- 7 Temmuz 2015
- 2.376
- 9.543
- 158
İkisi arasında çok fark olduğunu biliyorum canımCanım ben biraz özel bir diyet uyguluyorum kalori hesabı değil bu diyetle Aralık ayından beri 72 kg dan 63 e düştüm çiğ kuruyemis ile kavrulmuş kuruyemisteki fark çok bellidir biraz araştırmanızı öneririm zaten porsiyon gramaj belirli tüketildi sevgiler saygılar
Sabah 1 haşlanmış yumurta salatalık maydanoz domates yeşil çay 2 tk tahin pekmez 30 gr çeçil peyniri
Akşam
Fırında kabak ( 2 kabak karabiber pul biber dereotu zeytinyağı ) üzerine 3 yk süzme yoğurt
Su 3 lt
Chloe ting 25 dk 250 puan
1 saat yürüyüş 150 puan
13400 adım 402 puan
Toplam 802 puan
Arrietty_ Melegimkorusun
Eki Görüntüle 2835772
Yaa ne tatlı, uykusunu almış karnı acıkmışHayırlı sahurlar kızlar. Bu akşam 11’de uyumuşum. İyi geldi erken yatmak. Oğlum da sesimize uyanmış; pat diye kapıyı itip mutfağa girdi bağıra bağıra “mantı pişiyo, patates pişiyo, emek icez, ben uyandım artık.” diyor. Nasıl güldük eşimle anlatamam. Cidden çok komik bir sahneydi. Hepsi tatlı bombası.
Bu günlerin yüzü suyu hürmetine rabbim hepsine sağlık ve hayırlı ömürler versin inşallah. Kötü gözlerden, kötü kalplerden korusun onları. Kendileri de iyi gözlü, iyi kalpli insanlardan olsunlar. Amin.
Sabah görüşürüz kızlar.
Ben bornovadaydım da oradan taşındım balıkesire onu dedim en son geldiğimde küçükpark ölü bir şehir olmuş. Ne güzel cıvıl cıvıldıSagol canım benım
Aha kim izmirli. Bir izmirli olarak gozden kacıramazdım bornovalıyım ben can bornova
Tadına bakmak icin dedin ya sana güveniyorumBana bir ceza gelir sandıydım amma yokmuş
Yok yok ne yediysem o ama dün cidden karbon yoğun oldu bugün dikkat edecemTadına bakmak icin dedin ya sana güveniyorumbi kase yeseydin ceza vardı
Ooohh mis gibi bende chloe bitirdim 50 dk şimdi kahve içiyorumGunaydin,
sporlarim yaptim
900 ip atlama
30 dak bisiklet
30 dak yoga
30 dak dans
Artik keyif faslina geceyim, bugun de tatilim, yarin is basi
AminnHayırlı sahurlar kızlar. Bu akşam 11’de uyumuşum. İyi geldi erken yatmak. Oğlum da sesimize uyanmış; pat diye kapıyı itip mutfağa girdi bağıra bağıra “mantı pişiyo, patates pişiyo, emek icez, ben uyandım artık.” diyor. Nasıl güldük eşimle anlatamam. Cidden çok komik bir sahneydi. Hepsi tatlı bombası.
Bu günlerin yüzü suyu hürmetine rabbim hepsine sağlık ve hayırlı ömürler versin inşallah. Kötü gözlerden, kötü kalplerden korusun onları. Kendileri de iyi gözlü, iyi kalpli insanlardan olsunlar. Amin.
Sabah görüşürüz kızlar.
