Sen deyince baktım sözlükten 2 b ile yaziliyormusHoşbuldum bu fotoğrafı seçmemdeki sebep gibiydi saçlarım ama şimdi sarı
Sağolasın evet temmuz ayında olacağım.İğne yapıldı çünkü onun küçültmesini bekleyeceğiz
İade talebinde bulundum.Evet kötü oldu ya bana böylesi denk gelir zaten
Amazon Tr de iyi iade etmesi kolay oluyor ama keşke daha dikkatli olsaymış kargo şirketi.Ben direk okunduğu gibi yazmışım dumbell di mi doğrusu
ohh ne güzel darısı başımıza
Beğendin mi kaptanım Fatma yı izleyeyim mi@KumraL_KrakeR kötü olmus ya dumbell in patlamasi
Umarim iade edebilirsin
Fatma nin Ilk 3 bölümünu izledikAsi Matmazel
Simdi aksam yemegi yapmaya kalktim
Alys pirasali somon var yine menüde
Cocuklara da balik koftesi ve yaninda cig sebze olacak
Menün çok güzel ama su ve sporu göremedim. Afiyet olsun.Selam kızlar ben bugun cok aclik hissettim neden ki
Kahvalti
sucuklu sebzeli olmet 2 yumurtadan
1 dl ekmek
Minik peynir
5 zeytin
Domates salatalık
Ara
1 ceviz
8 badem
Aksam
1.kepce.yesil mercimek yemegi
2 kasik pırasa.yemegi
Salata
Aksam yemeğine oturmadan onceki halimle kalkarken ki halim ayniydihala açım ama yemem gunu kapattım
Menü güzel. Akşam yemeği biraz fazla karbonhidratlı olmuş sadece. Afiyet olsun.1.öğün 10.30
1 parmak Süzme peynir
1 parmak Kaşar peynir
2 ceviz
1 haşlanmış yumurta
salatalık domates
2.öğün 14.30
1 kase tarhana çorba
1 kase yoğurtlu havuç
3.öğün
4 yk sebzeli bulgur pilav
6 yk kuru fasulye
4 yk yoğurt
1 lt ödem suyu
1,5 litre su
6300 adım 180 puan
15 dk bölgesel egzersiz 90 puan
sedulu Arrietty_ @neutral
biraz daha kaliteli beslenmen gerektiğini düşünüyorum. Koskoca gün soğur dürüst protein almamışsın. Keşke sabah 1 yumurta ve biraz peynir olsaymış. Ayrıca su miktarını da göremedim.Afiyet olsun.Selamm
sabah
Domates
Salatalik
Ogle
Corba
Aksam
2 yk pirinc pilavi
Kucuk tabak kuru fasulye
Aralar
-2 meyve
-1 avucici findik ceviz
Afiyet olsun canım. Çok güzel menü.
Çok güzel menü ve sporlar. Afiyet olsun.Arrietty_ sedulu @neutral @Dilber Hala
13.00
Tavuk doner.
Yunan restoranindan aldim, ekmek icinde tatziki sos ve biraz salata vardi. Ekmegini yemedim.
1 cb kadar kuruyemis
Bulletproof kahve
17.15
Firinda karnabahar, cok az parmesanli, 3 yk yogurt ustune.
