YaptimFındık ve hurmayı atma içine yanında atıştırmalık olarak ye bence yoksa katı meyve sıkacağında direkt çöpe gidiyor sıkılmadan denedim ordan biliyorumgayet güzel bir karışım benzerlerini yapmıştık sıkıntı olacak malzeme yok içinde. Yaptıktan sonra bizimle paylaşırsın olanı biteni
Deniycem bidahaHayır çok eğlenceli videolar var baka baka dans ediyorsun. Amaç aerobik hareketlerle dansı birleştirmek muhteşem ter attırıyor
15 gün yoğun çekirdek mücadelesiHangi videosuna başladın canım
Foto çekmek hiç aklıma gelmedi, bakasım bile yok eve.H3RA_ allah kolaylik versin, cok yorucu hallerdesin.
Ama bolca foto ve video cekmeyi ihmal etmeyin.
Oncesi sonrasi yaparsiniz, keyfiniz yerine gelir
4 katli evi degil temizlemek ust katina bile cikmam diyip tarafimi belli edeyim
Ohhh miissssssAtlattım canim bol su içtim yeşil çay içtim bi de sut içtim cay ictim yattım uyudum
Kolay gelsinSelam canım kızlarherkes iyidir inşallah.
Bir kaç gündür uğrayamadım, iş yapmadığım an ya yemek ya wc molası vermiş oluyorum. Üç gün önce taşındım ama yerleşemedim hala.
Nakliye firmasının çalışanlarında covid çıkınca son anda taşınma işi kaldı. Acele şekilde bir kaç adam bulduk taşıttırdık eşyaları. Mobilyalar kurulamayınca yerleştiremedimde. Eşim ve kardeşi hala debeleniyorlar dolap kurmak için.
Su tesisatı yanlış bağlanmış kombi çalışmadı evcek hepimiz koktuk artık. Bugün halloldu çok şükür banyo yapabilmek bile nimetmiş. Her gün bir usta gelip gidiyor evde batmış durumda. Taşındığım gün yağmur yağdı taşıyanlar girip çıkınca yerler çamur oldu. Sonradan temizlikle uğraşmayayım diye firmaya temizletmiştim evi. Oda boşa gitti, hala ayakkabılarla dolaşıyoruz, heryer matkap tozuTam kapanma olacağı için yardımcıda alamam, yerleştikten sonra 4 katlı evi dip köşe temizlemem lazım.
Toplaşın gelin bana bir günde hepsini bitirelim. Gelenlere artı adım yazarım
Bugün enerji içeceği aldım kendime yoksa yerimden kalkamaz haldeyim. Düzenli bir evde oturan herkesi kıskanıyorum şu an. Öptüm hepinizi herkes kendine iyi baksın
Ayy kaptanım zor işler gerçekten birde okadar plan yapıpta işler yolunda gitmeyince hem sinir oluyorsun hem daha çok yoruluyorsun ama çoğu şeyi atlattın çok şükürSelam canım kızlarherkes iyidir inşallah.
Bir kaç gündür uğrayamadım, iş yapmadığım an ya yemek ya wc molası vermiş oluyorum. Üç gün önce taşındım ama yerleşemedim hala.
Nakliye firmasının çalışanlarında covid çıkınca son anda taşınma işi kaldı. Acele şekilde bir kaç adam bulduk taşıttırdık eşyaları. Mobilyalar kurulamayınca yerleştiremedimde. Eşim ve kardeşi hala debeleniyorlar dolap kurmak için.
Su tesisatı yanlış bağlanmış kombi çalışmadı evcek hepimiz koktuk artık. Bugün halloldu çok şükür banyo yapabilmek bile nimetmiş. Her gün bir usta gelip gidiyor evde batmış durumda. Taşındığım gün yağmur yağdı taşıyanlar girip çıkınca yerler çamur oldu. Sonradan temizlikle uğraşmayayım diye firmaya temizletmiştim evi. Oda boşa gitti, hala ayakkabılarla dolaşıyoruz, heryer matkap tozuTam kapanma olacağı için yardımcıda alamam, yerleştikten sonra 4 katlı evi dip köşe temizlemem lazım.
Toplaşın gelin bana bir günde hepsini bitirelim. Gelenlere artı adım yazarım
Bugün enerji içeceği aldım kendime yoksa yerimden kalkamaz haldeyim. Düzenli bir evde oturan herkesi kıskanıyorum şu an. Öptüm hepinizi herkes kendine iyi baksın
Ayy hadi bakalım içindekiler nefis şeyler tadının kötü olması imkansızmış zatenYaptim
Harika oldu tam benlik cigneme derdi yokama ispanak bulamadim meyve agirlikli oldu.
Bu denemem olsun.hurmayi findigi falan ezdi gecti
Icine 1 elma,kucuk muz, 8 findik, 2 hurma, 1 salatalik, 1 yk yulaf, biraz maydanoz, az avokado ve yogurt-su koydum, enfesti.
Tok tutar mi beni bilmem.
Kalorisi 500 e yakin tuttu.
Bitirmeyecegim o yuzden insallah.
Sabah mecburi olarak tost yedim o yzuden bugunum çöp oldu.
Ben bunu sonraki gunlerde yesilliklerle yapayim.
Peki fark oldu mu sence o kadar çok video var ki hangisini yapsam diye bakıyorumDeniycem bidaha
15 gün yoğun çekirdek mücadelesi
15 gün ıntense core challenge ingilizcesi
Benim 2 gün sonra bitiyor before after bakicam fark olursa söylerimPeki fark oldu mu sence o kadar çok video var ki hangisini yapsam diye bakıyorum
Çok güzel ama aynı mesajı diğer gruba atar misin canım tablo hazırlarken unutmayayım diyeMerhabaaaaa
Kahvaltı
Dereotu çörek otu 2 yumurtadan omlet
Minik peynir
5 zeytin
1 dl ekmek
Domates salatalık
Ara
10 badem
Aksam
3 parça antrikot
Bolll salata
1 dl ekmek
Ayran
3 lt su
12650 adim 366 puan
Eki Görüntüle 2836613
Öğleden sonra tam eve girmiştim ki aklıma birşeyler geldi yine sokağa attım kendimi eve geç girdimOh oh afiyet olsun.
Benim menum de yarışır seninkiyle
Kiymali patlican,
Bezelyeli bulgur
Cacik
Hepsine de sarimsak koydum bol bol
Attim canim zaten ben yanlış atmisimÇok güzel ama aynı mesajı diğer gruba atar misin canım tablo hazırlarken unutmayayım diye
Normal canım o acemilikle ilgili değil kafa karışır falan. Maksat sabah tabloda çarpı görme diye uyarmakAttim canim zaten ben yanlış atmisimAcemilik 3 gun derler ama daha cikmadi bende
Cok guzel bir gün olmus. Menülerin cok hosuma gittiMerhabaaaaa
Kahvaltı
Dereotu çörek otu 2 yumurtadan omlet
Minik peynir
5 zeytin
1 dl ekmek
Domates salatalık
Ara
10 badem
Aksam
3 parça antrikot
Bolll salata
1 dl ekmek
Ayran
3 lt su
12650 adim 366 puan
Eki Görüntüle 2836614
Arrietty_ sedulu H3RA_
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?