alıntım oldu mu acaba

Pirasa daha yiyeydin doymadiysan.
Guzel olmus menün.

Seni bu bulgur pilavlari yakmasin
Severim ama sisirir, haftada 2 den fazlasi pek iyi degil, onceden de gordum sanki. Karistiriyorsan kusura bakma.
Ekmek yemediğim için gün boyu kahvaltı dahil ekmek hakkımı bulgur kısır olarak kullanıyorum azalttım da ama geçen haftaya göre ne yapsam yemesem mi

Afiyet olsun oruç tutarken bende sahur yapmıyorum sizde yiyemeyenlerdensiniz sanırım

Ben çok seviyorum, sadece havası hep yağmurlu, denize gitmek plaja güneşlenmeyi çok özlüyorum

Afiyet olsun
Nasil oldu tadi :)
Çok güzel oldu ama sanki bi baharat eksik geldi bana ne anlayamadım
Niye ziyanı olsun canım bence güzel bir tarif. Afiyet olsun sıra otunu ilk defa duydum ama
Bende burdayken (izmir) öğrendim. Kabak mücverin içine katıyoruz genellikle. çok keskin bi kokusuda var dere otuna benziyor tipi
Ben çok seviyorum, sadece havası hep yağmurlu, denize gitmek plaja güneşlenmeyi çok özlüyorum
Yaa ben iki hava durumunuda çok seviyorum. 13 yaşınakadar karadenizdeydüm öyle havaya alışkınım severim ama kasvetlide geliyor artık izmirin havasına alışınca

Ahh izmirin havası başka özlüyorum ben. En son 3 ay önce falandı gitmiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…