Ozaman benden mutlusu yokCok guzel bir gün olmus. Menülerin cok hosuma gitti
Su miktarin da oyle. Adim sayisi ise
Afiyet olsun AblaAkşam yemeğim
Alan razı olsun canımMenü güzel inşeAllah migrenin azmadan uyuyabilmişsindir
Ayy ben okurken gerildim Allah size yardım etsin, taşınmışsınız ya gerisi yavaş yavaş olur.. konum atın gelelim ayıpsınızSelam canım kızlarherkes iyidir inşallah.
Bir kaç gündür uğrayamadım, iş yapmadığım an ya yemek ya wc molası vermiş oluyorum. Üç gün önce taşındım ama yerleşemedim hala.
Nakliye firmasının çalışanlarında covid çıkınca son anda taşınma işi kaldı. Acele şekilde bir kaç adam bulduk taşıttırdık eşyaları. Mobilyalar kurulamayınca yerleştiremedimde. Eşim ve kardeşi hala debeleniyorlar dolap kurmak için.
Su tesisatı yanlış bağlanmış kombi çalışmadı evcek hepimiz koktuk artık. Bugün halloldu çok şükür banyo yapabilmek bile nimetmiş. Her gün bir usta gelip gidiyor evde batmış durumda. Taşındığım gün yağmur yağdı taşıyanlar girip çıkınca yerler çamur oldu. Sonradan temizlikle uğraşmayayım diye firmaya temizletmiştim evi. Oda boşa gitti, hala ayakkabılarla dolaşıyoruz, heryer matkap tozuTam kapanma olacağı için yardımcıda alamam, yerleştikten sonra 4 katlı evi dip köşe temizlemem lazım.
Toplaşın gelin bana bir günde hepsini bitirelim. Gelenlere artı adım yazarım
Bugün enerji içeceği aldım kendime yoksa yerimden kalkamaz haldeyim. Düzenli bir evde oturan herkesi kıskanıyorum şu an. Öptüm hepinizi herkes kendine iyi baksın
Afiyet olsunAkşam yemeğim
Oo ben de yapayımGünaydın kızlar
Bugün zumba günümüz oruç sonrası kalori yakmak için harika eğlenceli bir aktivite. 30 dk ayırıp yapsanız yeterli
Ben de hep iki çocukla yalnızımHerkese merhaba, iki çocukla yalnızım, sabahtan beri iki iş arasi oyun molası veriyorum. Bir de galiba bulaşık makinesi bozuldu, suyu sıcak almiyor. Birazdan herseyi elimde yikayacagım . Umarim bizimkiler daha fazla oyun istemez.
Ben de chloeyi yapamıyorum acaba bendemi bi anormallik varSabah bende mis gibi chloe yaptım 15gün challenge yapıyorum ilk etap 24 dakika idi ben 50dk yaptım. Ya ben bu zumbayı yapamıyorum hareketlerin ezberlenmesi gerekmiyormu
Ayy alıntıları cevaplamadan yanlışlıkla gönderdim mesajıama genel olarak iyi menüler vardı
Okurken yoruldum Allah kolaylık versin taşınmak zor işSelam canım kızlarherkes iyidir inşallah.
Bir kaç gündür uğrayamadım, iş yapmadığım an ya yemek ya wc molası vermiş oluyorum. Üç gün önce taşındım ama yerleşemedim hala.
Nakliye firmasının çalışanlarında covid çıkınca son anda taşınma işi kaldı. Acele şekilde bir kaç adam bulduk taşıttırdık eşyaları. Mobilyalar kurulamayınca yerleştiremedimde. Eşim ve kardeşi hala debeleniyorlar dolap kurmak için.
Su tesisatı yanlış bağlanmış kombi çalışmadı evcek hepimiz koktuk artık. Bugün halloldu çok şükür banyo yapabilmek bile nimetmiş. Her gün bir usta gelip gidiyor evde batmış durumda. Taşındığım gün yağmur yağdı taşıyanlar girip çıkınca yerler çamur oldu. Sonradan temizlikle uğraşmayayım diye firmaya temizletmiştim evi. Oda boşa gitti, hala ayakkabılarla dolaşıyoruz, heryer matkap tozuTam kapanma olacağı için yardımcıda alamam, yerleştikten sonra 4 katlı evi dip köşe temizlemem lazım.