Salata (avakado, domates, salatalik, misir, maydanoz, zeytinyagi, limon, baharat)
Su bugun 2 lt olacak
25 dak yoga 50p
30 dak yuruyus 30p
15bin adim 450p
Toplam 530 puan
Eki Görüntüle 2835656
Akşam bence çok yoğun karb olmuş. Afiyet olsun.Selam kızlar yarın gelecek misafir bugün geldi biraz telaşeydi durumum menüme gelecek olursak
Sabah yulaflı omlet 1 dilim peynir ve kahvaltılık sos
Ara 2 kayısı 2 ceviz sade kahve
Akşam 1 kase tavuk suyu çorbası
2 kaşık bulgur pilavı 1 küçük tavuk güveç 3 tane lahana sarması ve tadına bakmak için 2 tk sütlaç
Su 3 lt
11000 adım 330 puan
Arrietty_ sedulu @neutral
Çok güzel menü. Afiyet olsun ve de çok geçmiş olsun.Sahur
Bir bardak su içtim
iftar
Bir kase domates çorbası
200 gr tavuk
Salata
Bir kase yoğurt
Bir tane kornişon turşu
Bir hurma
su 2 lt tamamlarım
bugün spor yok migren atağı geliyo sanırım ilaç içip uyuyacam
6 bin adım atıldı 180 puan
Çok güzel menü, afiyet olsun canım.27 Nisan pazartesi menüm;
Sabah;
2 yumurtadan omlet
5 zeytin
1 dilim tb ekmeği
Öğle;
1 tabak dereotlu kabak(pirinçli)
Akşam;
1 kase mercimek çorba
Tavuklu Salata
2.5 litre su
1 kupa Yeşil çay
Spor henüz yok yatmadan yapmaya çalışcam ama dediğim gibi ağır sporlar yapamıyorum şu an Muaf oluyor muyum ?
Arrietty_ sedulu
Güzel bir menüama su ve sporu göremedim. afiyet olsun.
Güzel menü, sadece akşam bir tık daha az karb tüketebilirsin diye düşünüyorum. Afiyet olsun.
Harika menü ve adımlar eşim. Afiyet olsun.
Canım ben biraz özel bir diyet uyguluyorum kalori hesabı değil bu diyetle Aralık ayından beri 72 kg dan 63 e düştüm çiğ kuruyemis ile kavrulmuş kuruyemisteki fark çok bellidir biraz araştırmanızı öneririm zaten porsiyon gramaj belirli tüketildi sevgiler saygılar
sahur sanki bir tık fazla olmuş gibi ama bilemedim
Akşam salatada olsaymış keşke
sporu biraz arttırabilirsin
menün biraz da olsa artmış canım
akşam daha farklı olabilirmiş. NOrmal yemek yeseydin belki kuruyemişlerden daha az kalori alacaktın
akşam ek olarak salata olsaymış yeşillik olarak, ramazanda kabızlık oluyor çünkü
Olur tabi senşn adına çok sevindimCumaya az kaldi
En son aldığım normal gelen pantolonum en son giydiğimde patlayacak gibi olmustu nefes alamadığım için düğmesini açıp ise gitmiştim hattaAyyy bugun dugme kapandi ve de nefes alabildim Ayyy bende iyi birseyler olmus
Bende çok sever ve yaparım gayet güzel bir öğün oluyorArakadaşlar kabak çorbası yaptım içindekiler şöyleArrietty_ kaptanım hem senin tarif hem azıcık da bnden
Soğan
2 şer tane sarımsak kabak yeşil ve kapya biber
Biraz taze nane
Bir tane havuç
Biraz kekik
Birazda sıra otu koydum. Bunu koyarken risk aldım pek sevmem keskin bi kokusu var
Vala bundan bi tabak dolusu yesem ziyanı yoktur herhal
Ahh bu eşler onlar yiyip kilo almıyor biz yemeden onlara bakarak bile kiloyu alıyoruzBenimki de aynı ben tabağa yeni başlarım adam sıyırırartık umursamıyorum yavaş yavaş yiyorum hatta tabağımdan biraz yiyip ara verip oğlanın yemeğine yardımcı oluyorum o arada mideye tokluk sinyali gönderiyorum. Ben kendime pratik diyete uygun menüler hazırlıyorum.
İyiyiz çok şükür ablacım, sen nasılsın? İftarı yaptık,oğlanı uyuttuk. Oturuyoruz eşimle şimdi.
Iyiyim sağolun kızlarİyiyim abla çocukla oyalanmaca sen nasılsın?
