Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sen deyince baktım sözlükten 2 b ile yaziliyormus dumbbell

Yorumcu geldi hanımmmmm
Menün çok güzel ama su ve sporu göremedim. Afiyet olsun.
Menü güzel. Akşam yemeği biraz fazla karbonhidratlı olmuş sadece. Afiyet olsun.
Selamm
sabah
Domates
Salatalik
Ogle
Corba
Aksam
2 yk pirinc pilavi
Kucuk tabak kuru fasulye
Aralar
-2 meyve
-1 avucici findik ceviz
biraz daha kaliteli beslenmen gerektiğini düşünüyorum. Koskoca gün soğur dürüst protein almamışsın. Keşke sabah 1 yumurta ve biraz peynir olsaymış. Ayrıca su miktarını da göremedim.Afiyet olsun.
Afiyet olsun canım. Çok güzel menü.
Çok güzel menü ve sporlar. Afiyet olsun.
Akşam bence çok yoğun karb olmuş. Afiyet olsun.
Çok güzel menü. Afiyet olsun ve de çok geçmiş olsun.
Çok güzel menü, afiyet olsun canım.
Güzel bir menüama su ve sporu göremedim. afiyet olsun.
Güzel menü, sadece akşam bir tık daha az karb tüketebilirsin diye düşünüyorum. Afiyet olsun.
Harika menü ve adımlar eşim. Afiyet olsun.

Canım ben biraz özel bir diyet uyguluyorum kalori hesabı değil bu diyetle Aralık ayından beri 72 kg dan 63 e düştüm çiğ kuruyemis ile kavrulmuş kuruyemisteki fark çok bellidir biraz araştırmanızı öneririm zaten porsiyon gramaj belirli tüketildi sevgiler saygılar

Olur tabi senşn adına çok sevindim

Bende çok sever ve yaparım gayet güzel bir öğün oluyor

Ahh bu eşler onlar yiyip kilo almıyor biz yemeden onlara bakarak bile kiloyu alıyoruz

İyiyiz çok şükür ablacım, sen nasılsın? İftarı yaptık,oğlanı uyuttuk. Oturuyoruz eşimle şimdi.

İyiyim abla çocukla oyalanmaca sen nasılsın?
Iyiyim sağolun kızlar

Salı günleri oldukça yoğun geçiyor benim için

Online ve yüz yüze dersler ,nöbet, kurs
Okul çıkışı anneme gittim
Sonra eve market alışverişine
Klozet su damlatıyordu usta aradım buldum onu yaptırttım
Yemek ve tatlı yaptım
Kaç sefer merdiven inip çıktım okulda ve evde sayısını unuttum
Hala şu saat oldu uykum gelmedi yorgunluk çökmedi
Bugün atom karıncalığım üzerimdeydi

Baya iş yapmışsın abla gerçekten

Yarinki menum, senin bugunku aksam yemegin olacak
Ben yanina yogurt/ayran da eklerim

Afiyet olsun.

Ahh bu eşler onlar yiyip kilo almıyor biz yemeden onlara bakarak bile kiloyu alıyoruz
Yaa sorma uzun boylu da yedikleri anca yetiyor yani. Ben ona ayak uydursam yandım. Neyse ki artık diyette olduğumu kabul etti ve zorlamıyor bugün eski fotoğrafımı gördü ne kadar çok kilo vermişsin sen diyor

Gayet güzelmiş gerçekten hiçbişey yemeden olmuyor herşey den yiyip sadece porsiyon hesabı yapabiliriz ki sonrasında saçma bir şekilde açlık krizlerine girmeyelim

Şamandıra mi bozulmuş genelde ondan oluyor artık kendim değiştirmeyi öğrendim öyle şeyleri musluk contası falan ustayım yani bir ara sık sık arıza veriyordu usta çağırmaktan bikip kendim cozmustum işi

Yaa sorma uzun boylu da yedikleri anca yetiyor yani. Ben ona ayak uydursam yandım. Neyse ki artık diyette olduğumu kabul etti ve zorlamıyor bugün eski fotoğrafımı gördü ne kadar çok kilo vermişsin sen diyor
Biraz zaman alıyor eşlerin diyettekş bizleri anlaması ilk zamanlar bir yandan eşim bir yandan kayınvalidem hastalanacaksın diyip duruyorlardı. Akşam yemek yemeyince Eşim çocuklara soruyordu anneniz yemek yedi mi diye 5 de yiyordum tabi O görmüyordu tabii hiçbişey yemiyorum zannediyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…