Toplaşın gelin bana bir günde hepsini bitirelim. Gelenlere artı adım yazarım
Bugün enerji içeceği aldım kendime yoksa yerimden kalkamaz haldeyim. Düzenli bir evde oturan herkesi kıskanıyorum şu an. Öptüm hepinizi herkes kendine iyi baksın
Tok tutmuştur bence yulafta var içinde çünkü afiyet olsunYaptim
Harika oldu tam benlik cigneme derdi yokama ispanak bulamadim meyve agirlikli oldu.
Bu denemem olsun.hurmayi findigi falan ezdi gecti
Icine 1 elma,kucuk muz, 8 findik, 2 hurma, 1 salatalik, 1 yk yulaf, biraz maydanoz, az avokado ve yogurt-su koydum, enfesti.
Tok tutar mi beni bilmem.
Kalorisi 500 e yakin tuttu.
Bitirmeyecegim o yuzden insallah.
Sabah mecburi olarak tost yedim o yzuden bugunum çöp oldu.
Ben bunu sonraki gunlerde yesilliklerle yapayim.
Ay ne güzel. Bende bucada oturuyorum. Ama dogma buyume Bornova lıyım. Cok severımBende kemalpaşa armutluda oturuyorum
Yani herhangi başka bi sporda yapsam diyetimle beraber mutlaka fark oluyordur. Bacaklarım inceldiğini hissediyorum.Peki fark oldu mu sence o kadar çok video var ki hangisini yapsam diye bakıyorum
Amaç hareket olsun. Zamanla alışırsın. Zor geliyorsa daha yavaş hareketler dene canımOo ben de yapayım
Nereden yapıyorsunuz siz ?
Ben de hep iki çocukla yalnızımMakinenin bozulması kötü olmuş tam da kapanma zamanını bulmuş
Ben de chloeyi yapamıyorum acaba bendemi bi anormallik varyetişemiyorum popomu kaldıramıyorum kalbim ağzıma geliyor
Hepsini genişletip yorum var mı diye bakıyorum bende
Ven yarı iznir yarı karadenizliyimAy ne güzel. Bende bucada oturuyorum. Ama dogma buyume Bornova lıyım. Cok severım
Bugunde ordaydım.
Oy sevındım bı ızmırlı olduguna gruptaVen yarı iznir yarı karadenizliyim. Bucada bi akrabamız oturuyor arada gidip geliyoruz.
Herkes bi yorum yaparKızlar 2 gundur deli gıbı abiye arıyorum kafayı yicem. Begendım bı tane roman elbısesı gını dedıler hayallerım yıkıldı. Cokta yakıstı sankı ama of. Ne zormus ya. Herkes ıyıdır umarım
Heyecanla bekliyorum kaptanımBenim 2 gün sonra bitiyor before after bakicam fark olursa söylerim
Ayy canım yaaOo ben de yapayım
Nereden yapıyorsunuz siz ?
Ben de hep iki çocukla yalnızımMakinenin bozulması kötü olmuş tam da kapanma zamanını bulmuş
Ben de chloeyi yapamıyorum acaba bendemi bi anormallik varyetişemiyorum popomu kaldıramıyorum kalbim ağzıma geliyor
Hepsini genişletip yorum var mı diye bakıyorum bende
En iyisi senin beğenmen başkalarının lafına bakıp alınca asıl senin beğendiğin model hep aklında kalır ya da içine sinmeyen bişey alırsın en güzel gün elbise yüzünden çöp olurKızlar 2 gundur deli gıbı abiye arıyorum kafayı yicem. Begendım bı tane roman elbısesı gını dedıler hayallerım yıkıldı. Cokta yakıstı sankı ama of. Ne zormus ya. Herkes ıyıdır umarım
Afiyet olsun, pilavla ekmeği aynı anda tüketmesek miBugün sahur yapmadim
İftar
Kabuklu kurutulmuş fasulye yemegi
Ascibasi çorbası
2 kasik pilav
Salata
İki lokma pide yedim
İftardan iki saat sonra balla tatlandirdigim sütlaçtan iki kasik yedim
2 lt su daha iciyorum
Leslie 30 dk 90 p
8436 adim 253 p
Çok geçmiş olsun, şimdi daha iyi misin?Bugün hiç spor yapamadım
11:00 gluten free ekmek ile peynirli domatesli sandviç (ekmek 130kalori)
Ara latte, 1 hurma, biraz Hindistan cevizi cipsi
18:30 dünden kalan yarım porsiyon ramen noodle çorba, birkaç parça kebap
Yemek sonrası ev yapımı dondurma (içerik yoğurt, çilek ve bal)
Su 2lt'ye yaklaştım, biraz daha içerim
Spor yapamadım bugün, halsizlik var biraz, migren zorladı biraz, yağmur da olunca tenis de iptal oldu, sadece 2274 adım, 68 puan
@sadece_benArrietty_ @sedulu @neutral
Off menü de spor da şahaneIyi geceler
Sahur:
