Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İkisi arasında çok fark olduğunu biliyorum canım Afiyet olsun

Yaa ne tatlı, uykusunu almış karnı acıkmış Allah bağışlasın

Gunaydin kizlar
Hafta ortasina gelmisiz bile. 2 gün sonra tarti günü

Dun yuz yogasi paylasmadim vaktim olmadi

Bugun ki videoyu atayim sizlere

Sagol canım benım

Aha kim izmirli. Bir izmirli olarak gozden kacıramazdım bornovalıyım ben can bornova
Ben bornovadaydım da oradan taşındım balıkesire onu dedim en son geldiğimde küçükpark ölü bir şehir olmuş. Ne güzel cıvıl cıvıldı

Aminn
O yeahh!! Ben dermaroller ve o yuzyogasi yapan kadinin kullandigi aletleri siparis ettim. Cuma geliyo guzelde bi serum var onuda aldimm. Bakalimm
Günaydın kızlar
Bugün zumba günümüz oruç sonrası kalori yakmak için harika eğlenceli bir aktivite. 30 dk ayırıp yapsanız yeterli
Gunaydin kaptanim. Bugun yapacam insallahh

Yaa kötü olmuş canım kolay gelsin valla

Afiyet olsun canım Renkli biberli tavuk soteyi ben de çok severim.

Hahaahha aynen öyle. Bende de var baya bi tarif

Günaydın kızlar
Bugün zumba günümüz oruç sonrası kalori yakmak için harika eğlenceli bir aktivite. 30 dk ayırıp yapsanız yeterli
Zumba cookk eğlenceli özelllikle de oryantal zumba Ben birkaç günde bir az az da olsa yapıyorum kaptanım

Kolay gelsin canım. Ayy makine kötü olmuş

Ben bornovadaydım da oradan taşındım balıkesire onu dedim en son geldiğimde küçükpark ölü bir şehir olmuş. Ne güzel cıvıl cıvıldı
Kaptanım balıkesirde çok güzel tatil yerleri var. Ben erdeğe tatile gelmiştim çok hoşuma gitmişti. Tabi şimdilerde daha da lüks olmuştur.
Ay o bulaşık işi yokmu bizimkide aylardır hatta yıl oldu geçio bozuk elimde yıkıyorum çocuğu daha bir ay oldu kreşe vereli tam kapanma geldi napcam bilniyorum iki çocukla hemde oruç halimle. Yasaklar olmasa kayınvalideme kardeşime filan giderimde yok. Kafayı yememek için sabır sabır

Sabah bende mis gibi chloe yaptım 15gün challenge yapıyorum ilk etap 24 dakika idi ben 50dk yaptım. Ya ben bu zumbayı yapamıyorum hareketlerin ezberlenmesi gerekmiyormu
Hayır çok eğlenceli videolar var baka baka dans ediyorsun. Amaç aerobik hareketlerle dansı birleştirmek muhteşem ter attırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…