- 24 Mart 2021
- 797
- 3.500
- 28
Pek doyurucu olmadı bu seferkiAfiyet olsunmenü de spor da güzel
Afiyet olsun
Afiyet olsunyulafı pişiriyor musun?
Afiyet olsun
Afiyet olsunChloe ting yapabilenlere hayranım
Afiyet olsunsahurda yulaf seçimi
☺☺Kız bu saatte çocuk mu yıkanır
Üşütüp hasta olurlar
Gündüzün yıkasana
Ohh afiyet olsun gayet iyiArrietty_ sedulu @neutral Dilber Hala
13.00
Tavuk doner.
Yunan restoranindan aldim, ekmek icinde tatziki sos ve biraz salata vardi. Ekmegini yemedim.
1 cb kadar kuruyemis
Bulletproof kahve
17.15
Firinda karnabahar, cok az parmesanli, 3 yk yogurt ustune.
Salata (avakado, domates, salatalik, misir, maydanoz, zeytinyagi, limon, baharat)
Su bugun 2 lt olacak
25 dak yoga 50p
30 dak yuruyus 30p
15bin adim 450p
Toplam 530 puan
Eki Görüntüle 2835656
Yemedim sedum valla yemedim kırbacından korktum ne yalan diyimYersen kırbacım aktif halde ona göre
Ben mesajı görene kadar 1 saati geçmiş ama böyle durumlarda 1 bardak suya limon sıkıp içersen hemen kısa bir süre sonra geçiyor tatlı isteğiAyy şuan tatlı krizindeyim ya niye böyle oldukendimle acayip savaş halindeyim
Genel itibari ile savaştan galip çıkıyorum bu zayıflama sürcimdeAz yogurda tarcin at istersen
Kendinle savas halindeysen niyetin kotu sankicikolata falan yeme
Bazen gunduzden belliyse tatli istegin hem detoks yerine de gecen aksam menusu yapabilirsin.
1 kase yogurt, 2 yk yulaf, 2 yk chia, 2 ceviz, 1 meyve (istersen tarcin)
Fıstık ezmesi i hala denemeyenlerdenim çok görüyorum insta daHurma arasinda 1 ck fistik ezmesi dene
Ayy buda güzelmiş eşim böyle zamanlarda uygulayabilirim hem pratikte. Evdekilere herşeyi yapıyorum da bir kendime sağlıklı atıştırmalıklar hazırlamaya üşeniyorumBen mesajı görene kadar 1 saati geçmiş ama böyle durumlarda 1 bardak suya limon sıkıp içersen hemen kısa bir süre sonra geçiyor tatlı isteği
Konuya atlayayim hemen, evde yapmani oneririmFıstık ezmesi i hala denemeyenlerdenim çok görüyorum insta dabu sefer alıcam galiba önerdiğin bir marka var mı kaptanım.
Yaa ben de öyle. Çok güzel olur da çok yerim sağlıklı diye korkuyorum bi deAyy buda güzelmiş eşim böyle zamanlarda uygulayabilirim hem pratikte. Evdekilere herşeyi yapıyorum da bir kendime sağlıklı atıştırmalıklar hazırlamaya üşeniyorum
Ayy estağfurullah nedemek atlamak memnun oldumKonuya atlayayim hemen, evde yapmani oneririm
Kardesim yapiyor,memnun da.
Fistik,az bal veya pekmez,
hindistan cevizi yagi bazen, bazen tarcin...
Tarifi internette var.katki maddesiz olur en azindan.
Ben 60 kilonun altina dusunce yapacagim
AYNI kafadayız valla sağlıklı diye diye bitiririz bide Allah muhafazaYaa ben de öyle. Çok güzel olur da çok yerim sağlıklı diye korkuyorum bi de
Bisey yemek de istemiyorum geç saatlerde. En pratiği bu geliyo bana da gece olunca
Bir öğün yerine geçer mi bilemedim akşam derken iftara mı yoksa gün içinde başka bir şey yiyecekmisinKizlar yarin aksam yemegine bir icecek deneyecegim.
Ispanak, maydanoz, elma, salatalik, yogurt,
az findik, 1 hurma, tarcin, belki 1 kasik yulaf...
kati meyve sikacagi ile...
Zarari olmaz degil mi bir suru seyi karistirmanin?
Tok tutar mi?
Max 300 kalori falan yapiyor, saglikli urunler diye dusunuyorum.
Adım cok iyi ya tebrikler su da öyle
Su birazcık az olmuş sanki adımlar çok iyi
Sagol canım benımHarika menü ve adımlar eşim. Afiyet olsun.
Aha kim izmirli. Bir izmirli olarak gozden kacıramazdım bornovalıyım ben can bornovaYazında gelirsin inşallah
Evet güzel oldu
Regl donemim,oruclu degilim canim.Bir öğün yerine geçer mi bilemedim akşam derken iftara mı yoksa gün içinde başka bir şey yiyecekmisin
Bende kemalpaşa armutluda oturuyorumSagol canım benım
Aha kim izmirli. Bir izmirli olarak gozden kacıramazdım bornovalıyım ben can bornova
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?