2 yumurtadan biberli omlet
1 dilim peynir
3 zeytin
Iftar:
1 ızgara antrikot
Bol salata
Yoğurt
Su: 2 litre
Spor: 7131 adım 213 puan
15 dk zumba 60 puan
Toplam 273 puan
Aslında bugün bahçede epey iş yaptım. Çim biçtim filan. Adım az oldu ona rağmen. Ilginç. Çok bekliyordum
Arrietty_ @sedulu @neutral
Asi Matmazel
Afiyet olsun menün güzel, yoğurt ya da ayran da eklesene iftaraArrietty_ @sedulu @neutral @Emeeelll Sahur : 3 kaju
İftar : 3 yk. Yeşilmercimek yemeği
Yarım tavuk göğsü ve renkli biberlerden yaptığım sote (yarısını yedim) , bol salata
Ara: şekersiz açık çay, Küçük kase ceviz fındık ve siyah üzüm
10.655 adım 320 puan
1 saat tempolu yürüyüş :150 puan
Toplam :470 puan
2lt su
İyi yapmışsın yedik yedik de ne oldu, iradeni tebrik ederim
Afiyet olsun, güzel menü
Afiyet olsun ama iftar biraz eksik gibi sahur da yapmamışsınSahur
2 s b süt,
Akşam
2 yk tavuk
2 yk pilav
Su 2 lt
Spor
10421 adım 312puan
Eki Görüntüle 2835875
Arrietty_ @sedulu
Menü de sporun da şahane
Menü çok güzel afiyet olsunİyi geceler kızlar
Salı menüm
Sabah
1 haşlanmış yumurta, küçük dilim beyaz peynir, 1 dilim ekmek ile kaşarlı tost, 5 badem, dereotu, domates, yeşil çay
İftar
1 gün kurusu
1 kase çorba
5-6yk kadar yumurtalı ıspanak
Salata, 2yk kadar yoğurt
Ara
88kalorilik yulaflı bar şekersiz
Su: 2lt
Spor yok
5500adım: 165p
afiyet olsun, çiğköfteye bittim
Afiyet olsun güzel menü, spor da iyiKahvaltı
Dereotu çörek otu 2 yumurtadan omlet
Minik peynir
5 zeytin
1 dl ekmek
Domates salatalık
Ara
10 badem
Aksam
3 parça antrikot
Bolll salata
1 dl ekmek
Ayran
3 lt su
12650 adim 366 puan
Eki Görüntüle 2836614
Hastane şartlarında gayet iyi menü benceArrietty_ @sedulu @neutral @Ozzybal
Iyi aksamlar kizlar. Kaptanlarim esim cokn ozur diliyorum ya paylasim yapamadim dun. Hastanedeyim bildiginiz gibi. Bugunu paylasiyim
Sabah 1 yumurta 1 roll ekmek
Ogle eristeli mercimek corbasi
Aksam sulu kofte ve yogurt
Hastane menüsü boyleydi
10.500 adim 315 puan
Oh şahane menü
Afiyet olsun güzel menü olmuşİyi akşamlar kızlar bugün oruca başladım çok şükür menüm
Sahur 1 haşlanmış yumurta 1dilim tb ekmeği 1 dilim peynir bol yeşillik semiz otu 1 tk kahvaltılık sos
İftar 1 kase mercimek çorbası 1 karnı yarık 3 sarma yoğurtlu semiz otu salatası ve normal salata
Su 3 lt
11000 adım 330 puan
Arrietty_ @sedulu
Kaptanım bende ceza bekliodum vallaTUM CITIRLARIN DIKKATINE
Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir. Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
Kaçamaklar yürü ceza puani asagidadir. Telafi icin bir altdaki spor puan tablosunda secerek yapabilirsiniz
hamur isi ➡ 60 p
alkollu gazli icecek ➡30 p
tatli serbetli/sutlu ➡ 70/50 p
cips/kraker/kurabiye➡50 p
çikolata/seker ➡50 p
kızartma ➡40 p
3 dilim den fazla ekmek ➡50 p
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama DK
D: Dans DK
724. Etap - MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet emoji bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Sali Carsamba Persembe @neutral MUAF MUAF MUAF MUAF MUAF MUAF @sedulu ÖDÜL @Ozzybal ÖDÜL @Ayse_M ÖDÜL ÖDÜL @Emeeelll ÖDÜL @Alys ÖDÜL ÖDÜL @Melegimkorusun ÖDÜL @noram ÖDÜL Asi Matmazel @sadece_ben ÖDÜL @Dilber Hala ÖDÜL @Oaktree Darkqueenn ÖDÜL esmeriiim ÖDÜL @klbk33 ÖDÜL @Ceydos MUAF MUAF MUAF MUAF MUAF MUAF MUAF @asena87 MUAF MUAF MUAF @nurdeva ÖDÜL @Serina08 ÖDÜL ÖDÜL MUAF MUAF MUAF @stitch ÖDÜL @Vaveyylla @Ozgenurrrr ÖDÜL @Only_Eylul @Ressamgibi @Onlymemeself ÖDÜL aysunayy @AppLesma aedenli KumraL_KrakeR MUAF
724. Etap Spor Puan Listesi
Spor puanlarini hesaplamayi unutmayin
Hesplanmayan sporlari tabloya gecirmiyorum
Ertesi güne tabloya ekleme yapmiyorum !