Ayy hep öyle olur zaten
Kalktım canim mutfağı.topladim çay demledim çocukları yikayacagim birazdanHemen balkona çık 1 2 dk hava al enerjin yerine gelsin olmadı yüzünü yıka
Hemen harekete geç tatlım
Baya iş yapmışsın abla gerçektenIyiyim sağolun kızlar
Salı günleri oldukça yoğun geçiyor benim için
Online ve yüz yüze dersler ,nöbet, kurs
Okul çıkışı anneme gittim
Sonra eve market alışverişine
Klozet su damlatıyordu usta aradım buldum onu yaptırttım
Yemek ve tatlı yaptım
Kaç sefer merdiven inip çıktım okulda ve evde sayısını unuttum
Hala şu saat oldu uykum gelmedi yorgunluk çökmedi
Bugün atom karıncalığım üzerimdeydi
Kız bu saatte çocuk mu yıkanırKalktım canim mutfağı.topladim çay demledim çocukları yikayacagim birazdan
Ayy hep öyle olur zatenbizim uykumuz gelir yavrular depar atar ev içinde
Su 1 litre
Spor
1 leslie 45
1 saat yurus 60
1 leslie boost 80
8016 adim 240
Toplam 425 puan
Yaa sorma uzun boylu da yedikleri anca yetiyor yani. Ben ona ayak uydursam yandım. Neyse ki artık diyette olduğumu kabul etti ve zorlamıyorAhh bu eşler onlar yiyip kilo almıyor biz yemeden onlara bakarak bile kiloyu alıyoruz
Gayet güzelmiş gerçekten hiçbişey yemeden olmuyorTesekkur ederim
Her zamanki yedigimiz seylerden yemeyip kalori kisarak, bol su icerek ve egzersiz yaparak esitlemeye calistim ama son gun koyverdim, gelsin borekler gitsin magnolialar
Dun evime gelince de dikkat ettim ayni kilodaydim normalde bir kac gunde kilo vermeliydim onu vermemisim iste.
Evet diyetisyenin dediklerine uyuyorum kendi evimde.
Simdi esnek calisma da basliyor guzel giderim.
Oruc tutmadigim gunler ara ogun girdi hayatima ve eksi maya ekmek aldim ilk kez.
Artik ekmekten kacmiyorum sabahlari 1 dilim yiyecegim.
Ara ogune de hurma gun kurusu kayisi findik ceviz vs.
Anneme bol yogurt da mayalattim hadi bakalim
Bu arada diyetisyenin tarifi vardi internette detoks icin.dun yaptim cok begendim, oneririm.
Sabah oglen normal, aksam bunu yaoiyorsunuz ama 2 gunu gecmeyecek fazla chia bagirsaga zararliymis.
1 kase yogurt
2 ceviz-findik
2 yk yulaf
2 yk chia
1 meyve(cilek-muz,portakal vs)
Tadi harikaydi.kalorisi cok dusuk degil 350 gibi ama doyurucu, saglikli ve guzel
Youtubeda videolarini izleyince bazi seyleri degistirdim kafamda(ayse tugba sengel).hicbir sey yemeyerek, sagliksiz yasayarak ya da kisip kisip anne evine gidince bozacagimiz bir duzen kafamda azaldi artik.
Şamandıra mi bozulmuş genelde ondan oluyor artık kendim değiştirmeyi öğrendim öyle şeyleri musluk contası falan ustayım yaniIyiyim sağolun kızlar
Salı günleri oldukça yoğun geçiyor benim için
Online ve yüz yüze dersler ,nöbet, kurs
Okul çıkışı anneme gittim
Sonra eve market alışverişine
Klozet su damlatıyordu usta aradım buldum onu yaptırttım
Yemek ve tatlı yaptım
Kaç sefer merdiven inip çıktım okulda ve evde sayısını unuttum
Hala şu saat oldu uykum gelmedi yorgunluk çökmedi
Bugün atom karıncalığım üzerimdeydi
Biraz zaman alıyor eşlerin diyettekş bizleri anlaması ilk zamanlar bir yandan eşim bir yandan kayınvalidem hastalanacaksın diyip duruyorlardı. Akşam yemek yemeyince Eşim çocuklara soruyordu anneniz yemek yedi mi diyeYaa sorma uzun boylu da yedikleri anca yetiyor yani. Ben ona ayak uydursam yandım. Neyse ki artık diyette olduğumu kabul etti ve zorlamıyorbugün eski fotoğrafımı gördü ne kadar çok kilo vermişsin sen diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?