Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ohh afiyet olsun gayet iyi

Genel itibari ile savaştan galip çıkıyorum bu zayıflama sürcimde çok şükür yine galip çıktım hiçbişey yemeden çikolata falan hak getire sedulu nun kırbacını düşününce gitti iştah kalmadı bu arada tarifini denicem muhakkak gerçekten güzel şeyler var içinde

Ben mesajı görene kadar 1 saati geçmiş ama böyle durumlarda 1 bardak suya limon sıkıp içersen hemen kısa bir süre sonra geçiyor tatlı isteği
Ayy buda güzelmiş eşim böyle zamanlarda uygulayabilirim hem pratikte. Evdekilere herşeyi yapıyorum da bir kendime sağlıklı atıştırmalıklar hazırlamaya üşeniyorum

Fıstık ezmesi i hala denemeyenlerdenim çok görüyorum insta da bu sefer alıcam galiba önerdiğin bir marka var mı kaptanım.
Konuya atlayayim hemen, evde yapmani oneririm
Kardesim yapiyor,memnun da.
Fistik,az bal veya pekmez,
hindistan cevizi yagi bazen, bazen tarcin...
Tarifi internette var.katki maddesiz olur en azindan.
Ben 60 kilonun altina dusunce yapacagim

Ayy buda güzelmiş eşim böyle zamanlarda uygulayabilirim hem pratikte. Evdekilere herşeyi yapıyorum da bir kendime sağlıklı atıştırmalıklar hazırlamaya üşeniyorum
Yaa ben de öyle. Çok güzel olur da çok yerim sağlıklı diye korkuyorum bi de

Bisey yemek de istemiyorum geç saatlerde. En pratiği bu geliyo bana da gece olunca

Kizlar yarin aksam yemegine bir icecek deneyecegim.

Ispanak, maydanoz, elma, salatalik, yogurt,
az findik, 1 hurma, tarcin, belki 1 kasik yulaf...
kati meyve sikacagi ile...

Zarari olmaz degil mi bir suru seyi karistirmanin?
Tok tutar mi?
Max 300 kalori falan yapiyor, saglikli urunler diye dusunuyorum.

Konuya atlayayim hemen, evde yapmani oneririm
Kardesim yapiyor,memnun da.
Fistik,az bal veya pekmez,
hindistan cevizi yagi bazen, bazen tarcin...
Tarifi internette var.katki maddesiz olur en azindan.
Ben 60 kilonun altina dusunce yapacagim
Ayy estağfurullah nedemek atlamak memnun oldum yaa çok iyiymiş aslında düşündüm geçenlerde ama ya güzel olmazsa dedim vazgeçtim ama madem güzel oluyor denerim o zman yarın fıstık alayım hemen

Yaa ben de öyle. Çok güzel olur da çok yerim sağlıklı diye korkuyorum bi de

Bisey yemek de istemiyorum geç saatlerde. En pratiği bu geliyo bana da gece olunca
AYNI kafadayız valla sağlıklı diye diye bitiririz bide Allah muhafaza kaç zamandır hindistan cevizli toplar yapayım diyorum belki 15 tarif birikti telefonda hangi Asi yapacakta yiyecek Bi tanesi de demez ki Asicim gel sana yapayım sende ye yooookkk nerde tırnağın varsa kafanı kaşı misali

Bir öğün yerine geçer mi bilemedim akşam derken iftara mı yoksa gün içinde başka bir şey yiyecekmisin

Su 2.5lt

Adım sayısı güncelleme
11888 adım 713 puan
Eki Görüntüle 2835143

Arrietty_ sedulu
Adım cok iyi ya tebrikler su da öyle
Su birazcık az olmuş sanki adımlar çok iyi

Bir öğün yerine geçer mi bilemedim akşam derken iftara mı yoksa gün içinde başka bir şey yiyecekmisin
Regl donemim,oruclu degilim canim.
Zaten aksam menum 300 kalori civar oluyor genelde.
Kilo vermekten ziyade merakimdan yapacagim hazir oruclu degilken risk de almam

Hayırlı sahurlar kızlar. Bu akşam 11’de uyumuşum. İyi geldi erken yatmak. Oğlum da sesimize uyanmış; pat diye kapıyı itip mutfağa girdi bağıra bağıra “mantı pişiyo, patates pişiyo, emek icez, ben uyandım artık.” diyor. Nasıl güldük eşimle anlatamam. Cidden çok komik bir sahneydi. Hepsi tatlı bombası.
Bu günlerin yüzü suyu hürmetine rabbim hepsine sağlık ve hayırlı ömürler versin inşallah. Kötü gözlerden, kötü kalplerden korusun onları. Kendileri de iyi gözlü, iyi kalpli insanlardan olsunlar. Amin.
Sabah görüşürüz kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…