Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Selam canım kızlar herkes iyidir inşallah.
Bir kaç gündür uğrayamadım, iş yapmadığım an ya yemek ya wc molası vermiş oluyorum. Üç gün önce taşındım ama yerleşemedim hala.
Nakliye firmasının çalışanlarında covid çıkınca son anda taşınma işi kaldı. Acele şekilde bir kaç adam bulduk taşıttırdık eşyaları. Mobilyalar kurulamayınca yerleştiremedimde. Eşim ve kardeşi hala debeleniyorlar dolap kurmak için.

Su tesisatı yanlış bağlanmış kombi çalışmadı evcek hepimiz koktuk artık. Bugün halloldu çok şükür banyo yapabilmek bile nimetmiş. Her gün bir usta gelip gidiyor evde batmış durumda. Taşındığım gün yağmur yağdı taşıyanlar girip çıkınca yerler çamur oldu. Sonradan temizlikle uğraşmayayım diye firmaya temizletmiştim evi. Oda boşa gitti, hala ayakkabılarla dolaşıyoruz, heryer matkap tozu Tam kapanma olacağı için yardımcıda alamam, yerleştikten sonra 4 katlı evi dip köşe temizlemem lazım.
Toplaşın gelin bana bir günde hepsini bitirelim. Gelenlere artı adım yazarım

Bugün enerji içeceği aldım kendime yoksa yerimden kalkamaz haldeyim. Düzenli bir evde oturan herkesi kıskanıyorum şu an. Öptüm hepinizi herkes kendine iyi baksın

Yaptim
Harika oldu tam benlik cigneme derdi yok ama ispanak bulamadim meyve agirlikli oldu.
Bu denemem olsun.hurmayi findigi falan ezdi gecti

Icine 1 elma,kucuk muz, 8 findik, 2 hurma, 1 salatalik, 1 yk yulaf, biraz maydanoz, az avokado ve yogurt-su koydum, enfesti.

Tok tutar mi beni bilmem.
Kalorisi 500 e yakin tuttu.
Bitirmeyecegim o yuzden insallah.
Sabah mecburi olarak tost yedim o yzuden bugunum çöp oldu.

Ben bunu sonraki gunlerde yesilliklerle yapayim.

H3RA_ allah kolaylik versin, cok yorucu hallerdesin.
Ama bolca foto ve video cekmeyi ihmal etmeyin.
Oncesi sonrasi yaparsiniz, keyfiniz yerine gelir
4 katli evi degil temizlemek ust katina bile cikmam diyip tarafimi belli edeyim
Foto çekmek hiç aklıma gelmedi, bakasım bile yok eve.
Yardım işini bir daha düşün istersen, iyi adım çıkar. Merdivenlerde güzel bacak inceltir, iki saatte bir kahve molası veririz

Ozzybal cok kotu bulasik makinasi bozulmasi.
Umarim halletmissinizdir

H3RA_ hosgeldin canim
Sanssizlik olmus resmen. Az kaldi keyfini cikarirsin insallah

Kaptan da ugramaz oldu takima
Is cikisi yine Eve gel Ögle yemegi hazirla derken uyuya kaldim yine.
Kalktim simdi aksam yemegi vakti gelmis bile
Galiba kahvaltilik ile gececek aksam

Kolay gelsin
Ben varim temizlemeye

Ayy kaptanım zor işler gerçekten birde okadar plan yapıpta işler yolunda gitmeyince hem sinir oluyorsun hem daha çok yoruluyorsun ama çoğu şeyi atlattın çok şükür gelelim tabii ucunda artı adım var sonuçta neredeydi ev geliyorum uçarak

Ayy hadi bakalım içindekiler nefis şeyler tadının kötü olması imkansızmış zaten afiyet şifa olsun

Çok güzel ama aynı mesajı diğer gruba atar misin canım tablo hazırlarken unutmayayım diye

Oh oh afiyet olsun.

Benim menum de yarışır seninkiyle

Kiymali patlican,
Bezelyeli bulgur
Cacik

Hepsine de sarimsak koydum bol bol
Öğleden sonra tam eve girmiştim ki aklıma birşeyler geldi yine sokağa attım kendimi eve geç girdim
Canım birşey hazırlamak istemedi

Ne ıspanak ne de kabak yapmadım diğerleri fazlasıyla yeterli
Kabağı tatlı olarak yemiş olayım nasılsa şekersiz

Kuru fasulye ve taşlık yanına da kefir yeterli bol proteinli akşam yemeği

Iftar sonrası maden suyu ve normal su faslı tamamdır

Attim canim zaten ben yanlış atmisim Acemilik 3 gun derler ama daha cikmadi bende
Normal canım o acemilikle ilgili değil kafa karışır falan. Maksat sabah tabloda çarpı görme diye uyarmak buraya çünkü bakmıyorum tablo yaparken diğer sayfayı didikliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…