Kacamaklardan dolayi puan kiriyorum
Ertesi gün Cezalar yerine getirilmedigi sürece sari kart verilir . 2. gün de yapilmadigi süre kirmizi kart verilir. 3. gün de yapilmadigi takdirde Takimdan diskalifiye edilir.
Kacamaklari telafi etmek icin spor listesinden sizde spor secebilirsiniz. Kaçamaklarin türüne göre ceza puani ilk sayfadadir
Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Sali Carsamba Persembe @neutral 223 MUAF MUAF MUAF MUAF @sedulu 935 1188 530 1246 802 @Ozzybal 210 430 426 400 255 @Ayse_M 360 420 390 690 330 @Emeeelll 294 712 298 763 273 @Alys 820 1660 730 730 530 @Melegimkorusun 503 330 609 1170 165 @noram 971 2135 150 1595 612 Asi Matmazel 168 1602 221 1203 470 @sadece_ben 225 232 628 300 @Dilber Hala 308 325 497 424 343 @Oaktree 300 377 211 509 220 Darkqueenn 220 500 478 720 75 esmeriiim 260 645 200 880 540 @klbk33 33 67 44 713 312 @asena87 MUAF MUAF MUAF 390 @nurdeva 178 245 465 1070 180 @Serina08 240 420 210 900 MUAF MUAF MUAF @stitch 112 893 779 68 @Vaveyylla 180 270 285 135 @Ozgenurrrr 218 222 154 @Only_Eylul 240 135 540 270 @Ressamgibi 36 95 91 533 284 @Onlymemeself 360 249 281 618 425 aysunayy 306 336 660 306 @AppLesma 120 160 300 210 aedenli 240 855 180
Bende canımOy sevındım bı ızmırlı olduguna grupta
Afiyet olsun güzel menü olmuşSahur 03.30 civarı
Kaşarlı bir kaz yumurta
3 siyah zeytin
1 dilim kaşar
1 tatlı kaşığı çemen
1 tatlı kaşığı tajhin pekmez
2tatlı kaşığı süzme yoğurt
İftar 20.00civarı
Yeşil mercimek salatası içindekiler
Yeşil mercimek
Havuç
Mor lahana
Taze soğan
Maydonoz
--5 kaşık
Yahni yemeği içindekiler
Et
Soğan
Konserve çeri domates biber
--3 kepçe
2 parça beyaz lahana turşusu
Bi kase yoğurt
2 hurma
Çorba tüketmedim.
Su iki litre olur.
Sporlar sonra
Arrietty_ @sedulu
Menün güzel afiyet t olsun28 Nisan Çarşamba menüm;
İyi akşamlar kızlar
sahur:yok (bir önceki gün oruçlu olmadığım için toktum)
iftar;
1 kase mercimek çorbası
4 köfte bolll salata
3 zeytin
2 hurma
1 dilim tb ekmek
su; 1 litre ama 2.5 tamamlarım mutlaka
Spor 30dk zumba yapıldı bilin
Sporu sahurdan önce yapmayı tercih ediyorum menüm geçe kalmasın diye erken yazıyorum.Teşekkürler öpüldünüz
Arrietty_ @sedulu
Sağol canım Adım saymadım ben hiç sayıyor muyuz yoksaAfiyet olsun güzel menü olmuş
Menün güzel afiyet t olsunadım sayın kaç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?