O yeahh!! Ben dermaroller ve o yuzyogasi yapan kadinin kullandigi aletleri siparis ettim. Cuma geliyoGunaydin kizlar
Hafta ortasina gelmisiz bile. 2 gün sonra tarti günü
Dun yuz yogasi paylasmadim vaktim olmadi
Bugun ki videoyu atayim sizlere
Meliha er on Instagram: "Yanak ve dudak etrafındaki kasları toparlama egzersizi✨✨ ✨Parmaklarınızı yerleştirdikten sonra ,parmaklarınızla yanakları kenarlara doğru çekin ✨Dudaklarınızı ağzınızın içine çekin ve daha sonra nefesinizi üfleyere
1,691 likes, 61 comments - faceyoga.withmel on February 13, 2021: "Yanak ve dudak etrafındaki kasları toparlama egzersizi✨✨ ✨Parmaklarınızı yerleştirdikten sonra ,parmaklarınızla yanakları kenarlara doğru çekin ✨Dudaklarınızı ağzınızın içine çekin ve daha sonra nefesinizi üfleyerek...www.instagram.com
Gunaydin kaptanim. Bugun yapacam insallahhGünaydın kızlar
Bugün zumba günümüz oruç sonrası kalori yakmak için harika eğlenceli bir aktivite. 30 dk ayırıp yapsanız yeterli
Yaa kötü olmuş canım kolay gelsin vallaHerkese merhaba, iki çocukla yalnızım, sabahtan beri iki iş arasi oyun molası veriyorum. Bir de galiba bulaşık makinesi bozuldu, suyu sıcak almiyor. Birazdan herseyi elimde yikayacagım . Umarim bizimkiler daha fazla oyun istemez.
Kolay gelsinHerkese merhaba, iki çocukla yalnızım, sabahtan beri iki iş arasi oyun molası veriyorum. Bir de galiba bulaşık makinesi bozuldu, suyu sıcak almiyor. Birazdan herseyi elimde yikayacagım . Umarim bizimkiler daha fazla oyun istemez.
Afiyet olsun canımArrietty_ sedulu @neutral E Emeeelll Sahur : 3 kaju
İftar : 3 yk. Yeşilmercimek yemeği
Yarım tavuk göğsü ve renkli biberlerden yaptığım sote (yarısını yedim) , bol salata
Ara: şekersiz açık çay, Küçük kase ceviz fındık ve siyah üzüm
10.655 adım 320 puan
1 saat tempolu yürüyüş :150 puan
Toplam :470 puan
2lt su
Hahaahha aynen öyle. Bende de var baya bi tarifAYNI kafadayız valla sağlıklı diye diye bitiririz bide Allah muhafazakaç zamandır hindistan cevizli toplar yapayım diyorum belki 15 tarif birikti telefonda hangi Asi yapacakta yiyecek Bi tanesi de demez ki Asicim gel sana yapayım sende ye yooookkk nerde tırnağın varsa kafanı kaşı misali
Zumba cookk eğlenceli özelllikle de oryantal zumbaGünaydın kızlar
Bugün zumba günümüz oruç sonrası kalori yakmak için harika eğlenceli bir aktivite. 30 dk ayırıp yapsanız yeterli
Kolay gelsin canım. Ayy makine kötü olmuşHerkese merhaba, iki çocukla yalnızım, sabahtan beri iki iş arasi oyun molası veriyorum. Bir de galiba bulaşık makinesi bozuldu, suyu sıcak almiyor. Birazdan herseyi elimde yikayacagım . Umarim bizimkiler daha fazla oyun istemez.
Kaptanım balıkesirde çok güzel tatil yerleri var. Ben erdeğe tatile gelmiştim çok hoşuma gitmişti. Tabi şimdilerde daha da lüks olmuştur.Ben bornovadaydım da oradan taşındım balıkesire onu dedim en son geldiğimde küçükpark ölü bir şehir olmuş. Ne güzel cıvıl cıvıldı
Ay o bulaşık işi yokmu bizimkide aylardır hatta yıl oldu geçio bozuk elimde yıkıyorumHerkese merhaba, iki çocukla yalnızım, sabahtan beri iki iş arasi oyun molası veriyorum. Bir de galiba bulaşık makinesi bozuldu, suyu sıcak almiyor. Birazdan herseyi elimde yikayacagım . Umarim bizimkiler daha fazla oyun istemez.
Hayır çok eğlenceli videolar var baka baka dans ediyorsun. Amaç aerobik hareketlerle dansı birleştirmek muhteşem ter attırıyorSabah bende mis gibi chloe yaptım 15gün challenge yapıyorum ilk etap 24 dakika idi ben 50dk yaptım. Ya ben bu zumbayı yapamıyorum hareketlerin ezberlenmesi gerekmiyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?